שרשור תגובות: סופסוף גם אצלנו - Apple Music מהיום גם בישראל
צריך עזרה קצת
שלחתי הזמנה מאפל לאנדרואיד, פתחתי חשבון אפל באנדרואיד, ולא מצליח להתחבר.
אני עושה לוגין באנדרואיד, הוא לא נותן לי אפשרות להתחבר ללא תשלום, ואם אני בוחר מסלול, הוא רושם לי שאני כבר ברשת משפחתית, האם אני רוצה לשלם בכל זאת.
יש למישהו פתרון?
שלחתי הזמנה מאפל לאנדרואיד, פתחתי חשבון אפל באנדרואיד, ולא מצליח להתחבר.
אני עושה לוגין באנדרואיד, הוא לא נותן לי אפשרות להתחבר ללא תשלום, ואם אני בוחר מסלול, הוא רושם לי שאני כבר ברשת משפחתית, האם אני רוצה לשלם בכל זאת.
יש למישהו פתרון?
בעידן של כמות מבורכת של יישומונים חינמיים של תחנות "רדיו" אינטרנטיות שמזרימות לכם מוסיקה בכל טעם שפה וסגנון , מי בכלל צריך להמשיך לדבוק לאפליקציות של חברה שמנסה לסחוט את הלימון הסחוט עד הסוף?
אם אתם לא ממש חושבים שאפל זה הדבר היחיד אני לא רואה סיבה להמשיך לשלם לשירות כזה .
אם בכל זאת בא לכם לשלם על ישומון כזה, מה שלא תתנו צאנס לפרטיים קטנים ולא למפלצת הדורסנית הזו?
אם אתם לא ממש חושבים שאפל זה הדבר היחיד אני לא רואה סיבה להמשיך לשלם לשירות כזה .
אם בכל זאת בא לכם לשלם על ישומון כזה, מה שלא תתנו צאנס לפרטיים קטנים ולא למפלצת הדורסנית הזו?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·עלי_שביט כתב:בעידן של כמות מבורכת של יישומונים חינמיים של תחנות "רדיו" אינטרנטיות שמזרימות לכם מוסיקה בכל טעם שפה וסגנון , מי בכלל צריך להמשיך לדבוק לאפליקציות של חברה שמנסה לסחוט את הלימון הסחוט עד הסוף?
אם בכל זאת בא לכם לשלם על ישומון כזה, מה שלא תתנו צאנס לפרטיים קטנים ולא למפלצת הדורסנית הזו?...
בכיף,
איזה שירות כזה אני יכול להתקין על האייפון שלי כדי להינות מכל אלבומי המוסיקה של האמנים האהובים עליי?
רדיו זה לא לעניין- אני רוצה להחליט מה לשמוע.עלי_שביט כתב:בעידן של כמות מבורכת של יישומונים חינמיים של תחנות "רדיו" אינטרנטיות שמזרימות לכם מוסיקה בכל טעם שפה וסגנון , מי בכלל צריך להמשיך לדבוק לאפליקציות של חברה שמנסה לסחוט את הלימון הסחוט עד הסוף?
אם בכל זאת בא לכם לשלם על ישומון כזה, מה שלא תתנו צאנס לפרטיים קטנים ולא למפלצת הדורסנית הזו?...
ושנית, 20 ש״ח זה מחיר של מנה שווארמה..
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
החלטתי לנסות את זה ובינתיים:
אהבתי-
1. איכות סאונד מצוינת
2. עובד חלק ומהר
3. מסודר בפרפקציוניסטיות
4. קל מאוד להוסיף מוסיקה מאפל ל"מוסיקה שלי"
5. מסתנכרן מהר עם הסמארטפון [אנדרואיד] וגם האפליקצייה עובדת מצוין.
6. כמות התכנים בעברית מפתיעה לטובה
לא אהבתי-
1. לא הצלחתי למצוא דרך לצרף סינגל מאפל מיוזיק ישירות לתוך אלבום
2. כמות הפלייליסטים מוגבלת לעומת שירותים כמו 8tracks, אין דגש על פלייליסטים לפי מצבי רוח
3. אין מלים בשירים [lyrics] של אפל מיוזיק, גם לא בשירים מוכרים מאוד סטייל - Thinking Out Loud
4. מפתיע שאין את האלבומים האחרונים של Asaf avidan
5. לא הגעתי עדיין לעניין ניהול משתמשים [מנוי משפחתי] דרך אנדרואיד וווינדאוס אבל מקריאה במדריכים של אפל זה לא נשמע פשוט לשלוט בכל החשבונות דרך אנדרואיד.
אהבתי-
1. איכות סאונד מצוינת
2. עובד חלק ומהר
3. מסודר בפרפקציוניסטיות
4. קל מאוד להוסיף מוסיקה מאפל ל"מוסיקה שלי"
5. מסתנכרן מהר עם הסמארטפון [אנדרואיד] וגם האפליקצייה עובדת מצוין.
6. כמות התכנים בעברית מפתיעה לטובה
לא אהבתי-
1. לא הצלחתי למצוא דרך לצרף סינגל מאפל מיוזיק ישירות לתוך אלבום
2. כמות הפלייליסטים מוגבלת לעומת שירותים כמו 8tracks, אין דגש על פלייליסטים לפי מצבי רוח
3. אין מלים בשירים [lyrics] של אפל מיוזיק, גם לא בשירים מוכרים מאוד סטייל - Thinking Out Loud
4. מפתיע שאין את האלבומים האחרונים של Asaf avidan
5. לא הגעתי עדיין לעניין ניהול משתמשים [מנוי משפחתי] דרך אנדרואיד וווינדאוס אבל מקריאה במדריכים של אפל זה לא נשמע פשוט לשלוט בכל החשבונות דרך אנדרואיד.
·mickeyar כתב:למה בעצם צריך להוריד שירים לענן?
אם הם לא נשארים שם אחרי שמבטלים את השירות אז מה בעצם ההבדל אם זה בענן או בשרתי אפל?...
אתה לא מוריד שירים לענן
אתה מוריד למכשיר או למחשב וכך לא צריך אינטרנט כדי לשמוע (טוב לטיסות, או לאנשים שחבילת הגלישה שלהם קטנה)