החל מהיום, ניתן ליבא לישראל כל נתב בייתי או נקודת גישה שנפשכם חשקה
-
NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
בדיוק היום קבלתי נתב שהוזמן ב-GEARBEST ונשלח במשלוח מהיר שתמיד נופל במכס. לא היתה שום בעיה בקבלתו. מדובר בנתב של שיואמי (דגם R3G). זה נתב שתומך ב-OpenWRT שאני אפרסם עליו התרשמות בקרוב.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
JohnDue,
עוד 75 ש"ח לערך, על זה הסיפור?
https://ksp.co.il/m/uin/10294
מעבר לזה, אני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים לא זקוקים לסוויץ לצד הנתב, לכן פתרון תקציבי כמו ה- R3G יכול להתאים לרבים.
עוד 75 ש"ח לערך, על זה הסיפור?
https://ksp.co.il/m/uin/10294
מעבר לזה, אני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים לא זקוקים לסוויץ לצד הנתב, לכן פתרון תקציבי כמו ה- R3G יכול להתאים לרבים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
JohnDue,
כל הקטע ב- R3G הוא שמקבלים כאן חומרה חזקה יחסית עם תמיכה ב- OpenWRT, מעטים אם בכלל, פתרונות נוספים עם חומרה דומה ותמיכה זו. כל המיני-דיון הזה החל כי אתה פסלת את ה- R3G מכיוון שיש לו רק 2 פורטים של LAN - תסתכל על רוב האנשים ולא רק על עצמך, זהו חסרון מישני עבורם.
כל הקטע ב- R3G הוא שמקבלים כאן חומרה חזקה יחסית עם תמיכה ב- OpenWRT, מעטים אם בכלל, פתרונות נוספים עם חומרה דומה ותמיכה זו. כל המיני-דיון הזה החל כי אתה פסלת את ה- R3G מכיוון שיש לו רק 2 פורטים של LAN - תסתכל על רוב האנשים ולא רק על עצמך, זהו חסרון מישני עבורם.
- amexudo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
היי,
כמה קשה יהיה להגדיר את הראוטר r3g לעבוד עם בזק / בזק בינלאומי?
האם יש איזה מדריך הגדרות או משהו בסגנון?
תודה רבה
כמה קשה יהיה להגדיר את הראוטר r3g לעבוד עם בזק / בזק בינלאומי?
האם יש איזה מדריך הגדרות או משהו בסגנון?
תודה רבה
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
נראה שאין מה לחשוש והפטור מיושם.
גם אני קיבלתי ראוטר בלי אף עיכוב dlink 890
גם אני קיבלתי ראוטר בלי אף עיכוב dlink 890
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
@amexudo
·זה בסך הכל נתב, זה לא מודם
בחיבור לבזק תדרש למודם בנוסף
בהנחה והתפריטים באנגלית אין שום שוני בהגדרתו
מהגדרת כל נתב אחר לחיבור pppoe
·זה בסך הכל נתב, זה לא מודם
בחיבור לבזק תדרש למודם בנוסף
בהנחה והתפריטים באנגלית אין שום שוני בהגדרתו
מהגדרת כל נתב אחר לחיבור pppoe
- MrHicUp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- b217260
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
סליחה על השאלה האולי דבילית. אך האם החוק מתיר לשנות תדרים לכאלו של מדינות אחרות?
האם יש תדרים שאסור לעשות בהם שימוש בישראל גם אם הנתב נקנה בחו"ל?
ברור לי שאני תמיד יכול לשנות לתדרים שחוקיים כמו בארה"ב לדוגמא ולהגיד שהנתב נקנה בחו"ל אך בכל זאת אני לא מעוניין לעבור על החוק במידה וזה לא חוקי לשנות ייעוד של נתב.
האם יש תדרים שאסור לעשות בהם שימוש בישראל גם אם הנתב נקנה בחו"ל?
ברור לי שאני תמיד יכול לשנות לתדרים שחוקיים כמו בארה"ב לדוגמא ולהגיד שהנתב נקנה בחו"ל אך בכל זאת אני לא מעוניין לעבור על החוק במידה וזה לא חוקי לשנות ייעוד של נתב.
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 321
כל עוד עוצמת השידור לא חזקה ובתחומי הבית/משרד זה לא יפריעה לאף אחד באיזה ערוץ אתה משדר. בערוצים "שאסורים" ניתן לקבל רוחב פס וביצועים טובים ללא הפרעות
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

