שליטה על מנעול הדלת
Enc0der כתב:איך מתבצע החיבור לחשמל?...
ראו כאן:ahiel כתב:·חוט יוצא מהדלת (למעלה או איפה שאתה רוצה...)
נראה לי מישהו שלח אפ' לינק בעבר לזוית שמתחברת בדלת....
·udilevy2014 כתב:העברתי חיווט פנימי בתוך הדלת ולייד הציר העליון השתמשתי בזה:
http://www.bitter.co.il/product/231/%D7 ... HW402.aspx
אם אתה רוצה משהו פשוט יותר יש את אלו:
http://www.bitter.co.il/product/247/%D7 ... R-002.aspx
או
http://www.bitter.co.il/product/233/%D7 ... HW400.aspx...
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
אוח.... אין אישור ל-adios כי הוא מכוער ונראה אגרסיבי.
אם כבר מערכות שמבוססות על סוללה, ממש אהבתי את הידיות של סמסונג שגם נראות טוב, גם מלאות בפונקציות (קוד, קורא fingerprint, כרטיסים..) וגם מחזיקות להרבה מאוד זמן (שנה ב-10 פתיחות ליום, בפועל שנתיים ויותר) - אבל באופן מפתיע - הן לא חכמות... לא מתחברות לשום מערכת (z-wave, zigbee..) ואפילו לא נשלטות מרחוק באמצעות wifi. אוף.
אם כבר מערכות שמבוססות על סוללה, ממש אהבתי את הידיות של סמסונג שגם נראות טוב, גם מלאות בפונקציות (קוד, קורא fingerprint, כרטיסים..) וגם מחזיקות להרבה מאוד זמן (שנה ב-10 פתיחות ליום, בפועל שנתיים ויותר) - אבל באופן מפתיע - הן לא חכמות... לא מתחברות לשום מערכת (z-wave, zigbee..) ואפילו לא נשלטות מרחוק באמצעות wifi. אוף.
דווקא לסמסונג יש ידית תומכת Zwave
http://products.z-wavealliance.org/products/1373
אבל אני לא חושב שזה מתאים לתדרים שלנו..
גם אני די מתלהב מהידיות שלהם..
http://products.z-wavealliance.org/products/1373
אבל אני לא חושב שזה מתאים לתדרים שלנו..
גם אני די מתלהב מהידיות שלהם..
·brillix כתב:היי,
עד אתמול עבדתי שלושה שבועות עם Danalock על דרת רב בריח.
מה שעשיתי הוא לחרוץ את המתאם פלסטיק השחור שהגיע בחבילה ככה שיחליק מעל לפין של הצילינדר, בנוסף קדחתי חור בצד בקוטר מתאים כל שיתחבר לפי של הצילינדר עם הבורג המקורי.
עבורי הבעיה היא שהצילינדר ארוך מידי ואני צריך תושבת של 17ממ על מנת שה-Danalock ישב כמו שצריך.
בשלושה שבועות שעבדתי איתו הייתי מרוצה, עבד חלק בלי גליצים ומדווח האם הוא נעול או לא, יש לו גם מנגנון Adjustments מאוד מדוייק המאפשר לכוונן את כמות הסיבובים לפתיחה ולסגירה בניפרד.
מדבר אחד לא הייתי מרוצה וזה שמאוד קשה ידני לסובב ולפתוח את הדלת מבפנים, אני פתרתי את זה ע"י הגדרת כפתור פתיחה (אני עובד עם Vera) ליד הדלת והפתיחה התבצעה עם הכפתור ולא ידנית ע"י סיבוב ה-Danalock.
לסיכום אחלה מוצר, הייתי מעדיף אחד שניראה טוב יותר כמו ה-Yale שיש אבל לא נורא, הוא עושה את העבודה.
השלב הבא הוא Keypad עם קוד לפתיחה מבחוץ...
גם אני התקנתי אותו אתמול ובינתיים עובד פיקס.
חיברתי אותו לקונטרולר שלי ואני מקבל חיווי על מצב הדלת + שליטה מרחוק + הפעלת תרחישים.
משהו לא מובן לי , למה כתבת שקשה לסובב את המנעול מבפנים? לחיצה במרכז הdanalock מסובבת את הצילינדר אוטומטית.
גם אתה חרצת חור + קדיחה, או שהתקנת בדרך אחרת?
