בשעה טובה התחדשתי לי ב ANTHEM MRX-720

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #61 

רוב האנשים לא אוהבים להיות שפני נסיון ומרגישים נוח יותר כשהם יכולים להסתמך על הנסיון וחוות הדעת של אחרים. במקרה של דנון ו SVS, יכול להיות שהם לא הכי טובים שיש, יכול להיות שאפשר לקנות דברים מוצלחים יותר באותם הסכומים, אבל החיפוש אחר אותם דברים מוצלחים יותר עלול להיות מייגע לרוב האנשים ולהסתיים באכזבה.

מה שמזכיר לי כיתוב שקראתי על דלת השירותים בבסיס כשהייתי בסדיר: חייל אכול חארה - שלושים טריליון זבובים אינם יכולים לטעות!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #62 

יאללה אבי איך לא עשיתי אני את זה איתך מתאים לי 500 שקל . אההה רגע וכן למרות שס.וי.ס . עושים בית ספר להרבה סאבים העדר רץ פה חזק אח שלנו
Sony 1040
Monitor mass

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5166
נתן תודות: 1064 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #63 

avihuli כתב:
...
...
ויקטור, אל תפזר לנו פה עכשיו סיסמאות ואמירות בלי בסיס שאין להן שחר.
תראה מה זה עשה, חחח....
אתה לא יכול לאהוב טרינוב, כי ככל שידוע לי לא שמעת אותו עדיין. בטוח לא בבית אצלך.
אלא אם התכוונת לאהבה אפלטונית ואז אחינו הכל זורם, לוקח את המילים שלי בחזרה.
...
·אתה בהחלט צודק, לא שמעתי טרינוב, בכול זאת אחרי המעקב שלי קריאת חומרים בנושא טרינוב, ויש המון כאלה, אפשר להתאהב מבלי לשמוע, אומנם יש לי כוורת דרך לעבור בשביל באמת לחשוב לכיוון, + הרבה מאוד מזומנים, בנתיים אני נהנה מאוד מהדרך.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #64 

avihuli כתב:@mulder
ערן, אם תסתכל בדיוק בתגובה שלי ל"עדר" שויקטור רשם, אז עניתי לו באותו הלך רוח של הדברים שעניתי לך.
אין פה שום תופעת עדר !!
והדבר הזה מאוד עניין אותי בזמנו ואני מניח שאתה זוכר את הסקר שפתחתי האם מדובר בתופעת העדר או חוכמת ההמונים (סטטיסטית אין תשובה מוחלטת למרות שהנטייה היא לחוכמת ההמונים אבל זה לא מספיק מובהק).
יש פה מאות רק בפורום אם לא אלפים כבר שקנו svs וכנ"ל גם דנון וכל השאר.
יש פה לדעתי מוצר שנותן vfm מובהק על פני מוצרים / מותגים אחרים ולכן הוא כל כך מצליח.
אני עוקב על כל מה ש-svs עושים כי זה מעניין אותי שיווקית (המקצוע שלי) והם צומחים במהירות מטורפת ועושים בית ספר ללא מעט מותגים אחרים.

אני לא יודע אם שמעת פעם svs כמו שצריך.
אם שמעת ולא אהבת - אשמח לדעת מה שמעת ולמה לא התחברת וזה אגב בסדר גמור.
אם לא שמעת, אני מוכן לעשות איתך את הדבר הבא כי אני כל כך משוכנע ובטוח !! במוצר הזה מניסיון אישי שלי, בהשוואה לסאבים אחרים וללא מעט אנשים (גם מהפורום) שהיו אצלי בבית.
גש לפיוצ'ר לסשן האזנה, תבחר איזה סאב שאתה רוצה מדגם sb2000 ומעלה (ה-1000 פחות רלוונטי כי לא היה לי אותו אבל קניתי אותו לחברה מהעבודה והוא יושב בחלל גדול ועושה עבודה טובה בכמה דקות שהתקנתי להם אותו, אגב עם רסיבר של ימהה שגם אותו קניתי להם).
בקיצור, במידה ואהבת ואתה מחליט לקנות, אני משתתף איתך ב-500 שקל שאני משלם אותם במקומך.
לא אהבת - לא קרה כלום ואתה לא חייב לי שום דבר.
ההצעה שלי תקפה עד לסוף החודש עת אני צריך לאסוף את הרמקולים החדשים שלי מהם.
תרגיש חופשי לצטט את ההודעה הזו ולקבע אותה למרות שאתה יכול להיות בטוח שאני לא אערוך אותה.
יש לך את המילה שלי.
במעמד התשלום שלך תתקשרו אליי ואני אתן את האשראי שלי או אעביר בהעברה בנקאית.
אפילו מוכן לתאם איתך את הסשן במעמד האיסוף שלי ואז גם נכיר פנים אל פנים עם מסיכות (ויועבר מזומן).
מתאים לך ? סגרנו ?
אתה יכול רק להרוויח או שזה יעלה לך רק בזמן...
...
לא אמרתי שיש לי בעיה עם svs או עם מי שנהנה מהם.
פשוט לא הבנתי מה היה טוב בהערות על דנון, על הקהל שרכש אותם, ולמה צריך ללכלך בשרשור התחדשות על מותג אחר בכלל.

