פתרון הכי זול לגלישה בחו"ל?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #61 

מישהו יודע האם התכנית של pmobile עדיין כוללת 3GB גלישה בחו"ל כי משום מה זה לא מופיע כבר בפרטי התכנית והמחיר ירד ל 79 ש"ח

עריכה: דיברתי עם השירות לקוחות שלהם, אכן הורידו את האופציה של הגלישה בחו"ל. איזה באסה בדיוק רציתי היום להזמין לקראת נסיעה שבוע הבא

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #62 

Cleaner כתב:מישהו יודע האם התכנית של pmobile עדיין כוללת 3GB גלישה בחו"ל כי משום מה זה לא מופיע כבר בפרטי התכנית והמחיר ירד ל 79 ש"ח

עריכה: דיברתי עם השירות לקוחות שלהם, אכן הורידו את האופציה של הגלישה בחו"ל. איזה באסה בדיוק רציתי היום להזמין לקראת נסיעה שבוע הבא
...
גם אני התפלאתי אתמול כשלא ראיתי את התוכנית , חשבתי שפיספסתי משהו (בגלל זה אפילו העתקתי טקסט שגוי בפורום מהתוכנית של 79 ש"ח :) )
ShlomiBarness
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

אם קונים סים מקומי איך ה WHATSUP הקיים במכשיר עובד?

האם זה משנה משהו או שאפשר להתכתב רגיל?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #64 

ShlomiBarness כתב:אם קונים סים מקומי איך ה WHATSUP הקיים במכשיר עובד?

האם זה משנה משהו או שאפשר להתכתב רגיל?
...
לא משנה. מספר הטלפון רלוונטי רק בזמן ההתקנה הראשונית של ווטסאפ.
אם תתקין ווטסאפ מחדש, זה יהיה בעייתי.
משה

ShlomiBarness
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #65 

תודה רבה!

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #66 

gilg7 כתב:
...
...
גם אני התפלאתי אתמול כשלא ראיתי את התוכנית , חשבתי שפיספסתי משהו (בגלל זה אפילו העתקתי טקסט שגוי בפורום מהתוכנית של 79 ש"ח :) )
עדיין קיימת תוכנית דומה באתר פלאפון, EMOBILE וואלה מוביל לפי מה שראיתי ב99.90 ש"ח

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32976
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #67 

אוף, פלאפון משגעים אותנו...
אז, נכון לעכשיו: במקום סים חינם בבאג, קונים בקופיקס סים וואללה מובייל ב-5 שקל ומאקטבים את תוכנית ה-99 שקל יום לפני הטיסה. בחזרה לארץ, מבטלים ומחוייבים רק על חלק הזמן היחסי על פי חוק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

rafib65
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
שם מלא: רפי ב
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #68 

moco כתב:

...
...
לא משנה. מספר הטלפון רלוונטי רק בזמן ההתקנה הראשונית של ווטסאפ.
אם תתקין ווטסאפ מחדש, זה יהיה בעייתי.
...
כשאתה מחילף כרטיס סים, ווטסאפ ישאל אם אתה רוצה להחליף מספר.
תענה "לא", והאפליקציה תמשיך לעבוד כרגיל.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

rafib65 כתב:
...
...
כשאתה מחילף כרטיס סים, ווטסאפ ישאל אם אתה רוצה להחליף מספר.
תענה "לא", והאפליקציה תמשיך לעבוד כרגיל.
...
אפשר אכן להחליף חופשי כרטיסי סים ולוואטספ לא מפריע (אפשר גם וואטסאפ בלי סים בכלל אם הוא מותקן)

אבל יש בעיה אחרת שאין לי פתרון בשבילה, אולי למישהו יש פתרון:
נניח שבחו"ל הנייד שלכם נגנב או נפל לנהר או נדרס.....בקיצור הלך קפוט.
אין בעיה, ממילא רציתם לשדרג: נכנסים לחנות, קונים טלפון חדש וסים מקומי, מחפשים WiFi ותוך 30 דקות חזרתם למצב הקודם:
אימיילים, תמונות, מסמכים, כל האפליקציות שהיו מותקנות.......הכל כמו קודם.
אולי התמונות שצילמתם באותו בוקר עוד לא גובו אבל כל השאר 100% כמו קודם (למי שלא מתקין רום אחר).

