1. הזמנתי מאמאזון, אני לא שולט דרך מי זה יגיע אליי. או שכן ??BUGY כתב:·בעיקרון לא מומלץ להזמין דרכם בגלל כמה סיבות אבל, הם מעולים בלספק עד הבית כך שאתה במצב מעולה..........
2. למה לא מומלץ?
3. שיגיע כבר !

1. הזמנתי מאמאזון, אני לא שולט דרך מי זה יגיע אליי. או שכן ??BUGY כתב:·בעיקרון לא מומלץ להזמין דרכם בגלל כמה סיבות אבל, הם מעולים בלספק עד הבית כך שאתה במצב מעולה..........

האמת שהזמנתי את המשלוח הזול, הייתי קשוב בשיעורי HT להזמנות באמאזוןBUGY כתב:בהזמנה אתה בוחר משלוח, זול או יקר, לפעמים יש גם בינוני.
תמיד מומלץ את הכי זול כי אז אתה תקבל דרך חברת שילוח, I-PACEL אשר עובדת עם דואר ישראל. היתרונות:
1: יש מצב טוב, לקבל החזק קטן על תשלום המיסים כי לפעמים אמזון לוקחת קצת יותר. עם חברות אחרת זה לא יקרה לעולם.
2: לUPS יש קטע להכניס את החבילות לבידוק פרטני, כל החבילות, כך הם עובדים כדי להעשות עוד כסף. לך זה כמובן לא משנה אבל לפעמים בגלל זה נדרשים כל מני אישורים ממשרד התקשור וכדומה ואז זה יכול להיות סרט. זה לא קורה במשלוח הזול.
3: הבדלי הזמנים בין המשלוחים לא כאלה קריטים אז אתה חוסך כסף בלי המתנה גדולה מדי.
4:לפעמים אמזון עושים שדרוג למשלוח ואז אתה משלם זול אבל מקבל UPS. אז המסכנה, זול, תמד משלוח הכי זול ולאחד חבילות בקנייה מרוב פריטים....

·אז פינקו אותך, זה קורה תמיד לפני קריסמס, הם הרי מתחייבים לספק לפני סוף השנה...גם ליהודיםbixente כתב:האמת שהזמנתי את המשלוח הזול, הייתי קשוב בשיעורי HT להזמנות באמאזון.........