מחפש לרכוש מכונת ECM SYNCHRONIKA l או profitec pro 700 v2

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

מניח שאתה לא עצמאי, ולא מכיר עסקים עצמאיים.
ובעלי חנויות.
ומלא אנשים שנותנים לך שירותים ונמצאים שם בעבורך ובעבור כולם,
ובסביבה המקומית לך.

ולא חסר לך שהם יעלמו...
ואין לך מושג מה ההתמודדות שלהם במדינה...
ואת המיסים שהם משלמים (וגם מהם אתה נהנה)

ולכן גם לא שווה לך לשלם עוד 500 ש"ח לתמוך בהם,
אלא בחנות באיטליה....

ולא דיברתי על עוד 20%.... גם לא מוכן....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

Clockwork_Orange
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320

שליחה

@boazj
·
אכן, קשה מאוד להיות עצמאי בישראל, והמדינה לא בדיוק עושה להם חיים קלים מבחינת מסים ובירוקרטיה, ואני בשמחה אתמוך היכן שאוכל, במידה וזה בתחום הסביר.

אז אין לי בעייה לשלם עוד 1000 ש"ח, אבל במקרה של הביאנקה מדובר ב-12,000 ש"ח לעומת ~8,500.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

Clockwork_Orange כתב:@boazj
·
אכן, קשה מאוד להיות עצמאי בישראל, והמדינה לא בדיוק עושה להם חיים קלים מבחינת מסים ובירוקרטיה, ואני בשמחה אתמוך היכן שאוכל, במידה וזה בתחום הסביר.

אז אין לי בעייה לשלם עוד 1000 ש"ח, אבל במקרה של הביאנקה מדובר ב-12,000 ש"ח לעומת ~8,500.
...
·אתך לגמרי.... מזכיר לי סרטון שלי מלפני כמה שנים.

[url=]קניות רגשיות ובלאק פריידי
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

שליחה

@boazj
ראשית אני עצמאי ולא מחפש תמיכה מאף אחד, דבר שני אל תהיה מצחיק, אני מכיר כמה עצמאים נוספים, אפילו דיי הרבה.
יש הבדל בין לקנות קרואסון בבית מאפה השכונתי לבין לקנות מוצר ולשלם פי 4 מבאמזון, כי אתה רוצה לתמוך בעסק מקומי.
עסק שלא מסוגל להתחרות במחיר ובשירות של אונליין שילך לעבוד כשכיר ויפסיק לבכות.
קמעוניים בארץ לא רק שמוכרים יקר, גם רמת השירות מאוד נמוכה. כל פעם שאני חושב אולי להזמין משהוא בארץ, אני נתקל בזמן אספקה של 30 ימי עסקים, או דברים הזויים דומים. גם כשמבטיחים זמן משלוח קצר, בדרך כלל לא עומדים בהבטחות.

זה כסף שלך ואתה יכול לתרום אותו איך שאתה רוצה, אבל עסק זה גוף כלכלי, לא מוסד צדקה.

Nirooo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

עוד חבר לקבוצה :)

שליחה

@sbenyo
·
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אני משתמש חדש ומשתמשים חדשים לא יכולים לשלוח הודעות... אני גם מעוניין להצטרף לקבוצת רכישה כזו! תוכל לשלוח לי הודעה? ואולי כדאי לפתוח קבוצת וואטסאפ כדי לדסקס את האופציות שלנו? תודה!

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212

שליחה

כל מי שעדיין בעניין ולא שלח לי תשובה, תשלחו בהקדם. מתגבשת כבר קבוצה אבל ניתן עוד יום יומיים לעוד אנשים שאולי מתלבטים הזדמנות להצטרף. אני אנסה לברר מחירים סופיים בימים הקרובים. כמות האנשים יכולה אולי להשפיע.

Nirooo
שלחתי הודעה בפרטי. אתה מוזמן להגיב או ליצור קשר.

Nirooo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

@sbenyo
·
לא קיבלתי הודעה ואני עדיין לא יכול לשלוח מפאת היותי חדש.

תוכל לשלוח לי מייל? Nirblumb בג'ימייל. תודה!

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני מעוניין בסינכרוניקה במידה ויש מחיר טוב.

