NAS: Custom made 15TB WD RED TV: Samsung mu9000 65 Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
mosheva
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
שליחה
לא הבנתי זה רק לצורך השוואה? ברור שארה"ב זולה יותר, בערך כל מוצר ממשחת שיניים ועד רכבים זולים יותר בארה"ב...
וגם אם זול יותר מה יהיה המחיר עם שילוח מארה"ב? מה עם עידן + ? מה עם מתח?
dex954
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שליחה
רכשתי את הטלויזיה ב12.3 אונליין.
חלפו 7 ימי עסקים, אף אחד לא פונה לא מתקשר.
מדי יום אני פונה למוקד הטלפוני של שופרסל אונליין, ששירות הלקוחות שלו שואף לאפס, מסתבר שיש מחלקה נפרדת שמטפלת במוצרי חשמל, מחלקה שלא ניתנת להשגה, לא במייל, לא בהודעות, לא בטלפון, לא עורב - כלום. אדם חיצוני לא יכול ליצור קשר עם המחלקה הזו רק דרך השירות לקוחות של שופרסל אונליין, שהוא גוף עקר שלא מסוגל לעזור במקרה הזה מלבד להגיד שיחזרו אליך, יש עומס בגלל החג.
ההתחייבות היא אספקה תוך 7 ימי עסקים, היום אנחנו ביום ה-11. כבר נואשתי מהם, רציתי כבר לבטל את העסקה, ואז נאמר לי שהביטול נעשה רק מול המחלקה המיוחדת שאף אחד לא משיג אותה.
מה אפשר לעשות כבר? בסה"כ רציתי טלויזיה.
לתבוע אותם בתביעות קטנות? אז הם יתעוררו? מישהו נתקל בזה?
תודה וסליחה על החפירה
SeFoNi
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
שליחה
@dex954
בטוח יש להם שירות לקוחות.
אני קניתי ישירות בחנות ואספתי עצמאית. לא חיכתי יום אחד למשלוח.
זה מסוג הדברים שלא הייתי קונה אונליין.
במיוחד שרציתי את המוצר לפני החג.
dex954
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שליחה
@SeFoNi
·
רציתי לחסוך, ברכישה אונליין קיבלתי זיכוי ישירות לקניות של עוד 200 שקל...
בדיעבד כבר הייתי קונה בסופר עצמו.
ואין עם מי לדבר שם, פשוט אין.
yoranch
חבר פעיל
תגובות: 66
שליחה
מזור מאוד אני קיבלתי את המוצר תוך יומיים
תבדוק אולי אפשרות לבטל את העסקה ותרכוש ישירות בחנות יש לך כבר הנחה של 200 שקל שקיבלת בגין הרכישה באתר
ותיקח אותה עצמאית
כמו-כן הבנתי שהמחירים של היבואן הרשמי ירדו אז אולי שווה לך אם זה ההפרש קטן לרכוש מיבואן רשמי
OSiRiS
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שליחה
dex954 כתב:רכשתי את הטלויזיה ב12.3 אונליין.
חלפו 7 ימי עסקים, אף אחד לא פונה לא מתקשר.
מדי יום אני פונה למוקד הטלפוני של שופרסל אונליין, ששירות הלקוחות שלו שואף לאפס, מסתבר שיש מחלקה נפרדת שמטפלת במוצרי חשמל, מחלקה שלא ניתנת להשגה, לא במייל, לא בהודעות, לא בטלפון, לא עורב - כלום. אדם חיצוני לא יכול ליצור קשר עם המחלקה הזו רק דרך השירות לקוחות של שופרסל אונליין, שהוא גוף עקר שלא מסוגל לעזור במקרה הזה מלבד להגיד שיחזרו אליך, יש עומס בגלל החג.
ההתחייבות היא אספקה תוך 7 ימי עסקים, היום אנחנו ביום ה-11. כבר נואשתי מהם, רציתי כבר לבטל את העסקה, ואז נאמר לי שהביטול נעשה רק מול המחלקה המיוחדת שאף אחד לא משיג אותה.
מה אפשר לעשות כבר? בסה"כ רציתי טלויזיה.
לתבוע אותם בתביעות קטנות? אז הם יתעוררו? מישהו נתקל בזה?