רסיבר פיוניר דגם Pioneer SC-LX89 נבחן. התרשמות + תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #61 

ה86 87 88 ו 89 הם אותו אחד חוץ מזה שהוסיפו לאחד מהם אטמוס . הם זהים, ובעלי גוון צליל זהה .
Sony 1040
Monitor mass

esp2
טרול
טרול
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #62 

עופרפולק כתב:ה86 87 88 ו 89 הם אותו אחד חוץ מזה שהוסיפו לאחד מהם אטמוס . הם זהים, ובעלי גוון צליל זהה .
...
ברור אבל כשצריך ״לדחוף״ אותם גוון הצליל משתנה משמעותית בין דגם לדגם.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #63 

קראתי ואני באמת לא מבין מה רוצים ממנו מצד אחד הוא בסך הכל אמר תודה לחנות שהשאילה לו את המוצר לבחינה בעבר כשהדבר נאמר לחנות אחרת לא ראיתי קפיצה של מנהלי האתר אז זה היה בסדר ועכשיו לא מאד תמוה בעיני...
לעצם ההרחקה האתר פשוט יורה לעצמו ברגל בא בנאדם פרטי עושה סקירה למרנץ/פיוניר ומשתף את הקוראים מה לא בסדר ?
עוסק בתחום עלאק אתם רציניים אני מכיר אותו אישית לא מהיום ותאמינו לי שהוא לא עוסק בתחום. הוא חובב מושבע של התחום אבל בטח לא עוסק.
תבדקו את ההגדרה של עוסק...

לעניין ה- 89 איציק ציין שאין הבדל מקודמיו למעט תמיכה באטמוס מי שאין לו עניין בפורמט ויש לו 86/87 אין לו מה לחפש עם ה-89.
אותי זה מענין באופן אישי כיוון שאני נכנס לבית חדש בעוד מס' חודשים ומתכנן רמקולים בתקרה.

esp2
טרול
טרול

שליחה #64 

zaviv כתב:קראתי ואני באמת לא מבין מה רוצים ממנו מצד אחד הוא בסך הכל אמר תודה לחנות שהשאילה לו את המוצר לבחינה בעבר כשהדבר נאמר לחנות אחרת לא ראיתי קפיצה של מנהלי האתר אז זה היה בסדר ועכשיו לא מאד תמוה בעיני...
לעצם ההרחקה האתר פשוט יורה לעצמו ברגל בא בנאדם פרטי עושה סקירה למרנץ/פיוניר ומשתף את הקוראים מה לא בסדר ?
עוסק בתחום עלאק אתם רציניים אני מכיר אותו אישית לא מהיום ותאמינו לי שהוא לא עוסק בתחום. הוא חובב מושבע של התחום אבל בטח לא עוסק.
תבדקו את ההגדרה של עוסק...

לעניין ה- 89 איציק ציין שאין הבדל מקודמיו למעט תמיכה באטמוס מי שאין לו עניין בפורמט ויש לו 86/87 אין לו מה לחפש עם ה-89.
אותי זה מענין באופן אישי כיוון שאני נכנס לבית חדש בעוד מס' חודשים ומתכנן רמקולים בתקרה.
...
·
הפוך גוטה הפוך!
האתר ירה לעצמו ברגליים במשך שנים שנתן לו להשתולל פה חופשי.
עכשיו סוף סוף האתר התפכח ושם לזה סוף לתמיד.
אגב אל תצטער יותר מדי.. אתה עדיין יכול לראות אותו מוכר ודוחף ציוד וחנויות באתר המקביל.
לפחות עד שליאור היקר ידאג לשים לזה סוף גם כן...

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #65 

esp2 כתב:
...
...
·
הפוך גוטה הפוך!
האתר ירה לעצמו ברגליים במשך שנים שנתן לו להשתולל פה חופשי.
עכשיו סוף סוף האתר התפכח ושם לזה סוף לתמיד.
אגב אל תצטער יותר מדי.. אתה עדיין יכול לראות אותו מוכר ודוחף ציוד וחנויות באתר המקביל.
לפחות עד שליאור היקר ידאג לשים לזה סוף גם כן...
...
האתר ירה לעצמו ברגלים ?? תגיד לי אתה רציני בלי אנשים כמו איציק האתר הזה בית קברות ואת לא אני אמרתי.
איזה דוחף ציוד וחנויות מישהוא אמר לך מה לקנות/או מאיפה לקנות?
מצידי תקנה מה שאתה רוצה בא לך דנון תקנה אף אחד לא הכריח אותך לקנות פיוניר
גם אם יגידו לי באופן אישי שהמרנץ טוב יותר אני אישית לא מסוגל לראות אותו מבחינה עיצובית אבל זה אני.