אבל מה עם הוואטסאפ ?
כל הצ'אטים מגובים ב Google Drive אבל איך מפעילים את החשבון הקיים עם הסים החדש בחו"ל - ומהר! ?
מישהו עשה את זה ?
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #70 

@gilg7

היה לי מקרה דומה. לא אבד לי הטלפון אבל קניתי חדש ורציתי למשך התקופה בחו"ל להסתובב עם שניהם פעילים, אחד עם הסים הישראלי והשני עם אמריקאי.
הפתרון שלא היה נורא כל כך (בגלל שהיה זמני) זה פשוט ליצור עוד משתמש ווטסאפ ולהתווסף גם איתו לקבוצות החשובות גם לאותם ימים. לאחר שחזרתי ארצה, הסים הישן עבר לטלפון החדש והתקנתי את ווטסאפ שם שוב עם המספר הישן.
אז אותו פתרון פה - ווטסאפ חדש לתקופה קצרה (שדורש כמובן להודיע למי שצריך לתקשר איתו באותה תקופה) , והתקנה מחדש עם המספר הישן לאחר שחוזרים ארצה ומקבלים שוב סים על המספר הישן. לא לגמרי חלק אבל זה מה שאפשר.
משה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #71 

כאן מתגלה החסרון הגדול של להשאיר בסמארטפון את הסים הקבוע שלכם (אם כי זה בדיוק כמו לאבד את הסמארטפון בארץ).

אבל אם אתם מחליטים ללכת על סים זמני שלא ניידתם אליו את המספר הקבוע שלכם (כמו וואללה מובייל או סים מקומי), אז הכי הגיוני זה להקפיד לשמור אותו בנפרד מהסמארטפון (למשל, בארנק שמור היטב או בכספת של החדר במלון). כך, תוכלו לקנות סמארטפון חדש, להתחבר איתו לוויי פיי ולשים בו את הסים הקבוע שלכם לכמה דקות רק בשביל לקבל SMS לאישור בהתקנה מחדש של וואטס אפ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #72 

כשאתה מאבד את הטלפון בארץ, אתה יכול לקבל סים חדש עם אותו מספר בזמן מאוד קצר.

מה שכתבת בהמשך נכון עקרונית אבל זה overkill רציני. הסיכוי שילך לכם הטלפון במשך השהות בחו"ל נמוך , ואם זה קורה הנזק של צורך להשתמש במשתמש חדש בווטסאפ לזמן מוגבל הוא קטן. ההסתברות היות גדולה היא שנשכח את הסים השראלי בכספת :-) כך שאני הייתי מעדיף להשאיר אותו בבית (במקרה שאני מתכנן על סים מקומי, שכאמור, זה כבר לא קורה הרבה).
משה

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #73 

@matan417
תודה על העדכון

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #74 

moco כתב:@gilg7

היה לי מקרה דומה. לא אבד לי הטלפון אבל קניתי חדש ורציתי למשך התקופה בחו"ל להסתובב עם שניהם פעילים, אחד עם הסים הישראלי והשני עם אמריקאי.
הפתרון שלא היה נורא כל כך (בגלל שהיה זמני) זה פשוט ליצור עוד משתמש ווטסאפ ולהתווסף גם איתו לקבוצות החשובות גם לאותם ימים. לאחר שחזרתי ארצה, הסים הישן עבר לטלפון החדש והתקנתי את ווטסאפ שם שוב עם המספר הישן.
אז אותו פתרון פה - ווטסאפ חדש לתקופה קצרה (שדורש כמובן להודיע למי שצריך לתקשר איתו באותה תקופה) , והתקנה מחדש עם המספר הישן לאחר שחוזרים ארצה ומקבלים שוב סים על המספר הישן. לא לגמרי חלק אבל זה מה שאפשר.
...
זה הרע במיעוטו אבל לא הכי נוח.
לצערי במקרה הכללי (הסים הלך עם הטלפון בחו"ל) צריך להודיע להמון אנשים: "זה המספר הזמני שלי ב X ימים הקרובים גם להודעות וואטסאפ" מדובר בעשרות או מאות אנשים, לא רק בקבוצות.
חיפשתי קצת בגוגל ווואטסאפ לא מספקים פתרון אלגנטי. כל פיתרון מלבד זה שהצעת מבוסס על אימות המספר הישן.
אם נגנב צריך לשלוח אימייל לוואטסאפ שחוסם זמנית את החשבון.
gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #75 

