אני דוקא אוהב את העיצוב שלהם,משום מה העיצוב ה'מת' שלהם נותן לפחות לי תחושה של של קצה עליון עוד לפני האזנה
בוודאי שיש עוד שילובים שנותנים אותה תמורה וגם יותר-ולא אזכיר את השילוב שלי חלילה
גם כן יעלה הון

מי שאוהב את הקופסאות של MBL, לא יכול לאהוב את אלו של NAIM.ילדיעפים כתב:אייל,מסכים לרוב מה שכתבת-יש לי שתי הערות
אני דוקא אוהב את העיצוב שלהם,משום מה העיצוב ה'מת' שלהם נותן לפחות לי תחושה של של קצה עליון עוד לפני האזנה
בוודאי שיש עוד שילובים שנותנים אותה תמורה וגם יותר-ולא אזכיר את השילוב שלי חלילה-אבל כל שילוב כזה
גם כן יעלה הון...

נכון.רועי51 כתב:מי שאוהב את הקופסאות של MBL, לא יכול לאהוב את אלו של NAIM.ילדיעפים כתב:אייל,מסכים לרוב מה שכתבת-יש לי שתי הערות
בוודאי שיש עוד שילובים שנותנים אותה תמורה וגם יותר-ולא אזכיר את השילוב שלי חלילה-אבל כל שילוב כזה
גם כן יעלה הון......
רועי51 כתב:העיצוב, עיוני, העיצוב. לכן השימוש במילה " קופסאות "....

תשמע- על זה נאמר היופי הוא בעיני המתבונן.... אבל, לדעתי מעצבי naim יקבלו קשה את דבריך (סתם, הם בטח ינתחו את דעתך כסטיית תקן רצינית מהמדגםyairjazz כתב:אני לא מבין למה אייל חושב שה"קופסאות" של naim "מזוויעות".
מדובר בקופסאות מסגסוגת שחורה. פשוטות וללא כל עיצוב פרט ללוגו המואר של החברה על גביהן וגם הוא עדין מאד.
אפשר לומר שהעיצוב פשוט, סתמי, זול וכיוצא באלה - אבל מה יכול להיות "מזוויע" בקופסא סטנדרטית בצבע שחור ?...
') javascript:emoticon('
')תראה- ברורה לי ההקבלה....אני שומר אמונים ל"מקור" - בשבילי "פורצי הדרך" הינם:KOOKE כתב:zy
כמי שאוהב את עיצובו של הדפנדר, אז בעיני עיצובו של המרצדס g וואגון הוא כליל היופי..
שלמה...
') javascript:emoticon('
')