קושחה ישראלית חדשה M7000
- talmarsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
מבין את ההתלהבות והרצון לשחרר קושחא חדשה. מעבר ללוח הזמנים הארוך, מה הבעיה לסמן את הקושחא כבטא? הרי במילא חברי הפורום הם נסיינים פה, הקושחא לא מפורסמת לציבור הרחב נכון? (ota או באתר).
יחסוך עוגמת נפש כגון הנ"ל..
ברור לי שיש פה כוח אדם לא רלוונטי מצד החברה ולכן העידכונים איטיים ולא מושלמים, אבל מצד הקהילה יש רצון לתרום. אני אישית הייתי מעדיף שתבואו בכנות ותגידו שאתם משחררים בטא..
יחסוך עוגמת נפש כגון הנ"ל..
ברור לי שיש פה כוח אדם לא רלוונטי מצד החברה ולכן העידכונים איטיים ולא מושלמים, אבל מצד הקהילה יש רצון לתרום. אני אישית הייתי מעדיף שתבואו בכנות ותגידו שאתם משחררים בטא..
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
הי עומר,Hisense-Israel כתב:היי חברים,
קראתי את התגובות של כולם.
ראשית הסרתי כרגע את הגרסה של ה65 ובמקומה אני מעלה את הגרסה 1024 (מצר על התקלה יטופל במהירות ויעלה לינק חדש)
אכן ישנה בעיה בניגון וידאו ביוטיוב.
נטפליקס כמובן עובד בצורה תקינה הנ"ל נבדק לפני כן.
לכל מי שיש בעיה והוא לא מצליח לחזור אחורה אפשרות לתיאום טכנאי (ללא עלות קיימת כמו תמיד)
לגבי איפוס הגדרות הנ"ל כמובן לא חובה אך הנ"ל חשוב בגלל שחלקכם משתמשים בגרסאות אירופאיות ישנה עדיפות לביצוע איפוס.
בברכה,...
לגבי נטפליקס - זה לא עובד כמו שצריך:
בשלב של הלוגאין - כשצריך להכניס סיסמא אז לא רואים את המקלדת הוירטואלית (קרה גם בגרסה 1024)
אחרי שנכנסים - כל הממשק מבולגן - תפריטים עולים אחד על השני, חלק מהתפריט לא רואים (רק אם עומדים עליו עם הסמן)
אם תרצה אשלח לך תמונות.
תודה
אורי
-
Hisense-Israel
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
@talmarsh
·
היי טל,
הגרסה לא בטא, אם היא הייתה בטא הייתה רואה בתוכה את השינויים החדשים שיהיו בגרסה הבאה.
כשיהיה גרסת בטא היא תיהיה מסומנת כבטא...
בברכה,
·
היי טל,
הגרסה לא בטא, אם היא הייתה בטא הייתה רואה בתוכה את השינויים החדשים שיהיו בגרסה הבאה.
כשיהיה גרסת בטא היא תיהיה מסומנת כבטא...
בברכה,
-
Hisense-Israel
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
@oris74
·
היי אורי אצלנו אין את הבעיה שאתה מדווח עליה כאן.
צור קשר בהודעה פרטית, ונתקדם משם.
בברכה,
·
היי אורי אצלנו אין את הבעיה שאתה מדווח עליה כאן.
צור קשר בהודעה פרטית, ונתקדם משם.
בברכה,
- amirnew
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
עם הגירסא האחרונה אני מאוד נהנה מהצבעים של הטלויזיה. את האמת HDR מעניין לי את ה... גם ככה זה ישפר אולי קצת ולא ממש יהיה משמעותי. בסופו של דבר המסך הוא לא באמת HDR.
יוטיוב ונטפליקס עובדים בצורה תקינה לחלוטין.
הצבעים מאוזנים עכשיו והשחור כרגיל פשוט מעולה. אני מקבל בחילה מטלויזיות של סמסונג עכשיו.
לגבי עדכון הקושחה והביקורת עליה.
אכן צורת העדכון עכשיו של הקושחה היא "לא משהו", אם נהיה כנים, ויהיה עדיף שהמדריך והקבצים ימצאו באתר של הייסנס וזה משהו חשוב שצריך לטפל בו במהירות. אבל לפחות עם הייסנס אני יודע שיש מישהו שסופר אותי ומנסה לפתור לי בעיות ובנוסף לכל הוא אדם שבאמת מבין בטלויזיות, בתמונה ובכל מה שמסביב. בניגוד לנציגי חברות אחרות שההבנה שלהם בטלויזיות ואיכות תמונה זה מה שאני מבין בערך בסריגה.. אולי אפילו פחות.
אמיר
יוטיוב ונטפליקס עובדים בצורה תקינה לחלוטין.
הצבעים מאוזנים עכשיו והשחור כרגיל פשוט מעולה. אני מקבל בחילה מטלויזיות של סמסונג עכשיו.
לגבי עדכון הקושחה והביקורת עליה.
אכן צורת העדכון עכשיו של הקושחה היא "לא משהו", אם נהיה כנים, ויהיה עדיף שהמדריך והקבצים ימצאו באתר של הייסנס וזה משהו חשוב שצריך לטפל בו במהירות. אבל לפחות עם הייסנס אני יודע שיש מישהו שסופר אותי ומנסה לפתור לי בעיות ובנוסף לכל הוא אדם שבאמת מבין בטלויזיות, בתמונה ובכל מה שמסביב. בניגוד לנציגי חברות אחרות שההבנה שלהם בטלויזיות ואיכות תמונה זה מה שאני מבין בערך בסריגה.. אולי אפילו פחות.