moco כתב:@gilg7

...
זה הרע במיעוטו אבל לא הכי נוח.
לצערי במקרה הכללי (הסים הלך עם הטלפון בחו"ל) צריך להודיע להמון אנשים: "זה המספר הזמני שלי ב X ימים הקרובים גם להודעות וואטסאפ" מדובר בעשרות או מאות אנשים, לא רק בקבוצות.
חיפשתי קצת בגוגל ווואטסאפ לא מספקים פתרון אלגנטי. כל פיתרון מלבד זה שהצעת מבוסס על אימות המספר הישן.
אם נגנב צריך לשלוח אימייל לוואטסאפ שחוסם זמנית את החשבון.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #76 

המון אנשים? זה כנראה מאוד אישי.
כשאני בחו"ל, בין אם לעבודה ובין אם בחופשה, אני לא צריך שכל העולם יוכל להתקשר אלי. מספר האנשים שאני צריך לאפשר להם להתקשר אלי כשאני בחו"ל הוא די מצומצם.
משה

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #77 

moco כתב:המון אנשים? זה כנראה מאוד אישי.
כשאני בחו"ל, בין אם לעבודה ובין אם בחופשה, אני לא צריך שכל העולם יוכל להתקשר אלי. מספר האנשים שאני צריך לאפשר להם להתקשר אלי כשאני בחו"ל הוא די מצומצם.
...
כנראה אתה מקבל הרבה שיחות ביום-יום :)
אני לא מקבל הרבה שיחות אבל חשוב לי שכל! מי שירצה להשיג אותי תיהיה לו אפשרות כזו וווטסאפ זו הדרך הכי מקובלת אצלנו ליצור קשר עם המשפחה וחברים.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #78 

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו, רוב התקשורת שלי בווטסאפ. אם הטלפון מצלצל, ויש ימים שלמים שזה בכלל לא קורה , 95% שזה איזה מוסד או נותן שירות (וכמובן קבר רחל).
הכוונה שלי הייתה היא שכשאני בחו"ל לא איכפת לי אם רוב מכרי לא יוכלו להשיג אותי. יש מספר מצומצם של אנשים במשפחה הקרובה ואולי עוד אחד או שניים שבמקרה הצורך, אודיע להם על שינוי איש הקשר בווטסאפ.
משה

op7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #79 

מנצל את השרשור ...
נוסע לארה"ב לתקופה של 40 יום
ככל הנראה אקח את החבילה של גולן ב 99 ש"ח.
בגלל הבדלי השעות, אני חייב לבצע עקוב אחרי למספר בארץ
בחבילה של ה 99 אין בעיה להתקשר למספרים ישראלים, אולם בגולן טלקום הם טוענים ששרות העקוב האחרי מתבטל ברגע שהמנוי יהיה בחו"ל, למרות ההפניה למס' ישראלי ?

למישהו יש ניסיון עם זה , אולי הם טועים ... ?

תודה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #80 

*** עריכה (20.6.2018): למרבה הצער, וואללה מובייל הסירה את המסלול עם חבילת חו"ל מתנה, לכן המדריך הזה כבר לא רלוונטי. :( ***

טוב, אז אחרי שהשתמשתי בהצלחה בסים של וואללה מובייל גם ביוון וגם בהונגריה, חשבתי שיהיה נחמד לכתוב מדריך שימוש מפורט:

כמה זה עולה?
חוץ מעלות הסים שהיא 6 ש"ח, זה עולה כ-3.5 ש"ח לכל יום שבו הסים פעיל (כלומר, החלק היחסי של 99 ש"ח מהחודש).

