סקר - בפועל איך מחולק תקציב המערכת האישית שלכם ??

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #61 

אני אומר משהו אחר מכולכם.

1- תמצא את הרמקול שהכי אהבת והכי עשה לך את זה בתקציב שלך.

2- תשחק עם אלקטרוניקה עד שתגיע לתוצאה הנכונה לך, זה יכול לקחת הרבה זמן והרבה שידרוגים אך בסופו של דבר תגיע למקסימום של הרמקול.

3- אחרי שהגעת למקסימום של הרמקול תחליף אותו .

אחרי שהחלפת אותו תמשיך לעלות באלקטרוניקה עד שתמצא את המקסימום שלו והכל חוזר חלילה.

וכן.
אין לזה סוף ... אתה תקבע מתי הסוף שלך , ושזה יקרה הגעת לנחלה :wink: .
אני לדוגמא עדיין לא הגעתי לנחלה . (Y)
ואני חושב שהאלקטרוניקה עושה את הרמקול ולא הרמקול את האלקטרוניקה ללא קשר לעלות.

ומרטין.
הדוגמא שהבאת אינה מתאימה משום שאתה מדבר על שני רמקולים שונים לגמרי מבחינת סאונד.
ה603 הוא רמקול סתום על יד ה- 802D .

מה שכן יכול להתאים אלה רמקולים ששומרים על חותמת קול משלהם , ה- B&W שונים לגמרי אחד מהשני.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #62 

תוספת למרטין.

אני מוכן לעשות את זה איתך עם רמקולים של טריינגל ... שלהם יש חותמת קול והיא חברה עיקבית יותר.

הקומט עם אלקטרוניקה מטורפת.
והסליוס עם רסיבר ו-DVD.

הקומט ינצח בהליכה ... אני מודע ליכולות שלו בהחלט , ואני מודע ליכולות של הסליוס גם.

(Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #63 

מה זה "יינצח בהליכה" ?
עבורך? עבורי? עבור הרוב?

אני מוכן לעשות את זה אחרת - בוא נרכיב שתי מערכות כאלו לאיזה מפגש, כאשר המערכות מאחורי פרגוד.

נביא חברי האתר, נשים קטעים על כל מערכת ואנשים ייצטרכו להגיד מה הם אהבו יותר.
הולך ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #64 

ה"רוב" או ה"ממוצע" בניגוד לאמרת היידשע מאמא (ולמי שלא יודע - אם כולם קפצו מהגג גם אתה תקפוץ ??) בדרך כלל לא טועה.

כמו שאמר מרטין וזו גם דעתי הסקר נועד לאותו פלוני שנכנס לפורום ושואל / מבקש עיצה -

"יש לי 50,000 ש"ח, אני מבקש להרכיב מערכת סטריאו טובה לסלון בגודל 5X8 ואני שומע את כל סוגי המוסיקה, איז ה רמקולים ובכמה, טיזה מגבר ובכמה איזה נגן CD ובכמה - נא המלצתכם?"

אייל - מה תמליץ לשואל שהוא טירון בתחום (ממש כמוני)

שלמה

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #65 

MartinHSabag כתב:מה זה "יינצח בהליכה" ?
עבורך? עבורי? עבור הרוב?

אני מוכן לעשות את זה אחרת - בוא נרכיב שתי מערכות כאלו לאיזה מפגש, כאשר המערכות מאחורי פרגוד.

הולך ?
...
לא הבנתי את הקשר של ההצעה שלך לנושא השרשור.

מה אם החברה שתביא יטענו 50% אהבו את סטאפ A והיתר (50% את סטאפ B.
מה תהיה המסקנה אז .?

מרטין לפחות מהבנתי את השרשור אין הוא מדבר על סובייקטיביות לצליל .
מדובר בחלוקת תקציב.
תקציב פרושו ירוקים שעבורם צריכה להתקבל תוצאה
את התוצאה הנידרשת מכנים " עלות מול תועלת "
או במלים אחרות מה אני מקבל תמורת מה ששילמתי .