אוטולולה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

אני גמישה לגבי סוג המכונה, תלוי במחיר. אנא צרפו אותי לק.הרכישה. יעל

שליחה

רציתי את הביינקה אבל במחיר טוב אלך עם הקבוצה

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

לא רוצה לסבך פה את ההתלבטות עוד יותר, אבל אני התעניינתי ברכישה של crem one לא מזמן מקפה רות כי חשבתי להשתדרג לדוד כפול (החלטתי בסוף להתאפק ולחכות). המכונות אמורות כבר להיות זמינות אצלם אם אני לא טועה. קיבלתי קצת מידע בהתכתבות בוואטסאפ בזמנו:

"לגבי הסדרה החדשה של הביתיות:

המכונה נקראת Crem One (לשעבר אקספובר).

מצורף קובץ שמסביר את ההבדלים בניהם וכמה תמונות.
מחירים משוערים למכונות אלה. כל המכונות הן לחיבור מים ישיר או מיכל מים לבחירת הלקוח. מגיעות מאובזרות עם קנקן הקצפה וטמפר, מברשת ניקוי ועוד:
דגם 1 - דוד יחיד מחליף חום, שליטה בחום הדוד בפי איי די מהמסך, משאבה ויברציונית, סטימר וברז מים חמים חצי סיבוב (כמו לה מרזוקו), ראש E61. מחיר משוער לצרכן 6600 ש"ח
דגם 2 - דוד כפול 1.7+1.2, שליטה בפי איי די לכל דוד בנפרד, משאבה ויברציונית, סטימר וברז מים חמים חצי סיבוב (כמו לה מרזוקו), ראש E61. מחיר משוער לצרכן 8200 ש"ח
דגם 3 - דוד כפול 1.7+1.2, שליטה בפי איי די לכל דוד בנפרד, משאבה רוטורית GSP עם פרה אינפיושן מובנה, סטימר וברז מים חמים חצי סיבוב (כמו לה מרזוקו), ראש E61. מחיר משוער לצרכן 10,500 ש"ח
דגם 4 - דוד כפול 1.7+1.2, שליטה בפי איי די לכל דוד בנפרד, משאבה רוטורית GSP + מנוע גיר לשליטה בלחץ חליטה בין 0-12 באר, שמירה עד חמישה פרופילי חליטה ומצב MANUAL, סטימר וברז מים חמים פתיחה מלאה ב180 מעלות, ראש E61. מחיר משוער לצרכן 13,300 ש"ח.

בכל הדגמים מחשב מנהל הדלקה וכיבוי אוטומטים לכל יום בשבוע (אפשר גם שעות שונות).

שנתיים אחריות אצלנו בקפה רות."

אני מתאר לעצמי שגם בשיחה איתם תוכלו להוריד קצת את המחירים שאני קיבלתי.

בהצלחה ברכישה הקבוצתית וחג שמח לכל חברי הפורום :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שמוליק_טל, יעל,

ברוכים הבאים לקבוצה. אני מקווה שעם כמות האנשים הפוטנציאלית שיש, נצליח לקבל מחירים יותר טובים שיהיה כדאי להשקיע. נעדכון בקרוב.

חג שמח לכולם!

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יש עדכונים?

espressoman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

@נעם_Noam
את הקרם Crem One - Dual Boiler PID R LFPP WT/WC אפשר להביא ב11 אלף ןאולי עוד כמה מאות שקלים כולל מעמ
אני מוכן לשלם עוד אלף ולקנות בארץ אבל לא יותר

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לכל מי ששואל, העדכון הנוכחי לגבי הרכישה זה שעשיתי עוד כמה פניות נוספות לנסות לשפר את ההצעות שקיבלנו או לקבל הטבות נוספות ואני מחכה לעדכון אחרון. יש עוד אופציה חדשה מהיום שנבדקת עכשיו ואולי נצליח לקבל שם מחיר יותר טוב.

ננסה לעדכן סופית מחר כדי שנוכל לקבל החלטות.

