הבוקר קיבלתי מייל ממנהל השווק של אלקטרוזן (יניב) לגבי מפסק הדוד. לידיעה: בעוד חודש יוציאו דגם חדש שמנתק גם את ה-0.
...
ומה יאמרו לכל אלה שקנו את המוצר? שהגורל עושה כרגע איןדיןדינו למי ייקח את החיים. רשלנות פושעת.
·
Nissim
חבר ותיק
תגובות: 2673
שליחה
חכם_חנוכה כתב:אני עם ורה מגען ומתג טיימר של secure
עלו שלושתם כ 800 ש''ח אבל כמובן שיש לורה עוד שימושים
0 תקלות כבר 2 חורפים עם הדלקות מרחוק, הדלקות מתוזמנות. התראות וכו'
כול הדלקה ידנית מוגבלת בזמן לפי העונה
לא חושב שיש היום משהו שיתן מענה יותר טוב בסכומים האלו
...
·
אתה יכול לצרף קישורים?
dedol
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
@שמוליקהגר
·
אני גם מחפש פתרון חכם לדוד פחות מבין בחשמל
האם הפתרונות של SWITCHER ו SWITCHHEAT עומדות בתקן הישראלי ובטוחות להתקנה בבית?
richrach
חבר ותיק
תגובות: 2250
שליחה
@שמוליקהגר
·
קיים מוצר נוסף של SmartGrade , לטענתם באישור מכון התקנים שגם כן לא מנתק 0. (אפשר לנתק ידנית אך אם נותק ידנית אין אפשרות לשלוט מהאפליקציה). בעבודה רגילה אין צורך לנתק אפס כך הם אומרים.
מצ"ב דיון בנושא. אהבתי את התגובה "לא מנתק קו 0 אבל באישור מכון התקנים" . תבקש מהם מספר אישור של מכון התקנים. תראה מה התגובה.
richrach
חבר ותיק
שליחה
צודק.. לא נראה כי יש להם אישור כלשהו
dedol
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
@שמוליקהגר
·
מניח שפספסת את השאלה שלי למעלה.
אשמח לתשובה לגבי הפתרונות של SWITCHER ו SWITCHHEAT?
richrach
חבר ותיק
שליחה
המוצר נמכר בהום סנטר ושם כתוב כי יש אישור של משרד התקשורת בלבד
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
שמוליקהגר
עוסק בתחום
תגובות: 46
שליחה
@dedol
·
Switcher – נכון להיום, לא קיים בשוק. מדובר בחברה שעשתה קמפיין פרסומת יפה ב2015 עם מוצר מרשים. הרבה לקוחות שלהם פנו אלי עם בעיות טכניות למוצר. שתי דברים חשובים שחברה צריכה להבין שהיא מוכרת מוצר כזה:
1.תמיכה טכנית – אתה חייב להערך לתמיכה טכנית ענקית שאתה מוכר מוצר כזה. החברה תשווק דרך Idigital,כנראה שתעיף בהשקה כמה מאות יחידות,אם יהיה איזשהו ליקוי במתג. זה יהיה מכה קשה לחברה.
2.ניסיון של לפחות שנתיים עם המוצר בשוק. נכון לדגם הראשון אני חושב שהחברה לא הצליחה. אני ירכש את הדגם השני ונבחן אותו. בתור לקוח הייתי ממתין לראות פידבקים חיובים.
Switcheat – למוצר יש ניסיון של שנה וחצי בשוק. עד היום לא שמעתי תלונות מיוחדות על תפקוד המתג, אצלי מותקן בבית ועובד מעולה. המוצר לא זול. לטעמי נראה יותר טוב מסוויצ'ר (מתג זכוכית) בגובה פני הקיר. מיוצר בישראל. ביקרתי בייצור של המתג לפני שבועיים, כל יחידה שיוצאת מעמיסים אותה בחשמל ובודקים תפקוד. המתג מנתק פאזה ואפס. מותאם לתקן הישראלי.
מקווה שעזרתי.
yakovst3
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
שליחה
@שמוליקהגר·קיים מוצר נוסף של SmartGrade , לטענתם באישור מכון התקנים שגם כן לא מנתק 0. (אפשר לנתק ידנית אך אם נותק ידנית אין אפשרות לשלוט מהאפליקציה). בעבודה רגילה אין צורך לנתק אפס כך הם אומרים.הייתכן שמכון התקנים מאשר מוצר שכזה ?·
אם יש אפשרות לניתוק ידני של ה0 זה עומד בתקן