פרטנר TV - ריכוז פרסומים
- mchip81
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
רק כמה הבהרות יס היא עדיין חברה לא רווחית עדיין בזק ממנים אותה (כמובן שהאינטרס ידוע).
יס מעוניינת לעלות עם מיזם של טלוויזיה על גבי אינטרנט, בעלי בזק גם בעלים של חברת חלל תקשורת מעוניין שיס תמשיך לשדר בלווין (שוב האינטרס ידוע).
בזק מחכה ליום שבו הרגולטור יאשר לה מיזוג עם כל החברות בת שלה הרבה כל המותגים ימחקו ויהפכו לבזק (יס, פלאפון,בזק בינלאומי)
יס מעוניינת לעלות עם מיזם של טלוויזיה על גבי אינטרנט, בעלי בזק גם בעלים של חברת חלל תקשורת מעוניין שיס תמשיך לשדר בלווין (שוב האינטרס ידוע).
בזק מחכה ליום שבו הרגולטור יאשר לה מיזוג עם כל החברות בת שלה הרבה כל המותגים ימחקו ויהפכו לבזק (יס, פלאפון,בזק בינלאומי)
- אשרשיף
-
- טרול

- תגובות: 32
·ומה יוצא למדינה שלא לאחד חברה גדולה לעוד חברתhanochh כתב:הסיבה היחידה שיש חברות בת היא מכיוון שהמדינה לא מאפשרת לבזק לאחד את החברות. קוראים לזה הפרדה מבנית וזה קיים כרגע כי בזק היא מונופול. מדברים הרבה לאחרונה על ביטול ההפרדה המבנית, מה שיאפשר להם להתאחד אבל כל עוד הם מונופול ושולטים בשוק לא מאשרים להם את זה. זה לא מבחירה... הם בהחלט היו מעדיפים חברה אחת שתוכל להציע חבילה משולבת עם טלויזיה, אינטרנט, סלולרי וקו נייח כמו סלקום ופרטנר בקרוב או לפחות טריפל כמו הוט.......
שים לב שאתה כותב מה ש"נראה לך", אתה מוזמן לבדוק ולא להסתמך על נראה לי.......
כאשר מי שמרוויח את הכסף זה בעל החברה הגדולה?
או שהפעם אני צדקתי ושמותר באישור בעל החברה בגדולה לכל חברת בת לעשות מיזם טלוויזיה רב ערוצי?
אז אני בונה על זה שגם פלאפון תעשה את זה.
- origr15
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
אחי מה נסגר איתך למדת מנהל עסקים אצל דוקטור שקשוקה?
בזק היא הבעלים של כמה חברות בת בגלל משהו שנקרא הפרדה מבנית בין החברות שנובעת ממדיניות כושלת שנמשכת משנות ה90 , יס בבעלות בזק פלאפון בבעלות בזק , לך חפש את המילה סינרגיה ותבין למה אני לא אקים דוכן פלאפל ואז ממול אקים עוד דוכן פלאפל שמוכר בעשר שקל פחות.....
בקרוב ההפרדה המבנית תבוטל כל החברות יהפכו להיות בזק , יס תעבור מהפכה פנימית + יוכלו להציע טריפל ואז יהיה שמח , עד אז לא הולך להיות כלום עם חברת פלאפון אז שחרר ותן לשרשור הזה לחזור להיות לגבי חדשות על פרטנר ולא שטויות ....
בזק היא הבעלים של כמה חברות בת בגלל משהו שנקרא הפרדה מבנית בין החברות שנובעת ממדיניות כושלת שנמשכת משנות ה90 , יס בבעלות בזק פלאפון בבעלות בזק , לך חפש את המילה סינרגיה ותבין למה אני לא אקים דוכן פלאפל ואז ממול אקים עוד דוכן פלאפל שמוכר בעשר שקל פחות.....
בקרוב ההפרדה המבנית תבוטל כל החברות יהפכו להיות בזק , יס תעבור מהפכה פנימית + יוכלו להציע טריפל ואז יהיה שמח , עד אז לא הולך להיות כלום עם חברת פלאפון אז שחרר ותן לשרשור הזה לחזור להיות לגבי חדשות על פרטנר ולא שטויות ....
- אשרשיף
-
- טרול

