שרשור תגובות: בזק - לא מה שהכרתם....
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אמרתי שאני רוצה 100 וזהו, אמרו אין בעיה ואני מחובר
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני לא זוכר לגבי 12 חודשים, כן אני משלם, גם כן לא סוכר כמה.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
רמי אתה בקשת לדעת מחיר אך ששואלים אותך מתחמקavidvir כתב:·......
אני לא יודע איך הגעת לרמאות אבל כן
אני משלם על 15 מגה מחיר שנראה לי בינתים זול בכסף...
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 10/02/2018 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
·מרטין, המצלמה החכמה של בזק מסוגלת להעביר לך איכות 1080p בעזרת מהירות העלאה של 2 מגה אשר תשתית בזק נותנת היום ?MartinHSabag כתב:@hipoo
·
אין פה שום פרסומת (הם לא לקוח שלנו ולא פירסמו אף פעם באתר).
שנית, כולכם נתפסים לנושא התשתיות (לא נפגשתי עם המחלקה הזו בכלל, אבל ביקשתי תגובה לתגובות שלכם) ואני בכלל דיברתי על חדשנות בנושאים של בית חכם, תשתית בתוך הבית וערים חכמות....
אני מבין את הצורך לשחרר קיטור שנצבר (ואולי לגיטימי) אבל, זה לא היה נושא הכתבה....
- uh99
- חבר מביא חבר

ממש לא, אך צריך להוכיח אותו כמו שהוא מנסה על אחריםOhadG כתב:@uh99
·
אתה באמת מצפה לקבל תשובה רצינית מטרול על תרופות?...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מרטין האם התקבלה תשובה לגבי השאלות שהפנת אליהם?
- uh99
- חבר מביא חבר

·רמי, למה שמרטין יענה על שאלות בזמן שאתה לא ענית על שאלהavidvir כתב:נראה לי שעובדי חברת בזק לא מעדיפים לענות פה על השאלות, במיוחד שעבר לא מעט ימים 5 ימים, מהזמן שבו מרטין פרסם שהוא ינסה לבקש מעובדי בזק להגיב על הנושא הזה באשכול הזה...
הכתבה אומנם בעניין שונה (בית חכם) מרובו של הדיון כאן (תשתיות), וזאת רק להראות כמה בזק השניאה את עצמה על חלקנו,
שאיננו מוכנים לשמוע על שום חידושים ושום טכנולוגיות ממנה, ובעיניי הדבר קשור מאוד לכתבה כי מדובר באותה חברה - בזק.
כל מה שכתבו כאן "הצדקה עסקית" וכו' זה היה נכון אילו בזק לא הייתה פורשת סיבים כלל,
אלא שהיא פרשה אותם ובכך השקיעה את רוב רובו של הכסף, אלא שהיא אינה מפעילה את הסיבים,
ולכן זה מעקר את הטענה בדבר "הצדקה עסקית".
בזק מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה:
1. לעכב את ההתפתחות הטכנולוגית בתשתיות, אך עדיין לפרוש אותם מחשש כי תישאר מאחור,
2. לעכב את ההתפתחות הטכנולוגית בתשתיות, ועדיין לנסות להצטייר כחברה חדשנית \ מובילה טכנולוגית.
אני מאוד מבין את הכעס של רבים, וכך צריך להיות: חברה צריכה "להיענש" על ידי הצרכנים על התנהגות כזו.
לא ניתן לבזק להצניע את החלקים המכוערים שלה. אם אנו לקוחות - אנו לקוחות של חלקים נוספים של החברה,
לא רק של החלק שאחראי על הבית החכם ועל ה-So Called חדשנות...
שאיננו מוכנים לשמוע על שום חידושים ושום טכנולוגיות ממנה, ובעיניי הדבר קשור מאוד לכתבה כי מדובר באותה חברה - בזק.
כל מה שכתבו כאן "הצדקה עסקית" וכו' זה היה נכון אילו בזק לא הייתה פורשת סיבים כלל,
אלא שהיא פרשה אותם ובכך השקיעה את רוב רובו של הכסף, אלא שהיא אינה מפעילה את הסיבים,
ולכן זה מעקר את הטענה בדבר "הצדקה עסקית".