אסף_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210

שליחה

sbenyo כתב:לכל מי ששואל, העדכון הנוכחי לגבי הרכישה זה שעשיתי עוד כמה פניות נוספות לנסות לשפר את ההצעות שקיבלנו או לקבל הטבות נוספות ואני מחכה לעדכון אחרון. יש עוד אופציה חדשה מהיום שנבדקת עכשיו ואולי נצליח לקבל שם מחיר יותר טוב.

ננסה לעדכן סופית מחר כדי שנוכל לקבל החלטות.
...
טוב לשמוע!
יצא לך גם לשאול לגבי flow control?

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

@espressoman
אני מסכים לגמרי, אבל מניח שברכישה קבוצתית תוכלו להגיע איתם למחיר דומה. המחיר שאני קיבלתי היה למכונה אחת וזה היה יחסית מזמן. שווה בדיקה.

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לגבי הרכישה הקבוצתית:

אחרי מספר בירורים, התכתבויות,שיחות וניסיונות לשפר,ההצעה של 9500 ל-ECM ו-8490 ל-Profitec זאת עדיין ההצעה הכי טובה שיש כרגע. יש עדיין עוד אפשרות שנבדקת אבל אני לא הייתי נותן סיכוי גבוה למחיר יותר טוב. לגבי ההצעה הזאת, אין אפשרות לשלב Bianca (יש אופציות אחרות כמו בזרה)

אני שאמח לדעת מה כל אחד חושב ואם יש רעיונות נוספים איך לשפר כמו למשל לנסות לקבל הנחה על ציוד נוסף (ידית, flow control או כל דבר אחר) וגם אם לא, אם זה מחיר שעדיין שווה ללכת עליו.

למי שזה רלוונטי, אפשר גם לנסות לשלב דיל עם מטחנה ואולי לקבל הנחה נוספת שבסה"כ זה יהיה יותר משתלם.

אפשר לדבר איתי פרטי או להגיב אם זה רלוונטי לכולם.
אם יהיו עוד רעיונות מה אפשר לעשות, אני אוכל מחר לבדוק שוב אחרי שאשמע תגובות ורעיונות.

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9500 ש"ח זה מחיר מצויין לסינכרוניקה, וזול יותר אפילו מקניה מחו"ל.
המחיר באלקטרוס הוא 2130 יורו (ללא מע"מ). אם רק נתרגם לשקלים + מע"מ נקבל 9,770 ש"ח. בפועל התשלום לפי שער העברות גבוה, יש אגרות ועלות משלוח, ככה שלא נראה לי שאפשר להביא אותה מחו"ל בפחות מ 12 אלף.
בארה"ב היא עולה 3000$, כך שבאופן דיי יוצא דופן, המחיר בישראל יותר זול מבאירופה וארה"ב.

אני בפנים לסינכרוניקה.

אסף_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sbenyo כתב:
לגבי הרכישה הקבוצתית:

אחרי מספר בירורים, התכתבויות,שיחות וניסיונות לשפר,ההצעה של 9500 ל-ECM ו-8490 ל-Profitec זאת עדיין ההצעה הכי טובה שיש כרגע. יש עדיין עוד אפשרות שנבדקת אבל אני לא הייתי נותן סיכוי גבוה למחיר יותר טוב. לגבי ההצעה הזאת, אין אפשרות לשלב Bianca (יש אופציות אחרות כמו בזרה)

אני שאמח לדעת מה כל אחד חושב ואם יש רעיונות נוספים איך לשפר כמו למשל לנסות לקבל הנחה על ציוד נוסף (ידית, flow control או כל דבר אחר) וגם אם לא, אם זה מחיר שעדיין שווה ללכת עליו.

למי שזה רלוונטי, אפשר גם לנסות לשלב דיל עם מטחנה ואולי לקבל הנחה נוספת שבסה"כ זה יהיה יותר משתלם.

אפשר לדבר איתי פרטי או להגיב אם זה רלוונטי לכולם.
אם יהיו עוד רעיונות מה אפשר לעשות, אני אוכל מחר לבדוק שוב אחרי שאשמע תגובות ורעיונות.
...
יש אפשרות להצעת מחיר לflow control? זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מעוניין בשדרוג

אסף_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה שהביאנקה חזרה למלאי בbellabarista
עולה בערך 9500 כולל מע"מ ומשלוח

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”