·origr15 כתב:אחי מה נסגר איתך למדת מנהל עסקים אצל דוקטור שקשוקה?
בקרוב ההפרדה המבנית תבוטל כל החברות יהפכו להיות בזק , יס תעבור מהפכה פנימית + יוכלו להציע טריפל ואז יהיה שמח , עד אז לא הולך להיות כלום עם חברת פלאפון אז שחרר ותן לשרשור הזה לחזור להיות לגבי חדשות על פרטנר ולא שטויות .......
רגע
איפה רשום שבקרוב ההפרדה המבנית תבוטל ?
ואתה סותר את עצמך
אתה רושם באותו משפט שכל החברות יתאחדו לבזק אבל שחברת יס שגם שייכת לבזק רק תעבור מהפכה פנימית מבלי להתאחד עם בזק?
אין סיבה שפלאפון לא תהיה גם במיזם טלוויזיה זה לא פוגע ברווחיות חברת בזק אם מדברים על סינרגיה
נערך לאחרונה על ידי אשרשיף ב 17/06/2017 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- origr15
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
תגיד אתה מטומטם בכח ?
א. אני לא סותר את עצמי ואין שום סתירה בין זה שהחברות יתאחדו לבין זה שיס תעבור רפורמה פנימית כי ביחד עם האיחות המוקדים שלה יתאחדו עם בזק היא תוכל להציע טריפל ואולי תעבור במקום מלווין לאינטרנט הכל יוריד דרסטית את העלויות שלה וכך תוכל להוריד מחירים ולהתחרות .
ב. תחפש לבד באינטרנט לגבי ההפרדה המבנית ותרא שזה בישורות האחרונות לפני ביטול , מה נראה לך שאני הולך להביא לך ציטוטים ? לא אתה סתם בחור שיורה מהבטן בלי שום עובודת ואתה מנסה להדוף אותם עם תשובות מפגרות ...
א. אני לא סותר את עצמי ואין שום סתירה בין זה שהחברות יתאחדו לבין זה שיס תעבור רפורמה פנימית כי ביחד עם האיחות המוקדים שלה יתאחדו עם בזק היא תוכל להציע טריפל ואולי תעבור במקום מלווין לאינטרנט הכל יוריד דרסטית את העלויות שלה וכך תוכל להוריד מחירים ולהתחרות .
ב. תחפש לבד באינטרנט לגבי ההפרדה המבנית ותרא שזה בישורות האחרונות לפני ביטול , מה נראה לך שאני הולך להביא לך ציטוטים ? לא אתה סתם בחור שיורה מהבטן בלי שום עובודת ואתה מנסה להדוף אותם עם תשובות מפגרות ...
- אשרשיף
-
- טרול

רשום באינטרנט שבינתים הביטול הפרדה מבנית אם היא תעשה זה רק דיבורים עם הרבה התנגדויות להפרדה.
זה בטוח שב30 לחודש יפעל הפרטנר טיוי?
זה בטוח שב30 לחודש יפעל הפרטנר טיוי?
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
עוד בדיחה עצובה
החלטת משרד התקשורת לביטול חובת ההפרדה התאגידית בקבוצת בזק. 2. בקשת הוועדה לענייני ביקורת המדינה לקבל דין וחשבון על פעולותיו של מבקר המדינה לפי סעיף 6(א) לחוק מבקר המדינה בנושא ההפרדה המבנית בחברת בזקאשרשיף כתב:רשום באינטרנט שבינתים הביטול הפרדה מבנית אם היא תעשה זה רק דיבורים עם הרבה התנגדויות להפרדה.
זה בטוח שב30 לחודש יפעל הפרטנר טיוי?...
ישיבה של ועדה לענייני ביקורת המדינה בתאריך 02/01/2017
https://oknesset.org/committee/meeting/13345/
המבקר למשרד התקשורת: לעצור ביטול ההפרדה התאגידית בבזק
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001169839
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
נטפליקס כל הספרייה במלואה ? כרגע יש בסביבות 1900 תכנים מתורגמים המון סדרות לא מתורגמות כל העונות הממשק הוא באנגלית השאלה היא האם נקבל נטפליקס מסורס אצל פרטנר או את כל הספרייה הישראלית שיש או שיתנו לנו חלק מהספרייה של נטפליקס בלבד
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
יהיה נטפליקס מלא בפרטנר. השאלה אם יהיה יותר אבל בטוח לא יהיה פחות ממה שמקבל מנוי נטפליקס בישראל היום.
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

