זהו, התחדשתי במסך OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #61 

MartinHSabag כתב:@cohen_m
·

יש גם המון רומנטיקה בנושא הזה. משהו שאי אפשר להשיג יותר....אז יש גלוריפיקציה של טכנולוגיה שנעלמה. ממש כמו תקליטים....וכן, יש לי יותר תקליטים מדיסקים וקבצים....אז מותר לי להגיד את זה.
...
·מרטין,
לגבי רומנטיקה-יש כאן חבר שרשם קודם היכן מוצאים רומנטיקה:wink:
הכל תירוצים ושכנוע עצמי.
ברגע שמחירי ה OLED ירדו-אף אחד לא יזכיר את הפלזמה

זוכר שפעם היללו את מסך ה CRT של טושיבה בומבה?:wink:

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #62 

MartinHSabag כתב:תתחדש! סוף סוף.....לדעתי כבר מזמן LEDים נותנים תמונה טובה יותר מהקורו וכל שכל OLED, אממה? לכל אחד סקאלה שונה של מה זה "טוב יותר".
אחד יעדיף רזולוציה והשני קונטראסט, שלישי עוצמת הארה ורביעי בכלל יסתכל על פרמטרים כמו עיצוב ופונקציונאליות...כך שיש מקום לכולם.
אני אישית, אם הייתי יכול, הייתי הולך על OLED או LED מתקדמת ללא שום הסתכלות אחורה....
...
·
נכון מאוד (Y)
זה בדיוק מה שאני טוען כבר שנים ארוכות, אלא שכל מיני חכמולוגים שאוהבים לחסוך
שכנעו את עצמם שהטכנולוגיה בתחום המסכים נעצרה סופי אי שם בשלהי 2008 ולכן
אין להם שום סיבה לשדרג.
הדבר העיקרי שהחזיק אותם בדיסוננס זה שפותח השרשור בעצמו בחר עד עכשיו
להשאר עם פלזמה קורו ועכשיו הכניס אותם
לבעיה רצינית בשדרוג הנוכחי ושמט את הקרקע סופית תחת רגליהם....
הדברים הנכונים שכתבת כמובן שלא עוזרים להם - ממש ״מלח על הפצעים״ 8)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #63 

חברים, עדיין, זו לא סיבה להקניט ולא לרדת לפסים אישיים.
כל אחד יכול לבחור במה שעושה לו טוב וזה בסדר גמור.
כולי רומנטיקה אחת גדולה בהרבה מאוד תחומים (שעונים, עטים נובעים, אופנוע קאסטום, מכונת קפה ידנית, פטיפון ועוד), פשוט בתחום הטלוויזיה לא ואחרים כן, לגיטימי.
לא ישכנעו אותי שקטנוע מנהלים יותר "טוב" מהארלי...למה? כי אני לא מונע משיקולים של פרקטיקה, זה בא ממקום אחר לחלוטין וזה בסדר גמור גם פה. זה היופי בתחביב הזה ומה שגורם לו להמשיך לפרוח גם אחרי 12 שנה שהאתר קיים, כי יש מקום לכולם ואין משהו שהוא "אבסולוטי".

אפשר ורצוי להתדיין, להעלות טיעונים בעד ונגד, אבל אפשר לגמרי לזנוח את השימוש במילים או מונחים פוגעניים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #64 

תתחדש.... תענוג
העם דורש..... כל מיני דברים

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #65 

אני לא חושב שיש כאן רבים שיתנגדו להחליף את הפלאזמה שלהם (קורו/VT) בOLED אם נניח ההחלפה הייתה חינמית. לא חושב שיש מישהו שחווה OLED עדכנית וחושב אחרת. כמו שעפר אמר - כמעט כבר אין יתרונות לפלאזמה (אם בכלל). והיתרונות לOLED ככל הנראה יכולים להמשך כספר ארוך ביותר.

אבל כשנכנס שיקול כספי כפול:
א. שווי מסכי הקורו/VT שנקנו בכסף רב - שווה היום... גרוש באופן יחסי.
ב. מסכי OLED בגודל הרצוי יעלו שוב כמו עלות המסך דאז.