וע"מ מנת לענות לפחות לשני אנשים
היתי מחלק את התקציב 50K ל רמוקלים בעלות 16-18K והיתר לאלקטרוניקה ז"א 32-34K
( אלקטרוניקה פי 2 מהרמקול )עולים בראשי לא מעט סטאפים שהיתי מרכיב בסכום כזה

אך אני עדיין מחכה לסטאפ של ה 200K ש"ח רמקולים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #66 

לענייין המיקסום
מרטין כל שאיפות האודיופיל הינם למקסם את הציוד כדי להגיע למקסימום תוצאה .
המקסימום תוצאה בהחלט סובייקטיבי אך עדיין זה מקסימום .

כאשר אדם רוכש ציוד הוא מצפה למקסם את התוצאה ע"י מיקסום של יכולות הרכיבים .
יש כאלו שלוקח להם שנים ומשקיעים מאות אלפי שקלים יש כאלו שמסופקים ומשקיעים פחות .
ובכלל , מחלת השדרגת הינה מחלת "המקסמת "

אז עד מחר בבוקר
שהיה לילה מקסים MAXIM :lol: :lol: :lol: :lol:

פרטים

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה #67 

MartinHSabag כתב: אני מוכן לעשות את זה אחרת - בוא נרכיב שתי מערכות כאלו לאיזה מפגש, כאשר המערכות מאחורי פרגוד.

הולך ?
...
הולך, אבל אחרי המפגש אצל "גמליאל" (השוואת cdp....) :oops: (טוב אחרי ש"אחראי מפגשים" יסיים מפגשיו עם ה"מדפיים" :) )
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #68 

איל,
לא, שאיפת האדיופיל היא למקסם את התקציב הנתון.
אם התוצאות תהיינה 50-50 אזי זה אומר שלא אני ולא אתה צודקים, אבל כל אחד פה בדיעה שהוא צודק חד משמעית ולכן אנחנו מצפים לתוצאות אחרות מ-50-50, לא?
איך נבדוק אם לא נעשה מבחן כזה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #69 

אייל

רק כדי להבין עד הסוף את תשובתך - "אלקטרוניקה" אני מניח שהתכוונת למגבר + נגן CD .

בסעיף האלקטרוניקה מהי החלוקה בין הנגן להגברה ??

שלמה

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה #70 

בואו נסכם על- "למקסם את התוצאה בתקציב נתון"

אגב, שימו לב להבדלים בין שתי הגישות:

1. הרמקול הוא העיקר ולכן נשקיע, יחסית, את המירב בו.

2. הרמקול הוא העיקר ולכן נשקיע, והרבה יחסית, באלקטרוניקה על מנת לשמוע אותו כמו שצריך.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #71 

KOOKE כתב:אייל

רק כדי להבין עד הסוף את תשובתך - "אלקטרוניקה" אני מניח שהתכוונת למגבר + נגן CD .

בסעיף האלקטרוניקה מהי החלוקה בין הנגן להגברה ??

שלמה
...

75% - הגברה
25% - CDP

אם תצטרך עזרה תוכל לפנות אלי בפרטי , ואני אסייע לרכוש ב 50K מערכת שתהנה ממנה .

פרטים

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #72 

MartinHSabag כתב:איל,
לא, שאיפת האדיופיל היא למקסם את התקציב הנתון.
אם התוצאות תהיינה 50-50 אזי זה אומר שלא אני ולא אתה צודקים, אבל כל אחד פה בדיעה שהוא צודק חד משמעית ולכן אנחנו מצפים לתוצאות אחרות מ-50-50, לא?
...

מרטין אתה טועה בדבר אחד לפחות , אני לא טענתי שיש דיעה אחת רווחת (תוכל לעבור על השרשור שוב) , אני טענתי דווקא שעל סמך הממוצע שבוצע לא ניתן לקבל מסקנות חד משמעיות .
ומי שמנסה להיות חד משמעי זה דווקא לא אני .

MartinHSabag כתב:איל,
איך נבדוק אם לא נעשה מבחן כזה?
...
על איזה מבחן מדובר , שוב אני לא ממש מבין את הקטע הזה עם המבחן
מה הוא אמור לספק לנו ?
אילו תובנות ?
מה ניבדוק ?

