אין סוף בעיות בלוח המשדרים של Vista
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
למי שמעונין להקליט את הסידרה הסופרנוס, ככה זה נראה...
שם התוכנית באנגלית, יש תוספת בלתי ברורה וכמובן שאי אפשר להקליט כסידרה.
בנוסף שימו לב לתוכנית הידועה "16" בערוץ 10...
שם התוכנית באנגלית, יש תוספת בלתי ברורה וכמובן שאי אפשר להקליט כסידרה.
בנוסף שימו לב לתוכנית הידועה "16" בערוץ 10...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
rafid,
אין עיניין של "עדינות" אלא מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיות.
יש את הגישה של : בוא ישר נפוצץ הכל, נלך לאמנון לוי ונראה להם מאיפה משתין הדג" ויש את הגישה של "בוא נשב איתם, נסביר להם איך אנחנו יכולים לעזור להם לפתור את הבעיות".
כל אחד ייבחר מה מתאים לו.
אני, כנציג האתר, בחרתי בשניה וכמו שאמרתי, כבר התחלנו בתהליך ובהידברות.
המפגש הוא לא רק על "בעיות" אלא גם על דברים נוספים והתוכנית לערב עדיין לא סגורה.
אין עיניין של "עדינות" אלא מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיות.
יש את הגישה של : בוא ישר נפוצץ הכל, נלך לאמנון לוי ונראה להם מאיפה משתין הדג" ויש את הגישה של "בוא נשב איתם, נסביר להם איך אנחנו יכולים לעזור להם לפתור את הבעיות".
כל אחד ייבחר מה מתאים לו.
אני, כנציג האתר, בחרתי בשניה וכמו שאמרתי, כבר התחלנו בתהליך ובהידברות.
המפגש הוא לא רק על "בעיות" אלא גם על דברים נוספים והתוכנית לערב עדיין לא סגורה.
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
אני חייב לציין שאני לא מצליח להבין איפה המורכבות הטכנית בלייצר EPG כמו שצריך. באמת שלא מבין.
לא ברור לי למה מיקרוסופט צריכה להיעזר בשירותים של tv2day, לדעתי היה הרבה יותר הגיוני להשתמש בכרטיס DVB כדי לקרוא את ה-EPG ישירות מיס באופן אוטומטי.
מהרגע הזה, כל מה שנשאר לעשות הוא לשמור את הנתונים בקובץ על שרת עדכונים.
באופן אישי, אני מעריך שצוות של שני מפתחים יממש פתרון כזה בחודש.
אין כאן מורכבות טכנולוגית, אין כאן שום סימן של אי וודאות, וגם אין כאן צורך בחומרה ייחודית או אקזוטית. בסך הכל מחשב אחד עם כרטיס DVB שמזין, פעם ביום נתונים לשרת ציבורי.
אפשר כמובן לקחת את הרעיון הזה למקומות נוספים (למשל, לגבות תשלום חודשים של 5 דולרים עבור השירות) ועוד.
לא ברור לי למה מיקרוסופט צריכה להיעזר בשירותים של tv2day, לדעתי היה הרבה יותר הגיוני להשתמש בכרטיס DVB כדי לקרוא את ה-EPG ישירות מיס באופן אוטומטי.
מהרגע הזה, כל מה שנשאר לעשות הוא לשמור את הנתונים בקובץ על שרת עדכונים.
באופן אישי, אני מעריך שצוות של שני מפתחים יממש פתרון כזה בחודש.
אין כאן מורכבות טכנולוגית, אין כאן שום סימן של אי וודאות, וגם אין כאן צורך בחומרה ייחודית או אקזוטית. בסך הכל מחשב אחד עם כרטיס DVB שמזין, פעם ביום נתונים לשרת ציבורי.
אפשר כמובן לקחת את הרעיון הזה למקומות נוספים (למשל, לגבות תשלום חודשים של 5 דולרים עבור השירות) ועוד.
- kouliben1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 730
אל תפתח פה לשטן..Shed כתב:
אפשר כמובן לקחת את הרעיון הזה למקומות נוספים (למשל, לגבות תשלום חודשים של 5 דולרים עבור השירות) ועוד....
- Shed
-
- גורו HTPC

