odedwe כתב:"לגבי פעילות של האתר עם יס - דיברתי איתם על כך והם ישקלו זאת בהמשך. אם יש כאן עניין, תגיבו ונוכל להעביר להם וזה אולי יעזור בשכנוע. בעבר עשינו פעילויות כאלה וזה היה מוצלח מאוד."
בוא נשאל ככה
מי מתנגד לפעילות הזאת?
נראה לי שכולם בעד.
...
כן, גם לי לא היתה ברורה הבקשה הזאת...
הוותיקים פה זוכרים את גלית מ-yes שצירפה וליוותה קבוצת נסיינים מפה בניסוי של ה-Yes Max. זה היה אחלה והיה שיתוף פעולה יוצא דופן מצד המשתמשים בניסוי ויס רק הרוויחה מכך, אני לא רואה סיבה שהפעם זה יהיה אחרת.
odedwe
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
שליחה
YanivPL כתב:
...
...
כן, גם לי לא היתה ברורה הבקשה הזאת...
הוותיקים פה זוכרים את גלית מ-yes שצירפה וליוותה קבוצת נסיינים מפה בניסוי של ה-Yes Max. זה היה אחלה והיה שיתוף פעולה יוצא דופן מצד המשתמשים בניסוי ויס רק הרוויחה מכך, אני לא רואה סיבה שהפעם זה יהיה אחרת.
...
·
יש פה מישהו שעובד ב YES אבל לצערי הרב נראה לי שהוא לא מנהל גדול בחברה שיכול לצרף את חברי הפורום פה לניסוי של YES.
אני למשל מעוניין לדעת ב 4K בכמה ביט רייטים צריך להיות השידור?
לפי הצילום ממסיבת העתונאים קשה לי לראות את זה בצורה ברורה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
odedwe
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ArielAberjil כתב:אגב נאמר במקום שהחברה תחל בתמיכה ובמעבר ל1080P כאשר כיום נמצא ב1080I היא פשוט תדלג על כך ותקפוץ קדימה ל4K שימו לב
...
·
אם אני לא טועה כל מכשיר טלוויזיה מתאים, ממיר את איכות השידור מ I ל P.
השם האמיתי שלי זה רמי,
·
תודה
אבל גם קודם היה במאמר וידאו
אז מה הפעם ההבדל?
השם האמיתי שלי זה רמי,
odedwe
חבר פעיל במיוחד
שליחה
berlad26 כתב:
...
...
·מצאתי את הוידאו הזה, לא אני העליתי אותו.
...
·
איפה מצאת את הוידאו הזה?
אני מעוניין לשאול את מי שהפיץ את הוידאו הזה במה הסיבה שהוידאו קיים אבל הפס קול שלו הושתק.
כי זה נראה לי מהלך טיפשי מצד בעלי זכויות היוצרים של היצירה הזאת, אולי תשובה שלהם תגרום לי להאמין שיש הצדקה בצעד של של רק השתקת קול, כאשר בכל מקרה לא מראים שם רק קטעים מהתכנים.
השם האמיתי שלי זה רמי,
cohen_m
טרול
תגובות: 489
שליחה
הסמנכ"ל הטכני המכובד לא ידע להשיב על נושא גיבוי התכנים המוקלטים לענן ובחזרה לממיר.
אני משער שזה לא יהיה בר ביצוע
odedwe
חבר פעיל במיוחד
שליחה
גם לא מובן לי באיזה צורה של 4K הם רוצים לשדר
של I או של P ?
2160 P או
2160i ?
השם האמיתי שלי זה רמי,
berlad26
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
שליחה
odedwe כתב:
...
...
·
איפה מצאת את הוידאו הזה?
אני מעוניין לשאול את מי שהפיץ את הוידאו הזה במה הסיבה שהוידאו קיים אבל הפס קול שלו הושתק.
כי זה נראה לי מהלך טיפשי מצד בעלי זכויות היוצרים של היצירה הזאת, אולי תשובה שלהם תגרום לי להאמין שיש הצדקה בצעד של של רק השתקת קול, כאשר בכל מקרה לא מראים שם רק קטעים מהתכנים.
...
·הוידאו היה באותו ערוץ של הוידאו (ערוץ היוטיוב של ht) ללא האודיו.
יצא לי לקרוא כמה טוקבקים באתרים השונים על הכרזת יס היום וכמות השטויות שאנשים אומרים מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אני יודע שהם לא מבינים בנושא, גם אני לא מבין גדול בכלל. אבל הדברים שכותבים. כמו: "מי צריך את זה, זה לא שימושי".
"קודם שיהיה hd בערוצים המסחריים" - מה הקשר לזה וליס? אנשים פשוט אוהבים להתלונן כל הזמן.
זורו44
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
שליחה
עופר,
בהנחה שתקבל את הממיר כנסיין,
תוכל לצרף אותי גם.
תודה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
shay1
חבר ותיק
תגובות: 2164
שליחה
אני מקווה שיס שיפרו את ממשק ההפעלה למכשיר עכב ממשק קצת עלוב בקווטרו ללא הנדסת אנוש מוצלחת ובאגים מעצבנים אם לא זה אכזבה גדולה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור
שליחה
הרבה ביקשו שאני אוסיף אותם לניסוי. אני ךא בניסוי ואינני עובד של יס ולכן אין לי שום יכול. לקבוע מי בניסוי ומי לא (כולל לגבי עצמי).
אם יס יביעו עניין בשת״פ אנחנו נשמח אבל מקווה שברור לכולם שזה תלוי אך ורק ביס.