:מבולבל: :מבולבל:

המבחן שאתה מציע הינו סובייקטיבי לגמרי והוא ינסה להגדיר חוויה שאצל כל אחד תתפרש אחרת .
ירוקים , דולרים , שקלים יניים , ואפילו לירה תורכית הם דברים אבסולוטים .

פרטים

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #73 

MartinHSabag כתב:מה זה "יינצח בהליכה" ?
עבורך? עבורי? עבור הרוב?

הולך ?
...

זה ממש לא מעניין מה אנשים אהבו יותר . {לא כולם אוהבים את מה שיותר טוב}.

אסביר.

קח לדוגמה את מבחן המדפיים שאני עושה ... ישנם רמקולים שממש לא אהבתי {לא משנה מי} אבל הם קיבלו ביקורת מצויינת מפני שהם עמדו בלי בעיה בפרמטרים הניבדקים.
אינני יכול להיתווכח איתך מה אתה אוהב יותר , אך מה טוב יותר , מדוייק , הדוק , מפורט , מאוזן , מיקרו ומאקרו דינמיקה , מהירות וכ"ו הם עיניין המבחן.

כאשר הקומט יהיה מהיר , מדוייק , מפורט ומאוזן יותר מחברו היקר יותר עם אלקטרוניקה הפשוטה לא יהיה כאן ויכוח כיוון שזה יוכיח שעם אלקטרוניקה פשוטה הרמקול היקר יחסוף את החסרונות שלה.

ועכשיו לשאלת השאילות.

אתה נתת דוגמה למערכת עם רסיבר שתשמע טוב יותר ממערכת שבה הרמקול זול והאלקטרוניקה יקרה . אך אינני חושב שאתה ממש מאמין בזה , מפני שאם כן היית מאמין בזה היית מוכר את ה - WADIA ואת וגמוט ... עולה דרגה ברמקול {ועם המחיר של האלקטרוניקה שלך אתה יכול לעלות לרמקול יקר יותר של קארמה} ונישאר עם הדנון וה-LG ולפי דבריך מגיע לתוצאה טובה יותר.

אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר.

נחזור לנושא.

איננו בוחנים אהבה או טעם בדיוק כמו שאינני חושף את הטעם האישי שלי במבחן המדפיים מפני שהוא לא מעניין. החוכמה היא לבחון מה יותר טוב ללא היתערבות הטעם.
לכן מנסיון שלי שכאשר שמעתי מספיק רמקולים בזמן האחרון האלקטרוניקה האיכותית יכולה להוציא מרמקול את המקסימום שלו באופן לא פחות ממדהים.

כן אני כתבתי מגילה ... מצטער. :wink:

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #74 

יש כאן שני דיונים מקבילים. אחד על חשיבות האלקטרוניקה בשרשרת והשני על חשיבות סקר על חלוקת התקציב ועל האפשרות להישתמש בסקר זה.
לגבי הנושא השני,
הסקר לא מיצג ולא יכול ליצג. מדובר בכ 11 אנשים שענו... עדות לבעיתיות של סקר כזה עולה כבר מהעובדה למשל, שהסקר היתעלם משני הזרמים (מיתוך מלן שקיימים ביכלל ושלא עלו בסקר) שציינתי.
לדעתי בעיה נוספת למשל היא שהסקר מיתעלם מזה שאנשים לא בהכרח קונים בצורה רציונלית. אם המטרה ליבדוק סטטיסטית חלוקת תקציב במערכת "טובה" ומאוזנת הרי הפרמטר הזה ביכלל לא היה נוכח... אפילו אים מקבלים את "חוקיות" הסקר הרי בפרובוקטיביות אפשר ליטעון שהסקר הראה בסך הכל עד כמה מושרשת הדעה הקדומה שהרמקולים צריכים לקבל את מירב התקציב... (זה פרובוקטיבי, אל תיתפסו במילה)

