ולעניין הגימור יש עוד 2 שכבות לכה שממתינות להימרח מתוך 5
ומשהו מוזר שקורה כאן כבר חצי ליטר לכה המעמד הזה שתה וזה לא הסוף שלא נדבר על המעמד השני שעוד לא התחלתי לצבוע (הלכה לי הכתף)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
ramkol
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
שליחה
אחלה!!
יבואו ספייקים בין הרמקול למעמד?
הרמקול גם יצבע בצבע תואם?
ממש אחלה..
.
צפיד
חבר ותיק
תגובות: 2856
שליחה
לדעתי הזוית בה מופנה הרמקול מעלה תגרום להצנעת הגבוהים.
מה שכן לא חסר לרמקול הזה גבוהים אז יכול להיות שזה אף יתרון
לגבי הגימור-יש קצת חוסר אחידות בברק או שזה הפלאש?
בכל מקרה דוס פוואוה על ההשקעה והתוצאה!
אינבר
אין שום ספק שיש לך כישרון ויצירתיות רבה
כשכתבת שאת בונה את הסטנד ממשטחי סיבית , חשבתי שזה כנראה יהיה מעמד סטנדרתי שנועד לעשות את תפקידו ולא מעבר , אבל לאחר הפיניש... בלי צל של ספק-יפיוף אמיתי
תתחדשי...
! Ride with the wind of change
niko
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
שליחה
אין מילים,את פשוט מוכשרת,כל הכבוד
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
reuveney
חבר ותיק
תגובות: 1830
שליחה
באמת נראה יפה מאד
kolokito
חבר ותיק
תגובות: 1945
שליחה
ענבר, כל הכבוד!
נתת לי השראה, עכשיו אני רק צריך מסור ג'קסון והרבה סבלנות
InbarHovav
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
שליחה
אני שמתי לב שהרמקול מכער את הסטנד ודרושה לו מתיחת פנים
הצבע המקורי של הסטנד הוא חום עצי משהו וגריל מרשת שחורה
מתיחת הפנים כוללת החלפת הגריל לבד סאטן אלסטי אטום למחצה בצבע שחור מבריק וציפוי הרמקול בטפט בצבע שחור פיאנו.
כמה טיפים למי שמתכנן גם לעשות מתיחת פנים כזו.
ציפוי טפט
לפני הדבקתת הטפט לנקות את כל המשטח של הרמקול בעזרת מטלית עדינה שלא משאירה סיבים או במטלית לניקוי משקפיים + ספריי לניקוי משקפיים או כל חומר נדיף שלא משאיר סימנים.
יש לקלף כ2 ס"מ מקצה הנייר של הטפט ולמקם אותו במקום נסתר ככל שאפשר (בפינה לדוגמא) לבדא היטב שהוא מונח ישר ולהתחיל לישר בעזרת מטלית עדינה או חתיכת לבד (לא כרטיס אשראי, לא מגב, ולא כל דבר שעלול להשאיר שריטות) כל פעם לשטח פרוסה של בערך ס"מ אחד להקפיד לשטח מהפנים אל החוץ כדי שלא יהיו בועות לאחר מכן לקלף בזהירות עוד מהנייר של הטפט וחוזר חלילה..
את הפינות של הטפט יש לחתוך בצורת V בזוית מעט קטנה מ90 מעלות ואת פינות הטפט יש להניח זו על גבי זו.
זהירות אין ליישם את הטיפ הזה על טפט עם הדפסה או על טפט לבד
אם הטפט הוא חלק ובצבע אחד בלבד ניתן להחליק את הפינות על ידי חימום של שבריר שניה בעזרת מצית ומייד להחליק עם האצבע,
במקרה של שריטות קלות בטפט מחממים את אזור השריטה לשבריר שניה בלבד ומחליקים עם מטלית ללא הפעלת לחץ וחוזרים על הפעולה במידת הצורך במרווחי זמן של כמה דקות על מנת שהטפט יתקרר ולא יהרס
ניתן ליישם את הטייפ גם הפינות מהפיסקה הקודמת לגימור אידיאלי.
אים בכל זאת החיתוך לא יצא טוב ונוצא רווח קטן שהטפט לא מכסה ניתן להשתמש בטוש פרמננט (עמיד במים) בגוון הטפט לצורך תיקונים קלים.
גריל
את הגריל פרקתי בעזרת סכין חדה מאוד
את בד הסאטן חיברתי בעזרת דבק מהיר על בסיס ציאנואקרילי (כמו דבק סופר גלו רק יותר מקצועי) ומייבש (להיזהר על הידיים שלא ידבקו לנצח)
ההדבקה בנויה משני שלבים
שלב הראשון: למרוח את קצה בד הסאטן בדבק (לא יותר מקטע של 2-3 ס"מ) לבדא שהדבק נספג בסיבי הבד בצורה טובה ומיד לרסס מייבש במשך שבריר שניה ממרחק של כ20 ס"מ(מרחק קטן יותר עלול לגרום לאיזור להתחמם וליצור גלים בבד(חשוב להרחיק את הדבק מהמיבש כדי שלא יהרס).
שלב שני: מורחים בפנים הגריל פס של דבק באורך זהה לפס שבקצה הבד.
את הבד מניחים בחפיפה לפס הדבק אבל משאירים כחצי מ"מ דבק לאורך הבד.
מרססים מיבש ממרחק 20 ס"מ לשבריר שניה. וזה דבוק.
אזהרות.
למרות שהמייבש דבק נראה תמים ועם ריח טוב בדרך כלל הוא חומר דליק ביותר - לא לעשן ולא לעבוד במטבח לייד אש גלויה וכדומה...
