Game of Thrones - עונה 7

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #61 

הקרנף כתב:שימו לב, שדאני נמצאת בדיוק במקום שג'ון סנואו רוצה ללכת, בגלל שיש שם מצבור של זכוכיות של דרקונים ולכן הם הולכים להיפגש מהר יחסית, מה יקרה שם אח"כ, שאלה טובה.
הצפוי הוא שדאני וסנואו יתאחדו (למרות הקרבה המשפחתית שבד"כ לא הפריע לטרגריין), אבל מרטין בד"כ לא אוהב את הצפוי...
...
היה צפוי מאוד, אם כי לא נראה כהתחלה טובה ליחסים לבקש מבן זוג לכרוע בפניך (לפחות לא שאישה תבקש מגבר), מצד שני, בכל סרט על קלישאת רומן, היחסים לא מתחילים טוב ואז משתנים...

סה"כ פרק טוב עם התקדמות משמעותית של העלילה.

אהבתי את המעברים בין סצנות כשאתה לא בטוח שהחליפו עלילה.
היה את זה במעבר בין הסצנה של מיסאנדי וגריי וורם (אגב, מה בדיוק הוא יכול לעשות? יש לו בכלל ***?) שעברה לסאם ומסאם מוציא לג'ורה את המיץ לאוכל בצפון...

אהבתי במיוחד את הסצנה של אריה עם הזאב שלדעתי אכן היה הזאב שלה, אבל היא כל כך השתנתה שהוא לא באמת זיהה אותה או היה מוכן ללכת איתה...

רוב הסרטונים שניחשו שהמתנה של יורן (שמתחיל לתפוס קצת אופי וצבע) תהיה נחשיות החול ואלריה צדקו, גם יארה כנראה לקראת סופה וככה עוד דמויות מציקות הולכות להיעלם...

אגב, עכשיו שיארה ודורן מחוץ למשחק, המצור על מעלה המלך הלך לעזאזל? נראה שקודם יהיה מאבק נגד המתים המהלכים...

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1607
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

חבר'ה - יש איסור..

שליחה #62 

.

מסתבר שבממלכה השמינית, המתים המהלכים הידועים גם כ "חרדים קיצוניים" הוציאו איסור..

ג'יימס

[img2=32x32]http://www.livepencil.com/mambers/image ... /wink1.gif[/img2]

nooam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #63 

פרק טוב.
נראה שמכינים את הקרקע לאפשרות שדאני תהפוך לרעה, היא מתחילה להתרחק מהיועצים שלה וגם המראה שלה משתנה.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #64 

בינתיים עונה 7 נפתחה בצורה טובה, שלושה פרקים שמאוד נהנתי מהם.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #65 

(G) כתב:בינתיים עונה 7 נפתחה בצורה טובה, שלושה פרקים שמאוד נהנתי מהם.
...
·

עוד שניה נסגרת :lol:
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #66 

הודלף פרק 4 לרשת...
הורדתי, איכות לא להיט.
Game of Thrones S07E04 AAC MP4

[imgur-album]D1ohl[/imgur-album]

Duration : 52 min 6 s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 650 kb/s
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 FPS

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #67 

טוב גם אני הורדתי את הפרק שדלף.
באמת איכות לא להיט, אבל הפרק אש....הכי טוב העונה ללא צל של ספק... ואחד הפרקים הטובים (לדעתי) שהיו.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #68 

הורדתי, ראיתי את האיכות והבנתי שעדיף לחכות עוד יומיים, במילא זה רק מאריך את ההמתנה לפרק הבא.

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #69 

ראיתי את הפרק אתמול. סופסוף הסדרה התעוררה. השני פרקים האחרונים בהחלט כיפרו על ההתחלה הרעה.
מחזק שזה אחד הפרקים החזקים של הסדרה
כל הכתבות שלי
עמית לגו

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #70 

עונה 7 עד כה טובה מאוד.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #71 

העונה אכן טובה אך ההרגשה שהיא מתקדמת מהר יחסית לעונות הקודמות, ולכן זה נראה לנו אחלה.
נראה שמנסים לסגור קצוות לפני סיום הסידרה.
עד עכשיו כל המאורעות שקרו ב 4 הפרקים הראשונים, יכלו בקלות למלא עונה שלמה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73384
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #72 

ברור, גם אני מרגיש כך, אך יש רק עוד 2 עונות והן קצרות מהרגיל, כך שצריך עד סופן לסגור את הכל הקצוות, לפחות המהותיים.

פרק גדול, בעיקר בגלל הקרב בסוף, סופסוף רואים מה הדרקון יכול לעשות.

המפגש בין אריה לבריאן והקרב בנהם היה קצת הזוי, אין מצב שבקרב שכזה בריאן לא הייתה מרסקת אותה בקלות.

אצבעון הולך ונדחק לפינה, נראה לי שבעונה הנוכחית או האחרונה הוא ישלם על כל המעשים שלו.

רק אני שם לב שבמהלך הסידרה חאליסי כל כמה עונות משנה צבע שיער? זה התחיל מכסוף, הפך לבלונד מובהק ועכשיו שוב חוזר למשהו בין בלונד לכסוף :lol:

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #73 

כמה שאלות ברשותכם, אני לא מהמומחים וצופה ככה בכיף שלי...

מי הציל את ג'יימי, דיקון או העוזר שלו שירה חיצים על הדרקון?
אגב ראיתם איזה קטע הזוי בסוף, ג'יימי רוכב עם הסוס על המים, בגובה של שלולית, ושהוא נופל מהסוס, 2 מטר לידו, הוא צולל למצולות האוקיינוס חחחח...
(טוב נו, אני אומר שזה הזוי, שברקע דרקון יורק אש...)