מתי ולמה כדאי?
1. חבילות גלישה על הסים הקבוע שלכם בד"כ יקרות יותר באופן משמעותי.
2. כדאי במיוחד לטיולים קצרים של פחות משבועיים.
3. אם מטיילים בכמה מדינות שכנות, לא תצטרכו לקנות סים נפרד עבור כל מדינה (אמנם באירופה הוחל חוק המחייב לאפשר נדידה בין המדינות בתוך האיחוד האירופי, אולם הוא מסובך וגרם להתייקרות מסויימת בסימים אירופאיים).
4. בחלק מהמדינות הסים המקומי יקר יותר, או שרכישה שלו כרוכה בפרוצדורה מורכבת וארוכה של חיפוש מקום המוכר את הסים, צילום הדרכון שלכם ו/או המתנה בתור, המשמעות: בזבוז זמן יקר של הטיול שלכם.
5. אין התעסקויות מיותרות כשאתם בחו"ל (לפעמים יש סיבוכים בהגדרות לאחר רכישת סים מקומי), אלא רק כשאתם עדיין בארץ. נוחתים, ותוך כמה דקות יש גלישה.
6. אין צורך להתקשר למוקד כדי להפעיל את הסים או לסגור את החשבון. הכל נעשה דרך אתר האינטרנט לחיבור ואימייל לניתוק.
7. יש תמיכה טכנית חינמית בעברית ממוקד חו"ל של פלאפון.
8. WhatsApp, טלגרם, וייבר וכו ממשיכים לעבוד לכם כרגיל עם המספר הקבוע שלכם!
(לפעמים מערכת ההפעלה של הסמארטפון מודיעה שזוהתה החלפת סים ושואלת אם להגדיר מחדש חשבון וכו. פשוט לענות ב"לא" וממשיכים כרגיל).
9. חסרונות:
א. זהו חשבון רגיל ולא פריפייד, בו אתם מזינים את פרטי כרטיס האשראי שלכם
ועלולים להיות מחוייבים על דברים לא צפויים (לי ולחברים שניסו זה לא קרה).
ב. עליכם לזכור לבקש באימייל את סגירת החשבון עם סיום הטיול.

מתאים לכם? פעלו על פי השלבים הבאים:

כמה ימים לפני הטיסה:
1. ודאו שהמדינות אליהן אתם נוסעים כלולות ברשימה. ניתן לראות את זה במידע על תוכנית ה-99 שקל:
http://wallamobile.walla.co.il/plan990.html
2. קפצו לסניף קופיקס הקרוב וקנו סים של וואללה מובייל (מגיע בתוך חוברת קטנה - "פמפלט"). אין צורך לבדוק גודל סים בקנייה, מקבלים סים שניתן לחתוך ממנו מיקרו וננו.
המחיר: 6 שקל. מומלץ להתפנק גם בקפה באותו מחיר...
טיפ: ודאו שאתם לוקחים פמפלט שאכן יש בו סים, כי הכרטיס עם הסים נופל ממש בקלות. לנו קרה שקיבלנו חוברת ריקה.
כמו כן, ודאו שקוד המשווק רשום בשער הפמפלט.
עריכה: לא תמיד יש סימים במלאי בסניף אליו תלכו. במקרה כזה, נסו סניפים אחרים. הסים נמכר רק בסניפי קופיקס רגילים ולא בסניפי סופר קופיקס.
עריכה 2: ניתן (והבנתי שהם גם חייבים על פי חוק) להשתמש בסים ישן של וואללה מובייל שניתקתם אותו בעבר (בטיול הקודם שלכם לחו"ל, למשל). לכן, כדאי לשמור אותו בבית אחרי שחוזרים מהטיול. הדבר נבדק ע"י חבר שטייל בחו"ל ולאחר מכן נייד את הבת שלו לאחת התוכניות הזולות של וואללה מובייל. האם זה תמיד יעבוד? על אחריותכם...
עריכה 3:
א. ניתן להשיג את הסים גם ברשת "צומת ספרים" באותו מחיר (6 ש"ח) ולא רק בקופיקס (תודה לשקד מפורום למטייל על הטיפ).
ב. לא תמיד סים "משומש" עובד אוטומטית באתר. במקרה כזה, תיאלצו לבצע שיחה למוקד פלאפון, להמתין בסבלנות והם יפתרו את זה "ידנית". לכן, מומלץ בחום לאקטב סים משומש במרווח זמן סביר מהיציאה לטיול ובשעות העבודה של שירות הלקוחות (תודה ל-urisavor על הטיפ).
עריכה 4:
סים "משומש" אמור לעבוד ע"י בחירה ישירה בחבילה ולא ע"י הלינק לדף של קופיקס (כלומר, הימנעו משלב 1 ומ"קוד המשווק" בשלב 2 ב"בוקר הטיסה"). פשוט היכנסו לדף הראשי של וואללה מובייל ובחרו בחבילה של 99 ש"ח. שימו לב שיש ללחוץ על החץ הורוד בצד שמאל של הדף כדי לראות את החבילה ולבחור בה (תודה ל-bDis על הטיפ).

