@FLaW
·
יש סדרות שנראות מאוד חשוכות. אגב זה לא קשור לדולבי ויזן אלא בכלל לדרך שבה המפיקים של הסדרות מנצלים את ה-HDR.
למשל - OZARK נורא חשוכה, בצורה מעצבנת לגמרי. זה נכון גם בסמסונג NU8000 שלי..... לקח לי זמן להבין את זה. זה לא קשור לסוני ולא לדולבי ויזן אלא לבחירה של מי שהפיק את הסדרה הזאת לתת לה לוק אפל. זה נכון שכשמקרינים אותה בלי HDR זה פחות חזק, כי אי אפשר להגיע לגרנולאריות הזאת של הצללים בלי HDR. אבל זה לא בעיה בטלוויזיה, אלא רק בעיה אצל מי שמייצר את הסדרות האלה...
היום התקינו אצלי את הטלויזיה ופתאום התברר שהאחריות היא לשלוש שנים מלאות אבל במידה ויגיע טכני עלות תהיה של 250 שח ומידה שזה ישלח למעבדה זה 400 שח8O
האם משהו הרחיב לאחריות VIP בתוספת של 900 שח?
מה דעתכם האם כדאי להרחיב או לא?
shaylev80 כתב:היום התקינו אצלי את הטלויזיה ופתאום התברר שהאחריות היא לשלוש שנים מלאות אבל במידה ויגיע טכני עלות תהיה של 250 שח ומידה שזה ישלח למעבדה זה 400 שח8O
האם משהו הרחיב לאחריות VIP בתוספת של 900 שח?
מה דעתכם האם כדאי להרחיב או לא?
...
·
בדקתי את זה היום מול בכיר בישפאר, אמר שזה לא נכון. (מקווה שהוא לא טועה)
מעט נבהלתי, כי בדיוק עכשיו שדרגתי את המסך שלי למתקדם יותר וגדול יותר (85 אינץ')
ומה שאתה ציינת היה מאלץ אותי לבטל את העסקה.
@Kondo10
·
גם אני בררתי היום, קבלתי מידע מוטעה. המחיר הוא לאחר 3 שנים.
מחכה שהאחרי על אחריות המורחבת יחזור עלי לעדכון פרטים, האם קבלת מידע על נושא הרחבת האחריות?
נערך לאחרונה על ידי shaylev80 ב 02/01/2020 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים רק מהפוסט הזה התגלה לי שיש את הבעיה בנטפליקסdv. רק שזה לאחר שרכשתי את ה xf9005.
בשביל רובינו זה אמור להיות דיל ברייקר.המסך אצלי כשבועיים סגור בקרטון מחכה להתקנה.האם אני יכול לבטל את הרכישה ?.
אם לא ,מה הפתרון לצפייה בנטפליקס dv.מחפירה ברשת מציעים לחבר סטרימר שתומך hdrאך לא dv.
מה הסטרימר הכי זול שעונה לדרישות אלה אך לא מתפשר על איכות הצפיה.
האפל טיוי אמנם מומלץ אך הוא יקר וגם אין לי שום מכשיר של אפל.
גם לא ברור לי האם הבעייה רק בסוני או בכל מסך והאם רק בנטפליקס dvאו גם בסרטdvממקורות אחרים
מצטרף לשאלה של שחרZ
כמו כן, מעניין אותי לדעת אם למישהו הרסיבר מצליח להסתנכרן מול ה eARC כמו שצריך בלי בעיות כולל OSD?
לי יש רסיבר של דנון שבעקרון תומך אבל הוא מלפני שנתיים, ויש הרבה גליצ'ים.
אני בעוניין לשדרג בלי קשר לרסיבר תומך 9.2 אז רוצה לדעת אם יש חברות של רסיברים שממולצות ע"י בעלי המסך הזה שהכל עובד פיקס.