בעיה עם נטפליקס

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #61 

מבדיקה שערכתי, איכות התמונה מהאפלקציה של נטפליקס של ווינדוס 10 נחותה מזו של פךטפורמות אחרות כמו כרומקאסט, אפל וי טי ורוקו... למקרוסופט יש רק יתרון בתמיכה באטמוס. אני עם כרטיס מסך GTX 1060 הגדרות ברירת מחדל. התמונה לא חדה, יש ארטיפקטים ויותר רעשי גרעין. יותר גרוע הוא שמקרוסופט לא מעדכנים את האפלקציה כבר כמה שנים. אין גם תמיכה בהתאמת תדר סריקה. חבל על הזמן. מחשב PC לא מתאים לנטפליקס.

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5168
נתן תודות: 1065 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #62 

מבחינת ההיגיון וחווית השימוש שלי צורת ההתחברות הטובה ביותר לנטפליקס ממה שחוויתי באופן אישי עד היום:
מבחינת חווית משתמש וחוויית תיפעול כולל תיפעול שותף כללי,
כולל איכות תמונה, דרך הסמרט tv שלי אני הכי מרוצה פשוט מושלם.

מבחינת שמע, הסאונד הכי טוב שחוויתי היא כאשר התחברתי עם המחשב דרך האפליקצייה של microsoft, קיבלתי dolby digital+
וזה היה מעולה אבל רק מבחינת הסאונד נטו

תודה בוגי אבדוק באמת מה הדרישות מערכת שם....
ואעדכן, אני בטוח שדרך המחשב ניתן להגיע לתוצאות מעולות מבחינת תמונה, לא פחות טובה מאשר ה סמארט עצמה (במקרה שלי בסדרה 7000 כאשר המסך יצא הוא לא זכה למעבד צבעים מתקדם אלה ישן ייחסית ממה שקיבלו סידרה 8000 ו 9000, ברור שההפרש הוא במחיר, מי כמוך בוגי יודע מה "היית" התוכנית שלי לגבי מסך, פשוט כרגע כל התוכניות נכנסו ל"מגירה", ואני תקוע עם מסך שרכשתי תכלס לתקופה מבוטלת מראש לצורך התקדמות מבחינת תכנולוגיית (דולבי ויזיון eARC וכל מה שנכנס ועוד ועוד' )המסך פונקציונליות ובכלל איכות מוצר של סדרה גבוהה פרימיום תמיד עדיף גם בשביל לסגור חולייה חזקה בשרשרת הארורה הזאת חחחח)
במחשב הכרטיס מסך לא פראייר פשוט בייחס לסמארט ששם הכל מובנה זה מצריך קריאה מעמיקה, מחשבה, וביצוע, מעבר לזה השמים הם הגבול, חשוב לי להצליח להתחבר בצורה חלקה משתי המקורות גם מהסמרט וגם מהמחשב
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #63 

Rekcuf כתב:מבדיקה שערכתי, איכות התמונה מהאפלקציה של נטפליקס של ווינדוס 10 נחותה מזו של פךטפורמות אחרות כמו כרומקאסט, אפל וי טי ורוקו... למקרוסופט יש רק יתרון בתמיכה באטמוס. אני עם כרטיס מסך GTX 1060 הגדרות ברירת מחדל. התמונה לא חדה, יש ארטיפקטים ויותר רעשי גרעין. יותר גרוע הוא שמקרוסופט לא מעדכנים את האפלקציה כבר כמה שנים. אין גם תמיכה בהתאמת תדר סריקה. חבל על הזמן. מחשב PC לא מתאים לנטפליקס.
...
·יש לך מעבד דור7? אתה מחובר בחשבון בפריום, יש לך מעגל HDCP 2.2 ? האם עדכנת את ווידוס, כולל עדכון היוצרים, 1703? עדכנת את הדריברים של הכרטיס מסך?
חסר פרטים בסיפור שלך...

