המבצע החדש לחצי שנה של סלקום
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
איזה 4K ואיזה HD בסה"כ יביאו שידור אינטרנטי שיהיה קצת יותר טוב וללא תקיעות ובעיות שקיימות בעידן+ שתלויים כיום באנטנות
ערוצים 2 ו10 לא רוצים להשקיע ולשדר בHD אז שהרגולטור ייכפה עליהם (וזה מה שאמור להיות במעבר בין שיטת הזכיינות לרשיונות אבל גם זה לא בטוח בסופו של דבר ממה שנמסר לי ע"י הרשות השנייה ומועצת הכבלים)
ערוצים 2 ו10 לא רוצים להשקיע ולשדר בHD אז שהרגולטור ייכפה עליהם (וזה מה שאמור להיות במעבר בין שיטת הזכיינות לרשיונות אבל גם זה לא בטוח בסופו של דבר ממה שנמסר לי ע"י הרשות השנייה ומועצת הכבלים)
·ArielAberjil כתב:איזה 4K ואיזה HD בסה"כ יביאו שידור אינטרנטי שיהיה קצת יותר טוב וללא תקיעות ובעיות שקיימות בעידן+ שתלויים כיום באנטנות
ערוצים 2 ו10 לא רוצים להשקיע ולשדר בHD אז שהרגולטור ייכפה עליהם (וזה מה שאמור להיות במעבר בין שיטת הזכיינות לרשיונות אבל גם זה לא בטוח בסופו של דבר ממה שנמסר לי ע"י הרשות השנייה ומועצת הכבלים)...
לדעתי אם הם רוצים הם יכולים לשדר באיכות תמונה של 4K, הם כנראה לא רוצים.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
·:-) איך הגעת ל 4k?אנחנו מדברים כאן על איזה hd מסכן שאולי יעבירו בחלק מהערוצים.אתה רוצה 4k,תעבור לחו"ל.odedwe כתב:·......
לדעתי אם הם רוצים הם יכולים לשדר באיכות תמונה של 4K, הם כנראה לא רוצים....
נרשמתי לשירות של סלקום לפני בערך שבועיים, ראיתי לפני כן באמצעות YESGO אז אני יכול קצת להשוות, בגדול אני מרוצה אפילו מאוד, אני רואה באמצעות אפליקציות שמותקנות אחת על אקסטרימר וונדר והשניה על סטרימר סיני אנדרויד K1 שהוא גם ממיר לווין, בשתיהן האפיקציה עובדת אחלה בניגוד YESGO שלא תומכת בכל סוגי הסטרימרים , בטח לא בסינים, האפליקציה של סלקום הרבה יותר מהירה מזו של יס, איכות השידורים יותר טובה, ערוץ 1 ב HD פשוט רואים חד בניגוד ליס שהשידור מגורען, יש גם נשיונל גאוגרפיק ב HD במיגוד ליס שהיה ב SD, גם ביס רק לגרום לאפליקציה לעבוד היה סיוט בכל פעם מחדש, היו שם כל מיני באגים שהיו משגעים אותי , הם גם תמכו רק בהתקנה על 2 מכשירים בניגוד לסלקום שאפשר על 5. המעבר בין הערוצים הרבה יותר מהיר בסלקום והאפליקציה יותר ידידותית, קצת מזכירה פופקורן טיים במראה,יש גם VOD עם סדרות ישראליות וסרטים,סדרות אנימציה לילדים , יש מה לראות , החסרון של סלקום שיש פחות תכנים, פחות ערוצים אבל מכיוון שאני לא פריק של טלויזיה מה שיש זה בסך הכל מספיק לי ומה שאין שם אני רואה בקודי או בעידן פלוס שמובנה אצלי בטלויזיה,המחיר שאני משלם הוא 39 שקל לחודש ,לדעתי שווה את הכסף,כדי שלא תחשבו שאני עובד בסלקום אז גם בסלקום יש איזה בג לעיתים שאתה בא לראות סרט או סידרה, המערכת מחזירה שהתוכן אינו זמין, בדרך כלל אני יוצא מהאפליקציה ונכנס שוב והוא כן זמין. סתם קטע מעצבן.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על הסקירה האובייקטיבית מאוד.שאלה:אני רואה שעשית מנוי רק לאפליקציה,בלי הממיר.ורשום לך שאתה יכול לחבר עד 5 מכשירים?אין לי סלקום ולכן אמי שואל.מישהו פעם אמר לי שרק המנוי עם הממיר ב 99 ש"ח כולל אפשרות של 5 מכשירים.באפליקציה לבד זה רק מכשיר אחד.אבל לפי התגובה שלך,זה 5 מכשירים בכל מקרה.תודה.
אפשר להתקין את האפליקציה על עד 5 מכשירים שונים אבל לראות רק באחד בו זמנית, אני התקנתי בינתיים על שלושה, 2 סטרימירים והפלאפון שלי, בכולם עובדת טוב יחסית פרט לקטע שלפעמים מחזירה שהתוכן אינו זמין (תוכן מ VOD) , בYESGO אפשר להתקין רק על 2 מכשירים ולראות רק באחד. אם אני מסכם אז האפלקיציה בסלקום יותר ידידותית, יותר מהירה, איכות השידור טובה יותר, ערוצי הספורט ב HD זה בכלל בונוס אבל מצד שני יש הרבה פחות ערוצים,לדעתי עדין תמורה טובה לכסף.
טוב לשמוע שזה עובד גם על אנדרואיד שהוא לא בסלולרי, כי באופן רשמי אין תמיכה.FixTrics כתב:אפשר להתקין את האפליקציה על עד 5 מכשירים שונים אבל לראות רק באחד בו זמנית, אני התקנתי בינתיים על שלושה, 2 סטרימירים והפלאפון שלי, בכולם עובדת טוב יחסית פרט לקטע שלפעמים מחזירה שהתוכן אינו זמין (תוכן מ VOD) , בYESGO אפשר להתקין רק על 2 מכשירים ולראות רק באחד. אם אני מסכם אז האפלקיציה בסלקום יותר ידידותית, יותר מהירה, איכות השידור טובה יותר, ערוצי הספורט ב HD זה בכלל בונוס אבל מצד שני יש הרבה פחות ערוצים,לדעתי עדין תמורה טובה לכסף....
אתה מצליח להשתמש באפליקציה עם השלט של הסטרימר?
אגב, האפליקציה של נפליקס גם עובדת בסטרימרים האלה?
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@odedwe
·
סלקום הוסיפו 3 ערוצי HD חדשים
Fine Living (ערוץ החיים הטובים)
Food Network (ערוץ האוכל המוביל בעולם)
ו-Travel Channel (ערוץ הטיולים המוביל בעולם)
חגיגת לייף סטייל בסלקום tv
·
סלקום הוסיפו 3 ערוצי HD חדשים
Fine Living (ערוץ החיים הטובים)
Food Network (ערוץ האוכל המוביל בעולם)
ו-Travel Channel (ערוץ הטיולים המוביל בעולם)
חגיגת לייף סטייל בסלקום tv
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

במנוי של 99 ש"ח עם הממיר ניתן לצפות במקביל בכמה מכשירים.עכשיו ברור למה הכוונה.תודה.