קצת מאכזב אותי שכל פעם חוזרים יותר אחורה מבחינת ציר הזמן, במקום "להתפרע" וללכת קדימה.
בקצב הזה עוד יגיעו לתקופה הנוכחית שלנו.
אולי אז החוצנים היחידים שנזכה לראות, יהיו אלה מתקרית רוזוויל, שעל פי חובבי הקונספירציות- שמורים בחשאיות רבה בבונקרים של ממשלת ארה"ב... :lol:
עכשיו ברצינות, נטפליקס נתנו לי את האפשרות להיות מנוי חוקי, וכרגע אני משלם להם כל חודש ברצון. כש CBS יחליטו לתת לי את האפשרות לא להיות פיראט, אשקול גם את השירות שלהם ברצינות רבה. לבנתיים, זו המציאות לצערי במדינה שלנו.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זה לא בדיוק חדש. זה מעין VOD של CBS . הם החליטו לשדר את הסידרה [לפחות בפעם הראשונה]
בתשלום. השידור החוזר כנראה יהיה בערוצי CBS הרגילים.
2 הפרקים הראשונים הם מעין סיפור הקדמה והפרק ה 3 הוא בעצם ה PILOT האמיתי של הסידרה.
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן
שליחה
טוב, פרק ראשון מצוין. למי שחשש, ה CGI מעולה ורואים שהשקיעו לא מעט בסידרה. אהבתי את המחווה לסידרה המקורית בסופו של שיר הפתיח של הפרק הראשון, מעניין אם זה ילווה אותנו גם בהמשך (עריכה - זה קיים גם בפרק השני).
ד"א - הדרך הנכונה לצפות בסידרה לכל מי שיש טלוויזיית 4K ובמיוחד כאלו התומכות ב DOLBY VISION היא כמובן בנטפליקס שמשדרים את הפרקים בצורה הזו.
מסקרן אותי אם למרות ששינו כמעט לחלוטין את הגזע הקלינגוני, האם השפה שהם מדברים נשארה זהה לשפה המקורית שהומצאה עבור סידרת האם.
שיר הפתיח של הסידרה אנמי לטעמי, אחד הפחות מוצלחים לעומת שאר סדרות הבת ובמיוחד לעומת סדרות האם.
ד"א, השחקנית הסינית המפורסמת שמשחקת את הקפטן מוזכרת כ"הופעת אורח", מה שכנראה מרמז שהיא לא תשאר שם אחרי 2 הפרקים הראשונים.