אולי שכחת אבל היה לי sb2000..
תודה על ההצעה, אבל אני מקבל מתנות רק מחברים מיליארדרים, ומסכום 10 מיליון שח ומעלה 8)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9024
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #65 

@mulder
אכן שכחתי.
ואתה צודק, לא צריך ללכלך.

הולך לשבור את הראש איך לעשות עוד כסף עכשיו.
נתת לי פאקינג חתיכת יעד.

יאללה אחינו, סופ"ש נעים.. !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #66 

איך הצלחתם להפוך שרשור התחדשות לשרשור התנצחויות ועוד על מה ?
כמו בימים הטובים, שהייתה בנו תשוקה חחחחח

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #67 

למה . שמושיקו שלנו יהנה ממנו להרבה זמן . נכון האוויר יצא מהמפרשים מזמן .
Sony 1040
Monitor mass

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9024
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #68 

ננוח בסופ"ש, נחזור עם כוחות מחודשים שבוע הבא.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #69 

avihuli כתב:@mulder
אכן שכחתי.
ואתה צודק, לא צריך ללכלך.

הולך לשבור את הראש איך לעשות עוד כסף עכשיו.
נתת לי פאקינג חתיכת יעד.

יאללה אחינו, סופ"ש נעים.. !!
...
·אתה רואה, מהשירשור הזה יצא שגם אתה הגעת לתובנה שהסיבה העיקרית לעוני בעולם הוא בגלל מיעוט רועש המסרב להתעשר.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #70 

דנון פשוט יצאו כל שנה עם דגם שכלל את כל הפיצ'רים שאנשים מחפשים, בין אם זה atmos, dts-x, hdr, hdmi 2.1 וכו' וכו' במכשיר פשוט לתפעול. הכל תמיד יוצא בזמן בלי נפילות, מאד קונסיסטנטים, כמו שעון שוויצרי, לא נפלו על בעיות אמינות (ראה אונקיו), תמיד זולים יותר מהמתחרים מול דגם באותו מפרט, וסאונד שהוא good enough בשביל הלקוחות שלהם, צברו קהל עם השנים ששומר על נאמנות למותג, ככה בונים מותג. כל הכבוד להם.

כנ"ל SVS. מותג בונים לאורך זמן והאהדה אל SVS בארץ עוד התחילה לפני ש future התחילו לייבא אותם, כשהכל היה ייבוא אישי ואז באמת התמורה לכסף היתה פנומנלית ביחס למה שמכרו בארץ. אז נאמנות למותג זה משהו שקיים פה וזה טוב, כי כשאנשים מרוצים הם הולכים וקונים את אותו מותג שוב ושוב, כמובן בתנאי שהמותג שומר על איכות גבוהה ועקביות לאורך שנים.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #71 

שאמרתי עדר על דנון זה נובע מהעובדה שאנשים מזמינים פה על עיוור מאמזון כל שני וחמישי ובכלל בקניות ברשת, רוב האנשים פה בפורום שרכשו דנון לא שמעו אותו לפני הרכישה, רוכשים פה דנון בכמויות ורק בגלל המחיר הטוב וכל מה שדוחפים בפנים שנשמע (לא במבחני האזנה) "שווה" ו"כדאי" כי יש חברה בשם אודיסי (שאגב מאוד מגבילים אותה כ חברה כאשר מכניסים את המערכת שלהם בדנון ומרנץ) אחרי ששמעתי המון פעמים אודיסי (ברסיברים של דנון מרנץ) כיוונתי המון מערכות עם אודיסי, ממש לא לטעמי.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #72 

@FastandFurious
·די תואם לנסיון שלי. היו לי שני רסיברים של דנון לפני שרכשתי את ה MRX720. את הרכישות שלי בצעתי הרבה לפני שדנון הפך למותג בררת המחדל של האודיופיל המתחיל, בתקופה שכולם הזילו ריר על פיונייר.

