תופעת זליגת האור בדגמי ה-LCD החדשים של LG: lc41,lc51

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #61 

למה שזה יהיה מאוחר? איזה סיבה יש לזה להחמיר?

ואני עדיין טוען שזה נראה הרבה הרבה יותר גרוע ממה שזה באמת בתמונה!
הלוואי ויכולתי להראות איך זה נראה באמת

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #62 

התכוונתי שזה יהיה מאוחר מידי להחזיר את המסך.היבואן יכול לראות בזה מצב נורמלי.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

dudim
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

איתי,

הכי פשוט צלם תומנה חשוכה (או שחורה - סגור עם היד את העדשה) ותעלה אותה על המסך (אתה הרי מחובר למחשב) ואז תבדוק עד כמה זה מפריע

אצלי רואים בוודאות את הכתמים במצב זה וגם לא בחדר חשוך לגמרי

itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #64 

הסתכלתי בהרבה תמונות חשוכות ואני רואה טלויזיה ומשחק משחקים במחשב עם המסך משעות הצהריים, ועדיין זה בקושי מפריע לי. ממש קצת אם בכלל.. אני שם לב לזה רק נגיד ב LOADING בין שלבים במשחקים שהמסך כולו שחור.. בסצינות חשוכות שמים לב לזה אבל ממש בקטנה.

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #65 

בסדר, לא בכח אם אתה מרוצה אז מי אנחנו, תתחדש.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #66 

itaysp כתב:מדובר בדגם 37LC51.
צילמתי.. משום בה דרך המסך של המצלמה התופעה נראית ממש חמורה יחסית למה שיש באמת, ובכלל אחרי שמצלמים
בגלל החושך בחדר הזמן חשיפה במצלמה ארוך מאוד והתופעה מחמירה אפילו עוד יותר בתמונה.

אני רואה מסך מולי עם זליגה יחסית בסדר אבל בתמונה זה נראה ממש ממש גרוע.

אפשר לראות בתמונה שהזמן חשיפה דיי ארוך וה NO SIGNAL מופיע פעמיים בתמונה למרות שבמסך הוא היה רק פעם אחת, אך הוא הספיק להחליף מקום עקב הזמן חשיפה הארוך.

בכל מקרה, אני לא שמתי לב לזה בשידורי טלויזיה עדיין, לא ראיתי סצינות כהות וכמה זמן כבר ראיתי טלויזיה..
אני מניח שבעוד כמה ימים אני אספיק לבדוק את הטלויזיה מכל הכיוונים.
...
הצילום לא טוב מבחינת המיקום שלו. עליך לצלם מכיון זווית הצפייה בדיוק באותם תנאים שאתה רואה טלווזיה. תבדוק סרטי DVD בהם יש תמיד פסים שחורים. בכל מקרה זמן החשיפה אצלך הוא ארוך מדי ובגלל הזווית הגבוה נוצרים עיוותים בתאורה שלא קשורים.
שוב - נסה לצלם מול הטלווזיה בדיוק מנקודת הצפייה שלך (ולא ממטר).

אני שלחתי מכתב ארוך ומעמיק לח.י. בשבת שכלל גם לינק לדיון זה ובקשה לאימייל של הגורם שאחראי על הטלווזיות שמגיעות לישראל אצל LG עצמה. בינתיים לא קיבלתי תגובה (למרות שחזרו אלי תוך שעה וחצי כשהיתה לי שאלה לפני הקנייה - מה שמאוד הפתיע אותי לטובה אז).

itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

קודם הטלויזיה הייתה מונחעת על הרצפה והיה קשה לצלם במרחק הגדול ממטר ממול הטלויזיהץ

עכשיו היא תלויה על הקיר וצילמתי מהמיטה 3 תמונות.

2 עם זום אופפטי, ואחת מרחוק שעשיתי לה קרופ.

עכשיו בכלל לא רואים את התופעה ותאמת שבקושי רואים אותה גם בסרט מהזוית הזאת.

הסרט לא על כל המסך, יש פסים שחורים

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #68 

BRK, תעדכן אותנו כאשר תיהיה לך תשובה רשמית מ- ח.י., חשוב לדעת איך הם ואנחנו מקבלים את התופעה

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #69 

שמישהו יענה לי - להתרחק מכל מסכי lc41, lc51?
מדובר בתקלה? ככה עובדים המסכים הללו?
כי אני הייתי עם רגל וחצי בדרך לקנות את המסך הזה.

לקח לי חודשים להיות כמעט סגור על מסך ובסוף בא הסיפור הזה...
אני משתגע, זה עסק ממש מתיש לקנות טלויזיה דקה ולצאת מזה בשלום. אני מרגיש שלא משנה איזה טלויזיה אני אקנה בסוף אני אגלה שמשהו לא בסדר

dudim
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #70 

לפי ח.י. זו לא תקלה אבל אני אישית לא ראיתי את התופעה בעוצמה כזו בדגמים הקודמים...
LC2 וכו'

אני אישית לא ממליץ מנסיון אישי ולאור העובדה שנכון לרגע זה לא ראינו אף אחד שקיבל את המסך ולא הרגיש בזה, יש כאלה שבוחרים להתעלם - זו כבר החלטה שלהם ושיתחדשו.

יותר מזה כאשר דיברתי היום עם איילסיל לגבי ההחזרה הבחורה התחילה "לצעוק" עלי למה אני שוב מתקשר ולא פונה לח.י. (אני לא דיברתי איתם היום בכלל!!!) לאחר בירור קצר התברר שיש עוד מקרה בדיוק כמו שלי.

