סקירה מצויינת! כמו תמיד - תענוג לקרוא ,אני מצטרף לכל התודות .
ובמיוחד החלק של איכות התנועה . ההרחבה והפירוט בנושא הכרחיים מאוד עבורי
וזו בדיוק ההתייחסות שחיפשתי
שבוע ניפלא

·avihuli כתב: למה לא לחפש על האפליקציה בסלולאר ופשוט לשדר אותה למסך ?....

·במקרה אני חובב סטרימרים ומתעב ממשק מסכים.. אבל!moti_r כתב:שאלה שמסקרנת אותי: בעידן שבו Xiaomi Mi Box עולה 60$, שזה בערך מאית ממחיר הטלויזיה הזו (או שתי מאיות ממחיר B7) - למה שמישהו בכלל יטרח לבדוק או להשתמש במערכת ההפעלה של LG? יש איזשהו יתרון לעסק הזה מול אנדרואיד TV?...

·moti_r כתב:שאלה שמסקרנת אותי: בעידן שבו Xiaomi Mi Box עולה 60$, שזה בערך מאית ממחיר הטלויזיה הזו (או שתי מאיות ממחיר B7) - למה שמישהו בכלל יטרח לבדוק או להשתמש במערכת ההפעלה של LG? יש איזשהו יתרון לעסק הזה מול אנדרואיד TV?...

·אני בדיוק באותה התלבטות, הבעיה היא שרוב הסרטים שאני מתכוון לראות בעתיד הקרוב הם קבצי חוץ 4K HDR... ממש אני מרגיש שבלי הEARC אני חסר אוניםHuber כתב:מוטי, לי יש את הנווידיה שילד שנחשב בין הסטרימרים היותר איכותיים, אתה יודע מתי הפעמים היחידות שאני מדליק אותו? כשאני צריך לנגן קובץ חיצוני 4K HDR עם סאונד HD (מה שהנגן הפנימי של הטלוויזיה לא תומך לצערי). בכל שימוש אחר אני משתמש ב WEBOS. גם אני עד הטלוויזיה הנוכחית לא סבלתי טלוויזיות חכמות כי הממשק שלהם היה איטי ומסורבל, מאז שגיליתי את ה WEBOS 3 הדיעה שלי על טלוויזיות חכמות (לפחות המערכת הזו) די השתנתה....

·Huber כתב:Nemesis - אני חייב את השילד לניגון סרטי 4K HDR עם פסי קול HD, הטלוויזיה למיטב זיכרוני לא תומכת בזה ב ARC, רק ב DD רגיל....