בוקר הטיסה (או ערב הטיסה אם היא בבוקר):
1. נכנסים במחשב לאתר של וואללה מובייל ועוברים לדף האקטיבציה של סים קופיקס:
https://digital.pelephone.co.il/SelfCar ... plier=7308
2. מקישים את קוד המשווק, ובוחרים בחבילה של 99 ש"ח. שימו לב: לא לבחור חבילה זולה יותר מ-99 ש"ח!
3. אל תעשו ניוד של המספר הקבוע שלכם. קחו מספר חדש. רשמו אותו אחרי שבחרתם אותו.
4. בהמשך הרישום תצטרכו לבחור קוד סודי. זכרו אותו! עריכה: היה בעבר, אין את זה יותר.
5. בסיום התהליך תצטרכו לבחור את השירותים הפתוחים עבורכם במספר החדש. חשוב - יש לאפשר גלישה באינטרנט בארץ ובחו"ל! את השירותים של קבלת מידע, פרסומות, תרומות, הגרלות וכו, מומלץ כמובן לא לאפשר.
עריכה: דף אישורי השירותים יכול קצת לבלבל. בתחתית הפוסט אתם יכולים לראות תמונה של הדף הזה ואיך בד"כ מומלץ לסמן. הסימון השני ברשימה מיועד לחשבון עסקי, לא ניתן לשנות אותו, והוא לא יגרום לחסימת הגלישה במסגרת החבילה בחו"ל.
6. בסיום התהליך, תקבלו מייל אישור ולמעשה אתם כבר יכולים להשתמש בסים. מומלץ לשים אותו לכמה דקות בטלפון שלכם, לנטרל Wi Fi ולראות שאתם יכולים להוציא ולקבל שיחות וכמובן לגלוש על הרשת הסלולרית. אם אין גלישה, נסו להגדיר APN ידנית אם אתם לא טכנופובים או להיעזר בתמיכה הטכנית של פלאפון.
7. סיימתם את החלק הכי מורכב בתהליך. הוציאו את הסים של וואללה מובייל והחזירו בינתיים את הסים הקבוע שלכם.

בשדה התעופה בן גוריון (או לקראת היציאה לשדה התעופה אם אתם מעדיפים להשאיר את הסים הקבוע שלכם בבית):
1. מי שמעוניין להמשיך לקבל שיחות שנעשות אל המספר הקבוע שלו, יכול לעשות "עקוב אחרי כשאין קליטה" מהמספר הקבוע למספר של וואללה מובייל:
לרוב המנויים (למעט גולן, פלאפון ורמי לוי), כשהסים הקבוע שלכם בטלפון, חייגו *62*, את המספר של וואללה מובייל, #, ואז מקש "חייג".
עבור פלאפון ורמי לוי, *71*, המספר של וואללה מובייל, ואז מקש "חייג". עריכה: כיום, הקוד בפלאפון ורמי לוי הוא כמו באורנג' וסלקום (*62*).
בגולן, רק דרך האתר שלהם. עריכה: ככל הנראה לא ניתן להפנות למספרים שהם לא של גולן טלקום.
לפרטים נוספים:
https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14321300
2. שמים את הסים של וואללה מובייל בטלפון שלכם.
3. מאפשרים נדידה בינלאומית בגלישה. למשל, באנדרואיד 6.0: הגדרות-עוד...-רשתות סלולריות-נדידת נתונים-נדידה-לאומי ובינלאומי (בגירסאות ישנות יותר פשוט מאפשרים נדידה, אין פיצול ללאומי ובינלאומי). מקישים אישור באזהרה שתופיע.
4. מעבירים למצב טיסה לקראת ההמראה.
5. לאחר סיום הנחיתה, מכבים מצב טיסה ותוך דקות ספורות אמורה להיות לכם גלישה. טיול נעים!

