בנוסף, יש לי בעיית סינכרון משמעותית בין וידאו לאודיו בריצה מהסטרימר, משהו שלא היה במסך הקודם. האם מישהו נתקל בזה? השתמשתם בהגדרות סנכרון האודיו שיש במסך?zilbermm כתב:בשעה טובה קיבלתי את ה-"58 שלי שהותקנה ביום שישי. לצערי לא היה לי זמן כלל להתעסק איתה בסופ"ש אבל יצא לי לצפות בסרט שניים.
עדיין לא עשיתי כיול והיא ללא ספק צריכה, ההגדרות מהקופסא מפוצצות בוורוד וצבע עור וזה מאד בולט. מעבר לזה התמונה טובה מאד אבל אפשר לומר שלא צנחה לי הלסת, אולי אתלהב יותר לאחר הכיול.
שתי שאלות לגבי הכיול -
אני משתמש בסטרימר ישן מאד של אקסטרימר (עושה את העבודה). איך אני מגדיר את הסטרימר כך שלא יהיו הגדרות כפולות בו ובטלוויזיה (בהירות, ניגודיות, צבעים וכו')?
האם יש דיסק או סרטון שאפשר להשתמש בו לכיול התמונה? זכור לי שנתקלתי בדבר כזה בעבר.
דבר נוסף, לגבי התליה, אצלי הם שמו את המרחיקים בחלק הפנימי של המתקן מתחת לראש של הבורג, כמו שייבה, אז זה לא הרחיק את המסך עוד יותר מהקיר....
Hisense LTDNxxK700UWD Owners Thread
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·amit_a כתב:מה גודל הסלון שלך ? אצלי מקיר לקיר 4 מטר (3.8~ נטו מהספה למסך) ואני מתלבט בין 58 ל-65.......
·...
אם אתה יכול תזמין 75" - זה מה ש"מתאים" למרחק שלך. גם יותר גדול היה מתאים (עד איזור ה100" אם אתה רוצה להתעקש).
ואם להיות ריאלי - ואתה יכול להרשות לעצמך קח את ה65".