שוב חוזר ואומר ומדגיש-אל תקפוץ למסקנות לגבי הרמקולים שלך-כמו שכתבת-הרמקולים ששמעת היו מחוברים למגבר אינטגרייטד של דנון...אצלי האונקיו מחובר למגבר סטריאו אינטגרייטד של מיוזיקל פידלטי-ומבחינתי זה מה שעושה את הוואוו!!
שוב אומר-מבחינתי ולטעמי.
לפני שאתה רץ וקופץ...קח הביתה מגבר אינטיגרייטד ,חבר אותו לרסיבר,תריץ כיול מחדש לפי מה שאתה מכיר מכיול אודסי....ואז תדבר...
אתה לא אוהב? סבבה..
אני מציעה לך לקחת גם את המיוזיקל פידלטי-שהוא אנגלי חם ופתוח וגם את הדנון שניסית בחנות... ואז,תבין קצת יותר את הפוטנציאל האמיתי!! של הרמקולים שברשותך,החלטת שזה לא זה....תמכור ותתקדם...
בהצלחה,
אגב, אולי פיוניר יהיה לך יותר טוב? כי אתה אומר שבתכלס אתה רק משתמש בקולנוע בייתי....אולי מרנץ...
תבדוק את הפונטציאל האמיתי של הרמקולים שלך בבקשה.
לסבר את האוזן-הרמקולים שלי-CM9 שמחירון כ16 אלף מחוברים לרסיבר אונקיו מחירון 9 שמחובר למגבר סטריאו מחירון כ9 ...
מה שאני מנסה לאמר- לא לזלזל ברמקולים ולא בהגברה! שההגברה יכולה להוציא מהרמקולים פלאים!
FastandFurious כתב:@royla
רועי ידידי היקר למי הפנת את האמור?
...
·
אליך,יקירי,שים לב לסטאפ ששממעת...יש בוא הגברה של מגבר סטריאו אינטגרייטד,אל תתעלם מהסטאפ -הרמקולים חשובים אבל לא רק הם,סטאפ אחר עם אותם רמקולים יתנו תוצאה שונה,שאולי תאהב ואולי לא.
מסכים עם royla.
השני סנט שלי בעניין, בתחילת השנה החלפתי את הCAV שלי בדגם מתקדם יותר שעלה בזמנו פי שלוש מהרמקול שלי (כיום הם לא משווקים בארץ).
הם היו מחוברים שניהם לרסיבר של דנון ה1200.
לאחר שהחלפתי ושמעתי בהם כמה ימים די התאכזבתי מהשינוי, אבל הנחתי שזה קשור להגברה.
עברו כמה שבועות ולבסוף קניתי אינטגרייטד של ארקם, A85, שחובר לDAC פשוט של PROJECT, ההבדל בסאונד היה מאוד משמעותי מהשנייה הראשונה שהפעלתי אותם, הרמקול סוף סוף מוציא באס אמיתי, יותר פירוט, הבמה מדוייקת יותר, פשוט נהיה כיף לשמוע!
תחום הסטריאו פחות מדבר אליך, ועל סנטר אתה לא תוותר ממה שיצא לי לקרוא ככה שמגבר סטריאו לא יעזור פה יותר מידי, אז אולי רסיבר אחר באמת יתן לך את השינוי שאתה רוצה.
שווה לנסות.
אי אפשר להשוות רסיבר למגבר סטריאו-וכן אני מדבר על מגבר סטריאו שמחובר בקולנוע בייתי כמו אצלי בשביל קולנוע בייתי,
ואני לא מתווכח שהחלפת רמקולים הם השינוי הגדול ביותר , אבל!!!! הוא לא מיצא 50% !!!! ממה שהרמקולים הללו מסוגלים-ואתה יודע את זה,אז מה האינטרס שלך לדחוף אותו לרמקולים שידרשו אחכ הגברה..כמו שעכשיו אני מציעה שינסה...לפני שהוא קופץ...