הדבק הוא לא דבק סלחן ואם הוא מדביר לכם את האצבעות זה לא יפרד בקלות. הפתרון לנקות את האיזור עם אציטון.
לדבק יש אדים חריפים מאוד - עבדו במקום מאוברר היטב
בינתיים סיימתי לצפות את שני הרמקולים בטפט - יצא מהמם וחבל שJBL לא ראו את הגימור!
נשאר לי עוד גריל אחד לצפות בבד
תמונות בקרוב מאוד
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
InbarHovav
חבר מביא חבר
שליחה
משהו שעלה עכשיו
אני יודעת שזה לא בריא להוסיף עוד חיבור בין הרמקול למגבר אבל עקב הצורה המעוקלת של הסטנד שמקשה מאוד את העברת הכאבל חשבתי להוסיף טרמינל קטן בבסיס הסטנד שיאפשר חיבור מהיר וקל של הכאבל.
השאלה זה איפה מוכרים טרמינל קטן ולא ממש יקר (יותר דגש על הקטן).
ואם למישהו יש ניסיון עם סטנד שכולל טרמינל אשמח ושמוע חוות דעת.
ואל תדאגו לא שחכתי את התמונות...
ramkol
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
שליחה
אים כבר את הולכת כל כך רחוק, תלחימי כבלים קצרים לקרוס ישירות ובקצה שלהם שיחובר למעמד (קבוע או מיתפרק) תחברי שתקרים.. אפילו את הישנים..
.
InbarHovav
חבר מביא חבר
שליחה
שקעים כמו בקיר זה ענקי בשביל סטנד כזה.
אני חשבתי יותר בכיוון של טרמינל בלוק או טרמינל לחיצה
zy
חבר ותיק
תגובות: 2050
שליחה
לא, לא קשור לקיר
הכוונה שלו (כך להבנתי), שאם לא תמצאי טרמינל בשפתך ("שתקרים" בשפתו), את יכולה להעביר את הטרמינל הקיים ברמקול לבסיס הסטנד (כמובן שאז תאלצי להאריך/ להחליף את החוטים ממנו לקרוס).
javascript:emoticon('') javascript:emoticon('')
InbarHovav
חבר מביא חבר
שליחה
תמונות!
ראו את ההשתקפות שבטפט, ממש מראה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
InbarHovav
חבר מביא חבר
שליחה
הטרמינל הנבחר הוא פשוט טרמינל בלוק (כמו שמחברים במעגלים מודפסים)
הטרמינל חובר דרך שני קדחים בגבו עם שני ברגים באורך 3 ס"מ שיצוקים בדבק נגרים בקדחים שהוכנו מראש בבסיס המעמד. וכדי שהבידוד לא יפגם, הוספתי הפרדה של לוח מבודד בין ראש הבורג לטרמינל עצמו.
תמונה - לפני צביעה (שימו לב לגודל הטרמינל בהשוואה למטבע של 10 אג')
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
צפיד
חבר ותיק
שליחה
InbarHovav כתב:הטרמינל הנבחר הוא פשוט טרמינל בלוק (כמו שמחברים במעגלים מודפסים)
הטרמינל חובר דרך שני קדחים בגבו עם שני ברגים באורך 3 ס"מ שיצוקים בדבק נגרים בקדחים שהוכנו מראש בבסיס המעמד. וכדי שהבידוד לא יפגם, הוספתי הפרדה של לוח מבודד בין ראש הבורג לטרמינל עצמו.
תמונה - לפני צביעה (שימו לב לגודל הטרמינל בהשוואה למטבע של 10 אג')
...
את למעשה חיברת טרמינל נוסף ???
זאת אומרת מהרמקול יורד כבל לבסיס המעמד ואז הלחמת את הטרמינל הזה?
אם זה כך(ואני מקווה שלא) לדעתי זה מיותר להוסיף אלמנטים כאלה על הדרך ,ובלי שום הבחירה בטרמינל כזה ממעגל מודפס גם לא נראית לי פתרון איכותי.
InbarHovav
חבר מביא חבר
שליחה
הטרמינל מולחם לחוט יחסית עבה (2.5 מ"מ) שמשתלשל במעלה הסטנד עד לרמקול, שם הוא מתחבר בהברגה לטרמינל המקורי של הרמקול.
החוטים שמתחברים לרמקול בהברגה מצופים בדיל.
ולגבי הטרמינל אני יודעת שזה לא שיא האיכות וברור שטרמיל זהב גדול מימדים יהיה הרבה יותר איכותי אבל כאן יותר חשוב לי הפאן העיצובי ושמירה על קווים נקיים.
המטרה של הטרמינל הזה היא פשוט כדי לא להאבק בהשחלה של כאבל כל פעם שרוצים לנקות ככה אפשר בקלות לפרק את החוט ולהזיז את הסטנד עם הרמקול.
עם יד על הלב, שהחוט מחובר ישירות לרמקול או דרך הטרמינל הנוסף לא הרגשת בהבדל כלשהו.
ואם כבר דאגות אז אני חושבת שמה שיכול לפגום באיכות של הצליל, זה הכאבל שמגיע מהסלון לחדר, מדובר בכאבל מיכשור באורך 12 מטר (5 גידים כל גיד בעובי 1 מ"מ) אבל כל עוד אני שבעת רצון מהצליל אני רגועה בעניין הכאבלים.
אותי לימדו שני דברים
1. תמיד יכול להיות יותר טוב
2. לא תמיד הכי טוב הוא הכרחי
צפיד
חבר ותיק
שליחה
ואותי לימדו כל המוסיף גורע...
ועוד דבר לגבי ה1+2....
THE BEST U CAN IS GOOD ENOUGH
רדיוהד...