·

esp2
טרול
טרול

שליחה #66 

zaviv כתב:
...
...
האתר ירה לעצמו ברגלים ?? תגיד לי אתה רציני בלי אנשים כמו איציק האתר הזה בית קברות ואת לא אני אמרתי.
איזה דוחף ציוד וחנויות מישהוא אמר לך מה לקנות/או מאיפה לקנות?
מצידי תקנה מה שאתה רוצה בא לך דנון תקנה אף אחד לא הכריח אותך לקנות פיוניר
גם אם יגידו לי באופן אישי שהמרנץ טוב יותר אני אישית לא מסוגל לראות אותו מבחינה עיצובית אבל זה אני.

·
...
·
בדיוק כך! ירה וירה בצרורות! רציני לגמרי נשמה שלי.
אבל כמו שהסברתי לך המחסנית כנראה נגמרה והרווח הוא גם של האתר ובעיקר של משתמשי האתר.
נהיה לך בית קברות פה בלעדיו? קורה... לאחרים יהיה גן עדן!

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #67 

esp2 כתב:
...
...
·
בדיוק כך! ירה וירה בצרורות! רציני לגמרי נשמה שלי.
אבל כמו שהסברתי לך המחסנית כנראה נגמרה והרווח הוא גם של האתר ובעיקר של משתמשי האתר.
נהיה לך בית קברות פה בלעדיו? קורה... לאחרים יהיה גן עדן!
...
·מעניין 30 הודעות באתר מעניין את מי אתה מייצג ???
נשמע כאילו ה"עתיד" ממש כאן

esp2
טרול
טרול

שליחה #68 

zaviv כתב:
...
...
·מעניין 30 הודעות באתר מעניין את מי אתה מייצג ???
נשמע כאילו ה"עתיד" ממש כאן
...
·
אני העתיד , העבר וההווה! כדאי שתתרגל ותתיישר למציאות החדשה.
ואם לא גם לא נורא... תמיד תוכל לבקש ממנו שישלח לך "סקירות" בוואטס אפ :lol:

hofir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #69 

esp2
האם זה אתה המופיע בקליפ https://he-il.facebook.com/lapam.gov

esp2
טרול
טרול

שליחה #70 

hofir כתב:esp2
האם זה אתה המופיע בקליפ https://he-il.facebook.com/lapam.gov
...
·
ואללה כן איך ניחשת? 8O
אגב מה זה הקליפ הזה?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #71 

zaviv כתב: לעניין ה- 89 איציק ציין שאין הבדל מקודמיו למעט תמיכה באטמוס מי שאין לו עניין בפורמט ויש לו 86/87 אין לו מה לחפש עם ה-89.
...
הממ

לא ממש (לפחות כך נשתמע מדבריו ב"סקירותיו" הקודמות )...

איציק, בכל רסיבר פיוניר ששידרג משנתון לשנתון - דאג לציין והדגיש, עד כמה הדגם החדש "מתעלה" על קודמו, ציין זאת ברב ערוצי ובדו ערוצי.

ישנה תחושה שברגע ש "ירד" ל 86
(לא ברור למה ירד מ ה88 ל86 גם לא ממש תרח להסביר כאשר נשאל ברלוונטיות-*זכותו* ונעזוב זאת)
הוא מדגיש בכל פעם שמזדמן כמה ה86 87 88 ו89 זהים לחלוטין (פרט לאטמוס ושות'), כאשר גם לא ברור (לי לפחות) - אך הוא הגיע לפסיקה הנחרצת על ה89 כזהה לקודמיו כאשר בכלל "בחן" אותו על סט רמקולים שונה בתחלית ממה שהיה לו לפני כאשר "בחן" את קודמיו...

איציק
תורח ורואים שהוא תורח בלהביא "סקירה ו-סריקה" על מוצר "חם" שמאוד רלוונטי ללא מעט אנשים -
משקיע(באמת משקיע) עם תמונות, קטעים מסצנות וקליפים, "בחינה" כזו או אחרת,
אך יחד עם זאת ישנן לא מעט שורות מלל בכתביו שמאוד סותרות ומעלימות "עין" או אי התייחסות לשאלות מאוד רלוונטיות שמעט נוגדות את רשמיו...שוב *זכותו*
אך שלא יתפלא עם כותבים אחרים יקבלו בתימהון נמרץ חלק מרשמיו..
(לגמרי אין לי שום בעיה עם איציק כאדם, אך לפעמים אפשר להוסיף "שכבת משקל" למאמר דו מימדי שמתיימר להיות "סקירת התרשמות מעמיקה" בפורום רב ערוצי מכובד.

