מתיחות עם RGE: הוט מאיימת להוריד את ערוצי ספורט 5

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #61 

לפי הבנתי בהוט אמנם ההיצע גדול אבל רובו עולה כסף
לעומת YES שיש הרבה תוכן ללא עלות

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #62 

orenbar כתב:סהר גבראלי , YES נמצאת פה 16 שנה, היא וותיקה מאד, יש לה יכולת להגיע לכל מקום במדינה והיה לה הזדמנות

לעשות מהפכה בשידורים הרב ערוציים והיא נכשלה , אבל אני הוכיח שכן אפשר

תראה את הסלולר , HOT מובייל ב סלולר בשנתיים הגיעה ל 1.3 מיליון לקוחות , ותוך שנתיים תהיה שווה לפלאפון

ואך תעקוף אותה, , אז תירוצים שלך לא תופסים לגבי וותק

, אני חוזר שוב , ה VOD של HOT הוא גדול הרחב ביותר ולכן יש לו הרבה מנויי .

ותזכור גם ל YES יירד מנווים ברבעון האחרון, ירד לה 2,000 מנויים .
...
·להוט יש יותר מנויי vod מכיוון שיש לה יותר מנויים מיס. זאת הסיבה היחידה. וה-vod של הוט רחב אבל בהבדל גדול מזה של יס. ב-vod של יס, קטגוריית הבינג' הרבה יותר רחבה מאשר קטגוריית xtra vod של הוט. וגם בסדרות שהוט מביאים הם מדי פעם לא טורחים אפילו להביא את כל הסדרה כמו למשל הסדרה The Fall שעלתה ב-vod של הוט לפני שעלתה ביס אבל הוט לא העלתה את העונה ה-2 בעוד שביס יש כבר הרבה זמן 2 העונות. אותו דבר עם הסדרה The Middle פתאום אחרי כמה עונות שהוט שידרה את הסדרה הם כבר הפסיקו לשדר אותה ולא מביאים את העונה החדשה שמשוודרת. בטח לא משתלם להם כלכלית.

בקיצור ה-VOD של הוט מן הסתם וותיק יותר אבל לא בהכרח גדול ומגוון יותר.

orenbar
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 147
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #63 

ArielAberjil כתב:לפי הבנתי בהוט אמנם ההיצע גדול אבל רובו עולה כסף
לעומת YES שיש הרבה תוכן ללא עלות
...
·בהוט לקחו החלטה לפני 3 שנים במקום לבלבל את המוח על חבילות ,בטריפל הם פשוט פותחים את כל הערוצים

וגם מי שמקבל חבילות מקבל את רוב הערוצים פתוחים .

ב VOD גם עשו את השינוי ב 2013 אין יותר תכנים סדרות בכסף של הוט , התכנים בכסף הם של ערוצים חיצוניים .

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #64 

@orenbar
·

אורן אתה אובססיבי אחי על הוט .. מה הקשר סלולר ומובייל עכשיו????

חד משמעית! יס הם מספר 1 בארץ!

סלקום הכי זולים בארץ!

להוט אין ייחוד.. מי שרוצה זול יבחר סלקום.. מי שרוצה איכות וזמינות ומוכן לשלם יבחר ביס.. אין סיבה לבחור בהוט

עכשיו, אני מבין שאתה מזלזל בעובדה ש-2000 לקוחות נטשו את הוט (כמו שכתבת "מזה 2,000 לקוחות?)

בוא תבין את המשמעות..

א. הוט סיימו את 2015 עם רווח של 7 מליון שקל בלבד

ב. 2,000 לקוחות שמשלמים בממוצע 245 ש"ח לחודש * 12 חודשים = 5,880,000 ש"ח

המשמעות היא כזאת:

1. עוד 300-350 לקוחות נוטשים והוט הופכת לחברה בהפסד

2. אין להוט יכולת לממן את הדרישה של ערוצי הספורט.. זה לא רק עניין של משא ומתן .. מדובר בקושי אמיתי של הוט לממן את הדרישה הזאת , פשוט אין לה כסף פנוי

3. אין להוט יכולת לממן את הדרישה של ערוצים 2 ו-10 לשיתוף בהכנסות - 53% מזמן הצפייה בפריים טיים של לקוחות הוט זה בערוצים 2 ו-10

4. הוט חייבת לעלות מחירים כדי להישאר רווחית , תקח עליה של 5 ש"ח ללקוח * 12 חודשים * 800 אלף לקוחות = 48 מליון ש"ח

זו הנקודה שבה החלטתי לעזוב את הוט , ברגע שאין להם מוצא אחר מלבד עליית מחירים.. שלום ולא להתראות!