אז בהסתכלות רחבה לרוב האנשים - והעובדה שהרבה גם לא באמת מנצלים/ינצלו 4K בזמן הקרוב - לפחות לא ברמה הרצוייה - ואפשר להבין למה הרוב אומרים שיישארו עם הפלאזמה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #66 

יש יתרון גדול לפלזמה (פלזמה איכותית כמו הקורו וה- VT , ZT וכו' של פנסוניק) על OLED והוא בעיקר יכולת פירוט בגווני האפור של הקצת מעל השחור המוחלט והאחידות האזורים האלה. אבל, זה משהו ששופר משמעותית בסדרות החדשות של LG (ב- B, C, E וה- G) והיה פחות מגוהץ בסדרות הקודמות. חוץ מזה, לא רואה איזה עוד יתרון יש לפלזמה.
אבל מה אני יודע, בהשקה של ח.י חברים מהפורום פה התחילו להעלות לדיון שהמסכים הללו (לדעתי הכוונה בכללי למסכים מודרנים) לא מתמודדים טוב עם ערוצי SD כמו 22 ו- 10.. אז לאנשים כאלה (לא בקטע מזלזל, הסתבר לי שיש באמת הרבה כאלה) אני אומר - תישארו עם פלזמה או עם CRT. שוב, לא בקטע מזלזל, פשוט מה הפואנטה בלקנות פרארי ולשאול איך היא מתמודדת עם הבורות שיש בכבישים בארץ ?

cohen_m
טרול
טרול

שליחה #67 

Itay_Pollak כתב:אני לא חושב שיש כאן רבים שיתנגדו להחליף את הפלאזמה שלהם (קורו/VT) בOLED אם נניח ההחלפה הייתה חינמית. לא חושב שיש מישהו שחווה OLED עדכנית וחושב אחרת. כמו שעפר אמר - כמעט כבר אין יתרונות לפלאזמה (אם בכלל). והיתרונות לOLED ככל הנראה יכולים להמשך כספר ארוך ביותר.

אבל כשנכנס שיקול כספי כפול:
א. שווי מסכי הקורו/VT שנקנו בכסף רב - שווה היום... גרוש באופן יחסי.
ב. מסכי OLED בגודל הרצוי יעלו שוב כמו עלות המסך דאז.

אז בהסתכלות רחבה לרוב האנשים - והעובדה שהרבה גם לא באמת מנצלים/ינצלו 4K בזמן הקרוב - לפחות לא ברמה הרצוייה - ואפשר להבין למה הרוב אומרים שיישארו עם הפלאזמה.
...
·המילה "להתקדם" היא מילת המפתח כאן
מי שהשכיב 30-20K לפני 8 שנים סביר להניח יעשה זאת בקרוב.
בוודאי הבחנתם שיש כבר ניצנים בנושא...
נשאר רק להשתחרר ממעצורים,מהסטיגמות ,מדיעות קדומות ומשכנוע עצמי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #68 

@Itay_Pollak
·כן, בערך, ממש לא.

בוא נניח בצד את שיקול המחיר, כי כפי שכתבתי לפני כן - במקרה שלי זה לא השיקול.

העיניין הוא שכדי לדחוף אותי לבצע רכישה והחלפה צריך תחילה להתגבר על שני מחסומים עיקריים - ראשית, האם יש בעיה הדורשת טיפול? ושנית, בכמה עבודה מצידי כרוך השינוי.

לחלק הראשון של השאלה יש תשובה מאוד פשוטה: אני לא מרגיש שיש בעיה ולכן אין לי מוטיבציה לצאת לשופינג.

ונניח וכן מצאתי או שתקפה אותי גחמה? אז כאן נכנס סיפור הטרחה: אני לא אוהב לכייל מסכים. זה לא שאני לא יודע או שאני לא טוב בזה או שאין לי את הציוד המתאים. זה בדיוק כמו הסיפור עם כדורגל - עבורי זה מעניין פחות או יותר כמו להתבונן על צבע שמתייבש על הקיר או להמתין שהדשא יצמח. צריך גם לחווט מחדש, לתכנת מחדש את ה harmony, ואללה - אין לי כוח לזה ואני מעדיף לדחות את זה עד לרגע שבו המסך הנוכחי יביא לי קריז אמיתי.