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #64 

עברתי על הקישור, הזרמתי דרך הדפדפן microsoft edge שלפי מה שכתוב בקישור הוא מריץ 4k (דברו שם גם על אפליקצייה ל ווינדוס 10 שמזרימה ב 4k, לאיזה אפליקצייה הם מתכוונים? התחלתי כבר להתבלבל כי בקישור כותבים שניתן לקבל 4k גם דרך האפליקציה לווינדוס 10 האם מדובר בזאת של נטפליקס שנמצאת ב microsoft store? אם כן זאת כבר לא אופצייה כי הגדרתי הכל בשבת שהתחברתי דרכה ויש שם בעיות כנראה תיאומת כמו שכבר נאמר (מהטרול המסורתי) לתדר תצוגה כי עובדה שאחרי חצי דקה אפילו פחות שאני מגדיר שהתמונה תתפרס על המקסימום תמונה שניתן השידור פשוט מפסיק ויוצא לתפריט הסרט או תפריט נטפליקס... או כתוב תקלה..) ב microsoft edge אבל התמונה לא מספיק טובה בהשוואה לסמרט בסאונד לא התמקדתי אבל אני מקבל חיווי של מולטי pcm איני יודע אם הסאונד אצלי עכשיו הוא dd רגיל או dd+ כי זה פורמט מחשב אז מוציא לי pcm מין הסתם, אבל הממשק עובד חלק הכל בעיברית מה שיוצא בזה שאין עוד מושיע ...מבחינתי בנתיים אני מעדיף לצפות דרך הסמרט, אז השמע ב
הוא רק dd רגיל... לא נמות מזה..
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #65 

FastandFurious כתב:עברתי על הקישור, הזרמתי דרך הדפדפן microsoft edge שלפי מה שכתוב בקישור הוא מריץ 4k (דברו שם גם על אפליקצייה ל ווינדוס 10 שמזרימה ב 4k, לאיזה אפליקצייה הם מתכוונים? התחלתי כבר להתבלבל כי בקישור כותבים שניתן לקבל 4k גם דרך האפליקציה לווינדוס 10 האם מדובר בזאת של נטפליקס שנמצאת ב microsoft store? אם כן זאת כבר לא אופצייה כי הגדרתי הכל בשבת שהתחברתי דרכה ויש שם בעיות כנראה תיאומת כמו שכבר נאמר (מהטרול המסורתי) לתדר תצוגה כי עובדה שאחרי חצי דקה אפילו פחות שאני מגדיר שהתמונה תתפרס על המקסימום תמונה שניתן השידור פשוט מפסיק ויוצא לתפריט הסרט או תפריט נטפליקס... או כתוב תקלה..) אבל התמונה לא מספיק טובה בהשוואה לסמרט בסאונד לא התמקדתי אבל אני מקבל חיווי של pcm איני יודע אם הסאונד אצלי עכשיו הוא dd רגיל או dd+ כי זה פורמט מחשב אז מוציא לי pcm מין הסתם, אבל הממשק עובד חלק הכל בעיברית ולפחות את בממשק רואים יפה יותר מהממשק של ה סמרט tv, (מעדיף איכות תמונה בסרטים וסדרות ולא איכות ממשק) מה שיוצא בזה שאין עוד מושיע חוץ מהדפדפן של מיקרוסופט edge
שגם אותו ניסתי כמובן.. מבחינתי בנתיים אנו מעדיף לצפות דרך הסמרט, אז השמע בוא רק dd רגיל... לא נמות מזה..
...
·איזה מעבד יש לך?
האם יש לך את העדכון לווינדוס אשר מאפשר את כל הפיצרים החדשים כמו HDR?
איך אתה מחובר, האם הרסיבר נמצא בין המחשב למסך והאם יש לו HDCP 2.2?
כל פסיק חשוב, מדובר פה על הגנת קבצים וזה חשוב לדייק. כל דבר בשרשרת צריך לתמוך בהכל ולהישאר מוצפן. מספיק שיש לך מפצל או מסך נוסף לא מוצפן והכל נופל, גם עם המסך הראשי מוצפן.

