כתבה מעניינת על המהפך של HOT בראשות המנכלית הצעירה שהפתיעה ועל דרכה לצמרת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
HT4 פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #61 

vivi כתב:לא הבנתי מה הקטע ההזוי הזה שאתה מכניס לדיון את חברת בזק ו-YES כאילו מישהו פה משווה את הוט לחברה אחרת או מנסה לייצג אותם.

העלת כתבה חיובית על חברת הוט וההתייחסות של חברי הפורום היא נטו לחברת הוט.
כשאתה חוזר ואומר ש"הרוב" בחרו הוט, זו ממש בדיחה: יש קצת יותר מ-8 מליון אנשים במדינה הזאת. ורוב האנשים במדינה לא לקוחות של הוט [חלקם ללא טלוויזיה, וחלקם בחברות מתחרות ולזה קוראים רוב].

בקיצור, כל הדגשים והתשובות שלך לא באמת משפיעים ולא עוזרים להוט, אם כבר, זה יוצר שליליות לגבי החברה ולא:

...
...
אם תהיה מספיק סבלני לסיכום של שנת 2017, אתה תראה איך המחיר של הוט נשחק, ואיך המגמה של נטישת לקוחות רק מתחזקת.
...
אתה טועה , יש 8 מיליון אזרחים ,אבל יש 2.5 מיליון בתי אב , תבדיל .

אתה VIVI בכל התגובות שלך בפורום אני משער כבר מספר שנים משדל אנשים להתנתק מ HOT ולהתחבר לבזק

מעולם אף אחד לא האשים אותך פה בפורום שאתה מטעם בזק , כי זכותך לצדד בחברה שאתה מנוי אלייה .

עובדתית ממה שפורסם התנתקו מ YES השנה מעל 20 אלף מנויים וזה עוד לפני שאנחנו יודעים

איך יסתיים משבר RGE שכן אם תכנס בשבוע האחרון לפייסבוק של YES רבים מאיימים להתנתק בגלל הספורט

וגם בגלל ערוץ הילדים ,אז ההשוואה באה לומר אם כל הכבוד לכם פה בפורום וחשיבה שלכם

המציאות שונה לחלוטין וזה לא רק בגלל המחיר ,כי אם אין מה לאנשים מה לראות ב VOD למה להם לשלם סתם .

אני קורא את הכתבה ואת הדוחות ו HOT אכן הצליחו לעצור כמעט לחלוטין את המתנקים עד כה

6,000 על פני 9 חודשים , ברבעון האחרון אולי הצליחו לעצור ואף לעלות את מספר המנויים בגלל

ההסכם עם HBO והיקף הפרסום שהצליח להכנס לממד הפרוסמת, את הפרוסמת של HOT ל הכי זכורה ב דצמבר .

ואם תקח את האופציה של ממיר אינטרנט ב 2017 שיש פוטנציאל של עוד עשרות אלפי מנויים כולל מנויי YES

שאין להם תשתית HOT , הנבואות זעם שלכם על HOT לאורך שנים התבדתה .

השירות ב HOT לא פחות טוב מאחרים , תנסו להתנתק מסלקום ינתקו לכם את הטלפון ,

תנסו לתאם איסוף ממירים ב YES זה ייקח לפעמים חודש, כנסו לפייסבוק ותראו .

אני טוען שהשירות ב HOT הוא בדיוק כמו סלקום ו YES למרות שהבאזז והפוקוס הגדול הוא על HOT

ועל כן השיקול הוא מה אני מקבל בתמורה לכסף וכמה אני משלם .

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #62 

Batnun כתב:

...
...
·
מעניין איך הגעת למסקנות האלה אחרי רק 10 ימים בפורום.

Batnun
.
...
זה קל, תיזכר בעוד משתמשים שכתבו באותו סגנון כתיבה, אחד לאחד, אותם הטיעונים והתבטאויות, אותה האג'נדה בשנים האחרונות, כל פעם זה נגמר בהרחקה לצמיתות וההודעות בחלקם נמחקו. אבל אותם הביטויים כגון "אנטי הוט", הרווחים המציקים בין כל משפט, חיפוש קצר בפורום למילים "שנאה הוט", תמצא לא מעט תוצאות דומות..
ניסוח דומה, התנהגות דומה, וזה רק מהפוסטים שלא נמחקו עם כמה משתמשים שהורחקו ..לצערי מאוד קל לפתוח עוד עשר משתמשים על כל אחד מורחק.. ככה שטרולים באמת לא חסר.

