ויקטור
הסאבים של SVS גדולים ומסורבלים ופחות מתאימים לנוף הסלון הישראלי. שלרוב הוא 3x4
מחפש החלפה, pb2000 להחליף עם pc2000
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5191
@itay123
אה אוקיי מהבחינה הזאת התכוונת
חג שמח חבר יקר
אה אוקיי מהבחינה הזאת התכוונת
חג שמח חבר יקר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
לא, כי סאבים רציניים אחרים משתלבים בנוף הסלון ממש כמו שולחן קפה מהודרitay123 כתב:ויקטור
הסאבים של SVS גדולים ומסורבלים ופחות מתאימים לנוף הסלון הישראלי. שלרוב הוא 3x4...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

·סאבים מחברות מתחרותmulder כתב:לא, כי סאבים רציניים אחרים משתלבים בנוף הסלון ממש כמו שולחן קפה מהודר.........
בגדלים של 12 אינץ ומעלה הרבה יותר צנועים.
היה לי 15 אינץ שהיה קטן יותר משמעותית (איכות אני כבר לא מדבר - לא רלוונטי-כל משתמש רגיל למה שרגיל) מ 12 אינץ של SVS
לי באופן אישי
אין בעיה
כל הסלון שלי
"מפלצות"
אבל למי שכן נותן "דין וחשבון" לשאר דיירי הבית - זה בהחלט כמו שרשמתי גדול ו-מסורבל...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
נשמע קצת מוזר, אולי אם מדובר בסאב 15 סגור לעומת 12 פתוח של svs שהוא יחסית גדול. איתי, תביא דוגמאות קונקרטיות. חבל שלרוב אתה כותב ב'עמימות' ולא מציין דגמים, הדיון יקבל הרבה יותר מזה.itay123 כתב:היה לי 15 אינץ שהיה קטן יותר משמעותית (איכות אני כבר לא מדבר - לא רלוונטי-כל משתמש רגיל למה שרגיל) מ 12 אינץ של SVS......
...
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5191
@mulder
גם אני חושב שאם איתי יתן דגמים זה יוסיף הרבה מאוד עניין
יותר מידי עניין שכל הפורום יהיה בשרשורים שאיתי ישתף בהם את הציוד שלו
אני בכול אופן זכיתי להכיר את איתי מקרוב מאוד ואת הסטאפ המדהים
והמיוחד שלו ככה שאני תמיד מקבל עידכונים לווצאפ ובלייב על מה שקורה
כמובן שאני לא יכול לשתף אף אחד עם הסטאפ שלו
אני מאוד רוצה שאיתי ישתף את כולם עם הסטאפ שלו
זאת כבר ההחלטה האישית שלו...
גם אני חושב שאם איתי יתן דגמים זה יוסיף הרבה מאוד עניין
יותר מידי עניין שכל הפורום יהיה בשרשורים שאיתי ישתף בהם את הציוד שלו
אני בכול אופן זכיתי להכיר את איתי מקרוב מאוד ואת הסטאפ המדהים
והמיוחד שלו ככה שאני תמיד מקבל עידכונים לווצאפ ובלייב על מה שקורה
כמובן שאני לא יכול לשתף אף אחד עם הסטאפ שלו
אני מאוד רוצה שאיתי ישתף את כולם עם הסטאפ שלו
זאת כבר ההחלטה האישית שלו...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

ה-setup שלי עדיין לא סגור בכל הקשור לקולנוע,
אני כיום עם רסיבר (עדכני) שמשמש כפרוססור נטו (לאחר מבדק של כמה רסיברים שלקחתי לבדיקה) - עדיין לא סגור אם ללכת על הפרוססור הייעודי או להשאירו כרסיבר ולהמשיך להשמיש אותו כאמור כפרוססור - כנל לגבי הגברה, אני בוחן כמה הגברות בימים אילו.
באוגוסט אני נכנס לפרוייקט של רמקולים תיקרתיים עבור atmos, שוב לא סגור אילו רמקולים הכי יתאימו ו-ימשיכו איתו, מה הקונספט וכו...מצריך זמן מחשבה, זמן התעסקות ומשאבים...
כנל לגבי מקרן, אני עדיין לא סגור מה אני הולך לעשות ולאיזה כיוון, מדובר על סכומים שלצערי לא פשוטים, על כן כל פרמטר נלקח בחשבון.
לכן אני לא ממהר לפרסם או להצהיר הצהרות למינהן...
כאשר הכל יושלם, מבטיח שאשתף.
היצרניות המכודות (המתחרות) שאני מדבר עליהן - לא מייצרות סאבים "פתוחים" בדגמי הדגל שלהן...
לגבי איזה סאב, אני בכוונה לא משתף אילו יצרניות, מפני שכל אדם עושה את המבדקים והבחינות שלו בחלל הספציפי שלו, רגיל למה שרגיל, כולל פרמטרים ספציפיים שחשובים לו, ומגיע למסקנות שלו, על כן לא רלוונטי.
יכול לומר אגב (כפי שרשמתי) ש-לי באופן אישי, גודל פיזי - פחות רלוונטי, לכן אני כיום פחות נרתע מ-"מפלצות" - מפני שהסלון שלי רחוק מלהיות "מעוצב" או שמשמש כסלון "סטנדרטי" (הסנדלר הולך יחף)...
אני כיום עם רסיבר (עדכני) שמשמש כפרוססור נטו (לאחר מבדק של כמה רסיברים שלקחתי לבדיקה) - עדיין לא סגור אם ללכת על הפרוססור הייעודי או להשאירו כרסיבר ולהמשיך להשמיש אותו כאמור כפרוססור - כנל לגבי הגברה, אני בוחן כמה הגברות בימים אילו.
באוגוסט אני נכנס לפרוייקט של רמקולים תיקרתיים עבור atmos, שוב לא סגור אילו רמקולים הכי יתאימו ו-ימשיכו איתו, מה הקונספט וכו...מצריך זמן מחשבה, זמן התעסקות ומשאבים...
כנל לגבי מקרן, אני עדיין לא סגור מה אני הולך לעשות ולאיזה כיוון, מדובר על סכומים שלצערי לא פשוטים, על כן כל פרמטר נלקח בחשבון.
לכן אני לא ממהר לפרסם או להצהיר הצהרות למינהן...
כאשר הכל יושלם, מבטיח שאשתף.
אכן מדובר על סאב סגור.נשמע קצת מוזר, אולי אם מדובר בסאב 15 סגור לעומת 12 פתוח של svs שהוא יחסית גדול. איתי, תביא דוגמאות קונקרטיות. חבל שלרוב אתה כותב ב'עמימות' ולא מציין דגמים, הדיון יקבל הרבה יותר מזה....
היצרניות המכודות (המתחרות) שאני מדבר עליהן - לא מייצרות סאבים "פתוחים" בדגמי הדגל שלהן...
לגבי איזה סאב, אני בכוונה לא משתף אילו יצרניות, מפני שכל אדם עושה את המבדקים והבחינות שלו בחלל הספציפי שלו, רגיל למה שרגיל, כולל פרמטרים ספציפיים שחשובים לו, ומגיע למסקנות שלו, על כן לא רלוונטי.
יכול לומר אגב (כפי שרשמתי) ש-לי באופן אישי, גודל פיזי - פחות רלוונטי, לכן אני כיום פחות נרתע מ-"מפלצות" - מפני שהסלון שלי רחוק מלהיות "מעוצב" או שמשמש כסלון "סטנדרטי" (הסנדלר הולך יחף)...