מה לעשות - אני עצלן.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #69 

jacko-il כתב:יש יתרון גדול לפלזמה (פלזמה איכותית כמו הקורו וה- VT , ZT וכו' של פנסוניק) על OLED והוא בעיקר יכולת פירוט בגווני האפור של הקצת מעל השחור המוחלט והאחידות האזורים האלה. אבל, זה משהו ששופר משמעותית בסדרות החדשות של LG (ב- B, C, E וה- G) והיה פחות מגוהץ בסדרות הקודמות. חוץ מזה, לא רואה איזה עוד יתרון יש לפלזמה.
אבל מה אני יודע, בהשקה של ח.י חברים מהפורום פה התחילו להעלות לדיון שהמסכים הללו (לדעתי הכוונה בכללי למסכים מודרנים) לא מתמודדים טוב עם ערוצי SD כמו 22 ו- 10.. אז לאנשים כאלה (לא בקטע מזלזל, הסתבר לי שיש באמת הרבה כאלה) אני אומר - תישארו עם פלזמה או עם CRT. שוב, לא בקטע מזלזל, פשוט מה הפואנטה בלקנות פרארי ולשאול איך היא מתמודדת עם הבורות שיש בכבישים בארץ ?
...
·
אני רק אומר את דעתי,שהיא כמו דעתך,

יש לי את הקורו האחרונה שיוצרה 5090H, מאז שהפסיקו לייצר את הפלזמות ובמיוחד פיוניר ופנסוניק(שפנסוניק קנתה את כל הטכנולוגיה מפיוניר) אני שואל את עצמי מי תיהיה המחליפה של הפלזמה שלי ,
שנים שאני מטייל עם חברים בלבחור מסך טלוויזיה-ואין שום דבר שאני מוכן לקנות! הLCD והLED', סליחה שאני אומר זאת-בושה של מסכים, גם ברמות הכי יקרות!! עננות וריצודים שזה פשוט "מסכים מקולקלים" מבחינתי!

אם חס וחלילה הפלזמה שלי הייתה מתה,אני הייתי מוכן לקנות פלזמה יד שניה גם במחיר מופקע.

ואז הגיע הOLED ,

אני מסכים (וגם אמרתי זאת) שלOLED יש יתרונות על הפלזמה בברור!!!

העומק של המסך,העוצמה,הדיוק,הצבעים...מה אומר ממש תענוג,

נרגעתי,המרדף אחר המחליף לפלזמה שלי הגיע לסיום,אחרי כמעט 8 שנים של חששות שבהן לא היה מחליף ראוי לפלזמה,נמצא המחליף,

אבל! לדעתי וטעמי-הפלזמה יותר נעימה וטבעית,כמו שאתה אומר,הOLED זה פררי שלא בהכרח מתאים לאנשים כמוני,

אין ספק שהOLED הוא ליגה ומעולה,אבל כל עוד הפזמה שלי חייה ומעולה!!! אין לי שום סיבה להחליף לOLED.

אחי קנה את הOLED 910 ואומר בצורה ברורה-אני מעדיף את הפלזמה,

כשהיא תמות חס וחלילה,חמסה חמסה חמסה,וזה יקרא כנראה בשנתיים הקרובות,אני אקנה אולד

אין ספק שאולד זה היום שיא הטכנולוגיה,

אני שמח מאוד!! שפנסוניק התחילה לקנות את הפנלים מLG ותשים עליה את הטכנולוגיה שלה (של פיוניר) ואז אולי תיהיה עוד קפיצת מדרגה!
כיף חיים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #70 

רועי, זה בדיוק הכיוון אליו פנסוניק מכוונת את המחקר ופיתוח שלה.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panny-ol ... 014348.htm
[left]Panasonic said it’s focusing its R&D on perfecting near-black handling, an Achilles’ heel which has plagued other OLEDs leading to missing detail in dark scenes. The company believes it can draw upon its expertise and experience from developing plasma display panel (PDP), another self-emissive technology capable of deep blacks, to tackle this problem.[/left]
...
מה שכן, צריך גם לזכור שיש במקביל עוד כיוונים כרגע בתעשייה עם טכנולוגיות שונות לגמרי. אולי נראה אבי טיפוס מעניינים עם QD בעוד כמה שנים..

והאם לשדרג וכו', זה בסופו של יום תלוי בצרכים ובתקציב.

וכאן אני יוצא מהדיון הזה, כי סטינו לגמרי והרסנו לעפר לגמרי את הדיון!! עד שהבנאדם מתחדש במסך חדש, פותחים לו כאן מדור חפירות בע"מ.