מה שלא אהבתי עם האודיסיי היה חוסר השקיפות של הכיול. הגירסה ברסיברים לא איפשרה לי הבנה ברורה של מהות התיקון שבוצע ואותו חוסר שקיפות גרם לי לחזור על מדידות וכיולים כי לא אהבתי את התוצאות ותמיד חיפשתי מה אני עושה לא בסדר. בדרך גם למדתי קצת את REW בתקווה שזה ישפר לי את ההבנה.

מה שלמדתי זה שאודיסיי חזקה יותר ב Time domain בעיקר בתחום המיד ושה EQ הבסיסי שלה אומנם לא רע אבל לא משהו שיפיל אותך מהכיסא אם למדת להשתמש ב REW. אבל זה מה שה DSP ברסיבר מסוגל לתת.

הסיבה שלא המשכתי עם דנון היא טיפה יותר מורכבת. קודם כל כי חיפשתי משהו שייתן לי גם חוויה טובה יותר באודיו דו ערוצי ודנון כבר מזמן לא שם. שנית כי הבנתי שהמגבלות של האודיסיי תמיד ידפקו אותי עם שילוב הסאב שיהיה לטעמי ושלישית כי רוב ה Features בדגמים החדשים פשוט לא מעניינים אותי או שכלל לא רלבנטים עבורי. כך שמה שחיפשתי זה קודם כל רסיבר שיודע לעשות את הבסיס כמו שצריך ושמערכת הכיול שלו תוכל להתמודד עם מרחב ורמקולים שהם מאוד חריגים יחסית למקובל. את זה ה Anthem נתן ובשפע והדנון לא. גם העובדה שהכיול מבוצע על ידי מחשב חיצוני ואינו תלוי בחומרה של הרסיבר עזרה לי מאוד בהחלטה .

אני גם מודה שלי אישית מאוד לא נוח לעשות כמו כולם או לקנות מה שכולם רוכשים. חלק מהבחירות שלי הפכו עם הזמן למקובלות מאוד (ראה מקרה דנון או הרמקולים בפינת העבודה). אחרות, כמו רמקולים או בחירת ה DAC או בחירת המגברים המשולבים בסלון ובפינת, לא כל כך ואני מרגיש מאוד נוח עם זה. אבל מה שמתאים לי זה מה שמתאים לי וכאמור, רוב האנשים לא אוהבים להיות שפני נסיון ומעדיפים לצעוד בדרך שכבר נפרצה ופולסה עבורם על ידי אחרים.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #73 

FastandFurious כתב:שאמרתי עדר על דנון זה נובע מהעובדה שאנשים מזמינים פה על עיוור מאמזון כל שני וחמישי ובכלל בקניות ברשת, רוב האנשים פה בפורום שרכשו דנון לא שמעו אותו לפני הרכישה, רוכשים פה דנון בכמויות ורק בגלל המחיר הטוב וכל מה שדוחפים בפנים שנשמע (לא במבחני האזנה) "שווה" ו"כדאי" כי יש חברה בשם אודיסי (שאגב מאוד מגבילים אותה כ חברה כאשר מכניסים את המערכת שלהם בדנון ומרנץ) אחרי ששמעתי המון פעמים אודיסי (ברסיברים של דנון מרנץ) כיוונתי המון מערכות עם אודיסי, ממש לא לטעמי.
...
תסביר קצת מה זה "כיוונתי המון מערכות עם אודיסי" . שלך? של אחרים? אם של אחרים - זה לא היה לטעמך, מה עם הטעם שלהם?

עם אודיסי 32 (אפילו בלי האפליקציה) אין סיבה שלא תשיג תוצאות טובות מאוד בחדר סביר.

אולי אנשים רוכשים מה שרוכשים כי המחיר שפוי יותר, הם לא מכיילים אולם הופעות בווגאס עבור סלין דיון, הם לא רוצים להתעסק עם גרפים וכיולים מהמחשב. הם רוצים לחבר את הרמקולים, לעשות כיול מינימלי ולהנות כבר מהסרט.

ומה יעזור להם לשמוע לפני, בחנות עם תנאי האזנה שונים לגמרי ?