אמיר
- hgny
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
אמיר, איזה גודל מסך יש לך? האם אתה מרגיש שיפור בצבעים ביחס לגרסה הקודמת, או שבאופן כללי אתה מרוצה מהצבעים?
- amirnew
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
@hgny
·
אני עם גודל 55. ההבדל מול גירסאת 1024 הוא ענק בתחום האדום כמובן, שהיה פשוט מוגזם ומציק בגירסאות הקודמות.
גם ביחד לגירסא הבריטית שהייתי עליה לפני המצב בסדר גמור.
אמיר
·
אני עם גודל 55. ההבדל מול גירסאת 1024 הוא ענק בתחום האדום כמובן, שהיה פשוט מוגזם ומציק בגירסאות הקודמות.
גם ביחד לגירסא הבריטית שהייתי עליה לפני המצב בסדר גמור.
אמיר
- Weihenstephan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
מה עם בעלי ה 70 אינץ', למה אנחנו מקופחים?
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אתם לא מקופחים, הצילו אתכם מהפדיחות שיש בעדכון הזה
- GiladY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
Hisense-Israel שלום,
מה המדיניות לגבי עדכון קושחה אירופית ? האם מבחינתכם האחריות בטלה במסכים שאינם בקושחה ישראלית ? לא מדבר על נזק שנגרם במהלך העדכון של הקושחה ('בריק'), אלא על תקלה שבמסגרת האחריות הייתם מטפלים בה אם היתה מותקנת קושחה ישראלית. לאור העובדה שהקושחה הבריטית/גרמנית מאפשרת HDR ונותנת תוצאות טובות לנסיינים כאן בפורום האם זה פוגע באחריות מבחינתכם או שתאפשרו את זה? תודה מראש.
מה המדיניות לגבי עדכון קושחה אירופית ? האם מבחינתכם האחריות בטלה במסכים שאינם בקושחה ישראלית ? לא מדבר על נזק שנגרם במהלך העדכון של הקושחה ('בריק'), אלא על תקלה שבמסגרת האחריות הייתם מטפלים בה אם היתה מותקנת קושחה ישראלית. לאור העובדה שהקושחה הבריטית/גרמנית מאפשרת HDR ונותנת תוצאות טובות לנסיינים כאן בפורום האם זה פוגע באחריות מבחינתכם או שתאפשרו את זה? תודה מראש.
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
היי הייסנס, יהיה עוד עדכון ל-55? או שזהו?
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
אולי בכל זאת יענו? יש בעיות עם הקושחה הזאת, הקודמת עדיפה, למרות הבעיה של האדום שם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
למה לשבור את הראש? תתקין גרסה אירופאית וזהו. כפי שעומר כבר אמר, לא תהיה גרסה שמתקנת את התמיכה ב-HDR.
- SilverStone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
@Hisense-Israel
היי תומר
האם יש חדש לגבי העדכון?
מתי יהיה זמין?
גודל 65
תודה
היי תומר
האם יש חדש לגבי העדכון?
מתי יהיה זמין?
גודל 65
תודה
- OmerFarhi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 8
עדכון גרסה ל M7000
היי חברים,
אני מניח שכולם כתבו פה בלי לקרוא את כל השירשור והעדכונים.
אני אעדכן אותכם שוב.
אנחנו כרגע בבדיקות של הגרסת בטא שהגיעה אלינו (יש גם כמה חברה שנבחרו כאן להיות טסטרים ביחד איתנו) אנו בימים הקרובים נסיים את הבדיקות שלנו ונשלח את התוצאות חזרה לטובת תיקונים שנדרשים.
עד שנגיע לרף גבוהה יותר.
ברגע שהכל יסתיים אנחנו נעדכן את כולכם.
לגבי שאלות על דגמים. כולם יקבלו בלי יוצא מן הכלל
50,55,65,70,75.
לכל שאלה אשמח אם תתיגו אותי או שתשלחו הודעה בפרטי.
בברכה,
אני מניח שכולם כתבו פה בלי לקרוא את כל השירשור והעדכונים.
אני אעדכן אותכם שוב.
אנחנו כרגע בבדיקות של הגרסת בטא שהגיעה אלינו (יש גם כמה חברה שנבחרו כאן להיות טסטרים ביחד איתנו) אנו בימים הקרובים נסיים את הבדיקות שלנו ונשלח את התוצאות חזרה לטובת תיקונים שנדרשים.
עד שנגיע לרף גבוהה יותר.
ברגע שהכל יסתיים אנחנו נעדכן את כולכם.
לגבי שאלות על דגמים. כולם יקבלו בלי יוצא מן הכלל
50,55,65,70,75.
לכל שאלה אשמח אם תתיגו אותי או שתשלחו הודעה בפרטי.
בברכה,
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
Re: עדכון גרסה ל M7000
@OmerFarhi
·
תודה על העדכון עומר.
אם כבר מדברים - יש צפי לעדכונים למסכים אחרים מלבד ה M7000? למשל 65K5500
תודה
אורי
·
תודה על העדכון עומר.
אם כבר מדברים - יש צפי לעדכונים למסכים אחרים מלבד ה M7000? למשל 65K5500
תודה
אורי
- Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
תודה על העדכון, עומר.
- Sourc3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331
- zzrxox
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
Re: עדכון גרסה ל M7000
@Sourc3
·
לדעתי אתה תראה את גרסת 1024 אצלך בטלויזיה, כמו שאצלי.
אני בשלב זה לא הולך לנסות גרסאות אירופאיות, אלא ממתין לגרסה הישראלית.
·
לדעתי אתה תראה את גרסת 1024 אצלך בטלויזיה, כמו שאצלי.
אני בשלב זה לא הולך לנסות גרסאות אירופאיות, אלא ממתין לגרסה הישראלית.
- Sourc3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331