שרשור תגובות: ריפים של 4K HDR זמינים ברשת. מאיפה הם והאם הם נאמנים למקור?
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@zaviv
ניסיתי לתקשר עם הסיני הזה. הוא עונה תשובות קצרות ביותר מהאייפון שלו באנגלית לא הכי ברורה.
הוא אמר לי גם שניתן יהיה לפרוץ נגנים שניקנו בסין.
תלת מימד לא מעניין אותי וגם לא לנגן בלוריי עם תפריטים. אין לי בעיה לנגן רק רימוקסים של הסרט. לכן קניתי בארה״ב.
נראה לי בכלל סיפור לקנות בסין.
בכל מקרה, נקווה שגם זה יפרץ.
ניסיתי לתקשר עם הסיני הזה. הוא עונה תשובות קצרות ביותר מהאייפון שלו באנגלית לא הכי ברורה.
תלת מימד לא מעניין אותי וגם לא לנגן בלוריי עם תפריטים. אין לי בעיה לנגן רק רימוקסים של הסרט. לכן קניתי בארה״ב.
בכל מקרה, נקווה שגם זה יפרץ.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
·הבעיה של הסיני שהוא לא יודע אנגלית ולכן התשובות שלו הן תרגום חופשי בעזרת תוכנהzork17 כתב:@zaviv
בכל מקרה, נקווה שגם זה יפרץ....
מסכים איתך שזה סיפור אחר לקנות מסין וגם המחיר באתר שלו 900 דולר לא ברור למה
שים לב למילה OPTICAL קרי מדיה פיזית.zork17 כתב:@itay123
זה מה שכתוב בדף המוצר באתר החברה:
The UDP-203 is able to play all standard optical disc formats, such as 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio, SACD, and CD. It also supports connected USB hard disks and thumb drives, and has the ability to access content from DLNA servers and SMB shares over the local network
וגם במדריך למשתמש כתוב שהוא מנגן מהרשת.
זה לא נכון?...
לגבי הזרמה ברשת הוא אמור להתמודד עם כל סוגי הקבצים למעט ISO ו- קבצים בתצורה BDMV
במידה ו- 3D לא מעניין אותך אז אין בעיה
אני מכיר גם אנשים ש- BDMV לא מעניין אותם הם מורידים ואז מחלצים את הקובץ הראשי מצמידים תרגום ונפתרה הבעיה אך ותמיד יש אך מה עושים כאשר ה-BDMV מגיע בתצורת BRANCH קרי הסרט מחולק להרבה קבצים כאן יש בעיה שגם אותה פותרים מוחקים ומורידים קובץ רימוקס
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
לא צריך למחוק כלום.מה עושים כאשר ה-BDMV מגיע בתצורת BRANCH קרי הסרט מחולק להרבה קבצים כאן יש בעיה שגם אותה פותרים מוחקים ומורידים קובץ רימוקס icon_lol...
10 דקות בעזרת TSMUXER ויש לך רימיוקס.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@zaviv
אני אחד מאותם אנשים, אני פשוט מכניס את קובץ ה MPLS המתאים ל TSMUXER והוא מוציא קובץ m2ts בודד עם פס הקול הנבחר והכתוביות בגובה שאני צריך אותן.
בעבר היה לי סטרימר שלא נתן לי לשנות את גובה הכתוביות שיתאים למסך 235 ומאז זה מה שאני עושה.
אני אחד מאותם אנשים, אני פשוט מכניס את קובץ ה MPLS המתאים ל TSMUXER והוא מוציא קובץ m2ts בודד עם פס הקול הנבחר והכתוביות בגובה שאני צריך אותן.
בעבר היה לי סטרימר שלא נתן לי לשנות את גובה הכתוביות שיתאים למסך 235 ומאז זה מה שאני עושה.
בזכות המאמר הזה נחשפתי לזה שיש ריפים בחוץ, ואחרי שצפיתי בשניים מהאיכותיים יותר שנעשו
(Lucy ו-hacksaw ridge), באמת שקשה לי להבין לאן עוד אפשר לקחת את איכות הצפייה מעבר לזה.
לא יודע לומר אם הצבעים מדוייקים או לא ואיך זה נראה בהשוואה לבלוריי המקורי, מה שאני כן יודע זה שהכל נראה כמו שהייתי מצפה שיראה והתמונה ב-oled של הדבר הזה שומטת לסתות.
