עכשיו אני מבין מה זה קולנוע ביתי - יש תמונות אל תדאגו...
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
רק שתדעו שאני בעיצומו של מרתון סרטי אסונות - רואה שוב את כל מה שכבר ראיתי (עם הטלויזיה) כי אין כמו לראות את סוף העולם על 100 אינץ 
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
מסך גדול ללא ספק עושה תיאבון, ראיתי את התמונות פשוט מדהים!
שיהיה לך המון שעות צפייה על המקרן ידידי..
תהנה לך מבית הקולנוע הפרטי שלך
שיהיה לך המון שעות צפייה על המקרן ידידי..
תהנה לך מבית הקולנוע הפרטי שלך
- GalZilberman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
·oris74 כתב:כמו שציינתי בהודעה שלי, היה לי מאד חשוב מבחינה אסטטית שגם המקרן וגם המסך יהיו צמודים לתקרה למרות שאני יודע שהמהדרין לא מקבלים את זה בגלל שזה מאלץ להשתמש ב keystone
אין לו lense shift אבל כן יש לי אפשרות להזיז את התמונה ימינה, שמאלה, למטה ולמעלה (לא זוכר איך קוראים לזה בתפריט)...
אצלי זה גם קרוב ככה לתיקרה ולא ביצעתי שום שינוי keystone, אולי זה בגלל שהמרחק אצלי קצת יותר גדול.
אני עכשיו גם במרתונים של סרטי תלת מימד, חוזר ורואה כל מני סרטים בהתלהבות מהפיצ'ר החדש אצלי
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

ועכשיו הגיע הדובדבן שבקצפת - החזר של 93 יורו מאמזון גרמניה על הרכישה מה שהופך את עלותו הסופית של המקרן ל 520 יורו עד הבית!!! 
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
נראה פצצה. עשית לי חשק. אמנם אלך על מקרן אחר אבל בהחלט נתת פה דחיפה לכיוון רכישת המקרן 
- Enc0der
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 567
וואו, מחיר מדהים.
תתחדש!
אני מבין שאת המסך קנית בארץ, תוכל להגיד כמה הוא עלה? ואיפה אפשר לראות אותו? (חיפשתי באתר של פיוז אבל לא מצאתי מסכי הקרנה בכלל..)
אני בדיוק לפני קניה של מסך דומה מחברה אחרת (FAVI), חשמלי באיזור ה-120" ובמחיר של 200$. אבל אם יש משהו דומה ובמחיר דומה בארץ אני מעדיף.
עריכה:
אוקיי ראיתי.
http://www.netoneto.co.il/pl_products~13~47.htm
זה יקר משמעותית מהמחיר של ה-FAVI שראיתי באמזון (עדיין לא בדקתי כמה עולה משלוח + יש בעיה עם המתח כי הוא דורש 110V...), חבל.
תתחדש!
אני מבין שאת המסך קנית בארץ, תוכל להגיד כמה הוא עלה? ואיפה אפשר לראות אותו? (חיפשתי באתר של פיוז אבל לא מצאתי מסכי הקרנה בכלל..)
אני בדיוק לפני קניה של מסך דומה מחברה אחרת (FAVI), חשמלי באיזור ה-120" ובמחיר של 200$. אבל אם יש משהו דומה ובמחיר דומה בארץ אני מעדיף.
עריכה:
אוקיי ראיתי.
http://www.netoneto.co.il/pl_products~13~47.htm
זה יקר משמעותית מהמחיר של ה-FAVI שראיתי באמזון (עדיין לא בדקתי כמה עולה משלוח + יש בעיה עם המתח כי הוא דורש 110V...), חבל.
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

עם כל הסימפטיה הגדולה שלי להזמנות מחו״ל, לא מצאתי לנכון להביא מסך משם כי יש ענין של מתח חשמל, הובלה יקרה ולמעשה אחריות לא רלוונטית כי הרי אתה לא תשלח להם מסך לתיקון...
תתקשר לפיוז ותדבר עם ספיר
תתקשר לפיוז ותדבר עם ספיר
- mickeyar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
בנוגע למקרן, ראיתי שהוא די צמוד לתקרה, זה עובד טוב בלי lens shift? כמה צמוד הוא יכול להיות לתקרה, ובכלל באופן כללי האם אפשר להצמיד לתקרה ללא lens shift?
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

·mickeyar כתב:בנוגע למקרן, ראיתי שהוא די צמוד לתקרה, זה עובד טוב בלי lens shift? כמה צמוד הוא יכול להיות לתקרה, ובכלל באופן כללי האם אפשר להצמיד לתקרה ללא lens shift?...
מבחינתי ההצמדה לתקרה היתה בעיקר שיקול אסתטי כי פשוט לא רציתי שהוא יהיה תלוי מאיזה מוט באמצע הסלון.
אני משתמש בקיסטון כדי להתגבר על זה - אני יודע שזה לא מומלץ אבל אני לא רואה הבדל באיכות התמונה (יתרון של חובבנים..)
- icohenlong
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
אני מצוי בהתלבטות קשה בקשר לעניין , מה הסימוכין שלך לדבריםטלHD כתב:·......
לא.
ה HD26 יותר מתקדם עם יותר פיצ'רים באותו מחיר. אין שום הגיון ללכת היום על הבנקיו....
עד היום הבנתי בוודאות שהבנקיו חזק יותר ואיכותי יותר , אני אשמח מאוד לדעת הפוך .
שנית לצערי הרב , כבר הרבה מאוד זמן שלא ניתן להזמינו מאתרי אמאזון גרמניה או איטליה משום מה , יש פתרון למשהו ?
תתחדש !!!
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- icohenlong
-
- חבר פעיל

