מחפש רסיבר טוב שיתאים ל4K ולמוצרים שרכשתי. תקציב : 3K (אפשר להרחיב)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·בעיקרון לא מומלץ להזמין דרכם בגלל כמה סיבות אבל, הם מעולים בלספק עד הבית כך שאתה במצב מעולה.
...
1. הזמנתי מאמאזון, אני לא שולט דרך מי זה יגיע אליי. או שכן ??
2. למה לא מומלץ?
3. שיגיע כבר ! :)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

בהזמנה אתה בוחר משלוח, זול או יקר, לפעמים יש גם בינוני.
תמיד מומלץ את הכי זול כי אז אתה תקבל דרך חברת שילוח, I-PACEL אשר עובדת עם דואר ישראל. היתרונות:

1: יש מצב טוב, לקבל החזק קטן על תשלום המיסים כי לפעמים אמזון לוקחת קצת יותר. עם חברות אחרת זה לא יקרה לעולם.

2: לUPS יש קטע להכניס את החבילות לבידוק פרטני, כל החבילות, כך הם עובדים כדי להעשות עוד כסף. לך זה כמובן לא משנה אבל לפעמים בגלל זה נדרשים כל מני אישורים ממשרד התקשור וכדומה ואז זה יכול להיות סרט. זה לא קורה במשלוח הזול.

3: הבדלי הזמנים בין המשלוחים לא כאלה קריטים אז אתה חוסך כסף בלי המתנה גדולה מדי.

4:לפעמים אמזון עושים שדרוג למשלוח ואז אתה משלם זול אבל מקבל UPS. אז המסכנה, זול, תמד משלוח הכי זול ולאחד חבילות בקנייה מרוב פריטים.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BUGY כתב:בהזמנה אתה בוחר משלוח, זול או יקר, לפעמים יש גם בינוני.
תמיד מומלץ את הכי זול כי אז אתה תקבל דרך חברת שילוח, I-PACEL אשר עובדת עם דואר ישראל. היתרונות:

1: יש מצב טוב, לקבל החזק קטן על תשלום המיסים כי לפעמים אמזון לוקחת קצת יותר. עם חברות אחרת זה לא יקרה לעולם.

2: לUPS יש קטע להכניס את החבילות לבידוק פרטני, כל החבילות, כך הם עובדים כדי להעשות עוד כסף. לך זה כמובן לא משנה אבל לפעמים בגלל זה נדרשים כל מני אישורים ממשרד התקשור וכדומה ואז זה יכול להיות סרט. זה לא קורה במשלוח הזול.

3: הבדלי הזמנים בין המשלוחים לא כאלה קריטים אז אתה חוסך כסף בלי המתנה גדולה מדי.

4:לפעמים אמזון עושים שדרוג למשלוח ואז אתה משלם זול אבל מקבל UPS. אז המסכנה, זול, תמד משלוח הכי זול ולאחד חבילות בקנייה מרוב פריטים.
...
האמת שהזמנתי את המשלוח הזול, הייתי קשוב בשיעורי HT להזמנות באמאזון ;)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

bixente כתב:
...
...
האמת שהזמנתי את המשלוח הזול, הייתי קשוב בשיעורי HT להזמנות באמאזון ;)
...
·אז פינקו אותך, זה קורה תמיד לפני קריסמס, הם הרי מתחייבים לספק לפני סוף השנה...גם ליהודים :lol:

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אוקיי בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר (תמונות אני כבר אעלה בנושא נפרד, הגיע הזמן שהנושא הנוכחי יסיים את תפקידו :lol: ).
קצת ממה שקרה מאתמול עד היום (לעזאזל אתכם שוב UPS)
אתמול(ראשון) בבוקר נכנסתי לאתר של UPS כדי לבדוק מעקב הזמנה וראיתי שהפצה מתוכננת להיום (שני). התקשרתי ל UPS כדי לוודא שהפרטים שלי (שעדכנתי כבר לפני חצי שנה) אכן מעודכנים וגיליתי שלא. כמה מפתיע. עדכנתי את פרטיי במספר מיילים לצוות העדכון שלהם וגם קיבלתי מייל חזרה שהפרטים מעודכנים. עוד לפני כן אמרתי לנציגה שתעביר במיידי את המספר העדכני שלי לשליח למקרה שיסתבך עם הכתובת או המיקום ויוכל ליצור איתי קשר, אמרה שכך תעשה ושההפצה בעצם מתוכננת לאותו יום (ראשון) ולא לשני כפי שרשום באתר.
עקבתי בלי סוף כאשר בשעה 17:15 ראיתי במעקב משלוחים עדכון משעה 17:00 : "מספר הדירה חסר או שאינו נכון. עקב כך ייתכן עיכוב במסירה. אנו מנסים לעדכן את הכתובת. / המסירה תוזמנה מחדש ליום העסקים הבא."
איך ? הרי דאגתי לעדכן הכל גם אצל המציגה וגם במערכות שלכם.
לבסוף אחרי אינסוף שיחות עם מנהלי שירות הלקוחות קיבלתי הבטחה שהיום (שני) אני אקבל את הרסיבר וגם יודיעו לי מה הטווח שעות על הבוקר בסמס. כמובן שלא הודיעו וכשהתקשרתי אז הנציגה דאגה להיות נחמדה ואמרה "הטווח שעות שבו תקבל את החבילה הוא בין 8 ל19:00" נהדר.
בסוף קיבלתי את הרסיבר בשעה טובה ומוצלחת, ביי UPS.
כבר הספקתי לכייל את המערכת עם האודיסי (נראה לי טוב ומוצלח יותר מהמערכת שהייתה לי עם ה LX70 אבל מוקדם לשפוט, ומניח שבכל זאת אני אצטרך לתת שינויים קטנים. אגב , למה נראה להם שאני יכול לארח בחדרי הקטן 8 אנשים? ) וזה נשמע לא רע בכלל.
הבעיה החדשה (חייבת להיות בעיה) : הסאבוופר השתגע ולא רוצה להדלק פתאום. מדליק נורית הפעלה חלשה מאוד אבל בפועל לא מוציא שום צליל:cry: :קיבינימט:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”