אתה טועה , יש 8 מיליון אזרחים ,אבל יש 2.5 מיליון בתי אב , תבדיל .vivi כתב:לא הבנתי מה הקטע ההזוי הזה שאתה מכניס לדיון את חברת בזק ו-YES כאילו מישהו פה משווה את הוט לחברה אחרת או מנסה לייצג אותם.
העלת כתבה חיובית על חברת הוט וההתייחסות של חברי הפורום היא נטו לחברת הוט.
כשאתה חוזר ואומר ש"הרוב" בחרו הוט, זו ממש בדיחה: יש קצת יותר מ-8 מליון אנשים במדינה הזאת. ורוב האנשים במדינה לא לקוחות של הוט [חלקם ללא טלוויזיה, וחלקם בחברות מתחרות ולזה קוראים רוב].
בקיצור, כל הדגשים והתשובות שלך לא באמת משפיעים ולא עוזרים להוט, אם כבר, זה יוצר שליליות לגבי החברה ולא:
אם תהיה מספיק סבלני לסיכום של שנת 2017, אתה תראה איך המחיר של הוט נשחק, ואיך המגמה של נטישת לקוחות רק מתחזקת..........
אתה VIVI בכל התגובות שלך בפורום אני משער כבר מספר שנים משדל אנשים להתנתק מ HOT ולהתחבר לבזק
מעולם אף אחד לא האשים אותך פה בפורום שאתה מטעם בזק , כי זכותך לצדד בחברה שאתה מנוי אלייה .
עובדתית ממה שפורסם התנתקו מ YES השנה מעל 20 אלף מנויים וזה עוד לפני שאנחנו יודעים
איך יסתיים משבר RGE שכן אם תכנס בשבוע האחרון לפייסבוק של YES רבים מאיימים להתנתק בגלל הספורט
וגם בגלל ערוץ הילדים ,אז ההשוואה באה לומר אם כל הכבוד לכם פה בפורום וחשיבה שלכם
המציאות שונה לחלוטין וזה לא רק בגלל המחיר ,כי אם אין מה לאנשים מה לראות ב VOD למה להם לשלם סתם .
אני קורא את הכתבה ואת הדוחות ו HOT אכן הצליחו לעצור כמעט לחלוטין את המתנקים עד כה
6,000 על פני 9 חודשים , ברבעון האחרון אולי הצליחו לעצור ואף לעלות את מספר המנויים בגלל
ההסכם עם HBO והיקף הפרסום שהצליח להכנס לממד הפרוסמת, את הפרוסמת של HOT ל הכי זכורה ב דצמבר .
ואם תקח את האופציה של ממיר אינטרנט ב 2017 שיש פוטנציאל של עוד עשרות אלפי מנויים כולל מנויי YES
שאין להם תשתית HOT , הנבואות זעם שלכם על HOT לאורך שנים התבדתה .
השירות ב HOT לא פחות טוב מאחרים , תנסו להתנתק מסלקום ינתקו לכם את הטלפון ,
תנסו לתאם איסוף ממירים ב YES זה ייקח לפעמים חודש, כנסו לפייסבוק ותראו .
אני טוען שהשירות ב HOT הוא בדיוק כמו סלקום ו YES למרות שהבאזז והפוקוס הגדול הוא על HOT
ועל כן השיקול הוא מה אני מקבל בתמורה לכסף וכמה אני משלם .