אבל תכלס - זה לא רלוונטי, צורת התבטאות בתראד הזה נגד חברים וותיקים באתר בגלל דעה שונה מצדם, ועוד גרוע כשמדובר על "יצוג" חברה מסחרית עם מניעים לא ברורים מאחורי הפעולות, דיי מרתיח בפני עצמו, עוד לפני שמסתכלים על זה כתופעה חוזרת..

אבל מי יודע, אולי ראיתי יותר מדי csi / דרמות משטריות ? יכול להיות, או שזה הפיות ופטריות הרי שאמרו בשרשור פה שאנחנו הוזים בפנטזיות שלנו. לא בטוח, אולי אנשים פה באמת סתם כותבים את דעתם והמלצתם לא להתחבר לחברה, כי בא להם/הם עובדי יס/בזק/סלקום/הקיוסק למטה.. הרי שאין סיכוי שזה על סמך נסיון אישי..
בתור לקוח הוט בהחלט אפשר להעביר עליהם ביקורת, לכל אחד יש חוויה שונה ואין סיבה שאני לא האמין לחוויות שחברים אחרים ש משתפים, במיוחד נגד גוף מסחרי שהמטרה שלו בסופו של יום היא כסף, חברה שהראתה שהיא לא עושה דין וחשבון לאף אחד. לא לכל הסיפור של העובדים וחברות הקבלן, ובטח שלא ללקוח הקטן.

BgirlPica
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #63 

הוט זאת החברה הכי בזיונית שיש בארץ
שקרנים, רמאים, רואים כל חולשה אצל בן אדם ישר מנצלים אותה, הטעיות לקוח אינסופיות, בקניונים כמה אנשים מבוגרים מאכילים אותם בדברים, אם זה בפלא', אם זה באינטרנט ואם זה בטלוויזיה הרבה אנשים יוצאים מופסדים כל נציג מבלבל את המוח ואומר משהו אחר סילופי דברים, שקרים מפה עד הודעה חדשה, זה מוכח כל יום בעמוד הפניות בפייסבוק כמה אנשים נופלים לתאגיד הרמאי הזה ונופלים בפח אנשים יוצאים בוכים אנשים מבוגרים שלא יכולים לנשום בלי מכשיר נשימה יוצאים מופסדים ויוצאים עם בכי מהחברה הזאת, הורים לילדים מסכנים שבקושי יש להם זמן לחיים כל היום בעבודה אין להם זמן לעקוב מקבלים חשבונות מפה עד הודעה חדשה שהעלו להם פתאום ואז הם מבקשים סליחה (ממש עוזר) עיקר להגדיל את המניה מה אכפת להם? סיכום: החברה הזאת חייבת להתמוטט דחוף
ואני מאחלת שכל הרע שלהם יגיע להם ישר בפרצוף אם זה למנכלית שלא עושה מספיק בדק בית אצלה אני מאחלת את כל הרע שיש בעולם שתרגיש מה אנשים אחרים מרגישים שתרגיש ללבם של המבוגרים הקשישים שתרגיש מזה אמהות מסכנות שרק רוצות בשביל הילדים וכל היום בעבודה בלי זמן לנשום.

ואני רק רוצה לראות תגובה שלא מצדיקה אותי
שמישהו ייעז לרשום משהו טוב על החברה הזאת
כי זה שקר מוחלט
תצריך להפסיק לברוח מהמציאות
המציאות כבר כאן עובדים עליכם חברים תתעוררו.
לא צריך לא את יס לא את הוט בעיקר
עדיף עידן + בלי הרבה בעיות ובלי שיגעון שכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #64 

תודה לכולם על ההשתתפות. משום מה אנשים מסרבים להפסיק ולהאכיל את הטרולים. כנראה שאתם נהנים להתווכח...

נעול

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”