יצא לי לקרוא כמה טוקבקים באתרים השונים על הכרזת יס היום וכמות השטויות שאנשים אומרים מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אני יודע שהם לא מבינים בנושא, גם אני לא מבין גדול בכלל. אבל הדברים שכותבים. כמו: "מי צריך את זה, זה לא שימושי".
"קודם שיהיה hd בערוצים המסחריים" - מה הקשר לזה וליס? אנשים פשוט אוהבים להתלונן כל הזמן.
· אני לא יודע מה להגיד לך, אם הנהלת הפורום הזה העלתה את הסרטון המלא והשתיקו את פס הקול והנהלת האתר לא רושמת פה סיבה שבעלי זכויות הסרטון רק השתיקו את הפס קול של הסרטון הזה, כנראה שלא יהיה קל לדעת למה גרם לבעלי זכויות היוצרים לבצע את ההשתקה הזאת, תתקן אותי בבקשה אבל לפי חוק זכויות יוצרים מה שלצורך לימוד נחשב לשימוש הוגן, והמסיבת עיתונאים זה סוג של ללמד את העיתונאים במה שYES רוצה לעשות לטובת ציבור הלקוחות שלה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
odedwe
חבר פעיל במיוחד
שליחה
oferlaor כתב:הרבה ביקשו שאני אוסיף אותם לניסוי. אני ךא בניסוי ואינני עובד של יס ולכן אין לי שום יכול. לקבוע מי בניסוי ומי לא (כולל לגבי עצמי).
אם יס יביעו עניין בשת״פ אנחנו נשמח אבל מקווה שברור לכולם שזה תלוי אך ורק ביס.
...
·
אז אני מתחנן שתציע להם לשיתוף פעולה הזה.
אני לא בטוח ש לנו הגולשים הם יקשיבו בנושא הזה, אלא רק להנהלת אתר האינטרנט הזה שרוצה לעשות את השיתוף פעולה הזה שזה אתה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
cohen_m
טרול
תגובות: 489
שליחה
odedwe כתב:
...
...
·
אז אני מתחנן שתציע להם לשיתוף פעולה הזה.
אני לא בטוח ש לנו הגולשים הם יקשיבו בנושא הזה, אלא רק להנהלת אתר האינטארנט הזה שרוצה לעשות את השיתוף פעולה הזה שזה אתה.
...
·
רמקולים,
תפסיק להתחנן,בתחילת 2017 הממיר הזה יגיע גם אליך.
שיתוף אחד כמוך בניסוי זה כמו מתכון להתאבדות
GalitAharon-shemesh
חבר פעיל
תגובות: 75
שליחה
@berlad26
·
ברלד , הטוקבקים והפורומים וכ"ו אלו בדיוק קהל היעד שיס מנסה לתפוס - אלו הלקוחות שנוטשים אותה
לא הייתי מזלזלת בדעת הקהל שכמעט באופן גורף (כולל בעמוד הפייס של יס) טוענים שזה מהלך מיותר
להזכירך, לפני פחות משנה ניתח "גלובס" את האסטרטגיה של YES בהשקת ממיר הקווטרו וטען שהמהלך לא ימנע אבדן לקוחות- באותה התקופה יס הציגה מידי רבעון גיוס לקוחות והטענות של גלובס היו נשמעות תלושות בפועל הנטישה מיס התחילה וממיר כזה או אחר לא ישנה דבר - הוט הפנימה והתחילה לשפר תוכן- יס לא
ברלד , הטוקבקים והפורומים וכ"ו אלו בדיוק קהל היעד שיס מנסה לתפוס - אלו הלקוחות שנוטשים אותה
לא הייתי מזלזלת בדעת הקהל שכמעט באופן גורף (כולל בעמוד הפייס של יס) טוענים שזה מהלך מיותר
להזכירך, לפני פחות משנה ניתח "גלובס" את האסטרטגיה של YES בהשקת ממיר הקווטרו וטען שהמהלך לא ימנע אבדן לקוחות- באותה התקופה יס הציגה מידי רבעון גיוס לקוחות והטענות של גלובס היו נשמעות תלושות בפועל הנטישה מיס התחילה וממיר כזה או אחר לא ישנה דבר - הוט הפנימה והתחילה לשפר תוכן- יס לא
אני מסכים מאוד. זה מאוד מגניב לקבל רזולוציה גבוהה אבל אנשים רוצים ת-ו-כ-ן.
ברור שיס אולצה לקיים על זה מסיבת עיתונאים בגלל סלקום (ספורט וערוצי לייפ סטייל מיותרים) והוט (HBO).
·
oferlaor
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור
שליחה
לא יודע. אני דווקא חושב שהתוכן של יס הוא מספק מאוד. זו דעתי.
אבל מהלינק שפורסם כאן למעלה - הניתוח של גלובס נכון בהחלט
הוא חזה נטישת לקוחות עוד לפני שהיא התחילה וההיצמדות של יס לאותם מהלכים היא שגויה
ונשאל שאלה מזווית אחרת - כמה אנשים בעלי טלוויזית 4K בכלל צריכים ממיר?
האפליקציות המובנות בטלוויזיות החכמות והמגמה שכבר קיימת - לחתוך את הכבלים
ועד שהממיר ישווק לקהל הרחב גם הוט תהיה שם ואולי עוד שחקניות..
אז לאיזה פלח שוק מיועד המהלך הזה?
ariesjer
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
שליחה
אתם בכלל לא בכיוון, המחיר ורק המחיר הוא שקובע. גם המודל של 700 ערוצים, כש-690 מתוכם מיותרים, פשט את הרגל: תנו חבילה מצומצמת + VOD במחיר אחד וידוע מראש ולא כל השטויות שמסביב.