עזרה דחופה בקשר לחיבורים וכבלים בבקשה!!!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
uknowmy, מקווה שזה לא מאוחר מדי, ובכן הכבל של מונסטר לא מעביר RGB וגם מסדרה 2 כנראה שלא... רק מסדרה 3 ומעלה...
קבל את התשובה של "מונסטר" :-
No it is not fully wired for an RGB signal, our Monster video 3 SCART or higher will work for RGB signals.
Please let me know if you have any further questions.
Monsterously,
Eric Vitug
Technical Support
Monster Cable
קבל את התשובה של "מונסטר" :-
No it is not fully wired for an RGB signal, our Monster video 3 SCART or higher will work for RGB signals.
Monsterously,
Eric Vitug
Technical Support
Monster Cable
בחנות אמרו לי ששני הכבלים שאני מחזיק אצלי יותר נכון החזקתי(החזרתי כי לא נעים להשאיר אצלי הרבה זמן) הם FULL SCART
מעניין למה ענו לך במונסטר שרק סידרה 3 היא FULL נראה לי הם רוצים שיקנו פשוט רק את הסידרה 3 או שהחנויות שהלכתי אליהם לא מבינות כלום.
מעניין למה ענו לך במונסטר שרק סידרה 3 היא FULL נראה לי הם רוצים שיקנו פשוט רק את הסידרה 3 או שהחנויות שהלכתי אליהם לא מבינות כלום.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

נראה לי שהחלק השני של תשובתך הוא הנכון...
ל"מונסטר", העיקר שתקנה את הכבלים שלהם, כמו שראית מי שענה לי הוא מהתמיכה הטכנית ולא ממכירות....
זו חברה מספיק רצינית בכדי לא ל"עבוד" עלי כמו שרשמת, גם אל תשכח , זו לא חברה ישראלית ולכן המנטליות אחרת..... כך שניתן לסמוך על התשובה שלהם...
נראה לי פשוט שהמוכרים הם שהטעו אותך מחוסר ידע....
דרך אגב בינינו, מי נראה לך שצודק ? המוכר בחנות, או איש תמיכה טכנית של מונסטר ?
ל"מונסטר", העיקר שתקנה את הכבלים שלהם, כמו שראית מי שענה לי הוא מהתמיכה הטכנית ולא ממכירות....
זו חברה מספיק רצינית בכדי לא ל"עבוד" עלי כמו שרשמת, גם אל תשכח , זו לא חברה ישראלית ולכן המנטליות אחרת..... כך שניתן לסמוך על התשובה שלהם...
נראה לי פשוט שהמוכרים הם שהטעו אותך מחוסר ידע....
דרך אגב בינינו, מי נראה לך שצודק ? המוכר בחנות, או איש תמיכה טכנית של מונסטר ?
התמיכה התכנית של מונסטר
אבל שמע זה כבר מגיע למחירים גבוהים הכבל מהסידרה 3 בגלל זה אני חושד בחברה
כי למה הוציאו את הסדרות 1 ו 2 אם רק 3 תומך בפול
ואם התשובה שלך תיהיה כי הם רצו כבל אחד שלא תומך וכבל שני שתומך אז למה עשו גם סידרה 1 וגם 2
היו עושים 1 לא תומך 2 תומך אתה מבין זה נראה מוזר
וגם בטח הכבל יעלה ממש יקר מסידרה 3 אם סידרה 2 עולה 300 ש"ח אז בטח סידרה 3 תעלה 500
אבל שמע זה כבר מגיע למחירים גבוהים הכבל מהסידרה 3 בגלל זה אני חושד בחברה
כי למה הוציאו את הסדרות 1 ו 2 אם רק 3 תומך בפול
ואם התשובה שלך תיהיה כי הם רצו כבל אחד שלא תומך וכבל שני שתומך אז למה עשו גם סידרה 1 וגם 2
היו עושים 1 לא תומך 2 תומך אתה מבין זה נראה מוזר
וגם בטח הכבל יעלה ממש יקר מסידרה 3 אם סידרה 2 עולה 300 ש"ח אז בטח סידרה 3 תעלה 500
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

