ערוצים חדשים בעידן +?
·מאיפה נובעת האופטימיות שלך?yaronnn כתב:· קצת סבלנות עוד לא עברו 14 יום מרגע הפרסום יש עד יום חמישי זמן וחוץ מזה חיכינו 4 שנים אם נחכה עד סוף החודש לא יקרה אסון.........
ואיך מיום חמישי הקרוב עברת ל"עד סוף החודש"?
אני מאוד מקווהשכבר בימים הקרובים תהיה תוספת של הערוצים, אחרת מדובר עוד פעם על מדינת חלם...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
אם כבר בעמוד השלישי של השרשור הזה הוסבר כבר בפירוש שאין שום צפי להוספת ערוצים חדשים לעידן+, אז ממש לא ברור מה ההמשך של עוד שני דפים שלמים עם אותן השאלות שכבר נענו לפני זה. או שהשרשור זה עבר לשלב של השאלה הזהה שוב ושוב. 
·. אני אופטימי לגבי עידן וגם אם עד סוף החודש נחכה גם בסדר נראה לי כמה ימים בודדים זה יקרה הפעם אני מאמין לביבי וכחלוןyossilf כתב:·מאיפה נובעת האופטימיות שלך?......
ואיך מיום חמישי הקרוב עברת ל"עד סוף החודש"?
אני מאוד מקווהשכבר בימים הקרובים תהיה תוספת של הערוצים, אחרת מדובר עוד פעם על מדינת חלם......
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
אם כבר, אז באותה מידה של אופטימיות אתה יכול לחלום על זה שדרך עידן פלוס ישדרו בעוד כמה ימים אלפי ערוצים מכל העולם ומישראל. הערוצים האלה יהיו בנושאים שונים החל מערוצי ספורט ועד ערוצים של סרטים וכל האלפי הערוצים האלה יהיו באיכות של UHD . אם כבר חולמים על דברים שאין להם שום קשר למציאות, אז לפחות לחלום בגדול.
ועכשיו אחרי שהתעוררנו מהחלומות, נחזור למציאות, וננסה להפנים, לא צפויים ערוצם נוספים בעידן פלוס.
ועכשיו אחרי שהתעוררנו מהחלומות, נחזור למציאות, וננסה להפנים, לא צפויים ערוצם נוספים בעידן פלוס.
נו סוף כל סוף קיבלת את הטייטל הראוי ועכשיו יודעים שיש לך אינטרס גלוי כאן בפורום.ohadbar כתב:אז חברה שאלת השבוע
החוק אושר? כן
אז איפה הערוצים החדשים בעידן פלוס?
מה שם המפעיל החדש?
איפה עידן פלוס בארץ באינטרנט לכל דורש?
הכי קל לדבר
אבל מעשים?...
מזל טוב
אתה מוזמן לעבור על 1900 ההודעות שלי פה בפורומים, אם תמצא איזשהו אינטרס, אתה גאון.ohadbar כתב:·......
גם לך יש אינטרס פה וזה רק לחפש אשמים
ממש כל הכבוד לך חבר....
אבל זה בסדר, מי שמכיר את האתר והפורום מספיק זמן, יודע לסנן כבר את המגיבים מטעם ולא להתייחס לפרסומת הסמויה או הגלויה הזאת.
·גיל37 כתב:אתה מוזמן לעבור על 1900 ההודעות שלי פה בפורומים, אם תמצא איזשהו אינטרס, אתה גאון.......
אבל זה בסדר, מי שמכיר את האתר והפורום מספיק זמן, יודע לסנן כבר את המגיבים מטעם ולא להתייחס לפרסומת הסמויה או הגלויה הזאת....
על איזה פרסומת אתה מתכוון?
אחי
לא נראה לי שהטבע חילק לך שכל
אני משתתף בצערך.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
השאלה לאיזה מפעיל הוא שייך.
הסימון שיש כאן הוא לחברות כבלים/לווין(יס/הוט) כשלא ברור למי מהן וגם אין פה סיווג לחברות סלולר,טלפוניה וספקיות אינטרנט. נקודה למחשבה/שיפור?
הסימון שיש כאן הוא לחברות כבלים/לווין(יס/הוט) כשלא ברור למי מהן וגם אין פה סיווג לחברות סלולר,טלפוניה וספקיות אינטרנט. נקודה למחשבה/שיפור?
טוב אז אני מניח שהתקנות שעודכנו הן ‫"תקנות הפצת שידורים באמצעות תחנות שידור ספרתיות (אמות מידה לשימוש במרבב)".
התיקון פורסם ברשומות עוד ביום שלישי שעבר בחוברת מספר 7764 ולפיו "שימוש במרבב חדש ייעשה לראשונה אם הקיבולת הנדרשת עומדת על הפצה של ערוץ טלוויזיה אחד לפחות בטכנולוגיית חדות רגילה או בטכנולוגיית חדות גבוהה". בניגוד לכתוב בכתבה ראש הממשלה לא חתום על התיקון, אלא השר צחי הנגבי.
אחד הסעיפים שנמחק לפי התיקון קובע כי "...ראתה המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לוויין כי קיימת חשיבות ציבורית בהפצת שידוריו של גוף שידור אחד או יותר, רשאית היא, לאחר התייעצות עם הגורם המפעיל, להמליץ לשר ולשר האוצר לאשר את השימוש במרבב החדש לראשונה, אף אם סך כל הקיבולת הנדרשת להפצת שידוריהם אינה עולה על 50 אחוזים מכלל הקיבולת במרבב החדש..."
כך שניתן להבין שגם בעבר היה אפשר להפעיל מרבב נוסף עם פחות מחצי תפוסה.
השאלה היא אם באמת יש ערוצים שרוצים לעלות לשידור.
התיקון פורסם ברשומות עוד ביום שלישי שעבר בחוברת מספר 7764 ולפיו "שימוש במרבב חדש ייעשה לראשונה אם הקיבולת הנדרשת עומדת על הפצה של ערוץ טלוויזיה אחד לפחות בטכנולוגיית חדות רגילה או בטכנולוגיית חדות גבוהה". בניגוד לכתוב בכתבה ראש הממשלה לא חתום על התיקון, אלא השר צחי הנגבי.
אחד הסעיפים שנמחק לפי התיקון קובע כי "...ראתה המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לוויין כי קיימת חשיבות ציבורית בהפצת שידוריו של גוף שידור אחד או יותר, רשאית היא, לאחר התייעצות עם הגורם המפעיל, להמליץ לשר ולשר האוצר לאשר את השימוש במרבב החדש לראשונה, אף אם סך כל הקיבולת הנדרשת להפצת שידוריהם אינה עולה על 50 אחוזים מכלל הקיבולת במרבב החדש..."
כך שניתן להבין שגם בעבר היה אפשר להפעיל מרבב נוסף עם פחות מחצי תפוסה.
השאלה היא אם באמת יש ערוצים שרוצים לעלות לשידור.
·liorp כתב: השאלה היא אם באמת יש ערוצים שרוצים לעלות לשידור....
כבר 4 שנים חוזרים פה בפורום על אותו הדבר - אין ערוצים שרוצים לעלות ואין אף אחד שלוקח על עצמו את העלות הגבוהה של פתיחת ערוצי טלויזיה חדשים וניסיון להתחרות בהוט ו-יס בשיטת הפצת שידורים כושלת כמו ה DTT בישראל.