מה שצריך לאהוב זה את הרמקולים, זה צריך להיות ההשקעה העיקרית. אולי יש הבדלים לכאן או לכאן בין רסיברים/פרוססורים/כיולים למיניהם אבל אם יש לך רמקולים טובים בחדר סביר זה כבר העיקר.

לך ולקלוד היה ניסיון לא טוב איתם, בסדר. מאמין לכם שניסיתם ולא הסתדר. האם כל יצרן כזה מסוגל להיות טוב לכל רמקול בכל חלל, בכל סוג של תוכן?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #74 

@mulder
·אני סייגתי לא פעם את חוות הדעת שלי בהסבר שאצלי המרחב והרמקולים הם לא שגרתיים. אין לי טענות כלפי דנון כחברה או כלפי אודיסיי כמערכת כיול ובטח שאני לא אחד שיעקם את הפרצוף אם מישהו יטען מולי שהוא רכש רסיבר שלהם כי לדעתו הם היו הכי טובים.

אצלי ה Anthem עובד טוב יותר מה Denon ובזה זה מסתכם.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #75 

mulder כתב:
...
...
תסביר קצת מה זה "כיוונתי המון מערכות עם אודיסי" . שלך? של אחרים? אם של אחרים - זה לא היה לטעמך, מה עם הטעם שלהם?

עם אודיסי 32 (אפילו בלי האפליקציה) אין סיבה שלא תשיג תוצאות טובות מאוד בחדר סביר.

אולי אנשים רוכשים מה שרוכשים כי המחיר שפוי יותר, הם לא מכיילים אולם הופעות בווגאס עבור סלין דיון, הם לא רוצים להתעסק עם גרפים וכיולים מהמחשב. הם רוצים לחבר את הרמקולים, לעשות כיול מינימלי ולהנות כבר מהסרט.

ומה יעזור להם לשמוע לפני, בחנות עם תנאי האזנה שונים לגמרי ?

מה שצריך לאהוב זה את הרמקולים, זה צריך להיות ההשקעה העיקרית. אולי יש הבדלים לכאן או לכאן בין רסיברים/פרוססורים/כיולים למיניהם אבל אם יש לך רמקולים טובים בחדר סביר זה כבר העיקר.

לך ולקלוד היה ניסיון לא טוב איתם, בסדר. מאמין לכם שניסיתם ולא הסתדר. האם כל יצרן כזה מסוגל להיות טוב לכל רמקול בכל חלל, בכל סוג של תוכן?
...
·אם לא תתייחס לסלון/חדר חדר האזנה שלך בזמן הכיול
כמו לאולמות בווגאס בהם אתה מכייל עבור סלין דיון
זה רק מראה את התפיסה של כל חובבי האודיו ברמתך (שמאוד מכובדת).

אבל אתה לא יכול לנהל איתי שיחות אמיתיות על איכות ברגע שאתה זורק "משפטי מחץ" כמו שכתבת, זה אולי מראה את הרמה של מערכת הכיול של דנון אם אתה לא מתייחס אליה כאילו אתה עכשיו מכייל אולמות בווגס עבור סלין דיון....

נכון יש פה חבר מאוד וותיק שרכש אנתאם קצת לפניי וכתב כמה פעמים פה בפורום שלקח לו זמן להגיע לתוצאה משביעת רצון אצלו בחלל וגם ציין שכאשר זה הגיע הוא נהנה כך שנתיים. כי משתמשים כמוהו מבינים המון בסאונד ויש להם אוזן מאוד מאוד מלומדת ומחודדת וכאשר הוא כתב שלקח לו זמן להגיע לתוצאות, הוא התכוון בפאן האודיופילי שמשוייך לרמתו שלו בלבד ולרפרנס אליו הוא מכוון
בהקשר לאיך הציוד שלו הסתדר בחלל שלו עם ה arc...
ותאמין לי שכל אחד פה שיש לו דנון וישמע אנתם יפתח לו הסאונד ברמה איכותית וטובה יותר...וגם ירצה מאוד אנתם במיוחד בגלת הפשטות שלו והסאונד ה כל כך מיוחד של ל arc יש eq חלומי צליל פשוט מעולה.

