המלצה לרכישת ראוטר בגרמניה
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
אני רק יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שבמסגרת עבודתי אני טס הרבה לחו"ל ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם המכס שדגמו אותי וכאלה וכמו שאתה רואה את השם שלי בפרופיל אין לי חזות אשכנזית ותמיד הכל עבר בשלום.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך שאלות אנחנו פה.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך שאלות אנחנו פה.
-
Doli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 308
·תודה רבה !orenhazan כתב:אני רק יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שבמסגרת עבודתי אני טס הרבה לחו"ל ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם המכס שדגמו אותי וכאלה וכמו שאתה רואה את השם שלי בפרופיל אין לי חזות אשכנזית ותמיד הכל עבר בשלום.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך שאלות אנחנו פה....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
זה עדיין הימור.orenhazan כתב:אני רק יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שבמסגרת עבודתי אני טס הרבה לחו"ל ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם המכס שדגמו אותי וכאלה וכמו שאתה רואה את השם שלי בפרופיל אין לי חזות אשכנזית ותמיד הכל עבר בשלום.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך שאלות אנחנו פה....
בכל מקרה הדבר היחיד שתוכל לנסות זה לזרוק את האריזה לפח ולנסות לשכנע אותם שלקחת את הנתב איתך מהארץ.
-
Doli
-
- חבר פעיל מאוד

·זה מה שאעשה.. שם אותו בתיק גב , מוסלק יחד עם ממתקים וכו'..NegativeIQ כתב:זה עדיין הימור.......
בכל מקרה הדבר היחיד שתוכל לנסות זה לזרוק את האריזה לפח ולנסות לשכנע אותם שלקחת את הנתב איתך מהארץ....
- alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
אני לא מבין למה לקחת סיכון ופשוט לא להזמין מאמזון,גם מורידים מהמחיר את המיסים שלהם ואחרי זה מוסיפים את שלנו כמובן,אבל מיסים שלנו אחרי זה חוזרים או מלאם או חילקית,מה שנשאר זה רק משלוח לארץ שהוא לא כל כך יקר יחסית ,אבל גם בזה אתה מרוויח שאם תופסים אותו במכס אז יש אפשרות שישלחו אותו בחזרה לאמזון ואז תקבל זיכוי מלא
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 321
אני לפני כמה חודשים הצלחתי להכניס ראוטר שרכשתי בניו זילנד
-
Doli
-
- חבר פעיל מאוד

מכיוון שהבנתי מכם שהסיכוי שידגמו את המשלוח במכס יותר גדול מהסיכוי שידגמו אותי..alexa74 כתב:אני לא מבין למה לקחת סיכון ופשוט לא להזמין מאמזון,גם מורידים מהמחיר את המיסים שלהם ואחרי זה מוסיפים את שלנו כמובן,אבל מיסים שלנו אחרי זה חוזרים או מלאם או חילקית,מה שנשאר זה רק משלוח לארץ שהוא לא כל כך יקר יחסית ,אבל גם בזה אתה מרוויח שאם תופסים אותו במכס אז יש אפשרות שישלחו אותו בחזרה לאמזון ואז תקבל זיכוי מלא...
- alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

@Doli
·
לא כל כך נכון ,מכוון שאתה כבר משלם את המיסים באמזון אז הסיכוי שיבדקו הוא להפך פחות
·
לא כל כך נכון ,מכוון שאתה כבר משלם את המיסים באמזון אז הסיכוי שיבדקו הוא להפך פחות
- Netanel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
תלוי איך אמזון ישלחו. אם הם ישלחו אותו באמצעות UPS,FEDEX,DHL ודומיו, זה בוודאות יעצר במכס.
במקרה של iparcel ודומיו הסיכוי יותר קטן.
בלי שום קשר אני ממליץ על Asus AC68U מנסיון אישי של מעל שנה.
במקרה של iparcel ודומיו הסיכוי יותר קטן.
בלי שום קשר אני ממליץ על Asus AC68U מנסיון אישי של מעל שנה.
- alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

שולחים רק עם iparcel
- Netanel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
קרו לי מקרים בהם בחרתי את המשלוח הארוך והזול ואמזון שלחו עם UPS ככה שאי אפשר לדעת איך הם ישלחו.
- alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

כל המשלוחים מאמזון גרמניה בשנתיים האחרונות נשלחו אלי דרך IPARSEL