בגדול, אם התמונה טובה יותר על הסמרט, פשוט חבר כבל אופטי מהמסך לרסיבר ושינגן את הסאונד ואז אתה תקבל סאונד סביר יותר אבל תמונה טובה. או תמונה סבירה וסאונד טוב מניגון במחשב. או תוריד את מה שאתה רוצה לראות ואז תקבל גם תמונה מעולה וסאונד מעולה :wink:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #66 

@BUGY
·1 מעבד intel core- i5-6400 cpu @2.70ghe
2 כן
3 החיבור הוא מהמחשב לרסיבר בכבל hdmi, וברסיבר כבל
hdmi מ- hdmi out 1 (ברסיבר) ל hdmi 3 ARC במסך ה TV, פעם הייתי מריץ משחקים על המחשב אז הייתי מתחבר מהמחשב לרסיבר ומהרסיבר למסך לכניסה שנקראת hdmi/dvi (במסך), כי לפי האתר הזה: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsu ... 0/settings, ולפי ההכרות שלי עם המסך בחיבור הזה יש לאג אינפוט נמוך והוא הכי טוב למשחקים, ונותן רזולוצייה יותר גבוהה מכל המחברים שיש למסך הזה בחיבור מחשב ומין הסתם נותן תבנית צבעים של 4.4.4 אבל עד 8 ביט, או שיש אפשרות לבחור את ה 4.2.2 עם 10 ביט.
במחבר שהיום אני מחובר (hdmiARC 3) יש תבנית צבעים מוגבלת שהיא 4.2.1 עד 8 ביט.. לפי הבנתי הכי טוב למסך לשדר את המקסימום רזולוצייה שניתן לקבל ממנו.. אני מבין שאין כרגע דימושים לסרטים וסדרות בתבניות כאלה של צבע וכו(כמו שבמחבר hdmi/dvi, פשוט אני בטוח ששם אחרי כל הכתבה ברטינג עדיין רואים יפה יותר גם בסרטים, אני יכול לחבר ואז להוסיף אופטי אם צריך כי זאת לא כניסה עם ARC (או שזה לא משנה וזה נחשב גם ל ARC לא ידוע לי.. אך לפי השמות שמוגדרים מאחורי המסך היא לא נקראת ARC.....

המחשב לא מתחבר ישירות למסך ה tv (שהוא גם מסך המחשב)
לרסיבר מחובר בסך הכל ה htpc עם כרטיס מסך gtx 1060
אין לי עוד רכיבים שמחוברים לרסיבר מעבר למסך שהוא מחובר ליצאיה של הרסיבר ולא לכניסה 🤣🤣,
נראה, אחרי שאני יהיה בטוח שהכל מוגדר כמו שצריך אני יעשה השוואות
אחרונות ואחליט מה הפלטפורמה הכי נכונה להיום דרך המחשב שלי דרך הטעם האישי שלי.. בכול אופן שההזרמה מתבצעת דרך הסמרט בנתיים הכי מתאים לי, אולי גם דרך edge נראה ונחליט

למה אתה אומר להתחבר דרך אופטי?

דרך הסמרט עם hdmi אני מקבל dolby digital אני עובד עם arc והאודיו עובר מצויין והכל בשליטה מלאה, אומנם הייתי מעוניין לשפר את הסאונד באיזה שהוא אופן...
לפי היעוץ שלך להתחבר עם אופטי מה ההיגיון? כבר שאלתי פה כמה דפים לפני האם אתחבר עם כבל אופטי אקבל איכות יותר טובה או פחות דחוסה או לא משנה מה כי כבל אופטי עובד דרך פולסים של אור או לא יודע מה ואולי בגלל שהחיווי השידור הוא דולבי רגיל אז באופטי אקבל סאונד טוב יותר.. נאמר שלא וש-עם כבל hdmi אקבל מקסימום איכות שמע...
על פניו נראה שהשרשרת חיול שלי עובדת קשורה מבחינת ההצפנות
 על פניו נראה שהשרשרת חיול שלי עובדת קשורה מבחינת ההצפנות
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 11/05/2018 23:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #67 