כמו שאתה יודע אני ומשה לביא (mester audio) חברים מאוד קרובים, מדברים כל הזמן, משה רכש אנתם הוא עשה כיול אחד אוטומטי, לא נגע ידנית, ועף מהסאונד הוא אומר שפתאום יש לו סראונדים בחלל, פתאום הסב עלה ב 2/3 דרגות (ניהול באס אמיתי, ולא הגדרות של רמקול גדול וקטן.... אחד הסוקרים שסוקר את arc דיראק וכו, אומר שמערכת הכיול אודיסי מזכירה לו את ימי מתושלח.. אוכל לתת לך קישור במוצש והוא מאוד צודק)
ובכלל הדינמיקה הפירוט ושלא נדבר על הרמקולים איך שהרסיבר דוחף אותם, הדנון לא הוזיז רבע מזה ובכלל כל הסאונד אצלו ברמה שהוא לא חלם... ואתה יכול לשאול אותו.
כיום הוא הכי מבסוט בעולם ולא מבין איך הצליח להשתדרג ככה בסאונד... מה יש לכם כל הזמן שמדברים על arc אתם מזכירים גרפים מה יש לכם חרדות? פיקים? מה נסגר עם הפורום הזה... כל פעם מפתיעים וגם הגדולים מבינכם חח.... צאו משה שאנתם מצריך התעסקות זה פשוט סתם בילבול מוח מיותר...

נראה לך שקלוד התעסק עם גרפים וכיולים אין סופיים?
יש פה המון חברים שרכשו, 75% מהם עשו כיול אוטומטי
ונהנים מאוד, החלק השני חוקר בודק מנסה ומתנסה מה רע בזה?
תמיד יש כיול על המחשב שאליו אתה יכול לחזור....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #76 

אהם...עובדתית התעסקתי יותר בכיולים וגרפים אינסופיים עם האודיסיי מאשר עם ה ARC Genesis של Anthem.

ה ARC Genesis הביא אותי מאוד קרוב לשילוב מוצלח של הסאב עם יתר המערכת, התיקונים שבוצעו ליתר הרמקולים היו די מזעריים והוצגו באופן ברור וקריא. אם תלחצו עלי אני אודה שמה שעשיתי לאחר מכן היה לתת עוד שמינית סיבוב לווליום של הסאב ולהזיז את הרמקולים כמה סנטימטרים כדי למרכז טוב יותר את הבמה. יש ל ARC אפשרויות מאוד רחבות לביצוע בהגדרות ותיקונים ידניים אבל האמת שלא ממש הזדקקתי לכך.

אישית אני חושב שאחד הגורמים לקלילות היחסית שבה ה ARC התמודד עם החדר היה מיקרופון הכיול שמגיע עם הרסיברים של Anthem. זה מיקרופון כיול אמיתי שמורידים עבורו את קובץ הפרמטרים מהחברה ולא צ'יקמוק פירמידלי זול כפי שמקבלים עם רסיברים אחרים.

אני חושב שמאז שהרסיבר אצלי הרצתי כיול 3 פעמים. פעם ראשונה עם סיום ההתקנה, פעם שניה עם החלפת הרמקולים ופעם שלישית אחרי שהתקנתי לרמקולים רגליות GAIA של IsoAccoustics ומיקמתי מחדש את הרמקולים במרחב עם הטכניקה של Rational Speaker Placement. עם האודיסיי זה סיפור אחר לחלוטין שגזל ממני אין ספור שעות של תסכול עד שבסוף נשברתי וניתבתי את כל האודיו הדו ערוצי למגבר סטריאו משולב ייעודי.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #77 

FastandFurious כתב:

...
...
·אם לא תתייחס לסלון/חדר חדר האזנה שלך בזמן הכיול
כמו לאולמות בווגאס בהם אתה מכייל עבור סלין דיון
זה רק מראה את התפיסה של כל חובבי האודיו ברמתך (שמאוד מכובדת).

אבל אתה לא יכול לנהל איתי שיחות אמיתיות על איכות ברגע שאתה זורק "משפטי מחץ" כמו שכתבת, זה אולי מראה את הרמה של מערכת הכיול של דנון אם אתה לא מתייחס אליה כאילו אתה עכשיו מכייל אולמות בווגס עבור סלין דיון....

נכון יש פה חבר מאוד וותיק שרכש אנתאם קצת לפניי וכתב כמה פעמים פה בפורום שלקח לו זמן להגיע לתוצאה משביעת רצון אצלו בחלל וגם ציין שכאשר זה הגיע הוא נהנה כך שנתיים. כי משתמשים כמוהו מבינים המון בסאונד ויש להם אוזן מאוד מאוד מלומדת ומחודדת וכאשר הוא כתב שלקח לו זמן להגיע לתוצאות, הוא התכוון בפאן האודיופילי שמשוייך לרמתו שלו בלבד ולרפרנס אליו הוא מכוון
בהקשר לאיך הציוד שלו הסתדר בחלל שלו עם ה arc...
ותאמין לי שכל אחד פה שיש לו דנון וישמע אנתם יפתח לו הסאונד ברמה איכותית וטובה יותר...וגם ירצה מאוד אנתם במיוחד בגלת הפשטות שלו והסאונד ה כל כך מיוחד של ל arc יש eq חלומי צליל פשוט מעולה.

