MartinHSabag כתב:מה זה "יינצח בהליכה" ?
עבורך? עבורי? עבור הרוב?
אני מוכן לעשות את זה אחרת - בוא נרכיב שתי מערכות כאלו לאיזה מפגש, כאשר המערכות מאחורי פרגוד.
נביא חברי האתר, נשים קטעים על כל מערכת ואנשים ייצטרכו להגיד מה הם אהבו יותר.
הולך ?
...
זה ממש לא מעניין מה אנשים אהבו יותר . {לא כולם אוהבים את מה שיותר טוב}.
אסביר.
קח לדוגמה את מבחן המדפיים שאני עושה ... ישנם רמקולים שממש לא אהבתי {לא משנה מי} אבל הם קיבלו ביקורת מצויינת מפני שהם עמדו בלי בעיה בפרמטרים הניבדקים.
אינני יכול להיתווכח איתך מה אתה אוהב יותר , אך מה טוב יותר , מדוייק , הדוק , מפורט , מאוזן , מיקרו ומאקרו דינמיקה , מהירות וכ"ו הם עיניין המבחן.
כאשר הקומט יהיה מהיר , מדוייק , מפורט ומאוזן יותר מחברו היקר יותר עם אלקטרוניקה הפשוטה לא יהיה כאן ויכוח כיוון שזה יוכיח שעם אלקטרוניקה פשוטה הרמקול היקר יחסוף את החסרונות שלה.
ועכשיו לשאלת השאילות.
אתה נתת דוגמה למערכת עם רסיבר שתשמע טוב יותר ממערכת שבה הרמקול זול והאלקטרוניקה יקרה . אך אינני חושב שאתה ממש מאמין בזה , מפני שאם כן היית מאמין בזה היית מוכר את ה - WADIA ואת וגמוט ... עולה דרגה ברמקול {ועם המחיר של האלקטרוניקה שלך אתה יכול לעלות לרמקול יקר יותר של קארמה} ונישאר עם הדנון וה-LG ולפי דבריך מגיע לתוצאה טובה יותר.
אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר.
נחזור לנושא.
איננו בוחנים אהבה או טעם בדיוק כמו שאינני חושף את הטעם האישי שלי במבחן המדפיים מפני שהוא לא מעניין. החוכמה היא לבחון מה יותר טוב ללא היתערבות הטעם.
לכן מנסיון שלי שכאשר שמעתי מספיק רמקולים בזמן האחרון האלקטרוניקה האיכותית יכולה להוציא מרמקול את המקסימום שלו באופן לא פחות ממדהים.
כן אני כתבתי מגילה ... מצטער.

"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".