אני לא פותח פה לשטן, להיפך.kouliben1 כתב:אל תפתח פה לשטן..Shed כתב:
אפשר כמובן לקחת את הרעיון הזה למקומות נוספים (למשל, לגבות תשלום חודשים של 5 דולרים עבור השירות) ועוד.......
באופן אישי, אין לי שום בעיה לשלם על שירותי פרמיום (בתנאי כמובן שאכן מדובר בשירות איכותי בעל ערך מוסף).
אני בטוח שאם תהיה חברה או גורם כל שהוא שיקח על עצמו לספק שירותי EPG התוצאה מבחינת הצרכן תהיה טובה יוותר. במילים אחרות: אם יש מישהו שרוצה להפוך את השירות הזה למסחרי, הוא יהיה חייב לספק מוצר איכותי יוותר מכל החלופות החינמיות שמסתובבות כרגע בחוץ.
המחיר יהיה חייב להיות אטרקטיבי גם הוא - אחרת לא יהיו "קונים".
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
"להפוך את זה למסחרי"? זה כבר מזמן שירות פרמיום, רק לאנשים שמשלמים מאות עד אלפי שקלים על מערכת הפעלה יוקרתית (או גונבים). זה לא מספיק כסף סכדי לספק שירות כמו שצריך וכמו שהובטח?
- Shed
-
- גורו HTPC

"להפוך את זה למסחרי" == להפוך את השירות הזה זמין גם למי שלא רכש מוצר כזה או אחר - תמורת תשלום.קרמריקה כתב:"להפוך את זה למסחרי"? זה כבר מזמן שירות פרמיום, רק לאנשים שמשלמים מאות עד אלפי שקלים על מערכת הפעלה יוקרתית (או גונבים). זה לא מספיק כסף סכדי לספק שירות כמו שצריך וכמו שהובטח?...
כמובן שמהר מאוד נראה "עסקאות bundle" - מי שרוכש מוצר X מקבל מינוי ל-EPG לכל החיים/ שנה/ 3 שנים (מחק את המיותר) וכו'.
המטרה היא שמבחינה עסקית (ופיתוח עסקי) יפסיקו להתייחס ל-EPG בתור "איזה כאב ראש שצריך לטפל בו, איכשהו" ויתחילו להתיחס אליו כאל מוצר שעומד בפני עצמו, ואשר יכול להוות מנוע צמיחה לגורמים מסויימים בשוק הזה.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

כבר שלושה ימים ללא לוח משדרים לערוצי הסרטים.
חשבתי שביום ראשון יתקנו.
מה קורה ?
נרדמו ?

חשבתי שביום ראשון יתקנו.
מה קורה ?
נרדמו ?
- GalBrill
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
נשלח מייל לאחראי במיקרוסופט ישראל...
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

