חושחאש כתב:חברים רציתי לעדכן שאצלי המצב השתפר פלאים קצב הורדה בין 50MB/Sל 80 הורדתי סרט של 60גיגה באיזור 15 דקות
...
·
לא היתה לי אף פעם בעיה עם הורדה. אני מוריד מטורנטליץ' 4K מלאים 60-80 ג'יגה ותמיד הוריד לי יותר מ80 מגה לשניה. הבעיה זה ההעלאה.
לגבי העלאה, שלחתי לאורנג' 'תלונה' במערכת שלהם. לא מצפה לתשובה או טיפול בתקלה אבל נראה. בינתיים רכשתי מנוי לNordVPN אחרי שניסיתי רבים אחרים (רכשתי ,בדקתי וביקשתי כסף חזרה והכל הוחזר), VPN ממש מעולה ועולה גרושים (פחות מ3$ לחודש אם לוקחים חבילה לכמה שנים ) ועם התוסף שלהם לכרום , מגיע למהירות מקסימום בהעלאה , אחלה שרתים לארץ . לשרת בארץ אני מגיע עם הVPN ל695 הורדה ו111 העלאה. בבדיקת מהירות לחו"ל אני מקבל תוצאות גרועות אבל זה רק בבדיקה. ניסיתי להוריד טורנטים, להוריד קבצים מהאינטרנט וכמובן להעלות קבצים וזה מגיע למהירות ממש גבוהות (העלאה מקסימום והורדה בערך 600+ כמו בבדיקה) .
אם שמים את זה כתוסף לכרום רק כדי לעקוף את הבעיה של פרטנר, זה מאוד פשוט. כשרוצים להעלות קובץ ,לוחצים על כפתור אחד להפעיל אותו ואז מכבים אחרי שזה מסתיים עם כפתור אחד.
משום מה , כל שאר שירותי VPN שניסיתי (CyberGhost וExpressVPN) היו על הפנים, גג 150 הורדה והעלאה 80 בערך. ממש מוזר.
הינה נסיון הורדה של סרט עם 12 סידרים (בטח סידבוקסים כמו שצריך):