אגב אותי ממש לא מעניין באופן אישי עם הוא "עוסק בתחום" מאחורי הקלעים...
אותי מעניין לקרא דעות ורשמים מאנשים שכן מתיימרים להיות "מבינים ב-מוצרים ספציפיים בדיוק כפי שאני קורא דעות ורשמים מאנשים "נחשבים בדעתם" בחול..

אך כותבים רשמים שלא תואמים את הגלוי או/ו הנסתר על אותו מוצר ספציפי שאותו הם מתיימרים כה להבין וכה "לשכנע" כמה הוא פנומנלי ומשופר מקודמו.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #72 

itay123 כתב:
...
...
הממ

לא ממש (לפחות כך נשתמע מדבריו ב"סקירותיו" הקודמות )...

איציק, בכל רסיבר פיוניר ששידרג משנתון לשנתון - דאג לציין והדגיש, עד כמה הדגם החדש "מתעלה" על קודמו, ציין זאת ברב ערוצי ובדו ערוצי.

ישנה תחושה שברגע ש "ירד" ל 86
(לא ברור למה ירד מ ה88 ל86 גם לא ממש תרח להסביר כאשר נשאל ברלוונטיות-*זכותו* ונעזוב זאת)
הוא מדגיש בכל פעם שמזדמן כמה ה86 87 88 ו89 זהים לחלוטין (פרט לאטמוס ושות'), כאשר גם לא ברור (לי לפחות) - אך הוא הגיע לפסיקה הנחרצת על ה89 כזהה לקודמיו כאשר בכלל "בחן" אותו על סט רמקולים שונה בתחלית ממה שהיה לו לפני כאשר "בחן" את קודמיו...

איציק
תורח ורואים שהוא תורח בלהביא "סקירה ו-סריקה" על מוצר "חם" שמאוד רלוונטי ללא מעט אנשים -
משקיע(באמת משקיע) עם תמונות, קטעים מסצנות וקליפים, "בחינה" כזו או אחרת,
אך יחד עם זאת ישנן לא מעט שורות מלל בכתביו שמאוד סותרות ומעלימות "עין" או אי התייחסות לשאלות מאוד רלוונטיות שמעט נוגדות את רשמיו...שוב *זכותו*
אך שלא יתפלא עם כותבים אחרים יקבלו בתימהון נמרץ חלק מרשמיו..
(לגמרי אין לי שום בעיה עם איציק כאדם, אך לפעמים אפשר להוסיף "שכבת משקל" למאמר דו מימדי שמתיימר להיות "סקירת התרשמות מעמיקה" בפורום רב ערוצי מכובד.

אגב אותי ממש לא מעניין באופן אישי עם הוא "עוסק בתחום" מאחורי הקלעים...
אותי מעניין לקרא דעות ורשמים מאנשים שכן מתיימרים להיות "מבינים ב-מוצרים ספציפיים בדיוק כפי שאני קורא דעות ורשמים מאנשים "נחשבים בדעתם" בחול..

אך כותבים רשמים שלא תואמים את הגלוי או/ו הנסתר על אותו מוצר ספציפי שאותו הם מתיימרים כה להבין וכה "לשכנע" כמה הוא פנומנלי ומשופר מקודמו.
...
·מה קורה איתי ? כנראה שפספסת את פרשת לֶךְ לְךָ
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #73 

בוס נראה לי את ברמנית באיזה פאב . את התחרפנת על הראש . ואיזה עוסק בתחום איציק אתם רחוקים שנות אור מההגדרה הזאת.
Sony 1040
Monitor mass

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #74 

עופרפולק כתב:בוס נראה לי את ברמנית באיזה פאב . את התחרפנת על הראש . ואיזה עוסק בתחום איציק אתם רחוקים שנות אור מההגדרה הזאת.
...
ידידי הבט על הלוגו שלו , איציק כבר לא עוסק בתחום , פחות משבוע עבר לתחום אחר וחבל

איציק , מאחל לך שתעסוק בתחום שאתה כל כך אוהב , ואם תחליט ללכת בכיוון שיהיה לך באמת מכל הלב בהצלחה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #75 

bossgt6 כתב:
...
...
ידידי הבט על הלוגו שלו , איציק כבר לא עוסק בתחום , פחות משבוע עבר לתחום אחר וחבל

איציק , מאחל לך שתעסוק בתחום שאתה כל כך אוהב , ואם תחליט ללכת בכיוון שיהיה לך באמת מכל הלב בהצלחה .
...
בוס אתה גדול :lol:

·

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #76 

כאחד שליווה את הסקירות של איציק מאז ומעולם