<יש להם כמובן את האופציה למכור תוכן.. ככה "הבורר" התחיל להיות משודר ביס והאלופה בסלקום .. אבל ז כסף קטן שלא מחפר על הנטישה ההמונית של הלקוחות>

orenbar
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #65 

אתה מעוות את המציאות לגמרי , ההפסד הקטן ברבעון הוא בגלל השקעה חד פעמית בדור 4 של רשת הסלולר .

א) אם היית קורא אתה הדו"ח ולא קראת היית מבין שיש עלייה ברווח של מגזר הכבלים ב 11% !!!

החישבים שאתה עושה פאטתים ולא רצניים .

ב) אם היית קורא אתה דו"ח היית מבין שצמצמו ב 80% את הנטישה ל 2,000 איש בלבד שזה 0.25% כלום .

ג) אם היית מבין את המציאות היית יודע ש YES קיימת כבר 16 שנה והייתה חברה שצריכה לעבוד מזמן

את HOT מספר המנויים והיא מפגרת ב 200 אלף מנויים ואפילו הולכת לאחור כם ירידה של 2,000 מנויים .

ד) אם היית קורא את הדו"ח של בזק היית מבין ש YES מפסידה כ 350 מיליון שקל בשנה !!! היא משוכללת בתוך בזק

שהיא רווחית משום שהיא מנופול אין לה תחרות .

ה) הוט סלולר גייסה 1.3 מיליין מנויים בשנתיים !!! אתה מבין !!! YES קיימת 16 שנה ולא מצליחה לדגדג את HOT

במספר המנויים ,הוא מובייל גייסה הרבה מנויים 1.3 מיליון בגלל המחיר הזול שגורם להפסדים .

ו) ל HOT כמעט פי 2 מספר מנויי VOD , זה מדבר בעד עצמו .

ז) הבלוף של סלקום יתגלה , כי המחיר האמתי הוא מעל 230 שקל לטריפל ולכן אין טעם בחיבור לסלקום .

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #66 

ומה לגבי סרטים,גם עולים כסף?
ביס חלק מהסדרות של ערוץ 10/11/22 בחינם וגם בזמן שהם משודרות
כשיש עניין ולא רק סדרות ישנות נגיד היהודים באים,בובה של לילה עונה 4,בני ערובה עונה 2..

orenbar
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #67 

ArielAberjil כתב:ומה לגבי סרטים,גם עולים כסף?
ביס חלק מהסדרות של ערוץ 10/11/22 בחינם וגם בזמן שהם משודרות
כשיש עניין ולא רק סדרות ישנות נגיד היהודים באים,בובה של לילה עונה 4,בני ערובה עונה 2..
...
הסדרות של ערוץ של 10-2 נקבעים על הזכיין זה זהה גם ל YES וגם ל HOT .

יש חדשות הספורט , בובה של לילה אפשר להקליט ,אפשר גם לבקש , אבל לא נראה שיש מה לבקש.

יש סדרות של ערוץ 2 בחינם , מסודרים -ארץ נהדרת 12 - שנות ה 80 - צחוק מהעבודה ,חלק ב VOD חלק רק בערוץ 6.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #68 

אני עם יס בייסיק
שוקל לעבור לסלקום
כרגע החסם הוא היורו בצ'רלטון שאני לא רואה איך הוא מגיע ללקוחות סלקום
האמת אני בכלל לא משתמש ביס, פעם בשבועיים רואה משחק
בסוף הם יבינו שלקוחות כמוני צריכים משהו בסיסי מאוד ולחייב לפי ערוצים/שידורים/VOD
את הסדרות אני למשל מוריד מהאינטרנט

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #69 

@orenbar
·

על זה בדיוק דיברתי!

מזמין אותכם לעשות השוואה בין הקטלוג ה.ח.י.נ.מ.י של הוט , יס וסלקום

ולראות בעצמכם: יס מקום 1 , סלקום 2, הוט רק 3

כל הקטלוג, כל התוכניות של ערוץ 2 ו-10 וערוץ 5 , זמינים ללא עלות ב-VOD של סלקום

המרוץ למיליון, משחקי השף , בייקאוף ישראל, ארץ נהדרת, סברי מרנן, עובדה, גב האומה וכ"ו כל פרק עולה יום אחרי השידור שלו בטלוויזיה ; אפילו התוכנית ההזויה של אסף הראל עולה ל-VOD

בנוסף כל התוכניות של ספורט 5 משודרות ב-VOD בחינם , בובה של לילה/יציע העיתונות/חמישיות/חדשות הספורט וכ"ו

היום עולה עונה 2 של "יום האם" בערוץ 2 - כבר העונה הראשונה זמינה וכל פרק יעלה למחרת יום שידורו

אין צורך להקליט "האח הגדול" או "הישרדות" כי משדרים לך את זה ללא עלות ב-VOD -

ולא "חלק מהתכנים" אלא את כל התכנים

עכשיו, השאלה למה בהוט זה עולה 5-6 ש"ח לכל פרק??

למה כל סרט עולה 19.9 ש"ח??

