פלזמה 42 אינצ' - מה עדיף?
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ביקרתי בשתי חנויות
האחת בתל אביב משהו... הבטיחו להתחרות בכל מחיר.
השנייה ביג בוקס רמת גן, הרבה תודה לעובד מארק,שנתן יחס מיוחד וכנה וכיוון אותי ( גם כשלא אמרתי לו מה אני מחפש ), לשלושה דגמים.
דובר עליהם רבות בפורום:
1) סמסונג Q91 - נראית יפה. זולה (בערך 9,500 ) צבעים יפים בשידור דיוידי, טיפה בהיר מדיי לטעמי ( המוכר אמר שזה לא תלוי בבהירות, שזהו מוצר סמסונג,הם הולכים על חד יותר ובהיר יותר. מתיחה טובה של שידור הטלויזיה ( נבדק ערוץ 10, נמרוד הראל ) אם משווים לפנאסוניק.
2) PANASONIC PV60 - חוץ מזה שהיא עולה יותר ב 3K, צבעה אפור ( לא אהבתי שהיא פחות "תחומה" בשחור ) , יש לה חיבורי סקארט בנוסף ( לסמסונג אין ), לטעמי,צבע עמוק יותר מבסמסונג, אבל אי ניצול המסך למלא (מתיחה פחות טובה מאשר בסמסונג).
הייתי חושב לקנות רק בגלל הסקארט והצבע היותר אמיתי לטעמי.
3) PIONEEER - עולה בערך 16000 , בתחילה רציתי לחשוב עליה בתור אופציה, אבל נראה לי אני אוותר....
מה אומרים? יש משהו בדבריי? אנשים אחרים גם שמו לב לזה? בהבדל בין פאנאסוניק לסמסונג.......
ברברה, התחדשת כבר במסך? הלכת לראות עוד פעם את המסכים?
אם אנשים יכולים לשלוח לי בהודעה פרטית סכום ששילמו על שלושת הגדמים אודה מקרב לב.
תודות למגיבים.

השנייה ביג בוקס רמת גן, הרבה תודה לעובד מארק,שנתן יחס מיוחד וכנה וכיוון אותי ( גם כשלא אמרתי לו מה אני מחפש ), לשלושה דגמים.
דובר עליהם רבות בפורום:
1) סמסונג Q91 - נראית יפה. זולה (בערך 9,500 ) צבעים יפים בשידור דיוידי, טיפה בהיר מדיי לטעמי ( המוכר אמר שזה לא תלוי בבהירות, שזהו מוצר סמסונג,הם הולכים על חד יותר ובהיר יותר. מתיחה טובה של שידור הטלויזיה ( נבדק ערוץ 10, נמרוד הראל ) אם משווים לפנאסוניק.
2) PANASONIC PV60 - חוץ מזה שהיא עולה יותר ב 3K, צבעה אפור ( לא אהבתי שהיא פחות "תחומה" בשחור ) , יש לה חיבורי סקארט בנוסף ( לסמסונג אין ), לטעמי,צבע עמוק יותר מבסמסונג, אבל אי ניצול המסך למלא (מתיחה פחות טובה מאשר בסמסונג).
הייתי חושב לקנות רק בגלל הסקארט והצבע היותר אמיתי לטעמי.
3) PIONEEER - עולה בערך 16000 , בתחילה רציתי לחשוב עליה בתור אופציה, אבל נראה לי אני אוותר....
מה אומרים? יש משהו בדבריי? אנשים אחרים גם שמו לב לזה? בהבדל בין פאנאסוניק לסמסונג.......
אם אנשים יכולים לשלוח לי בהודעה פרטית סכום ששילמו על שלושת הגדמים אודה מקרב לב.
תודות למגיבים.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לגבי בהירות וכו', זה גם יכול להיות כיול (כלומר, הערכים שהמסך מגיע איתם בהירים ביחס למה שהחברות האחרות כיוונו).
לגבי סכומים, מנסיוני, החנויות המקצועניות גם יתנו לך יותר בעד הכסף (התקנה וכו') וגם אפשר להגיע איתם למחירים שברשתות רק יחלמו. סה"כ אם אתה מדבר עם בעל של חנות והוא רואה שאתה רציני, אז הוא יכול לרדת במחיר. לעומת זאת, אתה עובד מול סתם עובד ברשת החשמל, שמו לו מגבלה והוא לא יכול לרדת מתחת למחיר מסויים.
לגבי סכומים, מנסיוני, החנויות המקצועניות גם יתנו לך יותר בעד הכסף (התקנה וכו') וגם אפשר להגיע איתם למחירים שברשתות רק יחלמו. סה"כ אם אתה מדבר עם בעל של חנות והוא רואה שאתה רציני, אז הוא יכול לרדת במחיר. לעומת זאת, אתה עובד מול סתם עובד ברשת החשמל, שמו לו מגבלה והוא לא יכול לרדת מתחת למחיר מסויים.
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני בדקתי גם את שלושת הדגמים שציינת.לבסוף החלטתי ללכת על ה-Panasonic ממספר סיבות (ראה פוסט שפרסמתי בנושא בפורום)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=35072
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=35072
Re: ביקרתי בשתי חנויות
הקפאתי את כל התהליכים בניתים בעקבות הידיעות שסוף אוגוסט המחירים צריכים עוד קצת לרדת. בעקבות המידע הרשמי שמתחילים בשידור HD, חוזר הויכוח הישן פלאזמה או LCD. גם אם זה לא יקרה עוד חצי שנה, אני לא קונה מסך לשנה שנתיים. אז אני שוב בהתלבטות...tobenary כתב:
.
