מחיר משוער ל- lg 77c8
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הלוואי וזה נכון.
פחות ברור לי איך יתגברו על זה שאין רוחב פס מספיק (אחרת כבר היו עושים את זה מזמן) בתקן 2.0 מול 2.1 אבל אני רחוק מלהיות מומחה לתחום. אגב, גם החבר mbd כתב שלמרות שלדנון היו תוכניות להכניס סוג של תמיכה ב-2.1 שתופעל בfirmware update הן נאלצו לרדת מהן כי לא התקבל לכך אישור של HDMI. לא יודע מה הדין ספציפית לגבי eARC אבל אני לא מאוד אופטימי (במיוחד לאור הזמן שלקח בפועל לעדכונים כמו DTX:S או DV שהובטחו ע"י יצרנים כאלה ואחרים)
פחות ברור לי איך יתגברו על זה שאין רוחב פס מספיק (אחרת כבר היו עושים את זה מזמן) בתקן 2.0 מול 2.1 אבל אני רחוק מלהיות מומחה לתחום. אגב, גם החבר mbd כתב שלמרות שלדנון היו תוכניות להכניס סוג של תמיכה ב-2.1 שתופעל בfirmware update הן נאלצו לרדת מהן כי לא התקבל לכך אישור של HDMI. לא יודע מה הדין ספציפית לגבי eARC אבל אני לא מאוד אופטימי (במיוחד לאור הזמן שלקח בפועל לעדכונים כמו DTX:S או DV שהובטחו ע"י יצרנים כאלה ואחרים)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Alon_Solo
·
למה אתה חושב שאין מספיק רוחב פס עבור eARC? זה לא דורש רוחב פס גבוה במיוחד.
הצ'יפסטים היום הם HDMI2.0, אבל בהחלט יכול להיות שיש להם יכולות גבוהות בהרבה מהדרישות של התקן.
·
למה אתה חושב שאין מספיק רוחב פס עבור eARC? זה לא דורש רוחב פס גבוה במיוחד.
הצ'יפסטים היום הם HDMI2.0, אבל בהחלט יכול להיות שיש להם יכולות גבוהות בהרבה מהדרישות של התקן.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מידע מאתר HDMI הרשמי:
eARC
Q: Will this work with any HDMI cable?
A: This works with HDMI High Speed Cables with Ethernet and the new Ultra High Speed HDMI Cable.
Q: Is eARC available through a firmware upgrade?
A: Generally speaking, no. Check with the manufacturer of your product to confirm.
Q: What audio formats are supported?
A: The latest high-bitrate audio formats are supported including DTS Master, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos and more.
Q: Will the existing ARC-enabled products work with new products that use eARC?
A: Maybe. Manufacturers can produce products that are compatible with both eARC and ARC. However, eARC is not defined to be backwards compatible with ARC.
כלומר זה אכן יכול להיעשות ללא 2.1 כתלות ביצרן.
eARC
Q: Will this work with any HDMI cable?
A: This works with HDMI High Speed Cables with Ethernet and the new Ultra High Speed HDMI Cable.
Q: Is eARC available through a firmware upgrade?
A: Generally speaking, no. Check with the manufacturer of your product to confirm.
Q: What audio formats are supported?
A: The latest high-bitrate audio formats are supported including DTS Master, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos and more.
Q: Will the existing ARC-enabled products work with new products that use eARC?
A: Maybe. Manufacturers can produce products that are compatible with both eARC and ARC. However, eARC is not defined to be backwards compatible with ARC.
כלומר זה אכן יכול להיעשות ללא 2.1 כתלות ביצרן.
מי שמעדיף בגרמנית:
Unverbindliche Preisempfehlungen: OLED77W8
14.999 €
OLED77C8
9.999 €
OLED65W8
7.499 €
OLED65G8
5.499 €
OLED65E8
4.499 €
OLED65C8
3.499 €
OLED55E8
2.999 €
OLED55C8
2.499 €
http://presse.lge.de/wp-content/uploads ... r-2018.pdf
Unverbindliche Preisempfehlungen: OLED77W8
14.999 €
OLED77C8
9.999 €
OLED65W8
7.499 €
OLED65G8
5.499 €
OLED65E8
4.499 €
OLED65C8
3.499 €
OLED55E8
2.999 €
OLED55C8
2.499 €
http://presse.lge.de/wp-content/uploads ... r-2018.pdf
·Qtk כתב:מי ישמע מתח... שעת האפס..... אפשר לחשוב סוף העולם מתקרב![]()
25k בהשקה בארץ אל תהיה במתח שלא תקבל שבץ......
אחי זאת הייתה אמירה הומורסטית.אל תקח אותי יותר מדי ברצינות למרות שאני חולם על המסך הזה אבל נראה לעת אתה שנאלץ לחכות אם החלום 😣