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
@cafri
·
אצלי זה הותקן פעמיים
פעם ראשונה על הצלינדר הישן כשבצד הפנימי היה מפתח פרפר שלאחר הסרתו נתגלה חריץ במרכז שלתוכו הכנסתי את המוט השטוח (לאחר ניסור לאורך המתאים) שהגיע עם הצלינדר שצורף לDanalockי.
מיכוון שהפרפר היה גבוה נאלצתי להתקין את הDanalock עם מגביהים של כ 1 ס"מ מהדלת.
זה עבד מעולה.
פעם שניה
רכשתי צלינדר חדש וקצר יותר בסנטימטר, בצלינדר החדש לא היה חריץ לאחר הסרת הפרפר אלא רק בורג צד לכן השתמשתי באחד ממתאמי הפלסטיק שמסופקים עם הDanalock הרחבתי מעט את החור כדי שיוכל לעלות על הבסיס של הפרפר וקדחתי חור בצד של המתאם לבורג שמחבר אותו עם הבסיס של הפרפר.
במקרה הזה לא נדרשה הגבהה והכל התישב בצורה אלגנטית.
זה גם עובד מעולה.
חשוב מאד להקפיד לפני ההתקנה שהצלנידר מותקן כראוי ולא נדרש להפעיל כוח כדי לסובב לכל אחד מהכיוונים (סיבוב חלק).
אצלי נמצאה בעיה בDanalock החדש, הטווח של ה BT הוא רק כ 70ס"מ ואי אפשר לפתוח את המנעול מבחוץ באמצעות הטלפון.
לאחר דיון עם התמיכה שלהם נאלצתי לשלוח את הDanalock אליהם וכעבור כמה שבועות קיבלתי אותו בחזרה.
לצערי הוא חזר עם אותה תקלה כשלדעתי לא נעשה כלום (היחידה עדיין היתה מסונכרנת עם ה BT של הטלפון זאת אומרת שהכרטיס האלקטרוני לא הוחלף).
מאז כבר שלחתי אליהם מספר מיילים אך הם מתעלמים.
·
אצלי זה הותקן פעמיים
פעם ראשונה על הצלינדר הישן כשבצד הפנימי היה מפתח פרפר שלאחר הסרתו נתגלה חריץ במרכז שלתוכו הכנסתי את המוט השטוח (לאחר ניסור לאורך המתאים) שהגיע עם הצלינדר שצורף לDanalockי.
מיכוון שהפרפר היה גבוה נאלצתי להתקין את הDanalock עם מגביהים של כ 1 ס"מ מהדלת.
זה עבד מעולה.
פעם שניה
רכשתי צלינדר חדש וקצר יותר בסנטימטר, בצלינדר החדש לא היה חריץ לאחר הסרת הפרפר אלא רק בורג צד לכן השתמשתי באחד ממתאמי הפלסטיק שמסופקים עם הDanalock הרחבתי מעט את החור כדי שיוכל לעלות על הבסיס של הפרפר וקדחתי חור בצד של המתאם לבורג שמחבר אותו עם הבסיס של הפרפר.
במקרה הזה לא נדרשה הגבהה והכל התישב בצורה אלגנטית.
זה גם עובד מעולה.
חשוב מאד להקפיד לפני ההתקנה שהצלנידר מותקן כראוי ולא נדרש להפעיל כוח כדי לסובב לכל אחד מהכיוונים (סיבוב חלק).
אצלי נמצאה בעיה בDanalock החדש, הטווח של ה BT הוא רק כ 70ס"מ ואי אפשר לפתוח את המנעול מבחוץ באמצעות הטלפון.
לאחר דיון עם התמיכה שלהם נאלצתי לשלוח את הDanalock אליהם וכעבור כמה שבועות קיבלתי אותו בחזרה.
לצערי הוא חזר עם אותה תקלה כשלדעתי לא נעשה כלום (היחידה עדיין היתה מסונכרנת עם ה BT של הטלפון זאת אומרת שהכרטיס האלקטרוני לא הוחלף).
מאז כבר שלחתי אליהם מספר מיילים אך הם מתעלמים.
אצלי ההתקנה היא שילוב של השניים, גם הגבהה של כ 12 מ״מ וגם התאמתי את אחד הפלסטיקים לפרפר הקיים וחיזקתי עם הבורג הצדדי שמגיע עם הפרפר המקורי.
אגב, המלצה ל GRAPPA - אצלי המנעול גם מחובר למערכת בבית והוא מופיע באפליקציה של הקונטרולר שלי ואני יכול לפתוח ולנעול את הדלת דרכו.
