בקשה: חוות דעת על CenturyLink Actiontec C1000A

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

מישהו יכול לאשר אם יש לו או אין צפצוף גבוה קבוע כשמכשיר דלוק? יש קצת שינויים ברעש ישר אחרי ההדלקה, ועד שנגמר תחליך האתחול/התחברות, ואז זה נשאר אחיד.

7ariel7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

למי שמעוניין.
יש דרך לקבל ROOT מלא על ה- C1000A מתוך ה- Telnet.
פשוט להקליד את הפקודה sh. :D

Khaleal
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211

שליחה

@7ariel7
ומה בדיוק הצלחת לעשות עם גישת ה-ROOT?

7ariel7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

לא עשיתי שום דבר, אבל נחמד שיש אפשרות כזאת.

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1013

שליחה

שבוע שעבר הגיע המודם, אתמול קישרו את התשתית שלי ל 40 מגה, חיברתי אותו ותוך 2 דקות גלשתי בלי בעיה. ממש קינפוג קל ופשוט.
השאלה היא האם כדאי לשדרג לגרסא האחרונה את ה FW שלו. אני עם גרסא 7 ויש 30...

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אנשים, אפשר לדעת אם יש "צפצוף" גבוה אצלכם כשהראוטר פועל? אתם יודעים, רעש שמכשירים חשמליים עושים לפעמים.

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

אם מקור הרעש אינו בספק הכוח אלא מהראוטר עצמו, סביר שאחד הקבלים שלו מנופח. הדרך לוודא זאת היא לפתוח את הנתב ולבדוק את מצב הקבלים באופן ויזואלי. אם יש לך ידיים טובות ומלחם החלפת קבל היא פעולה פשוטה שעולה כמה גרושים - עלות הקבל.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

זה מהראוטר. אין קבלים אלקטרוליטיים בפנים. נראה לי שמקור הרעש הוא מהסלילים (inductors).

אז אצלך אין שום רעש כזה?

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות

שליחה

אצלי אין שום רעש. אם אתה משוכנע שזה מהסלילים. נתק את הראוטר מהחשמל, תן לו להתקרר ואז תשים כמה טיפות סופרגלו על הסלילים. ככה הם יפסיקו לזוז והרעש המעצבן יפסק.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תודה על האישור. לא בטוח ב-100% שזה הגורם, אבל לא מזיק לנסות לצפות אותם במשהו בתור התחלה.

אם עוד מישהו יכול לאשר שגם אצלו אין את הבעיה, אולי אדבר עם המוכר.

Khaleal
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211

שליחה

@jtk
לי ב-Q1000 יש קצת רעש אבל זה משהו שאתה צריך להאזין לו מקרוב כדי שתוכל לשמוע.. זה כמו רעש של חשמל.. לא משהו רציני והנתב עובד סבבה..

nssn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

שלום,
קניתי את ה- C1000A-D ואשמח אם תוכלו לנסות לסייע לי מה לבדוק מאחר והמודם לא מצליח להתחבר לאינטרנט.
יש לי חיבור של 15 מגה בזק ו- 012. למיטב הבנתי הסנכרון עובד ללא בעיה גם הנורה של ה- ADSL דולקת ירוק קבוע וגם בממשק כותב שמחובר
אבל למרות שהכנסתי את שם המשתמש והסיסמא של 012 להגדרת חיבור ppoe הוא לא מצליח להתחבר.
רעיונות? יש עוד הגדרות שצריך לעשות?
מה זה VP8 ו- vci48 שיש לי במודם של בזק. צריך להגדיר את זה גם במודם זה במקום כל שהוא?
תודה רבה

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות

שליחה

אם אתה מחובר ב-ADSL - וע"פ המהירות שלך 15M - אתה ב-ADSL אתה חייב להכניס את הפרמטרים של ה-VPI וה-VCI בצורה נכונה למודם שרכשת. השינוי צריך להיות בממשק ה-DSL והערכים שם הם ככל הנראה 8 ו-35 - תשנה את ה-35 ל-48.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845

שליחה

NetCHEIF כתב:אם אתה מחובר ב-ADSL - וע"פ המהירות שלך 15M - אתה ב-ADSL אתה חייב להכניס את הפרמטרים של ה-VPI וה-VCI בצורה נכונה למודם שרכשת. השינוי צריך להיות בממשק ה-DSL והערכים שם הם ככל הנראה 8 ו-35 - תשנה את ה-35 ל-48.
...
בבזק על ADSL זה 8/48
8/35 משתמשים בבזק לגישה עסקית
8/35 לא יעבוד עם יוזר של ספק

nssn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

אם זה רלוונטי לעוד מישהו
הפנו אותי במקום אחר לסעיפים 6-9 פה: http://internethelp.centurylink.com/int ... g-ctl.html
לשנות לערכים המתאימים ולא כפי שכתוב שם, כלומר vci 8 ו- vpi 48.
יתכן שצריך לבחור ב-manual ואז הוא יתן להכניס מה שצריך

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Khaleal כתב:@jtk
לי ב-Q1000 יש קצת רעש אבל זה משהו שאתה צריך להאזין לו מקרוב כדי שתוכל לשמוע.. זה כמו רעש של חשמל.. לא משהו רציני והנתב עובד סבבה..
...
מה עם ה-C1000A? מה שאצלי נשמע ממרחק 3 מטר. במיוחד בלילה כששקט, אבל לא רק.

rom10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

שמע הייתי שולח אותו חזרה למוכר להחלפה. זה הרי ציוד יד 2, ואתה יכול להגיד לו שמבחינתך הוא תקול.
לא יזרום, פתח נגדו Dispute בפייפאל.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם כולם כך, אין טעם. וכרגע אני משתמש בו, אז תיקון מקומי עדיף.

rom10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

אז פתח אותו ונסה לאתר את מקור הרעש. אם יש לך טיפה יכולת הלחמה, תוכל להחליף את הרכיב הסורר בעצמך (בהנחה שהבעיה נטו באותו רכיב, והוא לא מרעיש רק בגלל בעיה ברכיבים שלידו...).
אכן, כדי לדעת אם זו לא בעיה גורפת תיאלץ להמתין לתגובות נוספות, אבל יכול להיות שברגע שתיפתח אותו ישר תבין בעצמך מה הבעיה ואפילו איך לתקן אותה.
בהצלחה!

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כבר פתחתי, ושמתי קצת ריפוד כדי להפחית את הרעש. מעבר לסלילים אין משהו שנראה כמו גורם רעש מובהק.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”