סטרימר זול ואיכותי NEXBOX A95X [מומלץ]
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי אם אתה לא הולך להשתמש באנדרויד לשום דבר חוץ מקודי עדיף לקחת קופסה שמאפשרת התקנה של LibreELEC. להתקין עליה את המערכת ולשכוח ממרבית הבעיות שהזכרת.
ד"א, זה בדיוק מה שעשיתי. על ה-M8S+ שלי התקנת קודם OE, ולפני שבוע-שבועיים שדרגתי ל-LE, ובסך הכל אני מאד מרוצה מאיך שהכל עובד.
ד"א, זה בדיוק מה שעשיתי. על ה-M8S+ שלי התקנת קודם OE, ולפני שבוע-שבועיים שדרגתי ל-LE, ובסך הכל אני מאד מרוצה מאיך שהכל עובד.
תודה על המידע המפורט
אני עדיין מחפש קופסא בעלת מעבד 905 (כדי להתקין LE, אגב, על פי מה שקראתי , מעבד 905X לא נבדק עם LE ולמעבדי S912 לא מצאתי גרסאות LE כלל)
אני מעוניין בתצורת 2/16 ג"ב אבל עם רשת 1 ג"ב אתרנט ולא 100 מ"ב
יש למישהו המלצה בטווח המחירים הזה?(50-70 דולר)
אני עדיין מחפש קופסא בעלת מעבד 905 (כדי להתקין LE, אגב, על פי מה שקראתי , מעבד 905X לא נבדק עם LE ולמעבדי S912 לא מצאתי גרסאות LE כלל)
אני מעוניין בתצורת 2/16 ג"ב אבל עם רשת 1 ג"ב אתרנט ולא 100 מ"ב
יש למישהו המלצה בטווח המחירים הזה?(50-70 דולר)
נערך לאחרונה על ידי tvfan1 ב 06/11/2016 17:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- netanelhulo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קיימת אפשרות במכשיר ה netbox שאותו אני רוצה לחבר לטלויזיה להתקין קודי עם תוסף ישראל לייב.
ואם כן אז איך?
תודה.
ואם כן אז איך?
תודה.
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
netanelhulo אפשר להתקין קודי ומה שאתה רוצה על הסטרימר, הוא מגיע עם קודי מותקן מראש ועמוס לעייפה.
מומלץ להסירו ולהתקין קודי מהחנות של גוגל ולאחר מכן להתקין כל תוסף שאתה רוצה רגיל. זהו לא שרשור תמיכה לישראלייב - יש לך שרשור מסודר עם מדריך בעברית איך להתקין את התוסף על הקודי, ראה בחתימה שלי בפורום.
תתחדש
מומלץ להסירו ולהתקין קודי מהחנות של גוגל ולאחר מכן להתקין כל תוסף שאתה רוצה רגיל. זהו לא שרשור תמיכה לישראלייב - יש לך שרשור מסודר עם מדריך בעברית איך להתקין את התוסף על הקודי, ראה בחתימה שלי בפורום.
תתחדש
-
benny123
- חבר מכור קשה

המעבד הגרפי בסטרימר הוא איכותי וקיים ברוב הסטרימרים הסיניים בשוק.. MALI-450
מחוץ לקודי אם חשקה נפשך לנגן תשתמש בנגן MX PLAYER שהוא די מומלץ ועושה את העבודה יפה כמובן תומך בהאצת חומרה.
אם יש לך איזה שהוא קושי עם הנגן התקן את הקודאקים שלו מהחנות של גוגל.
מחוץ לקודי אם חשקה נפשך לנגן תשתמש בנגן MX PLAYER שהוא די מומלץ ועושה את העבודה יפה כמובן תומך בהאצת חומרה.
אם יש לך איזה שהוא קושי עם הנגן התקן את הקודאקים שלו מהחנות של גוגל.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שאלה קטנה נוספת . אצלי הקודי ישמש העיקר לצפיה בסדרות ומידי פעם לראות סרטים שלא איכפת לי איכות הסאונד שלהם (ראיתי שכמעט ואין תכנים עם DD )
ככה אני מוריד בטורנט וצופה.
האם בכל זאת צריך להסיר את הקודי שמותקן במכשיר ולהתקין גרסא 17 ?הוא כבר מגיע עם ההרחבות המובילות פוניקס אקסודוס וכו'..אני דיי מסתבך עם כל הקונפיגורציות התחלתי לקרוא מדריכים ונראה לי התעסקות ..
ככה אני מוריד בטורנט וצופה.
האם בכל זאת צריך להסיר את הקודי שמותקן במכשיר ולהתקין גרסא 17 ?הוא כבר מגיע עם ההרחבות המובילות פוניקס אקסודוס וכו'..אני דיי מסתבך עם כל הקונפיגורציות התחלתי לקרוא מדריכים ונראה לי התעסקות ..
-
benny123
- חבר מכור קשה

Oran1984 אין סאונד בטלוויזיה כטלוויזיה או כשאתה בסטרימר?
האם ניסית לנגן תוכן מהאנדרואיד עצמו ואין סאונד או רק בקודי?
אם יש סאונד בטלוויזיה כטלוויזיה ולא בערוץ של הסטרימר והתשובה שלילית לגבי שאלתי השנייה בשני המצבים
נסה החלפת כניסה במסך, אם לא עוזר החלפת כבל HDMI.
אני לא שולל ששחקת בטעות בהגדרות הסטרימר, שווה שתבדוק גם הגדרות אנדרואיד ונסה להרים ווליום עד הסוף עם השלט של הסטרימר לפני שאתה עושה משהו ממה שהצעתי לפני.
האם ניסית לנגן תוכן מהאנדרואיד עצמו ואין סאונד או רק בקודי?
אם יש סאונד בטלוויזיה כטלוויזיה ולא בערוץ של הסטרימר והתשובה שלילית לגבי שאלתי השנייה בשני המצבים
נסה החלפת כניסה במסך, אם לא עוזר החלפת כבל HDMI.
אני לא שולל ששחקת בטעות בהגדרות הסטרימר, שווה שתבדוק גם הגדרות אנדרואיד ונסה להרים ווליום עד הסוף עם השלט של הסטרימר לפני שאתה עושה משהו ממה שהצעתי לפני.
-
benny123
- חבר מכור קשה

עדכון המחיר ירד בחצי, דוגמה למוכר שמציע את הסטרימר במחיר בדיחה עם אנדרואיד 6
http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-B7N ... SwiONYQAv7
אגב הסטרימר עובד תקין מיום הקנייה אצל החברים ואני כנראה אזמין אחד גם לעצמי בהחלט עושה רושם שמדובר בעיסקה כדאית למי שרוצה להפוך את המסך שלו למתקדם יותר עם התקנת קודי
טלוויזיה חיה, VOD ותוספים נוספים.
http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-B7N ... SwiONYQAv7
אגב הסטרימר עובד תקין מיום הקנייה אצל החברים ואני כנראה אזמין אחד גם לעצמי בהחלט עושה רושם שמדובר בעיסקה כדאית למי שרוצה להפוך את המסך שלו למתקדם יותר עם התקנת קודי
טלוויזיה חיה, VOD ותוספים נוספים.