משלוחים בתקופת BLACK FRIDAY
·עכשיו התעדכן ל Package arrived in the destination countryhomie23 כתב:מוזר
פתאום זה כתב שזה בארץ כבר
Arrived at destination and will be entered into the delivery stream after successful clearance
אז כמה זמן העינוי ימשך מעכשיו?...
מה זה אומר? מה השתנה בזה?
נראה לי ההזמנה הזו מקוללת. הקירור סוף סוף הגיע מTMS, אני נכנס כדי לבדוק מה קורה עם לוח האם החליפי ורואה שפדקס החליטו לדחות אותו ביומיים.
למה? ככה!
המתסכל הוא שאני בחופש ביומיים האלו, בניתי לקבל את כל הציוד לפני יום חמישי ולהתעסק עם זה מהלך סופ"ש+ החופש. כרגע נראה שיגיע בדיוק כשאני חוזר לבלאגן של העבודה.
למה? ככה!
המתסכל הוא שאני בחופש ביומיים האלו, בניתי לקבל את כל הציוד לפני יום חמישי ולהתעסק עם זה מהלך סופ"ש+ החופש. כרגע נראה שיגיע בדיוק כשאני חוזר לבלאגן של העבודה.
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
חבילות מ NEWEGG הגיעו דרך FEDEX סופר מהר.
חבילה מאמזון עם GCX דרך בר-הפצה הגיעה מהר וגם שולחים הודעה ששליח ימסור את החבילה בשעה הקרובה + מיקום שלו! אחרי סיפורי זוועה על GCX הפתעה נחמדה..
ועכשיו לדואר ישראל.
מקבל SMS , בלינק אפשר לבחור רק בעוד שבועיים(!) :
אחרי יום מתקשר למוקד ונאמר לי שהחבילה עוד לא אצלם אז להתקשר מחר...
למחרת בודק מצב חבילה שעבר למצב של נאסף למסירה ע"י השליח וכמובן שלא נמסר עד סוף היום. באמאזון נכתב שנעשה ניסיון למסור.
מתקשר למוקד המערכות לא עובדות אולי עוד שעה יחזרו מתקשר עוד שעה המערכות עדיין למטה אבל אפשר לתאם לתחילת שבוע הבא.
פשוט ביזיון. לא יאמן שהם עובדים על אמאזון כדי לשפר את המדדים שלהם
חבילה מאמזון עם GCX דרך בר-הפצה הגיעה מהר וגם שולחים הודעה ששליח ימסור את החבילה בשעה הקרובה + מיקום שלו! אחרי סיפורי זוועה על GCX הפתעה נחמדה..
ועכשיו לדואר ישראל.
מקבל SMS , בלינק אפשר לבחור רק בעוד שבועיים(!) :
אחרי יום מתקשר למוקד ונאמר לי שהחבילה עוד לא אצלם אז להתקשר מחר...
למחרת בודק מצב חבילה שעבר למצב של נאסף למסירה ע"י השליח וכמובן שלא נמסר עד סוף היום. באמאזון נכתב שנעשה ניסיון למסור.
מתקשר למוקד המערכות לא עובדות אולי עוד שעה יחזרו מתקשר עוד שעה המערכות עדיין למטה אבל אפשר לתאם לתחילת שבוע הבא.
פשוט ביזיון. לא יאמן שהם עובדים על אמאזון כדי לשפר את המדדים שלהם