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #70 

סהרגבריאלי כתב:@orenbar
·

על זה בדיוק דיברתי!

מזמין אותכם לעשות השוואה בין הקטלוג ה.ח.י.נ.מ.י של הוט , יס וסלקום

ולראות בעצמכם: יס מקום 1 , סלקום 2, הוט רק 3

כל הקטלוג, כל התוכניות של ערוץ 2 ו-10 וערוץ 5 , זמינים ללא עלות ב-VOD של סלקום

המרוץ למיליון, משחקי השף , בייקאוף ישראל, ארץ נהדרת, סברי מרנן, עובדה, גב האומה וכ"ו כל פרק עולה יום אחרי השידור שלו בטלוויזיה ; אפילו התוכנית ההזויה של אסף הראל עולה ל-VOD

בנוסף כל התוכניות של ספורט 5 משודרות ב-VOD בחינם , בובה של לילה/יציע העיתונות/חמישיות/חדשות הספורט וכ"ו

היום עולה עונה 2 של "יום האם" בערוץ 2 - כבר העונה הראשונה זמינה וכל פרק יעלה למחרת יום שידורו

אין צורך להקליט "האח הגדול" או "הישרדות" כי משדרים לך את זה ללא עלות ב-VOD -

ולא "חלק מהתכנים" אלא את כל התכנים

עכשיו, השאלה למה בהוט זה עולה 5-6 ש"ח לכל פרק??

למה כל סרט עולה 19.9 ש"ח??
...
·תכני ערוץ 22 ו-10 עולים כסף כי זה ההסכם שיש להם מול הוט ויס מן הסתם. אני מניח שהסיבה היא שהזכייניות (קשת ורשת) וערוץ 10 רוצים להרוויח מזה. אני חושב שאם זה היה תלוי ביס ובהוט הם היו נותנים את התכנים של 22 ו-10 בחינם.

איך אפשר להתווכח על איזה תכנים יותר טובים כשכל אחד ומה שהוא אוהב לראות? אישית אני מעדיף את יס בתוכן. בעיניי התכנים של יס טובים פי מאה. אבל אני מכיר אנשים שמעדיפים את התכנים של הוט שזה בעיקר מסתכם בזה שהם אוהבים את הפקות המקור שלהם.עוד לא ראיתי מישהו שמעדיף את הרכש של הוט על פני יס. אבל בהפקות מקור הוט מובילה.

תמיד זה היה ככה. יס מובילה ברכש והוט מובילה בהפקות מקור.

בעקרון גם ביס אם יש לך את הקוואטרו יש לך את תכני ערוץ 22 ו-10. מאד נוח השירות של ה-Primetime. בעוד שבהוט צריך כל פעם להקליט. מאד נוח שהממיר מקליט אוטומטית את שעות הפריים טיים של הערוצים שאתה קובע לו. עוד חלק שאני אוהב זה שהוא מקליט לפי תכניות ולא לפי שעות, כלומר, אם אתה רוצה לראות תכנית משעה 21:00 לא צריך להריץ את כל החדשות כדי להגיע לתכנית של שעה 21:00, אלא הממיר מקליט לפי תכניות. זה לא כזה ברור.

בקוואטרו אין אף פעם בעיה של התנגשות בהקלטות. כשהיה לנו את הפייבר בוקס כל פעם היה התנגשות בהקלטות. זה היה מאד מעצבן.

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #71 

@miCkEy6772
·

על פי הדיווחים לבורסה אני לא בטוח שאתה צודק

כשהוט מדווחת שוב על אובדן לקוחות

ומאידך סלקום הגישה היום דוח לפיו עוד לפני הוספת ערוצי הספורט חל גידול מסיבי במצבת הלקוחות

כאשר מרגע הוספת הערוצים קצב הגיוסים הוכפל

ממליץ להוט להבין שהמספרים לא לטובתה והלקוחות מצביעים ברגליים

אגב.. גם יס מעידה על גידול במצבת הלקוחות ככה שזה לא עניין של מחיר בלבד, כשאתה עושה טלוויזיה נכונה וטובה אתה מצליח

הדוחות לבורסה מחזקים את מה שאמרתי - מי שמחפש מחיר זול בוחר בסלקום - מי שרוצה איכות בוחר ביס - להוט אין מה למכור ולכן היא ננטשת

זה הדיווח מהיום:
http://www.ice.co.il/media/news/article/429202

עוד לפני ההתחמשות בערוצי 'ספורט 5': מספר לקוחות סלקום TV ממשיך לעלות
עפ"י דוחות הרבעון ה-1 של 2016, מספר הלקוחות עומד על 75 אלף בתי אב ו-120 אלף בשוק הסיטונאי. בחברה אומרים כי בזכות ההסכם לשידור ערוצי הספורט, קצב ההצטרפות הכפיל עצמו

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”