עפר,
כנראה שלא שמת לב או שברח לך מהראש, אך אשמח אם תוכל לענות על מה ששאלתי אותך בתחילת השרשור לגבי הכיול. לא שזה כזה עקרוני, פשוט סתם מסקרנות. (בהנחה שעשית בכלל כיול מבחינת איזון הלבן)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #71 

acc2 כתב:

...
...
·
אצל רבים זה השיקול הבלעדי ולכן הם משכנעים את עצמם שאין יותר צורך לשדרג מכיוון
שהטכנולוגיה נעצרה סופית איפשהו ב2008......
אך צחוק הגורל לאלה יהיה קשה יותר מעכשיו להמשיך לשכנע את עצמם לאחר השוק העצום
שקיבלו עם השרשור הזה.
אין להם יותר יכולת להשען ולהסתמך על הגורו עם הקורו!! :wink:
...
למה אתה כל כך נסער??? מה כל כך מפריע לך שאנשים מחליטים מסיבותיהם שלהם (כמוני) שלא משתלם או שאין להם צורך, או אפילו רחמנא לצלן - כסף, להחליף את הפיוניר שלהם או כל מסך אחר ב OLED טובה ככל שתהיה???

מה הריצה למשפט הילדותי "אין לו כסף ולכן הוא לא מחליף"??? כפי שנכתב לך כבר: ואם זה נכון? מה לא בסדר???

האם כל כך רצית פיוניר ולא יכולת להרשות לעצמך ומאז אתה אנטי כלפי כל מי שגם עשור אחרי חושב שזה מסך מעולה שאין שום צורך להחליפו. שים לב צורך...לא שאין יותר טוב, אין צורך.

לא בחנתי מסכי OLED ויכול שהם מכניסים את הפיוניר הענתיקה שלי (506. ורק HD READY) לכיס הקטן, אז מה???
כמובן שלא אכנס אתך ליכולות הכספיות שלי והאם זה הגורם לאי ההחלפה (זכותך לחשוב שכן, זכותי שלא יעניין אותי מה אתה חושב).

עבורי באופן אישי, כל עוד לא אחליט להגדיל את המסך ל- 65" ולהעביר את הפיוניר לחדר השינה או שהיא תמות (מה שיבוא קודם), היא תישאר אחר כבוד על הקיר. אני לא מוצא שום היגיון להחליף אותה, זולת הגדלת המסך וכרגע גם בכך אין צורך. סרטים (מעוד חודש בעזרת השם) יהיו בקולנוע שנמצא בעיצומו של בנייה, בעליית הגג...(אם יהיה לי כסף לכך :wink: )
נערך לאחרונה על ידי amira ב 11/09/2016 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #72 

jacko-il כתב:רועי, זה בדיוק הכיוון אליו פנסוניק מכוונת את המחקר ופיתוח שלה.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panny-ol ... 014348.htm
...
...
מה שכן, צריך גם לזכור שיש במקביל עוד כיוונים כרגע בתעשייה עם טכנולוגיות שונות לגמרי. אולי נראה אבי טיפוס מעניינים עם QD בעוד כמה שנים..

והאם לשדרג וכו', זה בסופו של יום תלוי בצרכים ובתקציב.

וכאן אני יוצא מהדיון הזה, כי סטינו לגמרי והרסנו לעפר לגמרי את הדיון!! עד שהבנאדם מתחדש במסך חדש, פותחים לו כאן מדור חפירות בע"מ.

עפר,
כנראה שלא שמת לב או שברח לך מהראש, אך אשמח אם תוכל לענות על מה ששאלתי אותך בתחילת השרשור לגבי הכיול. לא שזה כזה עקרוני, פשוט סתם מסקרנות. (בהנחה שעשית בכלל כיול מבחינת איזון הלבן)
...
·

בוא נחזור לעפר

הוא נהנה מכל העולמות,קורו בחדר השינה ואולד בסלון

עפר תהנה :D
כיף חיים.

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #73 

royla כתב:
...
...
·
אני רק אומר את דעתי,שהיא כמו דעתך,

יש לי את הקורו האחרונה שיוצרה 5090H, מאז שהפסיקו לייצר את הפלזמות ובמיוחד פיוניר ופנסוניק(שפנסוניק קנתה את כל הטכנולוגיה מפיוניר) אני שואל את עצמי מי תיהיה המחליפה של הפלזמה שלי ,
שנים שאני מטייל עם חברים בלבחור מסך טלוויזיה-ואין שום דבר שאני מוכן לקנות! הLCD והLED', סליחה שאני אומר זאת-בושה של מסכים, גם ברמות הכי יקרות!! עננות וריצודים שזה פשוט "מסכים מקולקלים" מבחינתי!