זה מייתר את ה BT
אגב, לי יש בעיה שה autolock לא פותח את הדלת כשמתקרבים לדלת, יש לזה פתרון ?
אגב, המלצה ל GRAPPA - אצלי המנעול גם מחובר למערכת בבית והוא מופיע באפליקציה של הקונטרולר שלי ואני יכול לפתוח ולנעול את הדלת דרכו.
זה מייתר את ה BT
אגב, לי יש בעיה שה autolock לא פותח את הדלת כשמתקרבים לדלת, יש לזה פתרון ?
- Grappa
- חבר ותיק

@dondi
·
גם אני חיברתי את ה לDanalock ל בקר ZWAVE של הבית ויכול לשלוט עליו מהאפליקציה של הבקר מכל מקום.
הגדרתי כשאני מתרחק מהבית לבצע נעילה ובמצב לילה לבצע נעילה, עובד ממש טוב.
לגבי הבעיה שיש לך: האם באמצעות האפליקציה של לDanalock בטלפון אתה מצליח להתחבר למנעול ב BT גם מחוץ לבית זאת אומרת מהצד החיצוני של הדלת?
ועוד שאלה מה המרחק מהמנעול בתוך הבית שהאפליקציה של לDanalock מזהה את המנעול ב BT ?
·
גם אני חיברתי את ה לDanalock ל בקר ZWAVE של הבית ויכול לשלוט עליו מהאפליקציה של הבקר מכל מקום.
הגדרתי כשאני מתרחק מהבית לבצע נעילה ובמצב לילה לבצע נעילה, עובד ממש טוב.
לגבי הבעיה שיש לך: האם באמצעות האפליקציה של לDanalock בטלפון אתה מצליח להתחבר למנעול ב BT גם מחוץ לבית זאת אומרת מהצד החיצוני של הדלת?
ועוד שאלה מה המרחק מהמנעול בתוך הבית שהאפליקציה של לDanalock מזהה את המנעול ב BT ?
@Grappa
·
אין לי בעיה של מרחק מבחינת ה BT בבית אני מתחבר גם במרחק של 5-6 מטר, וגם מבחוץ הקליטה היא כמה מטרים מהדלת.
לא יודע אם קשור אבל אני גר בבניין משותף, לא יודע מה ההשלכות על ה autolock.
כמו כן ניסיתי היום לצמד את המנעול לאלכסה דרך ifttt, בגדול הצימוד הצליח אבל זה גם לא עובד.
·
אין לי בעיה של מרחק מבחינת ה BT בבית אני מתחבר גם במרחק של 5-6 מטר, וגם מבחוץ הקליטה היא כמה מטרים מהדלת.
כמו כן ניסיתי היום לצמד את המנעול לאלכסה דרך ifttt, בגדול הצימוד הצליח אבל זה גם לא עובד.
- Grappa
- חבר ותיק

·dondi כתב:@Grappa
·
כמו כן ניסיתי היום לצמד את המנעול לאלכסה דרך ifttt, בגדול הצימוד הצליח אבל זה גם לא עובד....
לא ניסיתי את ה autolock לדעתי זו אופציה לא יעילה לוגית כי מספיק שתעבור עם הטלפון ליד הדלת והיא תיפתח ללא כל סיבה.
הייתי נזהר עם הסיפור של ה IFTTT ומנעול הבית לא בטוח שזה מאובטח כראוי.
מעבר לזה איך IFTTT מתקשר עם המנעול? הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה באמצעות הקונטרולר ZWAVE של הבית, ואם יש לך קונטרולר ZWAVE ואלקסה תשתמש ב http://bwssystems.com/#/habridge
נראה שיש להם נטייה לסרבל את כל מה שקשור בתמיכהGrappa כתב: לאחר דיון עם התמיכה שלהם נאלצתי לשלוח את הDanalock אליהם וכעבור כמה שבועות קיבלתי אותו בחזרה.
מאז כבר שלחתי אליהם מספר מיילים אך הם מתעלמים....
אצלי לחיצה על הכפתור במרכז לא עבדה עם המכסה
הסוללות נגמרו במהירות ופתיחת קירבה לא עבדה כצפוי.
שלחו לי לוח חלופי (רק הלוח מתחת למכסה) עם גירסת קושחה חדשה
עוד לא הגיע
איך שלחו אליך ?
·Grappa כתב:·......
לא ניסיתי את ה autolock לדעתי זו אופציה לא יעילה לוגית כי מספיק שתעבור עם הטלפון ליד הדלת והיא תיפתח ללא כל סיבה.
