Vizio P-Series 2016
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@Butbul8
צר לי לראות שהמסך הגיע שבור
אני מבין את הבאסה של לחכות שבוע ואז המוצר מגיע שבור.
לצערי אני כרגע בתהליך מעבר דירה, ואין לי כל כך זמן לעסוק בשום דבר.
כפי שהחברים האחרים הציעו, תיצור קשר עם טארגט ותראה מה הם יגידו. בין אם ישלחו לך מסך נוסף או יחליפו את זה, אני חושב ששווה לנסות שוב. לבטל קניה במידה ותרצה תוכל תמיד.
צר לי לראות שהמסך הגיע שבור
לצערי אני כרגע בתהליך מעבר דירה, ואין לי כל כך זמן לעסוק בשום דבר.
כפי שהחברים האחרים הציעו, תיצור קשר עם טארגט ותראה מה הם יגידו. בין אם ישלחו לך מסך נוסף או יחליפו את זה, אני חושב ששווה לנסות שוב. לבטל קניה במידה ותרצה תוכל תמיד.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·shraga007 כתב:@Butbul8
·
פנה לטארגט, תקבל הנחיות להחזרה.
באמת באסה.
כנראה שזו באמת לוגיסטיקה בעייתית לקנות מסך מחו"ל....
אני לא חושב שזאת בעיה ספציפית לקניה בחו"ל. פשוט חוסר מזל וסיכוי גבוה יותר למסך להפגע כי הוא עובר יותר בדרך מאשר מסך שאתה קונה בארץ. אם תקרא פורומים, המון אנשים בארה"ב מקבלים מסכים עם פאנלים שבורים והם מוחלפים ללא שום בעיה. הבעיה כאן היא היחס של אנשי UPS לחבילה שלך. מספיק למסך ליפול או שהם השכיבו אותו ושמו עליו משהו וכו' והמסך נסדק.
·bolegb כתב:באסה באמת. מקווה שהשירות שלהם טוב כמו שאומרים.
אגב, כמה עלה לך הכל כולל משלוח ומיסים?...
נכתב כבר מספר פעמים. תעביר את המטבע לדולרים ואמור לצאת לך $1480 אם תוסיף קוד קופון dutyfree ב-checkout.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בדיוק מהסיבה למעלה. כשטארגט אחראיים על המשלוח אז אתה בטוח תקבל החזר או מוצר חדש במקום.
כשהחנות שאתה קונה ממנה לא אחראית על המשלוח, אתה עלול ליפול בין הכסאות ולאכול אותה.
אם יש עוד מישהו מאיזור תל-אביב והסביבה שקנה וקיבל את המסך, אשמח אם תשלחו לי ה"פ.
כשהחנות שאתה קונה ממנה לא אחראית על המשלוח, אתה עלול ליפול בין הכסאות ולאכול אותה.
אם יש עוד מישהו מאיזור תל-אביב והסביבה שקנה וקיבל את המסך, אשמח אם תשלחו לי ה"פ.
עדכון למי שהתעניין.. דיברתי איתם בטלפון ביום שקיבלתי את המסך וגיליתי שהוא שבור, שירות מהיר ואמין יש לציין.
באותו היום הם שלחו לי לייבלים למשלוח חזרה, אין אפשרות לקבל טלוויזיה חדשה, אלא רק זיכוי.
למחרת בבוקר כבר DHL אספו אותה מהבית. הוסבר לי שכשהם יקבלו אותה בחזרה לאחר בדיקה קצרה ואחרי 2 מחזורי חיוב אני יקבל זיכוי מלא על כל הסכום, מבאס שזה לוקח כל כך הרבה זמן אבל זה מה יש, נשארתי עם השנאי שקניתי (מוכר אותו אם מישהו מחפש).
באותו היום הם שלחו לי לייבלים למשלוח חזרה, אין אפשרות לקבל טלוויזיה חדשה, אלא רק זיכוי.
למחרת בבוקר כבר DHL אספו אותה מהבית. הוסבר לי שכשהם יקבלו אותה בחזרה לאחר בדיקה קצרה ואחרי 2 מחזורי חיוב אני יקבל זיכוי מלא על כל הסכום, מבאס שזה לוקח כל כך הרבה זמן אבל זה מה יש, נשארתי עם השנאי שקניתי (מוכר אותו אם מישהו מחפש).