אם חס וחלילה הפלזמה שלי הייתה מתה,אני הייתי מוכן לקנות פלזמה יד שניה גם במחיר מופקע.

ואז הגיע הOLED ,

אני מסכים (וגם אמרתי זאת) שלOLED יש יתרונות על הפלזמה בברור!!!

העומק של המסך,העוצמה,הדיוק,הצבעים...מה אומר ממש תענוג,

נרגעתי,המרדף אחר המחליף לפלזמה שלי הגיע לסיום,אחרי כמעט 8 שנים של חששות שבהן לא היה מחליף ראוי לפלזמה,נמצא המחליף,

אבל! לדעתי וטעמי-הפלזמה יותר נעימה וטבעית,כמו שאתה אומר,הOLED זה פררי שלא בהכרח מתאים לאנשים כמוני,

אין ספק שהOLED הוא ליגה ומעולה,אבל כל עוד הפזמה שלי חייה ומעולה!!! אין לי שום סיבה להחליף לOLED.

אחי קנה את הOLED 910 ואומר בצורה ברורה-אני מעדיף את הפלזמה,

כשהיא תמות חס וחלילה,חמסה חמסה חמסה,וזה יקרא כנראה בשנתיים הקרובות,אני אקנה אולד

אין ספק שאולד זה היום שיא הטכנולוגיה,

אני שמח מאוד!! שפנסוניק התחילה לקנות את הפנלים מLG ותשים עליה את הטכנולוגיה שלה (של פיוניר) ואז אולי תיהיה עוד קפיצת מדרגה!
...
·
גם כמה מסכי led שאינם פרימיום טובים בהרבה בפרמטרים חשובים מהמסך שלך.
שלא לדבר על מסכי FLAD פרימיום שכבר זורקים אותו מבחינת ביצועים לכל הרוחות כפי שכבר הוסבר
לך קודם ע״י כמה וכמה חברים ומנהלים שמבינים בנושא ומנוסים קצת יותר ממך.
זה שאתה קובע שהם מסכים ״מקולקלים״ או ״בושה של מסכים״ זה לא רק מצביע על חוסר הבנה אלא על בעיות בראיה.
תגיד לגבי כל החששות והתאורים הדרמטיים של המוות הקרוב של הקורו שלך...? אתה מתכוון גם לשבת שבעה..?? :lol:

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #74 

האם כל כך רצית פיוניר ולא יכולת להרשות לעצמך ומאז אתה אנטי כלפי כל מי שגם עשור אחרי חושב שזה מסך מעולה שאין שום צורך להחליפו. שים לב צורך...לא שאין יותר טוב, אין צורך.
...
ברור עלית עלי... תמיד חלמתי לקנות פיוניר אבל לא היו לי את המשאבים הכספיים...
תמיד קנאתי בעשירים המופלגים שהצליחו לשים את ידיהם על המסך המופלא הזה.
אני כרגע גם מחכה שהקורו של royla יסיים את חייו והוא יפחות ירחם עלי וימסור לי אותו בתור גוויה... :lol:
...
נערך לאחרונה על ידי acc2 ב 11/09/2016 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #75 

תתחדש
נראה מעולה (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

acc2 כתב:
...
...
·
גם כמה מסכי led שאינם פרימיום טובים בהרבה בפרמטרים חשובים מהמסך שלך.
שלא לדבר על מסכי FLAD פרימיום שכבר זורקים אותו מבחינת ביצועים לכל הרוחות כפי שכבר הוסבר
לך קודם ע״י כמה וכמה חברים ומנהלים שמבינים בנושא ומנוסים קצת יותר ממך.
זה שאתה קובע שהם מסכים ״מקולקלים״ או ״בושה של מסכים״ זה לא רק מצביע על חוסר הבנה אלא על בעיות בראיה.
תגיד לגבי כל החששות והתאורים הדרמטיים של המוות הקרוב של הקורו שלך...? אתה מתכוון גם לשבת שבעה..?? :lol:
...
·
בוא אומר לך משהו

עם שפה בוטה כמו שלך,לא נשאר לך הרבה זמן פה בפורום,אתה חדש ודיי מהר תיהיה היסטוריה,כמו הרבה אנשים כמוך שהיו פה והחליטו שהם הכי חכמים והכי מנוסים והכי עשירים ,ושאין להם בעיות ראיה....