רכשתי את הויסטה ממיקרוסופט והאחריות שלה. אני לא מכיר בחברות אחרות.erezr כתב:הבעייה היא ב-TVTODAY:
http://yestvguide.tv2day.co.il/timeline.asp?IsHeader=Y
אין נתונים......
בנוסף בממיר של יס יש לוח משדרים מלא.
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
ברור שזו האחריות של מיקרוסופט...
מה שלא ברור זה אם הם כבר טרחו להגיע להסכם עם YES, אז למה לבחור בפתרון לא אמין בעליל ל-EPG.
מה שלא ברור זה אם הם כבר טרחו להגיע להסכם עם YES, אז למה לבחור בפתרון לא אמין בעליל ל-EPG.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
שאלה משפטית: האם זו עילה מספיקה לדרוש כסף בחזרה עבור הויסטה? אולי אפילו תביעה ייצוגית?
הם בפירוש מפרסמים משהו לא נכון:
http://www.microsoft.com/israel/windows ... er/tv.aspx
כמובן שמדובר בשאלה היפוטתית לגמרי... אני משוכנע שמיקרוסופט דואגים לכסת"ח את עצמם טוב טוב מדברים כאלה, וגם אם לא, למי יש את הזמן והכסף לצאת נגד תאגיד כזה...
הם בפירוש מפרסמים משהו לא נכון:
http://www.microsoft.com/israel/windows ... er/tv.aspx
כמובן שמדובר בשאלה היפוטתית לגמרי... אני משוכנע שמיקרוסופט דואגים לכסת"ח את עצמם טוב טוב מדברים כאלה, וגם אם לא, למי יש את הזמן והכסף לצאת נגד תאגיד כזה...
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
כן... אלה מהדברים שאנחנו יכולים רק להתבכיין, כמו הספקיות האינטרנט והרוחב פס שמובטח לנו.
למרות שאני לא משתמש ב EPG של ויסטה או של ה WEB , עדיין מאוד מפריע לי שאנשים בונים מערכת שלמה בלפחות 5000 שקל וקונים מערכת הפעלה ב 600 שקל
ועדיין הם מפספסים הקלטות ...
רק שיהיה ברור - אני מקווה שלא פגעתי(או שאני יפגע בעתיד) באיזה שהיא צורה בקשר של מיקרוסופט עם חברי האתר ... דבר אחרון שאני רוצה זה לקלקל לנו.
למרות שאני לא משתמש ב EPG של ויסטה או של ה WEB , עדיין מאוד מפריע לי שאנשים בונים מערכת שלמה בלפחות 5000 שקל וקונים מערכת הפעלה ב 600 שקל
ועדיין הם מפספסים הקלטות ...
רק שיהיה ברור - אני מקווה שלא פגעתי(או שאני יפגע בעתיד) באיזה שהיא צורה בקשר של מיקרוסופט עם חברי האתר ... דבר אחרון שאני רוצה זה לקלקל לנו.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

הבעיה הקשה ביותר !!!
סדרות מערוצים 10 ו 2 לא מוקלטות !
הפרק הראשון בסידרה מוקלט, השני כבר לא בטענה ש "שידור נוסף הוקלט כבר".
קרה לי במספר סדרות כגון:
"קצרים 2007"
"טעמים"
הבעיה הזאת שברה אותי...
נראה לי שכאן הנקודה לסיים. זו סוף הדרך בשבילי עם לוח המשדרים של ויסטה. אני חוזר ללוח המשדרים של ה DVB ששירת אותי נאמנה מספר שנים.
מקווה שמישהו אחר ייקח את נושא ה QA ללוח המשדרים בויסטה.
במיקרוסופט כנראה לא עשו QA מעולם ללוח המשדרים, וגם לא משתמשים במוצר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
גם משפחת סימפסון בערוץ 1 - כל יום ב24:00 בלילה מופיע כפרק אחרון ואינו ניתן להקליט כסידרה...
- Slior
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
היום היה עידכון ל-EPG ויש תוכניות סוף סוף בערוצי הסרטים.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
לא הבנתי למה ויסטה הפסיקה להקליט לי את תוכניות האיכות "הכוח" בערוץ 10 ביום שלישי בערב, עכשיו מסתבר לי ששם התוכנית מופיע כ- "אין נתונים זמינים" (אולם פרטי התוכנית נכונים).
חבל ש- jpost פורש, מיקרוסופט איבדו את ה- QA מספר אחד בארץ... מי עוד רואה ערוץ אבו-דאבי...
חבל ש- jpost פורש, מיקרוסופט איבדו את ה- QA מספר אחד בארץ... מי עוד רואה ערוץ אבו-דאבי...
HiFiMusic IL
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

אבל היום אין תוכניות בערוצים:Slior כתב:היום היה עידכון ל-EPG ויש תוכניות סוף סוף בערוצי הסרטים....
EUROSPORT NEWS
SKY NEWS
FRANCE 24
CCTV 9
RTM
ROTANA
מה מחר ?
בנוסף אם תבדקו בערוצים 10 ו 2 תגלו המון תוכניות בשם "אין נתונים זמינים" אשר מחליפות תוכניות רגילות שלא יוקלטו...