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכל תלוי בך. עד כמה אתה רוצה\צריך מסך חדש? וכמובן בזמינות של מסכים אחרים ברמת איכות ומחיר תחרותיים.
אני מבסוט מה-M55 בחדר אורחים\TV. בסלון בינתיים יש טושיבה "40 ישנה אך טובה שהיתה אמורה להיות זמנית, אבל ככל הנראה היא תאלץ לסחוב קצת יותר זמן ממה שתכננתי. בנוסף גם התקציב שלי לא מאפשר שדרוג כרגע ולכן אני לא ממהר.
עדיין לא כל כך ברור מתי נגמר חוזה הבלעדיות שלהם עם BEST BUY.
אני חושב שיש לויזיו קשיים באספקה של פאנלים באיכות שהם דורשים ולכן יש כמות מוגבלת מאד של יחידות שמגיעות לשוק. ואולי גם זו הסיבה שהם עדיין בלעדיים עם בסט ביי, לא יודע.
אני מבסוט מה-M55 בחדר אורחים\TV. בסלון בינתיים יש טושיבה "40 ישנה אך טובה שהיתה אמורה להיות זמנית, אבל ככל הנראה היא תאלץ לסחוב קצת יותר זמן ממה שתכננתי. בנוסף גם התקציב שלי לא מאפשר שדרוג כרגע ולכן אני לא ממהר.
עדיין לא כל כך ברור מתי נגמר חוזה הבלעדיות שלהם עם BEST BUY.
אני חושב שיש לויזיו קשיים באספקה של פאנלים באיכות שהם דורשים ולכן יש כמות מוגבלת מאד של יחידות שמגיעות לשוק. ואולי גם זו הסיבה שהם עדיין בלעדיים עם בסט ביי, לא יודע.
הטלוויזיה הקודמת הלכה לפני חצי שנה. כרגע אין לי מסך גדול בבית בכלל. חיכיתי לדגמים של סמסונג וLG ואז קרה מה שקרה. אם היה לי בטחון שזה יגיע לטארגט אז סבבה. אבל כבר מתחיל באמת להתחרפן מלחכות לדגם כלשהו ואז לגלות שזה לא היה שווה. :\
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין הרבה מה לעשות. היום יש לך את הסמסונג KS8000 שנמכרת במחיר מעט יקר יותר (לפחות בארה"ב) ונותנת תמורה לא רעה בכלל למחיר שלה. אולי זה משהו ששווה לשקול.
בכל אופן, תמיד כשמחכים קיימת האפשרות שמעבר לפינה יצוץ משהו עדיף.
בכל אופן, תמיד כשמחכים קיימת האפשרות שמעבר לפינה יצוץ משהו עדיף.
VIZIO SmartCast™ P-Series™ 55" Ultra HD HDR Home Theater Display | P55-C1
נמכר כרגע ב1099 דולר. פחות 200 דולר. מישהו יודע כמה יקח להביא אותו דרך buy2usa - אחרי הכל זה לא טלווזייה אין לו ממיר! זה רק מסך. אפשר איכשהו לנצל את זה ?
נמכר כרגע ב1099 דולר. פחות 200 דולר. מישהו יודע כמה יקח להביא אותו דרך buy2usa - אחרי הכל זה לא טלווזייה אין לו ממיר! זה רק מסך. אפשר איכשהו לנצל את זה ?
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כבר רשמו את זה המון פעמים, ההמלצה הרווחת היא להזמין טלויזיות ישירות מהחנות מבלי להשתמש בחברות שילוח.
כמה זה יצא צריך לבדוק מול BUY2USA. למרות שאני מבין את מה שאתה שואל, וגם אני שאלתי את השאלה הזו, לא נראה לי שמישהו במכס יחרוג מהנוהל הרגיל לעשוק על ייבוא המסך הזה לארץ. בנוסף לכל גם ב-BUY2USA וגם כשקונים ישירות מהחנות, אתה משלם את המכס מראש.
כמה זה יצא צריך לבדוק מול BUY2USA. למרות שאני מבין את מה שאתה שואל, וגם אני שאלתי את השאלה הזו, לא נראה לי שמישהו במכס יחרוג מהנוהל הרגיל לעשוק על ייבוא המסך הזה לארץ. בנוסף לכל גם ב-BUY2USA וגם כשקונים ישירות מהחנות, אתה משלם את המכס מראש.
-
TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למי שעדיין מחכה, ה-"50 שוב במלאי. בנוסף יש את ה M50 ו-M55 במחיר טוב.