האם יש טעם להזמין מסין (או בכלל מחו"ל) בתקופה הזו?
·ag43 כתב:הזמנתי חבילה מBANGOOD שיצאה לפני חודש מסין ומאז לא נראו עקבותיה. אחרי כמה זמן לפנות אליהם? עשיתי shipping insurance אם זה משנה משהו....
גם לי חבילה מהם שיצאה סביב ה 10/3 ולא הגיע אלי.
לפני כמה ימים פתחתי קליים ב PP.
הזמנות מאלי יותר מחודש תקועה בדואר ישראל (במודיעין ומחסני הסביבה)
נשברתי בתחילת אפריל הזמנתי כמה דברים קטנים בשביל הנפש.
חלקם הגיעו בתוך 10 ימים.
והשאר מאז כולל כמה נוספים תקועים במחסני הדואר בארץ
הכל כבר כן מזמן רק צריך להתחיל לעבוד על שינוע החבילות בארץ.
נשברתי בתחילת אפריל הזמנתי כמה דברים קטנים בשביל הנפש.
חלקם הגיעו בתוך 10 ימים.
והשאר מאז כולל כמה נוספים תקועים במחסני הדואר בארץ
הכל כבר כן מזמן רק צריך להתחיל לעבוד על שינוע החבילות בארץ.
עברתי זריז על המוצרים מסין ברשימת ההקניות שלי ושמתי לב שלכמעט כל מוצר הם העלו את ה SHIPPING ב 3$+
היום זה לא זמן טוב ליזום קניה לשום דבר.
כרגע אני מחכה ל34 מוצרים (עכשיו מי ששואל, למה לא הזמנתי אותם קודם? - כי ככה, למה הזמנתי דווקה עכשיו? - גם ככה.)
טוב, נראה לי ששוב פעם הגזמתי עם הקניות... ועדיין חבל שאין לי רעיונות ליוזמות חדשות כמו שהיו לי פעם.
כרגע אני מחכה ל34 מוצרים (עכשיו מי ששואל, למה לא הזמנתי אותם קודם? - כי ככה, למה הזמנתי דווקה עכשיו? - גם ככה.)
טוב, נראה לי ששוב פעם הגזמתי עם הקניות... ועדיין חבל שאין לי רעיונות ליוזמות חדשות כמו שהיו לי פעם.
אני קיבלתי היום הזמנה ששכבה כבר כמה ימים בנקודת חלוקה, תאריך הזמנה 21.5
, בנוסף קיבלתי עוד 2 הזמנות שהזמנתי לפני.
לפי כמות החבילות שראיתי שהגיעו לנקודת החלוקה, זה לפחות פי 2 מהכמות הרגילה אצלהם, כנראה השתחרר פקק וחבילות מתחילות לזרום.
לפי כמות החבילות שראיתי שהגיעו לנקודת החלוקה, זה לפחות פי 2 מהכמות הרגילה אצלהם, כנראה השתחרר פקק וחבילות מתחילות לזרום.
השאלה הייתה לגבי הזמנות מחו״ל כרגע לאור מספר הטיסות המועט ולכן נתתי דוגמא להזמנה שעשיתי לפני שבועיים מאיי רב והגיעה למרות מצב הטיסות.alchemy כתב:iHerb לא מגיע מסין, אצלי בד"כ מגיע תוך שבוע - 10 ימים.........
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מניסיון אישי חבילות מסין - 4 רצופות שהזמנו לפני שבועיים וחצי כבר אצלי (נראה לי נשבר שיא עולם!)
וגם בכמה ימים האחרונים זה כאילו מישהו פתח פקק, וכל מה שהיה תקוע מתחיל להגיע בצרורות...
נראה כאילו העיניינים די חזרו למסלול ואפילו בצורה יותר טובה.
וגם בכמה ימים האחרונים זה כאילו מישהו פתח פקק, וכל מה שהיה תקוע מתחיל להגיע בצרורות...
נראה כאילו העיניינים די חזרו למסלול ואפילו בצורה יותר טובה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
הגיעו היום 2 חבילות (מתוך 5).avihuli כתב:הזמנתי היום כמה דברים מאייבי.
אני מאמין שיגיעו....
חודש ועשרה ימים.
איביי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אצלי - הבעיה היא שדברים שהוזמנו לפני חודשיים עדיין לא הגיעו... כנראה עובדים בשיטת LIFO אבל לא אתפלא אם הבעיה כרגיל היא בכלל בדואר שלנו שיתכן וחבילות שכבר מזמן הגיעו פשוט נתקעו פהkaplaey2 כתב:מניסיון אישי חבילות מסין - 4 רצופות שהזמנו לפני שבועיים וחצי כבר אצלי (נראה לי נשבר שיא עולם!)
נראה כאילו העיניינים די חזרו למסלול ואפילו בצורה יותר טובה....
כנ"ל, הזמנות מאליאקספרס, עם שיטת שילוח של אליאקספרס, הגיעו אלי תוך שבועיים.kaplaey2 כתב:מניסיון אישי חבילות מסין - 4 רצופות שהזמנו לפני שבועיים וחצי כבר אצלי (נראה לי נשבר שיא עולם!)
נראה כאילו העיניינים די חזרו למסלול ואפילו בצורה יותר טובה....
אין חוקיות.idabari כתב:
כנ"ל, הזמנות מאליאקספרס, עם שיטת שילוח של אליאקספרס, הגיעו אלי תוך שבועיים..........
בתאריך 6 ליוני הזמנתי מאליאקספרס 2 חבילות מאותו מוכר (פיצלתי הזמנה ושמות וכתובות משלוח כדי שהמכס לא יאחד וידפוק אותי).
שיטת משלוח של אליאקספרס.
-לפי TRACK24 חבילה אחת עזבה את סין ב 12 לחודש. ב 18 ליוני הגיעה פה לארץ. באותו יום שוחררה מהמכס, וב 21 ליוני כבר היתה אצלי בבית.
-השנייה שבועיים לא עזבה בכלל את סין. יצאה מ- סין רק ב 19 ליוני - ועדיין לא הגיעה אפילו לישראל.