שמע, לכל חברה יש הרבה סוגים של כבלים, עובדה שמונסטר לא עוצרת בסוג 3, יש גם סדרות מעל זה...
יש הבדלים של סיכוך, של חיווט, של ציפוי הפינים ועוד אלף דברים שיכולים להפריד בין כבל לכבל... אולי יש מוצרים (כמו הוידאו הישן שלי לדוגמא) שהחיבור שלו הוא SCART אבל הוא לא מקבל או מוציא RGB, אז למה לי לקנות כבל יקר, הם הוציאו שתי סדרות פחות יקרות למקרים הללו...
אתה תוקע כאן מחירים משוק הגנבים והחמסים שבארץ... ישראל היא לא בדיוק "נותנת הפרנסה" לכבלי מונסטר. אם תשווה באתרים בחו"ל, תראה שההבדלים הם לא כאלה גדולים במחירים של הסדרות, משהו כמו +/- 10 יורו...
זאת עוד סיבה שאנשים כאן בפורום קונים כבלים שהמוכרים אומרים להם שהם "FULL" ומחברים ואז מתלוננים שאין שיפור באיכות או אפילו להיפך.... זה מכיוון שהכבלים הללו מלתחילה לא תומכים ב- RGB, ובכדי להרגיש בשיפור חייבים כבל איכותי שתומך ב- RGB....
סתכל כבלים של פיליפס, ALPHA וכו', לכל אחד מהם יש הרבה סוגים של כבלים עם אותו חיבור, למה ? כנראה שיש דרישה..
יש הבדלים של סיכוך, של חיווט, של ציפוי הפינים ועוד אלף דברים שיכולים להפריד בין כבל לכבל... אולי יש מוצרים (כמו הוידאו הישן שלי לדוגמא) שהחיבור שלו הוא SCART אבל הוא לא מקבל או מוציא RGB, אז למה לי לקנות כבל יקר, הם הוציאו שתי סדרות פחות יקרות למקרים הללו...
אתה תוקע כאן מחירים משוק הגנבים והחמסים שבארץ... ישראל היא לא בדיוק "נותנת הפרנסה" לכבלי מונסטר. אם תשווה באתרים בחו"ל, תראה שההבדלים הם לא כאלה גדולים במחירים של הסדרות, משהו כמו +/- 10 יורו...
זאת עוד סיבה שאנשים כאן בפורום קונים כבלים שהמוכרים אומרים להם שהם "FULL" ומחברים ואז מתלוננים שאין שיפור באיכות או אפילו להיפך.... זה מכיוון שהכבלים הללו מלתחילה לא תומכים ב- RGB, ובכדי להרגיש בשיפור חייבים כבל איכותי שתומך ב- RGB....
סתכל כבלים של פיליפס, ALPHA וכו', לכל אחד מהם יש הרבה סוגים של כבלים עם אותו חיבור, למה ? כנראה שיש דרישה..
לדעתי זו פשוט שערוריה, למכור כבל במאות שקלים, ומתברר שהוא בסוף לא תומך RGB. על מה בדיוק משלמים ???
ואפילו לא טורחים לציין זאת, רק אם יוצרים קשר עם המחלקה הטכנית בחו"ל...
כל כך קשה לחבר את כל החוטים בפנים, כדי שיתקבל אות RGB ? למה זה לא סטנדרט ?!
חבל שהממיר של יס לא מגיע בתצורת קומפוננט, כך הייתי יכול להיות בטוח שיש לי אות RGB. עכשיו אני מחובר דרך SCART ואין לי מושג אם הקליטה היא RGB או לא, ולא משנה כמה כבלים ניסיתי.
ואפילו לא טורחים לציין זאת, רק אם יוצרים קשר עם המחלקה הטכנית בחו"ל...
כל כך קשה לחבר את כל החוטים בפנים, כדי שיתקבל אות RGB ? למה זה לא סטנדרט ?!
חבל שהממיר של יס לא מגיע בתצורת קומפוננט, כך הייתי יכול להיות בטוח שיש לי אות RGB. עכשיו אני מחובר דרך SCART ואין לי מושג אם הקליטה היא RGB או לא, ולא משנה כמה כבלים ניסיתי.
mattan תאמין לי שאתה לא היחיד פה שעצבני כולה כבר רציתי לקנות כבר חודש אני כל הזמן לומד משהו חדש ומזל שלא קניתי עדיין אחרי מה שshlafirg אמר לי אז נראה לי שכדאי לך ללכת גם לקנות כבל אחר כי לפי מה שלמדתי עד עכשיו 99 אחוז שהכבל שלא לא תומך RGB
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

קודם לך תמצא אותם...offirs כתב:נסה כבלים של חברת belkin...
אופיס דיפו שיווקה אותם, עכשיו אופיס דיפו הולכת למהלך שיווק של כבלים עם הלוגו של עצמם... ולכן הם ניקו את המדפים מבלקין. כבלים מסוימים עוד ניתן למצוא, אך SCART TO SCART כבר מזמן אין...
האם מישהו יכול בבקשה להפנות אותנו לכבלים SCART הנמכרים ברשת ארצית מוכרת, ואשר ידוע שהם FULLY WIRED ? לא צריך לעלות מאות שקלים, רק שיעשו את העבודה.shlafirg כתב:קודם לך תמצא אותם...offirs כתב:נסה כבלים של חברת belkin...
אופיס דיפו שיווקה אותם, עכשיו אופיס דיפו הולכת למהלך שיווק של כבלים עם הלוגו של עצמם... ולכן הם ניקו את המדפים מבלקין. כבלים מסוימים עוד ניתן למצוא, אך SCART TO SCART כבר מזמן אין......
הרי אפשר להשתגע מהדבר הזה, זה כ"כ מסובך להשיג כבלים שעובדים כמו שצריך ?!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

שוקי, שלום
המלצת על הכבלים של "מונסטר" וידאו מסידרה 2/3, אבל מה אתה אומר על התשובה שקיבלתי ממונסטר שסדרה 2 לא מעבירה RGB והיא לא FULL WIRED....
לא יודע אם קראת את התשובה, אזי אני מצרף אותה כאן שוב פעם :-
Monsterously,
Eric Vitug
Technical Support
Monster Cable
המלצת על הכבלים של "מונסטר" וידאו מסידרה 2/3, אבל מה אתה אומר על התשובה שקיבלתי ממונסטר שסדרה 2 לא מעבירה RGB והיא לא FULL WIRED....
לא יודע אם קראת את התשובה, אזי אני מצרף אותה כאן שוב פעם :-
Monsterously,
Eric Vitug
Technical Support
Monster Cable