(Lucy ו-hacksaw ridge), באמת שקשה לי להבין לאן עוד אפשר לקחת את איכות הצפייה מעבר לזה.
לא יודע לומר אם הצבעים מדוייקים או לא ואיך זה נראה בהשוואה לבלוריי המקורי, מה שאני כן יודע זה שהכל נראה כמו שהייתי מצפה שיראה והתמונה ב-oled של הדבר הזה שומטת לסתות.
·זה לא מקמצנות, זו תפיסת עולם ישראלית של "מגיע לי" ורמיסת האחר. כשמנהל האתר מפרסם כתבה על ריפים שרצים ברשת, וממליץ לחכות שיהיו טובים יותר - למה כבר אפשר לצפות ממשתתפי הפורום ?asaf23 כתב:עכשיו בדקתי באמזון באופן אקראי. הסרט קריד בבלוריי UHD עולה 20 פאונד. פחות מ-100 שקל. פחות מיציאה לקולנוע.......
אנשים רוכשים מסך OLED ומתקמצנים על 100 שקל...
- barbunya2
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Yaacov Perez
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תוכן 4K אונליין..
אז בהנחה שאין לי נגן UHD HDR מהיכן אוכל לרכוש/להשכיר תוכן 4K בצורה חוקית? שוב, אין לי נגן. אצטרך תוכן אונליין.
למעט נטפליקס ואמאזון (שאני מנוי..). גם שירות הורדה ולא סטרימינג זו אופציה מבחינתי
למעט נטפליקס ואמאזון (שאני מנוי..). גם שירות הורדה ולא סטרימינג זו אופציה מבחינתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
·elangab כתב:למה לא לקנות נגן ? זו הדרך היחידה לקבל את האיכות המירבית, וכל הרעיון של המעבר ל 4K ו HDR זה למקסם איכות....
כי :
1. קנית סרט וצפית מה אז? מכניס לארון? מוכר? משכיר? בארץ השוק מת, אין ספריות פשוט מת. בתקופת ה DVD שהסטרימרים רק החלו לצוץ, הייתי רוכש את המדיות בנוסף למנוי בספריות. יש לי עד היום מאות כותרים בבית, פשוט בזבוז כסף מטורף.
2.תרגום. במרבית הכותרים אין תרגום עברית.
אילו שוק ספריות הוידאו היה פורח פה, בלי לחשוב פעמים ,הייתי קונה נגן תומך ומוותר על סטרימר ,כזה או אחר.
מודה שגם אם אלה נקודות שפחות רלוונטיות אלי, הן נקודות טובות.istarmini כתב:·......
כי :
1. קנית סרט וצפית מה אז? מכניס לארון? מוכר? משכיר? בארץ השוק מת, אין ספריות פשוט מת. בתקופת ה DVD שהסטרימרים רק החלו לצוץ, הייתי רוכש את המדיות בנוסף למנוי בספריות. יש לי עד היום מאות כותרים בבית, פשוט בזבוז כסף מטורף.
2.תרגום. במרבית הכותרים אין תרגום עברית.
אילו שוק ספריות הוידאו היה פורח פה, בלי לחשוב פעמים ,הייתי קונה נגן תומך ומוותר על סטרימר ,כזה או אחר....
·
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
·איך הגעת למסקנה הזו? עשיתי מחקר שמראה שריפים אינם זהים למקור. זה הכל.elangab כתב:·זה לא מקמצנות, זו תפיסת עולם ישראלית של "מגיע לי" ורמיסת האחר. כשמנהל האתר מפרסם כתבה על ריפים שרצים ברשת, וממליץ לחכות שיהיו טובים יותר - למה כבר אפשר לצפות ממשתתפי הפורום ?.........
איך הגעתי למסקנה שאתה ממליץ לחכות לריפים טובים יותר ? כי זה מה שכתבת
"אם יש ספק אז המסקנה העיקרית מכל התרגיל הוא שהתכנים שנמצאים ברשת אינם תואמים לתוכן המקור ויש לנו, הוידאופילים, כברת דרך לעבור לפני שנוכל לצפות בריפים מסוג BD HDR באופן שיכול לייצג את המקור. הבעיה? דיסקים איכותיים מסוג UHD BD, יכולים לעלות בין 20 דולר ל-50 דולר (לדוגמא, הסרט Arrival אמור לעלות 50 דולר באמזון עבור גרסאת ה-UHD BD!!!)."