וככול שתמשיך לדבר ככה...תאמין לי שלא אשב שבעה ברגע שיקפיאו לך את היוזר

וזה נראה כאילו אתה כותב מטעם! מעניין מטעם מי???

אתר מתחרה? שאנשים כמוך מחקו לו את הפורום עד אבק?

פתאום באת לפה עם "כל הניסיון" שלך?

איפה היית?

אל תענה כי אתה באמת לא מעניין אותי

שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך,כל מה שאתה כותב זה שטויות

ביי
כיף חיים.

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #77 

royla כתב:
...
...
·
בוא אומר לך משהו

עם שפה בוטה כמו שלך,לא נשאר לך הרבה זמן פה בפורום,אתה חדש ודיי מהר תיהיה היסטוריה,כמו הרבה אנשים כמוך שהיו פה והחליטו שהם הכי חכמים והכי מנוסים והכי עשירים ,ושאין להם בעיות ראיה....

וככול שתמשיך לדבר ככה...תאמין לי שלא אשב שבעה ברגע שיקפיאו לך את היוזר

וזה נראה כאילו אתה כותב מטעם! מעניין מטעם מי???

אתר מתחרה? שאנשים כמוך מחקו לו את הפורום עד אבק?

פתאום באת לפה עם "כל הניסיון" שלך?

איפה היית?

אל תענה כי אתה באמת לא מעניין אותי

שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך,כל מה שאתה כותב זה שטויות

ביי
...
·
ומה זה יתן לך שיקפיאו לי את היוזר? זה ישפר את מצבך?
תמיד יוכלו להגיע עוד ועוד יוזרים בעקבותיו שיוכלו להעמיד אותך על טעויותיך הרבות ולתקן אותך.
כמו שאמרתי נושא השרשור קצת ערער אותך... ולכן אני אסלח לך הפעם על המילים הקשות וההתקפה
שלך עלי באופן אישי.
נסה ללמוד פה משהו ולא להתעקש על דברים שאתה פחות מבין בהם. (f)

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #78 

תתחדש עופר !!!!

אני החלפתי קורו 5090 לפנסוניק 65VT60 לפני שנתיים, (עדיפה על הקורו)...ראיתי לא מזמן את ה - OLED נפלה לי הלסת !!!!!!!
אין מה לעשות, הטכנולוגיה החדשה לא רואה את הפלזמה הישנה והטובה, פשוט לפני שנתיים לא היה OLED זמין כמו היום, אם היה לא הייתי חושב פעמיים בכלל...נכון לרגע זה מאוד מרוצה מהמסך שלי (לא שלא מגרד לשדרג ל - OLED) אבל נראה לי אחכה קצת, לא סובל בינתיים, אבל חד משמעי ה - OLED זאת ליגה אחרת לגמרי !!!!!!

ושוב תתחדש עופר

cohen_m
טרול
טרול

שליחה #79 

HDMI כתב:תתחדש עופר !!!!

אני החלפתי קורו 5090 לפנסוניק 65VT60 לפני שנתיים, (עדיפה על הקורו)...ראיתי לא מזמן את ה - OLED נפלה לי הלסת !!!!!!!
אין מה לעשות, הטכנולוגיה החדשה לא רואה את הפלזמה הישנה והטובה, פשוט לפני שנתיים לא היה OLED זמין כמו היום, אם היה לא הייתי חושב פעמיים בכלל...נכון לרגע זה מאוד מרוצה מהמסך שלי (לא שלא מגרד לשדרג ל - OLED) אבל נראה לי אחכה קצת, לא סובל בינתיים, אבל חד משמעי ה - OLED זאת ליגה אחרת לגמרי !!!!!!

ושוב תתחדש עופר
...
·סוף סוף מישהו אמיתי
זכור לי שהיית תומך פלזמה אדוק ומהחבורה של 9000,סופגי,קיקיפוד,גחט , באלאנס ועוד..

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #80 

HDMI כתב:תתחדש עופר !!!!

ושוב תתחדש עופר
...
·
יפה לשמוע שישנם בעלי קורו/פלזמות ללא בעיות ראיה או בעיות אחרות. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”