נראה שזו הבעיה אצלך
I5 מדור 6 ולא 7
נראה לי שלא תוכל לקבל 4k עם הנתונים האלה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

dilbert78 כתב:נראה שזו הבעיה אצלך
I5 מדור 6 ולא 7
נראה לי שלא תוכל לקבל 4k עם הנתונים האלה.
...
·תשמע את המסך שלי אני שונא, רכשתי אותו כ פשרה זמנית ועכשיו אני תקוע איתו.. זה לא היה בתכנון... בתכנון זה oled 65 אינץ, נפלתי חזק, זה מסך מוגבל ייחסית ל setup שלי,

אם יש בעיה עם המעבד אז אני יכול לפתור את העניין עם קנייה של מעבד חדש זאת ממש לא בעייה רצינית עבורי לשמחתי, איזה מעבד אני צריך??
בלי לחסוך עלויות, ושתהיה לו תיאומת מלאה מול מסכי oled כי אני עתיד לרכוש אז כמה שפחות בעיות תיאומת בין רכיבים יותר טוב ובריא.
מי שיודע בנוסף ויכול להמליץ אני אשמח לשמוע, להזמין מחו"ל זה שווה? אני לא מתמצא במחירים, בניתי את המחשב שלי לפני שנתיים בדיוק, האם אתם יכולים לתת טיפים מה לשפר בו מעבר למעבד? איזה נתונים אני צריך לספק פה בשביל לקבל המלצה בריאה וטובה מה לשפר בו?? אולי כדאי לחכות קצת? כלומר האם עומד לצאת מעבד או רכיבים אחרים ששווה לחכות להם ואז לשדרג?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #69 

@FastandFurious
·

לי יש i7 דור 7
אין לי אפילו כרטיס מסך חיצוני
מבחינת ניגון מדיה סוחב הכל טרם נתקלתי בבעיה
אני מניח שעדיף דור 8 אם כבר משדרגים?

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #70 

dilbert78 כתב:@FastandFurious
·

לי יש i7 דור 7
אין לי אפילו כרטיס מסך חיצוני
מבחינת ניגון מדיה סוחב הכל טרם נתקלתי בבעיה
אני מניח שעדיף דור 8 אם כבר משדרגים?
...
·בדיוק :) ענית על העריכה שלי בפוסט טרם שלחתי (Y)
אבל בוא נהיה בטוחים שהבעיה היא במעבד...
שהרכבתי את המחשב אצל החבר שלי לפני כ שנתיים
עמדתי בקשר עם בוגי כמו לפני כל קנייה שלי 😆
ובוגי אמר לי מראש שאין מה לעשות אם אני רוצה מחשב מעודכן להיום (נכון ללפני כ שנתיים בדיוק) אז אצתרך בעתיד להחליף את המעבד (או משהו דומה עוד לפני שיהיו בעיות עם הכרטיס מסך... כלומר הבעיות יתחילו קודם עם המעבד...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #71 

@BUGY
·תשמע אני יודע שאם אני בידיים שלך בכל הקשור לטכנולוגיה
אז אני מסודר, תקרא מה שכתבתי ואם יש לך שאלות אני פה ויענה על הכל הכי מדוייק שאני יכול... אם צריך להחליף משהו וזה זמן טוב אז תמליץ ואבדוק מחירים בארץ ובחו"ל
תן בבקשה שתיי הצעות למעבדים, הראשון שיתאים למשחקים כבדים, וכל הקשור בסרטים /ודיאו
והשני שפחות יתאים למשחקים כבדים אבל שיתמקד יותר בעבודה רצופה כוללת במחשב אבל חשוב ששתיהם יתנו תמורה מעולה בכל הקשור לודיאו/מדייה, וכל הקשור לקולנוע.. אגב מה העלויות פלוס מינוס דרך אמזון והאם זה שווה בכלל לרכוש בחול את המעבד?(במידה וצריך)
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #72 