לא צריך להיתמם, מה המטרה של המחקר הזה מלבד לחסוך לקוראים זמן הורדה ? למה שמישהו יצטרך לחכות לריפ איכותי ? האם הפיתרון לבעיה שהצגת (עלות SRP של סרט) הוא לחכות את כברת הדרך עד שנגיע ליעד הקסום - צפייה בריפים מסוג BD HDR ?
בלי קשר, אם נתעלם רגע מכל עניין החוקיות (שת'כלס רק צורם קצת כי זה אתר שמכבד את עצמו וחבל לי לראות כתבות כאלה מחוץ ל YNET), ומבלי לזלזל בהשקעה של צילומי המסך זמן הבדיקות, זה די ברור שריפים כאלה לא יכולים להיות [עדיין] איכותיים כמו דיסק UHD.
"אם יש ספק אז המסקנה העיקרית מכל התרגיל הוא שהתכנים שנמצאים ברשת אינם תואמים לתוכן המקור ויש לנו, הוידאופילים, כברת דרך לעבור לפני שנוכל לצפות בריפים מסוג BD HDR באופן שיכול לייצג את המקור. הבעיה? דיסקים איכותיים מסוג UHD BD, יכולים לעלות בין 20 דולר ל-50 דולר (לדוגמא, הסרט Arrival אמור לעלות 50 דולר באמזון עבור גרסאת ה-UHD BD!!!)."
לא צריך להיתמם, מה המטרה של המחקר הזה מלבד לחסוך לקוראים זמן הורדה ? למה שמישהו יצטרך לחכות לריפ איכותי ? האם הפיתרון לבעיה שהצגת (עלות SRP של סרט) הוא לחכות את כברת הדרך עד שנגיע ליעד הקסום - צפייה בריפים מסוג BD HDR ?
בלי קשר, אם נתעלם רגע מכל עניין החוקיות (שת'כלס רק צורם קצת כי זה אתר שמכבד את עצמו וחבל לי לראות כתבות כאלה מחוץ ל YNET), ומבלי לזלזל בהשקעה של צילומי המסך זמן הבדיקות, זה די ברור שריפים כאלה לא יכולים להיות [עדיין] איכותיים כמו דיסק UHD.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
@elangab
·זו הסקת מסקנות שלך. הניסוי מראה על פער בין ריפים לדיסק UHD מקורי, עם ניסיון להבין כיצד מייצרים את הריפים האלה. המסקנה היא שייקח הרבה זמן עד שהפער הזה יעלם. 'קריאה' לחכות לריפים טובים יותר - זו הסקה שלך בלבד...
·זו הסקת מסקנות שלך. הניסוי מראה על פער בין ריפים לדיסק UHD מקורי, עם ניסיון להבין כיצד מייצרים את הריפים האלה. המסקנה היא שייקח הרבה זמן עד שהפער הזה יעלם. 'קריאה' לחכות לריפים טובים יותר - זו הסקה שלך בלבד...
אם נשאיר בצד לרגע את איך אתה מרגיש לגבי מי שמשתמש בריפים הללו, אני הייתי שמח לשמוע הסבר יותר טכני למהelangab כתב:מבלי לזלזל בהשקעה של צילומי המסך זמן הבדיקות, זה די ברור שריפים כאלה לא יכולים להיות [עדיין] איכותיים כמו דיסק UHD....
יכולה להיות הסיבה לדבר שאתה קובע בצורה די נחרצת בציטוט הזה.
נו באמת, זו תשובה של פוליטיקאי...שי-כ כתב:@elangab
·זו הסקת מסקנות שלך. הניסוי מראה על פער בין ריפים לדיסק UHD מקורי, עם ניסיון להבין כיצד מייצרים את הריפים האלה. המסקנה היא שייקח הרבה זמן עד שהפער הזה יעלם. 'קריאה' לחכות לריפים טובים יותר - זו הסקה שלך בלבד......
אבל למען הסר ספק, ברור לי שאף אחד כאן לא מעודד גניבת תוכן, הרי כולכם כאן רק מדענים. ניסויים, מחקרים. לרגע חשבתי שהגעתי למכון התקנים הישראלי.