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #71 

אני יצרתי קשר עם ח.י ובקשתי לשוחח עם מנהלת שרות הלקוחות בכדי לקבל את תגובתם הרשמית לתופעה, היא צריכה לחזור אליי, אני ממתין ואעדכן בהקדם.

itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #72 

אני בקושי מרגיש בזה עכשיו.. אולי זה בגלל זוית הצפייה. ואני לא בוחר להתעלם, אני פשוט כבר לא רואה את זה, זה לא משהו שמפריע לי כל כך שאני לא יכול לראות טלויזיה. אני בכלל לא מרגיש בזה.

ואפשר לראות בתמונה האחרונה שהדבקתי פה, שהיא הכי קרובה למצב באמת של התופעה אצלי, שזה בקושי מורגש.

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #73 

חברים להלן עדכון אחרון וחשוב לכל המתלבטים: אני שוחחתי עם מנהל קו המוצר של LG ב-ח.י בארץ והוא הסביר לי שהתופעה מקורה בבעיה פיזית (אריזה, הובלה וכו'..) ולא בעיה טכנית.
לוח הברזל שמאחור הפלורסנטים אינו מכסה את האור כראוי,דבר אשר ניתן לתיקון. לכן כל מי שרואה את התופעה בתמונה בלבד בעת צפייה ולא במצב שאין אות כניסה יכול להתקשר ל-ח.י והם יתאמו לו טכנאי שיבדוק את הנושא ויטפל בתופעה, אני מקווה שבזה הנושא בא לידי מיצוי. צפייה מהנה.

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה #74 

לצערי כנראה שאני אוותר על רכישת הטלוויזיה הזאת למרות הצעה שאי אפשר לסרב לה שקיבלתי.
אחרי שראיתי כאן את התלונות על הטלוויזיה הזאת אני בהתלבטות מאד גדולה על איזו טלוויזיה ללכת.

בעסה.

אגב לאלו שכן רכשו את הטלוויזיה, מעבר לבעייה שמצויינת כאן, איך הטלוויזיה באופן כללי מבחינת איכות צפיה וכו'? האם היא באמת טובה?

itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #75 

אני מרוצה מהאיכות. במיוחד בחיבור למחשב שרואים פשוט מדהים! ציפיתי לפחות בחיבור למחשב.

בשידורים של יס האיכות סבירה. אני אקנה כבל SCART איכותי יותר בעתיד ואני מקווה לשיפור קטן.

בסה"כ אני מרוצה

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #76 

shlomi79 כתב:חברים להלן עדכון אחרון וחשוב לכל המתלבטים: אני שוחחתי עם מנהל קו המוצר של LG ב-ח.י בארץ והוא הסביר לי שהתופעה מקורה בבעיה פיזית (אריזה, הובלה וכו'..) ולא בעיה טכנית.
לוח הברזל שמאחור הפלורסנטים אינו מכסה את האור כראוי,דבר אשר ניתן לתיקון. לכן כל מי שרואה את התופעה בתמונה בלבד בעת צפייה ולא במצב שאין אות כניסה יכול להתקשר ל-ח.י והם יתאמו לו טכנאי שיבדוק את הנושא ויטפל בתופעה, אני מקווה שבזה הנושא בא לידי מיצוי. צפייה מהנה.
...
אז האם מדובר בכל הטלויזיות הללו בארץ? או רק מחנות אחת או איזור אחד שסובל מהבעיה הזאת?
האם יגיע משלוח חדש ותקין שאותו אני כן אוכל לקנות בלי חשש?
כי חוץ מבעיית הזליגה המדוברת הבנתי שהמסך טוב מאוד (תקנו אותי אם אני טועה) ורואים מצוין את המחשב ובחיבור XBOX360.
תכלס אני רוצה לקנות את המסך הזה כי המחיר סביר והאיכות טובה מאוד.
האם לנסות לחפש חנות שבה המסך לא יסבול מבעיית הזליגה או שמדובר בתופעה כוללת לכל המסכים הללו בארץ??

אני מאוד אשמח לקבל תשובה ואולי לקנות סוף סוף מסך אחרי חודשים של חיפוש 8)

ofershap
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
קיבל תודות: 2 פעמים

השבוע אני אמור לקבל גם אחת

שליחה #77 

אני אתרשם ואדווח פה.

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #78 

קיבלתי את ה-LCD LG 42LC41 רואים מעולה כאשר המחשב מחובר, בעת צפייה בסרט לא רואים את תופעת הזליגה נכון לעכשיו (יש לי אותה רק שעה), רואים קצל זליגה בעת צפיה במסך חשוך.

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #79 

איך המחשב מחובר ? (בלי קשר לבעיה), המסך תומך ב-NATIVE RATE ?
ליאור

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #80 

shlomi79 כתב:קיבלתי את ה-LCD LG 42LC41 רואים מעולה כאשר המחשב מחובר, בעת צפייה בסרט לא רואים את תופעת הזליגה נכון לעכשיו (יש לי אותה רק שעה), רואים קצל זליגה בעת צפיה במסך חשוך.
...
מה זה "קצת" זליגה!?
אם יש זליגה אז יש בעיה - לא?!
אם יש זליגה ומדובר בבעיה אז למה שאני אקנה מראש את המסך הזה.
אבל אם מדובר במשלוח מסכים שנדפק (סליחה על הביטוי) אז האם יש גם מסכי 37lc41 טובים בחנויות בלי זליגה שאני יכול לקנות בראש שקט?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”