א. לא רשמתי בטעות שהתכוונתי לבנקיו - אשמח אם יש למשהו תשובה מנומקת , מי עדיף ?
ב.התכוונתי לכך שלא ניתן להזמין את הבנקיו לארץ , ככל הניראה רק את דגם הפלוס היקר יותר ואני לא יודע כמה טוב יותר מהדגם הרגיל .
ג. http://www.amazon.it/Optoma-HD26-DMD-DL ... ptoma+hd26
יותר זול ב20 יורו , האם יצא לבסוף יותר יקר מאמאזון גרמניה ?
ב.התכוונתי לכך שלא ניתן להזמין את הבנקיו לארץ , ככל הניראה רק את דגם הפלוס היקר יותר ואני לא יודע כמה טוב יותר מהדגם הרגיל .
ג. http://www.amazon.it/Optoma-HD26-DMD-DL ... ptoma+hd26
יותר זול ב20 יורו , האם יצא לבסוף יותר יקר מאמאזון גרמניה ?
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

650 יורו מחיר סופי
לא יודע להשוות לך בין שניהם - בזמנו שאני בדקתי הם היו די דומים על הנייר. בחרתי באופטומה בגלל המחיר וזמינות המשלוח (יש ביניהם הבדלים גם מבחינת מרחקי הקרנה)
אני רואה שה 1070+ כן נשלח לארץ אבל הוא יקר יותר (1070 כבר לא נמכר ישירות על ידי אמזון כנראה)
לא יודע להשוות לך בין שניהם - בזמנו שאני בדקתי הם היו די דומים על הנייר. בחרתי באופטומה בגלל המחיר וזמינות המשלוח (יש ביניהם הבדלים גם מבחינת מרחקי הקרנה)
אני רואה שה 1070+ כן נשלח לארץ אבל הוא יקר יותר (1070 כבר לא נמכר ישירות על ידי אמזון כנראה)
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
ההבדלים במקרנים ברמת כניסה לא רציניים, אז אל תחפשו הבדלים שמיים וארץ
כשאני חיפשתי מקרן oris74 המליץ לי על ה-OPTOMA HD141X בגלל שרציתי בצבע שחור.
הוא די דומה ל-HD26 בנתונים וכו...
מדובר במקרנים ברמת כניסה וכאחד שאף פעם לא היה לו מקרן בחייו זה מטורף.
רואים כל כך חד, נקי וצבעוני שאני לא צריך יותר מזה.
לא היה לי בעיה גם לשלם 1000 שקל יותר אבל בשביל הצרכים שלי
לא צריך יותר מזה.
במחירים האלה פשוט תבחר לעצמך מקרן ותלך איתו.
לא צריך יותר מזה.
במחירים האלה פשוט תבחר לעצמך מקרן ותלך איתו.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
אז שיטת הסלאמי עבדה. האישה מאושרת מהמקרן אצלנו. אחרי שבוע מישהו (לא אני
) הזיז את השידה עליה ישב המקרן והיה צריך לכוון את המקרן מחדש. מכיוון שאחרי שהזיזו אותו לא היתה ראות בינו למשדר WIRELESSHD לא היתה תמונה והאישה כמעט חטפה התקף לב כי היא חשבה שהלך המקרן. נראה שיש אישור להוסיף מסך ומתלה (שיהיה בפינה של החדר).
אז ממה שראיתי המסך עולה 2000 ומתקן עוד בערך 200 שקל. כמה עולה משלוח של המסך הזה שקנית? וכמה עולה התקנה של המקרן לתקרה ושל המסך?
אז ממה שראיתי המסך עולה 2000 ומתקן עוד בערך 200 שקל. כמה עולה משלוח של המסך הזה שקנית? וכמה עולה התקנה של המקרן לתקרה ושל המסך?
- icohenlong
-
- חבר פעיל

·הבנתי תודה!G-FORCE כתב:ההבדלים במקרנים ברמת כניסה לא רציניים, אז אל תחפשו הבדלים שמיים וארץ
לא צריך יותר מזה.
במחירים האלה פשוט תבחר לעצמך מקרן ותלך איתו....
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

·offerbk1 כתב:אז שיטת הסלאמי עבדה. האישה מאושרת מהמקרן אצלנו. אחרי שבוע מישהו (לא אני) הזיז את השידה עליה ישב המקרן והיה צריך לכוון את המקרן מחדש. מכיוון שאחרי שהזיזו אותו לא היתה ראות בינו למשדר WIRELESSHD לא היתה תמונה והאישה כמעט חטפה התקף לב כי היא חשבה שהלך המקרן. נראה שיש אישור להוסיף מסך ומתלה (שיהיה בפינה של החדר).
אז ממה שראיתי המסך עולה 2000 ומתקן עוד בערך 200 שקל. כמה עולה משלוח של המסך הזה שקנית? וכמה עולה התקנה של המקרן לתקרה ושל המסך?...
בהנחה ששאלת אותי - המסך עולה פחות (דבר עם פיוז סטריאו). המשלוח היה זניח (כמה עשרות שקלים)
את המתלה הזמנתי מאמזון ארה"ב יחד עם עוד ציוד נלווה (כבלים, משקפיים וכו)