אהה נזכרתי בעוד כ שבוע בערך, מתקינים אצלי סלקום tv בבית (4 ממרים של שיאומי הכוללים סטרימר בתוכם) אני אמור לקבל אחד ללא עלות, אנסה להריץ עליו נטפליקס נראה איך זה יזרום ואיזה סאונד אני אקבל
ואיך הממשק וכו',
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #73 

שבוע טוב ,
ויקטור? יש לך כרטיס מסך מהדור החדש של נוידיה. מה הקשר למעבד דור שישי או שביעי?
אתה יוצא עם HDMI מהכרטיס מסך ואתה מסודר גם ל 4 פעמים 4K. הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ב 4K
אז פאקי**ג נטפליקס עושה לך בעיות?
מדובר בבעיה אחרת שאינה קשורה בחומרה.
אתה מעודכן עם דרייוור נוידיה אחרון מהאתר שלהם?
שאלה קצת מעליבה אבל בדקת שאתה מחובר פיזית לכרטיס אני מקווה ולא ליציאת של המעבד..( לוח )...?

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #74 

LiorShap כתב:שבוע טוב ,
אתה יוצא עם HDMI מהכרטיס מסך ואתה מסודר גם ל 4 פעמים 4K. הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ב 4K
שאלה קצת מעליבה אבל בדקת שאתה מחובר פיזית לכרטיס אני מקווה ולא ליציאת של המעבד..( לוח )...?
...
שבוע טוב חבר,
לפני כ שבוע וחצי עדכנתי את כרטיס המסך, מקווה מאוד שאני מחובר נכון
אני זוכר שכאשר רכשתי את המחשב אז שאלתי את החבר שלי שהוא בעל החנות מאיפה מתחברים לכרטיס המסך וחיברתי מאיפה שאמר...
אם אצלם לך תאכל להבחין האם זה המקום הנכון? עוד מעט מגיע הבית ואצלם לך.. או אם יש דרך אחרת לדעת? מין הסתם אני בטוח שמחובר נכון כי אני רואה את הגדרות המסך של כרטיס המסך nvidia
·
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #75 

קרוב לודאי שאם אתה רואה הגדרות נוידיה אתה מחובר נכון. אבל ליתר ביטחון תעלה תמונה של המחשב והכבלים שיוצאים
ממנו. כך אדע טוב יותר שהמצב תקין.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #76 

@LiorShap
·הנה התמונה
יש עוד hdmi אחד מעל הכבל שחיברתי פשוט זה סגור
עם פקק שחור שניתן לשלוף לשמיר שלא יכנס אבק.

יכול להיות שבמחבר השני שכמובן גם הוא קשור לכרטיס המסך
היה צריך לחבר?
למשל אצלי במסך הטלויזייה לא כל ה hdmi שווים כלומר אחד מהם
מתאים יותר לחיבור מחשב ושם הלג אינפוט נמוך וכו'
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #77 

חיברת בסדר גמור... אין הבדל בין יציאות ה-HDMI של כרטיס המסך.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #78 

תמונה באיכות לא משהו .
מה מחובר מתחת לכבל רשת הצהוב?
נראה שאתה מחובר כמו שצריך.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #79 

כבל usb של הארדיסק החיצוני....
אגב עדכנתי לפני שבועיים בערך את כרטיס המסך, כרגע שוב יש עידכון
כרגע אני מעדכן
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #80 

LiorShap כתב:שבוע טוב ,
...
·חבל שאתה סתם אומר ומוסיף בלבול לשרשור.
אין פה קשר לעוצמת עיבוד, אלה זכויות יוצרים. נטפליקס רוצים לשמור שאנשים לא יקליטו את התוכן וזה נעשה על בסיס חומרתי. מעבדים מדור 7 ו8 מסוגלים לתמוך בזה ואילו 6 ומתה לא. לכן הצורך בשימוש במעבד חדש, גלשן ספציפי ושמירה על שרשרת הצפנה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”