לא יודע למה, אבל זה מזכיר לי את שרשור/י המכירה של ה-PB2000 של עופר...
ארוךךךךךךךךךךךךךךךך משהו, אבל בסוף גם זה הגיע.
אשרי המאמינים !!
מקווה רק שלא יקבל וטו נחרץ מהאישה ואז יישאר רק עם השואב הרובוטי...

חחחgal-cohen כתב:רק אני מרגיש שהבילד-אפ הרציני הזה על גבי 4 דפים והזרוע עוד נטויה... יוביל לשרשור התחדשתי מפלצתי של אולטרה 16 פתוח?...

ידידי היקר ,avihuli כתב:@shlomis1zzz
לא...
הכוונה היא שתצטרך את "הכוח" הוא יהיה שם עבורך והסאב לא "ייחנק" כי לא יוכל לעמוד בדרישה שתתקבל מהרסיבר.
...

אז בהמשך למה שכתבתי ...shlomis1zzz כתב:חחח......
אני לא אזכיר את השרשורים הקודמים שהתחלתי לגשש ולו מעט על הPB 1000 והחשש מרעשים אצל השכנים .
ואז פזלתי לכיוון ה NSD שמוכר BUGY החבר הנהדר שלנו . במחיר סליחה על הביטוי - זנותי . .(ופראייר מי לא חוטף.)
אך חדש כבר אין לייצור....
אז השכלתי שנמתח תקציב לPB2000 ונקבל מוצר טוב יותר כי לא כל יום קונים סאב ....
ואז הבנתי שאני צריך ללכת קדימה כמו שהחבר הנהדר שלנו עופרפולק התקדם ל 3000 (לא סתם הוא התקדם ....- מאמין שיש סיבה)
נכון לרגע זה ! ה PB3000 עומד על הפרק במסגרת התקציב ללא כל בעיה . -אם הוא יכנס בנישה שמיועדת מימין למזנון הרווחתי
ואם לא יכנס בנישה ...
אז ה צילינדר 4000 מתקבל בתשואות (חורג מעט מהתקציב ....) אבל לא נמות מזה.
ופה חבר יקר gal-cohen אתה נכנס לתמונה באשר לשאלתך ... והרי תשובתי :
אם יהיה לי דוד שיעביר לחשבוני סכום חד פעמי של 4000 , ובהנחה יהיה לי מקום אז אעוף עליו בלי למצמץ
אבל לך תדע חביבי .......

·אבי ידידי ,avihuli כתב:@shlomis1zzz
אתה יוצא לעקיפה / עומד ברמזור / מתחיל זינוק בעלייה, נותן קיק.
סופר: עשר, עשרים, שלושים, כל העומד מאחורי ומצדדי ואז המנוע נזכר להגיב.
כזה...
אם היא מוכנה לשים מקדימה, תבדוק את המידות גם של ה-SB3000, יש אותו בתצוגה להאזנה וכן את המידות של ה-SB4000. אולי סאב סגור יפתיע אותך. רק לך תאזין כבר...![]()
מבחינת המידות, כמובן תמדוד כולל גריל:
W רוחב
D עומק
H גובה
ואם אתה מתכנן לקחת גם את הרגליות שיכוך הייעודיות תוסיף עוד 3 ס"מ לגובה.
בפועל הן 4 ס"מ אבל בקיזוז של הס"מ של הרגלית הדיפולטיבית זה עוד 3.
מה נשאר לנו עוד פתוח בנושא ?...

לבוגי קשה להיפרד מהסאב שלו ...avihuli כתב:יש לי רעיון מהפכני בשבילך שגם יחסוך לך כסף אבל בטוח יעיף אותך לעוד כיוון של מחשבה אם אתה כבר בקטע (זוכר - אמרנו לא יודעים איך זה ייגמר).
אולי תיקח את הצילינדר של בוגי למאחורי הספה ועליו תוסיף עוד אחד סגור קטן מקדימה ?
הופה, מה אתה עושה עכשיו ?![]()
יאללה, עזוב שטויות. מתי אתה הולך להאזין וחוזר עם תובנות ?! או אולי עם שרשור התחדשתי ?...

כשהן לא אומרות כלום זה עוד יותר גרועshlomis1zzz כתב:אז בהמשך למה שכתבתי .........
המידות לא מסתדרות לאישה מבחינת אורך , הוא בולט ב כ 20 ס"מ.
היא לא מוכנה ! ! !
אמרתי לה שזה מייקר את הנושא כי ניקח את הצילינדר 4000 פינתי והיא לט אמרה כלום![]()
אז אני לא יודע אם לברך על ההתקדמות שסופית קפצתי מ 3000 ל 4000 בהנד עף עף של האישה...
וכמו שהחבר gal-cohen רמז .....
אז אני לא יודע איך זה יגמר ....