אז מה עושים עם הבניה הזולה של Hifiman ?
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
@legopart
·
בדקתי את הוידאו הזה, אבל זה לא זהה ל4xx
ב4xx הכל מודבק
·
בדקתי את הוידאו הזה, אבל זה לא זהה ל4xx
ב4xx הכל מודבק
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
צלם את החלק האחורי של הפד הקרוע.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
בגלל זה אני אוהב יותר את השיטה הישנה והפשוטה של חיבור הפאדים (על המעטפת),
עם כל החסרונות.
זה נראה יותר ריאלי לעבוד עם כאלו וגם להחליף.
עכשיו כל חברה מתחילה עם הפאדים הייחודיים שלה, עם החיבורים וגם עם החיבורים הניתקים לכבלים....
קיצור לא טוב...
אז רגע, תסבירו לו את זה ככה:
- זה ניתק מדחיפה?
- או שזה ניתק אך ורק ע"י סיבוב ? (כנראה נגד כיוו השעון)
לפי התמונה שהוא שלח מקודם, אי אפשר לתקן כאלו פאדים שהוא שלח ממקודם.
אני אישית חשבתי וניסיתי להשחיל ריפוד לתוך הפאדים וזה אף פעם לא הצליח (אבל זה כבר לאשכול אחר)
הפיגור מזמנים עברו
[imgur]6YBVJ7C[/imgur]
ד"א: בסוף השמדתי רפידות אחרות XD גם בצבע כחול, עם ריפוד זיכרון
אבל החברה בטח לא תרצה שתשאיר אותם אצליך...
עם כל החסרונות.
זה נראה יותר ריאלי לעבוד עם כאלו וגם להחליף.
עכשיו כל חברה מתחילה עם הפאדים הייחודיים שלה, עם החיבורים וגם עם החיבורים הניתקים לכבלים....
קיצור לא טוב...
אז רגע, תסבירו לו את זה ככה:
- זה ניתק מדחיפה?
- או שזה ניתק אך ורק ע"י סיבוב ? (כנראה נגד כיוו השעון)
לפי התמונה שהוא שלח מקודם, אי אפשר לתקן כאלו פאדים שהוא שלח ממקודם.
אני אישית חשבתי וניסיתי להשחיל ריפוד לתוך הפאדים וזה אף פעם לא הצליח (אבל זה כבר לאשכול אחר)
הפיגור מזמנים עברו
[imgur]6YBVJ7C[/imgur]
ד"א: בסוף השמדתי רפידות אחרות XD גם בצבע כחול, עם ריפוד זיכרון
אבל החברה בטח לא תרצה שתשאיר אותם אצליך...
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
@JDx
·
התמונה של שצחי היא בבירור 4xx, הפדים לא יכולים להיות מודבקים, אנשים רבים משחקים עם החלפת פדים לאוזניות האלו ואתה הראשון לטעון שהדין מודבקים.
מדובר על פדים סטנדרטיים לגמרי של hifimen שבאים עם ring מודבק, גם רואים בתמונה שלך בבירור שהפד שלך התנתק מהטבעת בדיוק איפה שהוא אמור להתחבר אליה בקצה, הפד מודבק לטבעת, אבל הטבעת ממש לא נדבקת לאוזנייה, רק 4 קליפס ים מעצבנים להוצאה והכנסה.
·
התמונה של שצחי היא בבירור 4xx, הפדים לא יכולים להיות מודבקים, אנשים רבים משחקים עם החלפת פדים לאוזניות האלו ואתה הראשון לטעון שהדין מודבקים.
מדובר על פדים סטנדרטיים לגמרי של hifimen שבאים עם ring מודבק, גם רואים בתמונה שלך בבירור שהפד שלך התנתק מהטבעת בדיוק איפה שהוא אמור להתחבר אליה בקצה, הפד מודבק לטבעת, אבל הטבעת ממש לא נדבקת לאוזנייה, רק 4 קליפס ים מעצבנים להוצאה והכנסה.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