אני אבל מיתיחס לזה בצורה רחבה יותר ורואה כאן סכנה. אנחנו תמיד אומרים וחוזרים שאין חוקים וצריך תמיד לנסות, וזה גם טוב כך. אחת המעלות של האתר היא הדיונים וההשוואות וחילוקי הדעות החבריים שעולים כאן. מעניין לישמוע מה חשב זה על זה, ומה מי מוצא טוב יותר או פחות. הדיונים שעולים מכך מפרים מאוד, וגם אים לא מסכימים לטיעונים שבהם, לומדים מהם ונהנים. ברגע שיוצאים עים חוקים, כללים, או כללי אצבע האתר הפסיד את יחודו. אפשר לעשות רשימה של סטים שלמים מומלצים לכל רמת מחיר וליסגור את האתר....
הסכנה הגדולה שאני רואה כאן היא שאנשים שחושבים אחרת מהכללים יחששו ליכתוב כאן וכך נפסיד כולנו. כמובן שלא רק בהקשר הסקר הנל מדובר אלה בכל עינין של קביעת כללים וחוקים כמו: כבלים לא משנים, רמקולים לא משנים, צריך לעשות רק כך או רק כך, וכו... אין לי ספק שאים היתה גישה פחות קטלנית כאן לחשיבות נאמר כבלים או משככי זעזועים שונים וכדומה הינו זוכים בעוד כמה כותבים מענינים ודיונים כאלה.

זה שהעלתי דוגמאות לחלוקה תקציבית אחרת בפרוש לא אומר שחלוקת תקציב של חמישים חמישים היא שגויה. לדעתי צריך בכל מיקרה לדון לגופו. אין כללים. ולכן גם לנסות להפנות לסקר הנל כחלק מעצה למתחיל יהיה לא נכון לעשות.

שלמה, רק שיהיה ברור, חן חן על היוזמה. הרעיון לסקר יפה ומענין ושמחתי ליקרא ולקחת בו חלק. אשמח אים יהיו עוד כאלה דברים. אבל מה שאני רק מנסה להגיד כאן זה שצריך לישמור על הפרופורציות בהערכת הסקר...

.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #75 

KOOKE כתב:ה"רוב" או ה"ממוצע" בניגוד לאמרת היידשע מאמא (ולמי שלא יודע - אם כולם קפצו מהגג גם אתה תקפוץ ??) בדרך כלל לא טועה.

כמו שאמר מרטין וזו גם דעתי הסקר נועד לאותו פלוני שנכנס לפורום ושואל / מבקש עיצה -

"יש לי 50,000 ש"ח, אני מבקש להרכיב מערכת סטריאו טובה לסלון בגודל 5X8 ואני שומע את כל סוגי המוסיקה, איז ה רמקולים ובכמה, טיזה מגבר ובכמה איזה נגן CD ובכמה - נא המלצתכם?"

אייל - מה תמליץ לשואל שהוא טירון בתחום (ממש כמוני)

שלמה
...
הייתי מחלק את התקציב שלך בדיוק כמו המערכת שיש לי בבית כיום (בשווי של בין 40-50 אלף),שאחרי אין ספור שידרוגים :
רמקולים = 60% - זה כבר תלוי בך, צריך לשמוע, הייתי הולך על יד שנייה או מתצוגות.
מקור = 15% - .cd + DAC
הגברה = 10% - הייתי הולך רק על מגבר של NAD או ROTEL, הייתי הולך על יד שנייה או מתצוגה.
חיווט = 10% - AR MASTER , לרמקולים ואן דן הול ומונסטר .
חשמל = 5% - 2 מייצבי מתח + כבלים עבים לחשמל עד לנקודה ראשית בבית.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #76 

zy כתב:
MartinHSabag כתב: אני מוכן לעשות את זה אחרת - בוא נרכיב שתי מערכות כאלו לאיזה מפגש, כאשר המערכות מאחורי פרגוד.

הולך ?
...
הולך, אבל אחרי המפגש אצל "גמליאל" (השוואת cdp....) :oops: (טוב אחרי ש"אחראי מפגשים" יסיים מפגשיו עם ה"מדפיים" :) )
...
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

drambuie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #77 

נמר כתב:אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר.
...
מצטער להדחף, רק שאלה אחת לי יש...
הכיצד אתה יכול לקבוע דבר גורף שכזה?
האם במקרה הגיע לידך איזה רמקול של קארמה ובמקרה גם בדקת אותו עם הרסיבר ועם ה-DVD? :roll:
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #78 

נמר כתב: ועכשיו לשאלת השאילות.