אי אפשר להשוות רסיבר למגבר סטריאו-וכן אני מדבר על מגבר סטריאו שמחובר בקולנוע בייתי כמו אצלי בשביל קולנוע בייתי,
ואני לא מתווכח שהחלפת רמקולים הם השינוי הגדול ביותר , אבל!!!! הוא לא מיצא 50% !!!! ממה שהרמקולים הללו מסוגלים-ואתה יודע את זה,אז מה האינטרס שלך לדחוף אותו לרמקולים שידרשו אחכ הגברה..כמו שעכשיו אני מציעה שינסה...לפני שהוא קופץ...
...
·נו באמת רועי, עפת על "וא לא מיצא 50% !!!! ממה שהרמקולים הללו מסוגלים-ואתה יודע את זה",
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, תסביר לי אותו...
@itay123
·
אין בעיה איתי,תחבר את הרמקולים שלך לרסיבר ותיהיה בריא
לדעתי זה יחסוך לך כמה שקלים (בינינו-כנראה עשרות אלפי שקלים,נכון??!!) כי זה חסר כל חשיבות וטעם נכון?
סיימתי את הדיון,בידידות.
ויקטור ידידי,
קיבלת פה המוווון אינפורמציה-מה שעכשיו נשאר לך זה לבדוק עם האוזניים מה טוב לך!!!! כי כמו שאתה מבין....יש פה דיבורים כמו חול....
וכן אומר-איתי לא טועה,אבל הוא רואה את העולם בצורה חד ערכית-רק רמקולים, הרסיבר שלך מעולה,אם אהבת את הרמקולים שלך-יש מצב שבשילוב הגברה נכונה-תגיע לתוצאה מדהימה, וגם אם תחליף את הרמקולים-תגיע לתוצאה מדהימה, אבל תבדוק! לפני זה כמה אפשרויות...
בעולם האודיו לרכב, לי, בדרך כלל היה קל מאוד להבחין בין מגברים, כשהיה מדובר על מגבר עוצמתי יותר מהמגבר בהשוואה.
ובדרך כלל, האיכות של השמע היתה עולה פלאים, בבאס, בפירוט, בפחות רעש בווליום גבוה.
אני מניח שגם כאן זה יכול להיות דומה, כבר עבר זמן מאוד רב בין השימוש שלי במגבר סטריאו לבין רסיבר ק"ב.
כך שאני יכול לחזק את דבריו של רועי, בהחלט שווה (אם אפשרי) לבדוק שילוב של מגבר סטריאו או הגברה חזקה יותר.
נכון, מדובר ברסיבר קצת יותר יקר, עדיין זה לא סותר את זה שכדאי לו גם לנסות רסיבר אחר ולראות אולי השינוי יהיה לטעמו.
כל אחד חושב אחרת ויעדיף תוצאות שונות, שיבדוק אולי הוא יעדיף את זה?
ואני אומר שהרסיבר הקיים, עושה עבודה בסדר גמור בתחום ההגברה,
האימפקט בגדול ביותר, זה רמקולים והמרחב סביבם,
לגבי המרחב - פה בדיוק קיימת הבעיה.
ולא מגבר חדש יפתור זאת, כל עוד המרחב נמצא כפי שהוא...
לגבי טונאליות של רמקול, אופי וכו...השינוי הרבה יותר גדול מהחלפת ברזל אחד בשני...
gal-cohen כתב:בעולם האודיו לרכב, לי, בדרך כלל היה קל מאוד להבחין בין מגברים, כשהיה מדובר על מגבר עוצמתי יותר מהמגבר בהשוואה.
ובדרך כלל, האיכות של השמע היתה עולה פלאים, בבאס, בפירוט, בפחות רעש בווליום גבוה.
אני מניח שגם כאן זה יכול להיות דומה, כבר עבר זמן מאוד רב בין השימוש שלי במגבר סטריאו לבין רסיבר ק"ב.
כך שאני יכול לחזק את דבריו של רועי, בהחלט שווה (אם אפשרי) לבדוק שילוב של מגבר סטריאו או הגברה חזקה יותר.
...
ממש לא אותו דבר.
הרכב הוא קטן ואינטימי פי כמה וכמה.
הריפוד יוצר ספיגה מירבית - לא כמו בבית שנטול ספיגה.
הקרבה לרמקול פי כמה וכמה יותר קרובה.