·IamEzio כתב:@JDx
·
מדובר על פדים סטנדרטיים לגמרי של hifimen שבאים עם ring מודבק, גם רואים בתמונה שלך בבירור שהפד שלך התנתק מהטבעת בדיוק איפה שהוא אמור להתחבר אליה בקצה, הפד מודבק לטבעת, אבל הטבעת ממש לא נדבקת לאוזנייה, רק 4 קליפס ים מעצבנים להוצאה והכנסה....
https://www.hometheater.co.il/files/35416~img_1474.jpg
איזה, רואים לפי התמונה שהוא תלש כבר, למעשה קרע את את רוב המעטפת מעל הFOAM,
אני מציע לך להמשיך להקשיב איתם ככה עד שתגיע לפשרה עם החברה.
מקסימום תנסה לשחק ולנסות לנתק רק את הפאד שעדיין תקין ושלם ולא נקרע.
חבל, כי עכשיו תפעיל כוח מבלי לדעת איך זה מתחבר ותקרע את הפאד לגמרי
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, שאלתי אותם והם באמת שולחים רק פדים
גם עכשיו ניסיתי שוב להוציא קצת יותר עם בטחון , והפעם באמת הצלחתי לנתק את הפאדים.
מניח שזה משהו חיובי סה"כ בטווח הארוך
גם עכשיו ניסיתי שוב להוציא קצת יותר עם בטחון , והפעם באמת הצלחתי לנתק את הפאדים.
מניח שזה משהו חיובי סה"כ בטווח הארוך
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
^הפוקוס הם אחלה פדים, אבל יש פדים הרבה הרבה יותר טובים מהם, גם שישפרו את הנוחות וגם את הסאונד.
מעטים נשארים עם הפדים המקוריים עם האוזניות הללו.
תביט כמה עמודים אחורה בפדים ש-BUGI שם על ה560 שלו שזו דוגמה טובה, או תנסה את הHM5 שהרפליקה שלהם שהיא 1 על 1 ולעיתים כבר מגיעה עם הרינג הפנימי שאתה צריך ע"מ להרכיב את הפד לאוזניה.
תביט כמה עמודים אחורה בפדים ש-BUGI שם על ה560 שלו שזו דוגמה טובה, או תנסה את הHM5 שהרפליקה שלהם שהיא 1 על 1 ולעיתים כבר מגיעה עם הרינג הפנימי שאתה צריך ע"מ להרכיב את הפד לאוזניה.
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·במקום 10 זוגות *** תקנה זוג אחד טוב, ואז גם לא צריך להתעסק ולבזבז עוד ועוד כסף על מודינג מיותרlegopart כתב:·......
אתה מגרה בי את יצר הסקרנות![]()
רק שתדע שאני ממש אוהב לקנות דברים ישנים ומשומשים, רק במחיר זול ככל האפשר.
{ואז עושה מודינג}
...
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·לגמרי, השינוי לפאדים שמנים וסגורים הבייא איתו שיפור בכל פרמטר, לא מבין למה הייצרן לא משנה את זה בעצמו. הפדים המקוריים לא מספקים את הסחורה.Roy.T כתב:^הפוקוס הם אחלה פדים, אבל יש פדים הרבה הרבה יותר טובים מהם, גם שישפרו את הנוחות וגם את הסאונד.
תביט כמה עמודים אחורה בפדים ש-BUGI שם על ה560 שלו שזו דוגמה טובה, או תנסה את הHM5 שהרפליקה שלהם שהיא 1 על 1 ולעיתים כבר מגיעה עם הרינג הפנימי שאתה צריך ע"מ להרכיב את הפד לאוזניה....
https://www.aliexpress.com/item/Defean-Thicker-memory-foam-ear-pads-seals-for-Hifiman-HE300-HE500-HE560-560i-HE400-HE400i-HE400s/32845185217.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.47664c4dU67Wai
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·כמה אתה מוכן להוסיף?Roy.T כתב:·......
אני מחפש זוג לטרייד עם HE1000 פלוס כסף..
דבר איתי אם אתה מעוניין....
- legopart
-
- חבר מביא חבר

·BUGY כתב:·במקום 10 זוגות *** תקנה זוג אחד טוב, ואז גם לא צריך להתעסק ולבזבז עוד ועוד כסף על מודינג מיותר.........
איפה שמעתי את זה כבר
אה כן, ממך אני שומע את זה כל הזמן, ומאוד איזה עשרות משתמשים כאן.
אז... זה הגיוני כנראה
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·אולי יש בזה משהו, לך תדעlegopart כתב:·......
איפה שמעתי את זה כבר![]()
אה כן, ממך אני שומע את זה כל הזמן, ומאוד איזה עשרות משתמשים כאן.
אז... זה הגיוני כנראה...
. אתה פשוט מפספס משהו חשוב, (או שלא) שלא משנה כמה תעשה מודינג לאוזניות פשוטות, הם עדיין לא יתנו לך ביצועים כמו אוזניה בינונית ללא מודיניג. אז לקחת אוזניות ב100 ולשים להם עוד 100$ על חלקים לא יתן לך אוזניות של 200$.
אבל יכול להיות שאתה אוהב את הדרך יותר מאשר את היעד...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
דווקא אני חושב שה Focus-A של ה HE4XX בכלל לא רע והוא אחד מהסיבות לכך שהאוזניות נוחות למרות שהן לא קלות במיוחד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