אתה נתת דוגמה למערכת עם רסיבר שתשמע טוב יותר ממערכת שבה הרמקול זול והאלקטרוניקה יקרה . אך אינני חושב שאתה ממש מאמין בזה , מפני שאם כן היית מאמין בזה היית מוכר את ה - WADIA ואת וגמוט ... עולה דרגה ברמקול {ועם המחיר של האלקטרוניקה שלך אתה יכול לעלות לרמקול יקר יותר של קארמה} ונישאר עם הדנון וה-LG ולפי דבריך מגיע לתוצאה טובה יותר.

אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר.

:[/quote]

כמה נקודות:
1. הדוגמה שמרטין הביא מוקצנת בכוונה, כדי להבהיר את הנקודה. אך בסה"כ גם מרטין יסכים שצריך איזון בין הרכיבים (כאשר איזון זה יגיע בד"כ עם חלוקה גדולה יותר של התקציב לכיוון הרמקולים).
2. הדוגמה שהבאת, של שדרוג הרמקולים על חשבון השאר, כנראה תוציא את המערכת של מרטין מ"איזון" ולכן לא נכונה לשידרוג. לעומת זאת היא כנראה כן תישמע יותר טובה ממערכת עם חלוקה הפוכה.
3. הרמקול הבא של קארמה שנשמע יותר טוב לטעמי עולה כמעט פי שלוש מהרמקול של מרטין.
מכירת האלקטרוניקה של מרטין לא תעזור לו במקרה הזה
...

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #79 

drambuie כתב:
נמר כתב:אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר.
...
מצטער להדחף, רק שאלה אחת לי יש...
הכיצד אתה יכול לקבוע דבר גורף שכזה?
האם במקרה הגיע לידך איזה רמקול של קארמה ובמקרה גם בדקת אותו עם הרסיבר ועם ה-DVD? :roll:
...
1- ידעתי שתבוא. :wink:
2- אני מכיר את הרמקול של מרטין , ושמעתי אותו גם על הרסיבר , גם על הגמוט , וגם על האודיו אנוביישן שיש לו.

3- יש לי מספיק נסיון בהחלפת רמקולים , רכיבים , כבלים בשביל לטעון זאת .

תשובה מספקת?

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #80 

Boaz כתב:
נמר כתב: ועכשיו לשאלת השאילות.

:[/quote]

כמה נקודות:
1. הדוגמה שמרטין הביא מוקצנת בכוונה, כדי להבהיר את הנקודה. אך בסה"כ גם מרטין יסכים שצריך איזון בין הרכיבים (כאשר איזון זה יגיע בד"כ עם חלוקה גדולה יותר של התקציב לכיוון הרמקולים).
2. הדוגמה שהבאת, של שדרוג הרמקולים על חשבון השאר, כנראה תוציא את המערכת של מרטין מ"איזון" ולכן לא נכונה לשידרוג. לעומת זאת היא כנראה כן תישמע יותר טובה ממערכת עם חלוקה הפוכה.
3. הרמקול הבא של קארמה שנשמע יותר טוב לטעמי עולה כמעט פי שלוש מהרמקול של מרטין.
מכירת האלקטרוניקה של מרטין לא תעזור לו במקרה הזה
...
נכון בועז , אבל כמו שמרטין יצר מטאפורה אני יצרתי מטאפורה.
העיניין הוא פשוט , אי אפשר לצפות מרמקול יקר שינגן טוב ללא תנאים טובים.
אך בהחלט מומלץ לתת לרמקול פחות איכותי את התנאים הטובים ביותר בכדי להוציא ממנו את המיטב.

לנסיוני רמקול איכותי {עזוב מחיר בצד} יוציא לך הרבה רוע מאלקטרוניקה לא טובה ויחשוף את כל מגרעותיה.

כמו שמרטין מצטט לא פעם אחת.

"הרמקול הוא זכוכית מגדלת של האלקטרוניקה שלך"
...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”