@JohnDue
·המידע שנמסר היה למטרות ידע ולמידה וציון עובדות בלבד אם הוא יבחר לבצע שימוש לרעה במידע זה זו כבר בעיה שלו
·המידע שנמסר היה למטרות ידע ולמידה וציון עובדות בלבד אם הוא יבחר לבצע שימוש לרעה במידע זה זו כבר בעיה שלו
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
כן, אם כי נראה לי שאם משרד התקשורת אישר ייבוא של ראוטרים ללא הגבלה, מתוך ידיעה שהם מגיעים ממדינות שהתדרים המותרים בהם שונים מבישראל ולפחות במדינות מסויימות אפילו לא חופפים אז הם בטח לקחו את זה בחשבון. מה גם שברוב הראוטרים גם אפשרות ברירת המחדל היא בחירה אוטומטית ככה שהראוטר עלול לבחור "ערוץ אסור" מהקופסה ואז יש לך אפשרות לשחק אותה מטומטם.AbuNazir כתב:@JohnDue
·המידע שנמסר היה למטרות ידע ולמידה וציון עובדות בלבד אם הוא יבחר לבצע שימוש לרעה במידע זה זו כבר בעיה שלו...
- b217260
-
- חבר שרק התחיל

לא מבין איך כל כך מעט תדרים חוקיים בישראל. השכן שלי משתמש בנתב+ריפיטר שעושה שימוש בכל הצ'אנלים האפשריים (34-50, 5170-5250Mhz) וגורם גם לי וגם לו לסבל רב.
הזמנתי את הMi 3G ב140₪ ומקווה שזה יסגור את הסיפור. אשתמש פשוט בתדרים הסיניים.
הזמנתי את הMi 3G ב140₪ ומקווה שזה יסגור את הסיפור. אשתמש פשוט בתדרים הסיניים.
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

@b217260
·המדינה בעלת הכי הרבה ערוצים בתדר 5ghz שמשתמש ביתי יכול להשתמש בהם היא ניו זילנד
·המדינה בעלת הכי הרבה ערוצים בתדר 5ghz שמשתמש ביתי יכול להשתמש בהם היא ניו זילנד
- b217260
-
- חבר שרק התחיל

@AbuNazir
גם ארה"ב זה סבבה לא? תמיד יש לך את Newegg ששולחים לארץ נתבים אם אני לא טועה (לא בדקתי).
בכל מקרה הMi 3G תומך בצ'אנלים - 149, 153, 157, 161, 165 ככה שזה די פותר לי את הבעיה.
שאלת נוב - ככל שהנתב עובד בתדרים יותר גבוהים הtxpower יגדל גם כן ואז אני אקבל מהירות יותר גבוהה?
גם ארה"ב זה סבבה לא? תמיד יש לך את Newegg ששולחים לארץ נתבים אם אני לא טועה (לא בדקתי).
בכל מקרה הMi 3G תומך בצ'אנלים - 149, 153, 157, 161, 165 ככה שזה די פותר לי את הבעיה.
שאלת נוב - ככל שהנתב עובד בתדרים יותר גבוהים הtxpower יגדל גם כן ואז אני אקבל מהירות יותר גבוהה?
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
@AbuNazir
השאלה אם הלקוחות (מחשבים, טלפונים וכו') לא מוגבלים גם הם בהתאם לארץ הרכישה?
השאלה אם הלקוחות (מחשבים, טלפונים וכו') לא מוגבלים גם הם בהתאם לארץ הרכישה?
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

@DudeShemesh
·קליטה לא שידור כן
·קליטה לא שידור כן
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@AbuNazir
אם כך האם יש בבחירה בארץ אחרת ערך? הרי המכשיר גם צריך לשדר, אז התדרים האפשריים הם החיתוך בין התדרים הנתמכים ע"י הנתב לבין אלו הנתמכים ע"י המכשיר, לא?
אם כך האם יש בבחירה בארץ אחרת ערך? הרי המכשיר גם צריך לשדר, אז התדרים האפשריים הם החיתוך בין התדרים הנתמכים ע"י הנתב לבין אלו הנתמכים ע"י המכשיר, לא?
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

@DudeShemesh
·הכוונה לשידור היא לדוגמא בעזרת hotspot שבה הפלאפון מתפקד כראוטר
·הכוונה לשידור היא לדוגמא בעזרת hotspot שבה הפלאפון מתפקד כראוטר
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@AbuNazir
הבנתי. אז רק לוודא - קליינטים יכולים לעבוד בכל התדרים, בלי קשר לארץ המוצא שלהם? אם כן, זה מצוין.
(הסיבה שחשדתי שזה לא המצב היא שפעם התארחנו בצימר, והטלפונים של אשתי ושלי, שנקנו בארה"ב לא הצליחו להתחבר ל WiFi, אבל של בני משפחה אחרים, שנקנו בארץ הצליחו).
הבנתי. אז רק לוודא - קליינטים יכולים לעבוד בכל התדרים, בלי קשר לארץ המוצא שלהם? אם כן, זה מצוין.
(הסיבה שחשדתי שזה לא המצב היא שפעם התארחנו בצימר, והטלפונים של אשתי ושלי, שנקנו בארה"ב לא הצליחו להתחבר ל WiFi, אבל של בני משפחה אחרים, שנקנו בארץ הצליחו).
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

נכון לגבי מכשירים שנרכשו בארץ(ניסיון אישי) לגבי מכשירים מחול אינני יודע