כמו שאתה יודע אני ומשה לביא (mester audio) חברים מאוד קרובים, מדברים כל הזמן, משה רכש אנתם הוא עשה כיול אחד אוטומטי, לא נגע ידנית, ועף מהסאונד הוא אומר שפתאום יש לו סראונדים בחלל, פתאום הסב עלה ב 2/3 דרגות (ניהול באס אמיתי, ולא הגדרות של רמקול גדול וקטן.... אחד הסוקרים שסוקר את arc דיראק וכו, אומר שמערכת הכיול אודיסי מזכירה לו את ימי מתושלח.. אוכל לתת לך קישור במוצש והוא מאוד צודק)
ובכלל הדינמיקה הפירוט ושלא נדבר על הרמקולים איך שהרסיבר דוחף אותם, הדנון לא הוזיז רבע מזה ובכלל כל הסאונד אצלו ברמה שהוא לא חלם... ואתה יכול לשאול אותו.
כיום הוא הכי מבסוט בעולם ולא מבין איך הצליח להשתדרג ככה בסאונד... מה יש לכם כל הזמן שמדברים על arc אתם מזכירים גרפים מה יש לכם חרדות? פיקים? מה נסגר עם הפורום הזה... כל פעם מפתיעים וגם הגדולים מבינכם חח.... צאו משה שאנתם מצריך התעסקות זה פשוט סתם בילבול מוח מיותר...

נראה לך שקלוד התעסק עם גרפים וכיולים אין סופיים?
יש פה המון חברים שרכשו, 75% מהם עשו כיול אוטומטי
ונהנים מאוד, החלק השני חוקר בודק מנסה ומתנסה מה רע בזה?
תמיד יש כיול על המחשב שאליו אתה יכול לחזור....
...
ויקטור

עדיין לא ענית על השאלה הראשונה, אשמח אם תרחיב קצת.

הייתי בעבר בכמה חדרי הדגמה בחנויות שכללו רסיברי מיינסטרים, לא היתה אף פעם בעיה של סראונד ולא תהיתי למה אני לא שומע אותם. כולל גם ב 2 החדרים בפיוצ'ר (בחדר הגדול יותר היה אז רסיבר של דנון וסראונדים של svs). כולל גם אצלי בבית.
אני לא כל כך מבין טענות כמו לא היה לי סראונד /בס/ סנטר רק בגלל דנון/אודיסי .

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

הייתי אצלו בחלל, שמעתי את המערכת עם הדנון, בוא נגיד שקולנוע ברמה שאני רגיל, פשוט לא היה שם, לא הרגשת בכלל את רמקולי הסראונד כי המיקום שלהם טיפה בעייתי ואודיסי התקשה לכייל אותם, הבאס היה נשמע לא טוב (הסב ליד חלון זכוכית גדול, ה arc הוציא מהסב הרבה הרבה יותר והמקום של הסב לא הישתנה) הרסיבר אחרי כיול בקושי הוזיז את הרמקטלין, שמעתי חללים עם דנונים למינהם, אף פעם לא קיבלתי סאונד דינמי מפורט עם באס מקיף עמוק כמו שצריך, תמיד חסר משהו, נו בחיית ערן אודיסי בדנון ומרנץ זה על הפנים מה לא מובן? והיא לא אשמה, דנון אשמים, כי הם מגבילים אותה המון....

הייתי בהמון מצבים שאודיסי הצליח לכייל את החלל ושמעו את כל האלמנטים, זה נשמע גרוע, כי אני רגיל לarc לפני ה arc יכולתי להגיד שזה נשמע בסדר וחסר פה המון
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #79 

תתחדש!

DrorAuberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
שם מלא: Dror Auberman
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

תתחדש, כל פעם שאני בטוח שאני במקום של כיף לי עם מה

שליחה #80 

שיש לי, ולא שחסר לי משהו במערכת, מגיע פוסט שידרוג שמותיר אותי עם מחשבות נוספות.............

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”