ואפשר תזכורת קטנה על מה little finger הזה עשה רע?
ומי הלשין לליניסטרים על המתקפה של חליסי? (בפרק הקודם)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #74 

העוזר שלו שירה חיצים. אצבעון שלח מתנקש לרצוח את בראן (לפחות ככה נרמז, כי המתנקש הגיע עם הפפגיון שלו, זה שהוא נתן לבראן בפרק). אף אחד לא הלשין על המתקפה, ג'יי הפיק לקחים מהעבר שלו והבין שיותר חשוב לכבוש את המצודה עם הזהב ובדרך להשמיד מישהו שעוזר לה (הזקנה) מאשר לבזבז משאבים על שמירה על המצודה שלו שלא מכניסה כסף.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #75 

@Huber

דווקא אם אני זוכר נכון זה היה דיקון, כי החבר שלו היה עסוק (יתכן שאני טועה).לא ברור לי מה המוטיבציה כרגע של אצבעון ללחוץ ולסכסך בין האחים לבית סטארק - הוא כל הזמן מנסה לגרום לסנסה להתמרד.

לגבי הסכין, זה ממש לא חייב להיות אצבעון הוא לא אמר שזה פגיון שלו אלא הוא ככל הנראה "אסף אותו" בשלב כלשהו. בכל מקרה, הפגיון מוכיח שמי שפגע בבראן הוא מישהו מאוד גבוה ומלכותי (בקיצר, המרחק בינם להבנה מה קרה שם מאוד קצר).

לגבי בריאן - היא מאוד כבדה (שריון, חרב ענקית), כך שבהחלט הגיוני שמישהי קטנה ואקרובטית כמו אריה תצליח לגבור עליה, לפחות זמנית.

לגבי ההתקפה - הם הינדסו אותה, אפשר לראות בפרק הקודם שהם בעצם החזיקו לא מעט אנשים מחוץ למצודה שהם אלה שגרמו לספינות לבעור. הם גם אלה שבוודאי חזרו עם חדשות על ההצלחה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #76 

oferlaor כתב:@Huber

דווקא אם אני זוכר נכון זה היה דיקון, כי החבר שלו היה עסוק (יתכן שאני טועה).לא ברור לי מה המוטיבציה כרגע של אצבעון ללחוץ ולסכסך בין האחים לבית סטארק - הוא כל הזמן מנסה לגרום לסנסה להתמרד.
...
·

אני די וודאי שזה היה החבר שלו ולא דיקון, נראה פרק הבא. לגבי המוטיבציה, הוא רוצה אותה לעצמו, הוא מאוהב בה, והוא מודע לכך שלבד היא תהיה טרף קל יותר.

לגבי הסכין, זה ממש לא חייב להיות אצבעון הוא לא אמר שזה פגיון שלו אלא הוא ככל הנראה "אסף אותו" בשלב כלשהו. בכל מקרה, הפגיון מוכיח שמי שפגע בבראן הוא מישהו מאוד גבוה ומלכותי (בקיצר, המרחק בינם להבנה מה קרה שם מאוד קצר).
...
·

זה לא חד וחלק אצבעון, אבל זה בהחלט הפגיון שלו ושאמא שלהם גילתה את זה היא התעמתה איתו והוא טען שהוא הפסיד אותו למישהו בהתערבות אם אני זוכר נכון.

לגבי בריאן - היא מאוד כבדה (שריון, חרב ענקית), כך שבהחלט הגיוני שמישהי קטנה ואקרובטית כמו אריה תצליח לגבור עליה, לפחות זמנית.
...
·

הבעיה שלי היא לא שהיא גברה עליה, זה אפשרי תיאורטית וזה כמעט קרה בקרב בין הענק לבחור ההוא שבסוף הענק ריסק לו את הגולגולת, הבעיה שלי היא שמישהי שהיא חצי מהגודל והמסה של היריבה שלה מצליחה להדוף בכזו קלילות מתקפה - ולא ע"י התחמקות ממנה אלא ע"י התכתשות פיזית (חרב בחרב). במציאות היא מזמן הייתה מפסידה. בקרב של הענק עשו את זה הרבה יותר אלגנטי, הוא התחמק ולא ספג והסיט חלק מההתקפות כמו פה (פה היא חלק התחמקה וחלק הסיטה - לא מעשי פיזית). בנוסף אין מצב שהחרב/סיכה שאריה אחזה היית המצליחה לחדור שריון לוחות כמו שיש לבריאן, במציאות גם זה היה לרב מונע ממנה ניצחון (היא כמה וכמה פעמים כיוונה את המתקפה לשריון במקום לאיזורין רגישים וחשופים יותר).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #77 

זה אכן היה מעט בולט אבל דווקא הקטע של הסיכה הזו שיכולה להכנס בין חוליות השריון דווקא עושה לי שכל.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

קטע יפה שחבר אמר לי,

בעבר אצבעון אמר לואריז Chaos is a laddar

ובפרק האחרון שאצבעון נפגש עם בראן ונותן לו את הפגיון, בראן מזכיר לו את המשפט ואצבעון נכנס להלם,
כלומר בראן רומז לו שהוא יודע על מעלליו למשפחת סטארק

[imgbig]http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg ... 20x378.jpg[/imgbig]

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #79 

@tomer953
·חבר שלך פשוט קורא הארץ
ואם להשלים אז גם הדיאלוג של ג׳ון ודינאריס מהווה הקבלה לדיאלוג של ג׳ון עם מלך מעבר לחומה כשניסה לשכנע אותו לכרוע בפני סטניס
הנ״ל מהארץ

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #80 

לא רק הארץ, כל מי ש"בקי" בסידרה וזוכר עונות אחורה ראה את זה. גם פה הבחור הזה מדבר בדיוק על זה (בין היתר):

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”