קבוצת רכישה לקפה ירוק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם מגיעים לקניית שקים אז יותר פשוט בסלמן בירכא.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מוזמנים להצטרף
עדיין לא סגרנו סופית את הרשימה והיא תופחת עוד ועוד. עלינו לכ120-130 קג.
אנחנו מחכים להצעת מחיר נוספת ואז נזמין.
אנחנו מחכים להצעת מחיר נוספת ואז נזמין.
קבוצת הרכישה יצאה לדרך וארבעה חברי פורום כבר מימשו את המחירון שהשגנו.
בקרוב אעלה על שולחן הדיונים את עניין המחירים עם קפה רות ונדאג לייצר מחירון טוב יותר לקבוצת רכישה הבאה שנוציא לפועל.
מי שמעוניין להזמין במחירים שהושגו לקבוצה זו, יכול להצטרף ולממש את זכאותו. צירפתי תמונה של ההזמנה שלי
בברכה
לוטן
בקרוב אעלה על שולחן הדיונים את עניין המחירים עם קפה רות ונדאג לייצר מחירון טוב יותר לקבוצת רכישה הבאה שנוציא לפועל.
מי שמעוניין להזמין במחירים שהושגו לקבוצה זו, יכול להצטרף ולממש את זכאותו. צירפתי תמונה של ההזמנה שלי
בברכה
לוטן
"לפעמים אני מסוגל למות ממנת יתר של שביעות עצמית". סלבדור דאלי.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- Coffee_break
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: היי :) מעוניין להצטרף
@Coffee_break
·
שלח בהודעה פרטית את המספר שלך ואוסיף אותך לקבוצה.
למרות שתדע שכבר יצא "מחירון קבוע" של קפה ירוק לכל רוכש פרטי, ורק אם כל הקבוצה תרכוש קפה בכמות של כמה עשרות טובות של קילוגרמים בסה"כ, מחיר הקפה הירוק ("המחירון הקבוע") ירד, אבל מוזמן להצטרף לקבוצה ולחלוק \ לשמוע דעות ותובנות.

·
שלח בהודעה פרטית את המספר שלך ואוסיף אותך לקבוצה.
למרות שתדע שכבר יצא "מחירון קבוע" של קפה ירוק לכל רוכש פרטי, ורק אם כל הקבוצה תרכוש קפה בכמות של כמה עשרות טובות של קילוגרמים בסה"כ, מחיר הקפה הירוק ("המחירון הקבוע") ירד, אבל מוזמן להצטרף לקבוצה ולחלוק \ לשמוע דעות ותובנות.
- Coffee_break
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכישת קפה ירוק מ"קפה רות"
@Lotanco
·
מהיכרותי את רוני וסבלנותו הרבה מאד לבוא לקראת חובבי הקפה הטוב...בכל זאת, אני הייתי זה שהביא לידיעתכם את בית הקליה הזה לפני שנים...
אייעץ לכם כך - רכזו את הזמנותיכם יחד, כך שעובדיו לא יאלצו לבזבז זמן מיותר על הכנת ההזמנה. חלקו אותה בעצמכם. לגבי מחירים - מניסיון - רוני לא נוהג כתיגר בבזאר. הוא יודע את מחירי הקניה שלו, והאמינו לי, אחרי שטראוס הוא הקניין הכי משמעותי שתמצאו בשוק הישראלי...
המשך הנאה מהתחביב.
·
מהיכרותי את רוני וסבלנותו הרבה מאד לבוא לקראת חובבי הקפה הטוב...בכל זאת, אני הייתי זה שהביא לידיעתכם את בית הקליה הזה לפני שנים...
אייעץ לכם כך - רכזו את הזמנותיכם יחד, כך שעובדיו לא יאלצו לבזבז זמן מיותר על הכנת ההזמנה. חלקו אותה בעצמכם. לגבי מחירים - מניסיון - רוני לא נוהג כתיגר בבזאר. הוא יודע את מחירי הקניה שלו, והאמינו לי, אחרי שטראוס הוא הקניין הכי משמעותי שתמצאו בשוק הישראלי...
המשך הנאה מהתחביב.