הייתי נזהר עם הסיפור של ה IFTTT ומנעול הבית לא בטוח שזה מאובטח כראוי.
מעבר לזה איך IFTTT מתקשר עם המנעול? הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה באמצעות הקונטרולר ZWAVE של הבית, ואם יש לך קונטרולר ZWAVE ואלקסה תשתמש ב http://bwssystems.com/#/habridge...
הautolock עובד רק אם גם אתה נכנס מבחוץ לקרבת הבית וגם מתקרב לדלת, הדלת לא תיפתח אם אתה עובר לידה עם הטלפון סתם.
מבחינת ifttt לdanalock יש ערוץ יעודי משלהם ואפילו מתכונים מוכנים. אצלי משום מה זה לא עובד.
- Grappa
- חבר ותיק

·ra כתב:נראה שיש להם נטייה לסרבל את כל מה שקשור בתמיכה......
אצלי לחיצה על הכפתור במרכז לא עבדה עם המכסה
הסוללות נגמרו במהירות ופתיחת קירבה לא עבדה כצפוי.
שלחו לי לוח חלופי (רק הלוח מתחת למכסה) עם גירסת קושחה חדשה
עוד לא הגיע
איך שלחו אליך ?...
שלחתי להם את כל המנעול בדואר (שבוע) והם שלחו בחזרה ב FEDEX.
הצעתי להם בסיבוב השני לשלוח לי רק את הכרטיס, בנתיים הם מתעלמים מכל המיילים שלי כבר כמעט חודשיים.
משהוא לא עובד טוב עם החברה הזאת....
- Grappa
- חבר ותיק

·morgi23 כתב:האם יש אפשרות לעבוד עם ה- Danalock בדלת שיש לה ידית קבועה בצד החיצוני?
האם בפקודת פתיחה הצילינדר עושה עוד רבע סיבוב כדי לפתוח את הדלת או שבמקרה זה אצטרך גם להשתמש במפתח?...
כן,
כך זה עובד אצלי.
ההגדרה לאופציה מתבצעת בתהליך הכיול של המנעול
הייתי מהראשונים שנכנסו ב-kickstarter ל-lockitron
דרש deadlock ולא עבד לי
מי שרוצה לנסות כל הערכה אצלי (איזה פלסטיק דורש הדבקה מחדש - לא שבר
אלא ההדבקה המקורית)
כולל צילינדר deadlock של שלאג
כאמור מי שרוצה לוקיטרון דור 1 שישלח לי הודעה
גם danalock נראה לי עוד לא סגורים על עצמם
אולי בדגם החדש
מה שמטריד אותי שבאתר שלהם יש כמה מוצרים שצפויים להגיע השנה כבר יותר משנה
ממש חיכיתי ל-danapad נאלצתי להתפשר על zipato minikeypad שהמליצו לי פה
נראה סביר אבל עוד לא הגיע החלק מ-danalock
דרש deadlock ולא עבד לי
מי שרוצה לנסות כל הערכה אצלי (איזה פלסטיק דורש הדבקה מחדש - לא שבר
אלא ההדבקה המקורית)
כולל צילינדר deadlock של שלאג
כאמור מי שרוצה לוקיטרון דור 1 שישלח לי הודעה
גם danalock נראה לי עוד לא סגורים על עצמם
אולי בדגם החדש
מה שמטריד אותי שבאתר שלהם יש כמה מוצרים שצפויים להגיע השנה כבר יותר משנה
ממש חיכיתי ל-danapad נאלצתי להתפשר על zipato minikeypad שהמליצו לי פה
נראה סביר אבל עוד לא הגיע החלק מ-danalock
@ahiel
·
ניסיתי לבצע רכישה ישירות מהם, ולא נראה שיש מחסור, תנסה כאן:
http://shop.danalock.com/products/7-poly-lock-other/
אני עדיין לא קונה, כי עוד לא ראיתי איך זה מתחבר כמו שצריך ובקלות על הדלתות שלנו כאן (דלת ראשית, רב בריח)
·
ניסיתי לבצע רכישה ישירות מהם, ולא נראה שיש מחסור, תנסה כאן:
http://shop.danalock.com/products/7-poly-lock-other/
אני עדיין לא קונה, כי עוד לא ראיתי איך זה מתחבר כמו שצריך ובקלות על הדלתות שלנו כאן (דלת ראשית, רב בריח)