השאלה היא אם התפריט של הסידרה או הסרט יהיה בעברית והאם נקבל גם מה שאין כתוביות בעברית כי לי מה שנראה יהיה תוכן מבוקר שנטפליקס יעבירו לפרטנר מראשhanochh כתב:יהיה נטפליקס מלא בפרטנר. השאלה אם יהיה יותר אבל בטוח לא יהיה פחות ממה שמקבל מנוי נטפליקס בישראל היום....
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

אתה טועה. מדובר בממשק מלא של נטפליקס ולא בשילוב תכנים של נטפליקס בתוך הממשק של פרטנר.yaronnn כתב:השאלה היא אם התפריט של הסידרה או הסרט יהיה בעברית והאם נקבל גם מה שאין כתוביות בעברית כי לי מה שנראה יהיה תוכן מבוקר שנטפליקס יעבירו לפרטנר מראש.........
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

מה עם הסדרות הישראליות של יס ? יש בנטפליקס בערך 10 סדרות של יס כמו פאודה נראה לך שיס יאפשרו למינויי פרטנר לראות פאודה ?hanochh כתב:אתה טועה. מדובר בממשק מלא של נטפליקס ולא בשילוב תכנים של נטפליקס בתוך הממשק של פרטנר..........
- שלום123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
@yaronnn
·אומרים לך ש נטפליקס יהיה באפליקיצה נפרדת בממיר אז למה שלא יהיה את הסדרות של יס שם
·אומרים לך ש נטפליקס יהיה באפליקיצה נפרדת בממיר אז למה שלא יהיה את הסדרות של יס שם
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

·כן. כמו שכל מנוי אחר של נטפליקס בארץ יכול לראות פאודה.... גם אם יש לו גם סלקום tv.yaronnn כתב:מה עם הסדרות הישראליות של יס ? יש בנטפליקס בערך 10 סדרות של יס כמו פאודה נראה לך שיס יאפשרו למינויי פרטנר לראות פאודה ?.........
כמו שיכל כל מי שיש לו ערוץ 1 לראות את פאודה... הסדרה שודרה גם שם, למנויי הוט, סלקום, עידן+
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

אחלה טוב לדעת שתהיה ספרייה מלאה של נטפליקסhanochh כתב:·כן. כמו שכל מנוי אחר של נטפליקס בארץ יכול לראות פאודה.... גם אם יש לו גם סלקום tv.......
כמו שיכל כל מי שיש לו ערוץ 1 לראות את פאודה... הסדרה שודרה גם שם, למנויי הוט, סלקום, עידן+...
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
אחרי הגירושין המסתמנים מ-HOT: פוקס ניוז בדרך לפרטנר TV
פרטנר TV ממשיכה להצטייד בערוצים לקראת ההשקה השבוע והפעם עם ערוץ החדשות הפופולארי בארה"ב. כניסתה לשוק מקפיץ את מחירי התוכן וזכויות היוצרים
[imgbig]http://img.bizportal.co.il/giflib/news/ ... 250617.JPG[/imgbig]
http://www.ice.co.il/media/news/article/548106
פרטנר TV ממשיכה להצטייד בערוצים לקראת ההשקה השבוע והפעם עם ערוץ החדשות הפופולארי בארה"ב. כניסתה לשוק מקפיץ את מחירי התוכן וזכויות היוצרים
[imgbig]http://img.bizportal.co.il/giflib/news/ ... 250617.JPG[/imgbig]
http://www.ice.co.il/media/news/article/548106
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מתחיל להיראות כמו סלקום טיוי 2
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3504
הכל תלוי במחיר, והפתרון: תמחור לפי ערוצים שתבחר לרכוש. לא נראה לי שזה הכיוון 
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

האם ידוע מה יהיה ב-vod חוץ מנטפליקס ? אני מדבר על תוכן ישראלי של ערוץ 2 ו 10 וסדרות מחו"ל כגון הומלנד או חסרי בושה או אנטומיה של גריי עונה חדשה או על טבעי כי אם הפסידו את hbo לפחות שיקנו תוכן