מתי קנית ומתי זה אמור להגיע משוער ?sky1sky10 כתב:@MikMak
·שילמתי על משלוח רגיל. הם הפתיעו במהיר.
הרבה פעמים מפתיעים. לא מצליח להבין מה השיקול שלהם....
תודה .

מתי קנית ומתי זה אמור להגיע משוער ?sky1sky10 כתב:@MikMak
·שילמתי על משלוח רגיל. הם הפתיעו במהיר.
הרבה פעמים מפתיעים. לא מצליח להבין מה השיקול שלהם....

שילמתי, אין סיכוי שידרשו תשלום נוסף?sky1sky10 כתב:@compman112
·אם שילמת במסגרת AmazonGlobal אז 0 ש"ח....

·השלט שהזמנת הגיע כבר?MikMak כתב:שלט הרמוני Ultimate הגיע , איזה תוכנה אני אמור להוריד את "Ultimate Home " או "Ultimate, Ultimate One, Touch " ?
זה השלט : https://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmo ... 00C80JFSS/
[img2=680x815]http://www.interload.co.il/upload/3936068.PNG[/img2]
תודה ....

·משלוח מהיר אחי .cohen_m כתב:·השלט שהזמנת הגיע כבר?......
שלי אמור להישלח רק היום מ UK...

·סחטיין,תתחדשMikMak כתב:·משלוח מהיר אחי ..........

·ואיזה תוכנה התקנת במחשב את העליונה או התחתונה .sky1sky10 כתב:עידכון: כרגע המכשיר נכנס הבייתה.
לפי התנסותי עם ה ELITE יותר קל לקנפג אותו באמצעות האפליקציה לסמרטפון או לאייפד/טבלט....

·אני יגיד לך כי נראה שהמכשיר עם HUB זה העליון אבל מצד שני רשום HOME מה שלא רשום על הקופסה , אני לא מבין למה לא הביא איזה דיסק וזהו חחsky1sky10 כתב:אמור להיות העליונה. אבל לפי האתר נראה שמדובר באותה תוכנה.
למה אתה חושב שטעית?...

·לפי מה שזכור לי ההגדרות של הקוואטרו והטוטאל זהות.dudis כתב:חיפשתי באתר את yes quattro ,
משהו הגדיר ויכול להסביר מה הוא בחר ?...

·כן היה עידכון לשני השלטים. כנראה עידכון חדש.MikMak כתב:·אני יגיד לך כי נראה שהמכשיר עם HUB זה העליון אבל מצד שני רשום HOME מה שלא רשום על הקופסה , אני לא מבין למה לא הביא איזה דיסק וזהו חח......![]()
דר"כ אתמול חזרתי מעבודה לבית ועשיתי סנכרון חדש עם עידכון תוכנה משהו רציני שאיפס לי הכל ( חוץ מ ACTIVTIES אחד שהספקתי לעשות ) אבל את הערוצים המועדפים זה מחק והייתי צריך להוסיף מחדש , לא יודע למה . גם אצלך היה עידכון משמעותי ?
חוות דעת :
מכשיר ללא ספק עילית , מבסוט לגמרי . ייתכן שמיקום הכפתורים לאורך זמן יכול להשפיע אבל השלט של LG שמקבלים הארוך לא יותר טוברואים גימור מושלם ונוחות האחיזה יוצאת מין הכלל , יש זיהה הכל עם תכונות מתקדמות כמו מתי זה נדלק ומי ישאר דלוק . אין מילים , LOGITECH אף פעם לא איכזבו גם עם עכברים ורמקולים שקניתי .
מי שצריך עזרה מוזמן להתייעץ בכיף ...
שהיה המשך יום טוב ושבת שלום ....

·אני גם אשמח לדעת , יש פה בפורום הודעה על הדלקה מכיבוי משלט ELITE :sky1sky10 כתב:כעת מחפש לבדוק אפשרות להעיר את המחשב מכיבוי (לא Stand by) באמצעות השלט....