שימו לב: ה-500 דקות ו-SMS-ים חינם בחו"ל הם עבור התקשרות מהארץ ולארץ בלבד!! SMS-ים ושיחות מקומיות בחו"ל (כן, גם בשביל להזמין מקום במסעדה...) יחייבו אתכם ב-10 שקל לדקה!

עריכה:
1. ייתכן שתקבלו מפלאפון SMS המזהיר אתכם שאתם גולשים בחו"ל ועלולים להיות מחוייבים בסכומים גבוהים. לא להיבהל, זו טעות במערכות של פלאפון.
2. אם אתם נמצאים ליד גבול עם מדינה שלא נמצאת ברשימת המדינות, כבו נדידת נתונים (אחרת תחויבו בסכומים גבוהים אם תתחברו לרשת מהמדינה הזו), או בחרו ידנית רשת סלולרית, או נסו להתקשר עם מוקד פלאפון חו"ל שיחסמו אתכם במדינה הזו.

צחקתם? נהניתם? לא לשכוח לסגור את החשבון שלכם בחזרה לארץ:
1. החזירו את הסים הקבוע שלכם לטלפון, וחייגו את קוד ביטול ה"עקוב אחרי" אם עשיתם זאת (#62# ברוב החברות, 710* בפלאפון ורמי לוי, בגולן דרך האתר).
2. שלחו את המייל הבא לכתובת [email protected]
שלום רב,

אבקשכם לסגור את החשבון מיידית עבור הסים הבא של וואללה מובייל (נקנה בקופיקס <שם הסניף>):

שם המנוי: פלוני אלמוני
מספר טלפון: 050-1111111
מספר סים: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ארבע ספרות אחרונות של כרטיס אשראי: xxxx
מספר ת.ז.: xxxxxxxxx
קוד סודי נוסף: xxxx (זוכרים את הקוד הסודי מהרישום?) עריכה: אם לא הופיע בהזמנה, אין צורך בקוד.

כמו כן, אין צורך לשמור את מספר הטלפון של המנוי או לנייד אותו, וידוע לי שלא אוכל להשתמש בו יותר.

כאמור, נא לבצע את סגירת החשבון באופן מיידי.

תודה רבה,
פלוני אלמוני
...
3. בדקו מדי פעם את המייל שלכם. תוך כמה שעות (בשעות העבודה של שירות הלקוחות של פלאפון) תקבלו מייל נוסף המבקש לאשרר את בקשת הניתוק, וענו על מה שהם מבקשים מכם. עריכה: לפעמים לוקח להם יום-יומיים לענות.
4. כעבור זמן קצר נוסף (לפעמים יום-יומיים), תקבלו מייל קצרצר המאשר שהקו שלכם נותק באופן קבוע.

הערה: יום סגירת החשבון בפלאפון הוא ה-15 לחודש. אך זה לא ממש משנה, ואין צורך להביא את זה בחשבון, כי אם, למשל, תתחילו את חופשתכם ב-10 ותסיימו ב-20, תקבלו 2 חשבונות, כל אחד על החלק היחסי של 5 ימים מהחודש. את החשבון תקבלו באזור ה-25 לכל חודש (או שני חשבונות אם חציתם את ה-15).

תיהנו!! (Y)
אישור שירותים בוואללה מובייל
 אישור שירותים בוואללה מובייל
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 20/06/2018 15:20, נערך 13 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”