בזק מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה:
1. לעכב את ההתפתחות הטכנולוגית בתשתיות, אך עדיין לפרוש אותם מחשש כי תישאר מאחור,
2. לעכב את ההתפתחות הטכנולוגית בתשתיות, ועדיין לנסות להצטייר כחברה חדשנית \ מובילה טכנולוגית.
אני מאוד מבין את הכעס של רבים, וכך צריך להיות: חברה צריכה "להיענש" על ידי הצרכנים על התנהגות כזו.
לא ניתן לבזק להצניע את החלקים המכוערים שלה. אם אנו לקוחות - אנו לקוחות של חלקים נוספים של החברה,
לא רק של החלק שאחראי על הבית החכם ועל ה-So Called חדשנות...
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
רק כדי להשלים את התמונה -
אתמול, התקיימה מסיבת העיתונאים של בזק בה היא הכריזה על על נתב חדש שמסוגל לתמוך במהירויות של עד 1G. במהלך המסיבה, לא ויתרתי ושאלתי את מנהל השיווק של בזק על הדיסונאנס בין הנתב המתקדם לבין חוסר ההתקדמות שלהם - לא בנושא מהירות ה-DOWNLOAD ולא במהירות ה-UPLOAD.
הוא השיב שמבידקה שערכו "אין ביקוש למהירויות כאלה" ושהם "מחכים" שהרגולטור יוותר להם על שיתוף התשתית עם ספקיות השוק הסיטונאי, ועד אז לא יהיה שינוי בנושא הזה. בקיצור - נצטרך עוד להמתין עם הנושא הזה.
במקביל שלשום, גם במסגרת מסיבת עיתונאים, מנכ"לית HOT ציינה ש-15% מלקוחות האינטרנט שלה (כלומר כ-90,000 לקוחות) נמצאים במהירות של 200M - כלומר הטענה של בזק על חוסר ביקוש לא ממש מחזיקה מים.
אתמול, התקיימה מסיבת העיתונאים של בזק בה היא הכריזה על על נתב חדש שמסוגל לתמוך במהירויות של עד 1G. במהלך המסיבה, לא ויתרתי ושאלתי את מנהל השיווק של בזק על הדיסונאנס בין הנתב המתקדם לבין חוסר ההתקדמות שלהם - לא בנושא מהירות ה-DOWNLOAD ולא במהירות ה-UPLOAD.
הוא השיב שמבידקה שערכו "אין ביקוש למהירויות כאלה" ושהם "מחכים" שהרגולטור יוותר להם על שיתוף התשתית עם ספקיות השוק הסיטונאי, ועד אז לא יהיה שינוי בנושא הזה. בקיצור - נצטרך עוד להמתין עם הנושא הזה.
במקביל שלשום, גם במסגרת מסיבת עיתונאים, מנכ"לית HOT ציינה ש-15% מלקוחות האינטרנט שלה (כלומר כ-90,000 לקוחות) נמצאים במהירות של 200M - כלומר הטענה של בזק על חוסר ביקוש לא ממש מחזיקה מים.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
·ומה מנהל השיווק של בזק ענה לך בקשר ללמה בבזק לקוחות פרטים לא יכולים לקבל מהירות העלאה של 100 מגה כמו שיש בפרטנר?NetCHEIF כתב:רק כדי להשלים את התמונה -
במקביל שלשום, גם במסגרת מסיבת עיתונאים, מנכ"לית HOT ציינה ש-15% מלקוחות האינטרנט שלה (כלומר כ-90,000 לקוחות) נמצאים במהירות של 200M - כלומר הטענה של בזק על חוסר ביקוש לא ממש מחזיקה מים....
תוסיף את לקוחות סיבים אופטיים של פרטנר,סלקום וואנלימטד.NetCHEIF כתב:רק כדי להשלים את התמונה -
במקביל שלשום, גם במסגרת מסיבת עיתונאים, מנכ"לית HOT ציינה ש-15% מלקוחות האינטרנט שלה (כלומר כ-90,000 לקוחות) נמצאים במהירות של 200M - כלומר הטענה של בזק על חוסר ביקוש לא ממש מחזיקה מים....
ברור שעניין הביקוש זאת לא הסיבה...
וזה עוד כשהupload רק 5 מגה. עם upload נורמלי שיאפשר גם שימוש אמיתי במהירות, וגם שירותים מתקדמים כמו גיבוי ענן נורמלי וכו', הביקוש למהירויות האלה רק יעלה
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/