jacko-il כתב:יש יתרון גדול לפלזמה (פלזמה איכותית כמו הקורו וה- VT , ZT וכו' של פנסוניק) על OLED והוא בעיקר יכולת פירוט בגווני האפור של הקצת מעל השחור המוחלט והאחידות האזורים האלה. אבל, זה משהו ששופר משמעותית בסדרות החדשות של LG (ב- B, C, E וה- G) והיה פחות מגוהץ בסדרות הקודמות. חוץ מזה, לא רואה איזה עוד יתרון יש לפלזמה.
אבל מה אני יודע, בהשקה של ח.י חברים מהפורום פה התחילו להעלות לדיון שהמסכים הללו (לדעתי הכוונה בכללי למסכים מודרנים) לא מתמודדים טוב עם ערוצי SD כמו 22 ו- 10.. אז לאנשים כאלה (לא בקטע מזלזל, הסתבר לי שיש באמת הרבה כאלה) אני אומר - תישארו עם פלזמה או עם CRT. שוב, לא בקטע מזלזל, פשוט מה הפואנטה בלקנות פרארי ולשאול איך היא מתמודדת עם הבורות שיש בכבישים בארץ ?
...
·
אני רק אומר את דעתי,שהיא כמו דעתך,
יש לי את הקורו האחרונה שיוצרה 5090H, מאז שהפסיקו לייצר את הפלזמות ובמיוחד פיוניר ופנסוניק(שפנסוניק קנתה את כל הטכנולוגיה מפיוניר) אני שואל את עצמי מי תיהיה המחליפה של הפלזמה שלי ,
שנים שאני מטייל עם חברים בלבחור מסך טלוויזיה-ואין שום דבר שאני מוכן לקנות! הLCD והLED', סליחה שאני אומר זאת-בושה של מסכים, גם ברמות הכי יקרות!! עננות וריצודים שזה פשוט "מסכים מקולקלים" מבחינתי!
אם חס וחלילה הפלזמה שלי הייתה מתה,אני הייתי מוכן לקנות פלזמה יד שניה גם במחיר מופקע.
ואז הגיע הOLED ,
אני מסכים (וגם אמרתי זאת) שלOLED יש יתרונות על הפלזמה בברור!!!
העומק של המסך,העוצמה,הדיוק,הצבעים...מה אומר ממש תענוג,
נרגעתי,המרדף אחר המחליף לפלזמה שלי הגיע לסיום,אחרי כמעט 8 שנים של חששות שבהן לא היה מחליף ראוי לפלזמה,נמצא המחליף,
אבל! לדעתי וטעמי-הפלזמה יותר נעימה וטבעית,כמו שאתה אומר,הOLED זה פררי שלא בהכרח מתאים לאנשים כמוני,
אין ספק שהOLED הוא ליגה ומעולה,אבל כל עוד הפזמה שלי חייה ומעולה!!! אין לי שום סיבה להחליף לOLED.
אחי קנה את הOLED 910 ואומר בצורה ברורה-אני מעדיף את הפלזמה,
כשהיא תמות חס וחלילה,חמסה חמסה חמסה,וזה יקרא כנראה בשנתיים הקרובות,אני אקנה אולד
אין ספק שאולד זה היום שיא הטכנולוגיה,
אני שמח מאוד!! שפנסוניק התחילה לקנות את הפנלים מLG ותשים עליה את הטכנולוגיה שלה (של פיוניר) ואז אולי תיהיה עוד קפיצת מדרגה!
כיף חיים.