·BUGY כתב:·אולי יש בזה משהו, לך תדע......![]()
. אתה פשוט מפספס משהו חשוב, (או שלא) שלא משנה כמה תעשה מודינג לאוזניות פשוטות, הם עדיין לא יתנו לך ביצועים כמו אוזניה בינונית ללא מודיניג. אז לקחת אוזניות ב100 ולשים להם עוד 100$ על חלקים לא יתן לך אוזניות של 200$.
אבל יכול להיות שאתה אוהב את הדרך יותר מאשר את היעד......
חכה חכה, אני רק מכין את התשתית למשהו טוב
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

·תודה על הלינק, אני אנסה להזמין את הפדים האלהBUGY כתב:·לגמרי, השינוי לפאדים שמנים וסגורים הבייא איתו שיפור בכל פרמטר, לא מבין למה הייצרן לא משנה את זה בעצמו. הפדים המקוריים לא מספקים את הסחורה.......
https://www.aliexpress.com/item/Defean-Thicker-memory-foam-ear-pads-seals-for-Hifiman-HE300-HE500-HE560-560i-HE400-HE400i-HE400s/32845185217.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.47664c4dU67Wai...
אגב, איזה צורת שילוח כדאי לבחור china post air mail או ali express standard shipping ?
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·ali express כמובן. למרות שזה גם עניין של מזל לפעמים. שניהם טובים.JDx כתב:·תודה על הלינק, אני אנסה להזמין את הפדים האלה......
אגב, איזה צורת שילוח כדאי לבחור china post air mail או ali express standard shipping ?...
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

אגב הייפיימן, חשבתי להזמין את Hifiman Ananda. הבחור משירות הלקוחות של הייפיימן סיפר שהן מאוד מוצלחות , והן בעצם הגירסה החדשה של edition x, ללא עור , והן עדיפות על הedition x v2 למרות שאלו מתומכרות יקר יותר .
יש למישהו ניסיון איתן ויכול לשתף?
יש למישהו ניסיון איתן ויכול לשתף?
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

BUGY כתב:
......
·ali express כמובן. למרות שזה גם עניין של מזל לפעמים. שניהם טובים....
·יכול להיות שזה הגיע כל כך מהר? 3-4 ימים משלוח? היום אספתי חבילה עם פדים , שלא דומים למה שקיים בעמוד של ali express בלינק שהבאת, לא ברור לי אם הם שלחו אותם בטעות או הייפיימן
עריכה: עכשיו ביררתי ומסתבר שזה פדים שהייפיימן שלחו לי כהחלפה לפדים שנדפקו . הזוי , כי אין שום רמז על המעטפה שמדובר בהייפיימן, כמעט הכל כתוב בסינית, והשולח רשום כ-Miss Liu שנמצאת איפשהו בסין. מה עוד שרשום בהצהרה שהשווי של הפדים - 2 דולר, והם נראים כמו גירסה מעט דקה יותר של הפדים המקוריים של 4xx
לזכותם של הייפיימן יאמר שהגיע ממש מהר
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·היפמן = סיניJDx כתב:......
·יכול להיות שזה הגיע כל כך מהר? 3-4 ימים משלוח? היום אספתי חבילה עם פדים , שלא דומים למה שקיים בעמוד של ali express בלינק שהבאת, לא ברור לי אם הם שלחו אותם בטעות או הייפיימן
עריכה: עכשיו ביררתי ומסתבר שזה פדים שהייפיימן שלחו לי כהחלפה לפדים שנדפקו . הזוי , כי אין שום רמז על המעטפה שמדובר בהייפיימן, כמעט הכל כתוב בסינית, והשולח רשום כ-Miss Liu שנמצאת איפשהו בסין. מה עוד שרשום בהצהרה שהשווי של הפדים - 2 דולר, והם נראים כמו גירסה מעט דקה יותר של הפדים המקוריים של 4xx
לזכותם של הייפיימן יאמר שהגיע ממש מהר...
- legopart
-
- חבר מביא חבר

על אף הדעה הרווחת על הבנייה הזולה של היפמן.
אני חייב לציין שלפי מה שאני רואה, הם משתמשמשים בחלקים, מאוד דקים ואלגנטיים שהופכים את המוצר למאוד יוקרטי ומקצועי.
הבעיה היא שאת המחיר צריכים לשלם הלקוחות. וממשי האחריות אצלם עוד לא למדו את הלקח כנראה...
אני חייב לציין שלפי מה שאני רואה, הם משתמשמשים בחלקים, מאוד דקים ואלגנטיים שהופכים את המוצר למאוד יוקרטי ומקצועי.
הבעיה היא שאת המחיר צריכים לשלם הלקוחות. וממשי האחריות אצלם עוד לא למדו את הלקח כנראה...