...
אין כמו סנדרה אין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
ברברה,
לא יודע אם הם ירדו מתי שכתבת, אבל לדעתי בהחלט יהיו מבצעים וכו' במקביל להשקת ה-HDTV.
לא יודע אם הם ירדו מתי שכתבת, אבל לדעתי בהחלט יהיו מבצעים וכו' במקביל להשקת ה-HDTV.
השירשור הזה קצת ישן אבל אני חייב כאן תשובה לעניין השירות של סמסונג לבעית העננים הכחולים.
כבר פרסמתי תגובה בשירשור אחר אבל זה הולך ככה:
השירות והתיקון היו מצויינים. רטפון (מעבדת השירות של סמליין) התקשרו לשמוע מה הבעיה בתוך יממה. סגרנו על איסוף ביום ובשעה שהיתה נוחה לי. הגיעו שני טכנאים, הורידו מהקיר, לקחו והחזירו יומיים לאחר מכן, תלו על הקיר ושלום.
ללא כסף. אין כחולים.
חייב להוסיף שיומיים בלי טלוויזיה היו מהנים ביותר.
כבר פרסמתי תגובה בשירשור אחר אבל זה הולך ככה:
השירות והתיקון היו מצויינים. רטפון (מעבדת השירות של סמליין) התקשרו לשמוע מה הבעיה בתוך יממה. סגרנו על איסוף ביום ובשעה שהיתה נוחה לי. הגיעו שני טכנאים, הורידו מהקיר, לקחו והחזירו יומיים לאחר מכן, תלו על הקיר ושלום.
ללא כסף. אין כחולים.
חייב להוסיף שיומיים בלי טלוויזיה היו מהנים ביותר.
נועם1 אני בטוחה שאין כאן בפורום אדם שפוי כלשהו שעוד לא הבין שאתה שרוף על חברת פיונר ומספק להם חצי מרווחיהם כאן בישראל
יחד עם זאת אם אין לך מה להוסיף חוץ מ"אין כמו פיונר" תתרכז בבקשה בשירשורים היעודיים שלך. פתחת אותם במטרה לחנך את חברי הפורום לשאוף למצויינות ללא פשרות בכל מחיר (כמוך, בעצם) אז הינה הבמה כולה שלך - בנושאים היעודיים של פיונר

יחד עם זאת אם אין לך מה להוסיף חוץ מ"אין כמו פיונר" תתרכז בבקשה בשירשורים היעודיים שלך. פתחת אותם במטרה לחנך את חברי הפורום לשאוף למצויינות ללא פשרות בכל מחיר (כמוך, בעצם) אז הינה הבמה כולה שלך - בנושאים היעודיים של פיונר
אין כמו סנדרה אין
אני יודע שזה נשמע מוגזם ,אבל כפי שאתם יודעים ,אנשים רבים משדרגים את מערכות הסטראו שלהם בתדירות די גבוהה ,בעיקר ב HIGH END.
לפי דעתי הפרש של כמה אלפי שקלים יאלץ את הקונה לחפש מסך טוב יותר בפרק זמן קצר יחסית. ושדרוג עולה כסף.
כדאי לקנות את הטוב ביותר מההתחלה.
כמובן שההפרש ראלי. ( עד ל 3000 ש"ח)
לפי דעתי הפרש של כמה אלפי שקלים יאלץ את הקונה לחפש מסך טוב יותר בפרק זמן קצר יחסית. ושדרוג עולה כסף.
כדאי לקנות את הטוב ביותר מההתחלה.
כמובן שההפרש ראלי. ( עד ל 3000 ש"ח)
איך הגעת למסקנה הזאת?Berryk כתב:נועם1 אני בטוחה שאין כאן בפורום אדם שפוי כלשהו שעוד לא הבין שאתה שרוף על חברת פיונר ומספק להם חצי מרווחיהם כאן בישראל
...
נועם1 כתב:שידרוג במערכות HIGH END הוא שכיח מאוד.
גם בפלזמות....
היתכן אינני דוברת עברית צלולה? לא דיברנו על שדרוג של פלאזמות ועל ההתקדמות הטכנולוגית המהירה . דיברנו על המלצתך הסוחפת לכל עם ישראל לקנות את פיוניר לא משנה מה.
אין כמו סנדרה אין
הלקוח תמיד צודק ?
הווה אומר - בחנות יכולים להמליץ לך על סמסונג בתור מסך טוב,צודקים.
אבל מעולם לא יציגו לך אלטרנטיבה יקרה יותר וטובה יותר כשהאינטרס המסחרי הוא למכור את המלאי.
הלקוח צודק- רכש מכשיר טוב. הלקוח טועה- לא שאל על אלטרנטיבה טובה יותר ויקרה יותר.
עדיף חנויות "בוטיק" שמתמחות בטיפול של כל לקוח כאינדבידואל.
לא כרווח מהלך על שתי רגליים.
הווה אומר - בחנות יכולים להמליץ לך על סמסונג בתור מסך טוב,צודקים.
אבל מעולם לא יציגו לך אלטרנטיבה יקרה יותר וטובה יותר כשהאינטרס המסחרי הוא למכור את המלאי.
הלקוח צודק- רכש מכשיר טוב. הלקוח טועה- לא שאל על אלטרנטיבה טובה יותר ויקרה יותר.
עדיף חנויות "בוטיק" שמתמחות בטיפול של כל לקוח כאינדבידואל.
לא כרווח מהלך על שתי רגליים.