קראת כמה בזק "חוסכים" כל יום עיכוב?
"הערכה היא כי בזק מצליחה לחסוך כ-10 מיליון שקל בכל יום של עיכוב בביצוע הרפורמה".
שווה להם גם לשלם קנס של מיליון ש"ח על כל עיכוב...מאשר לסייע ברפורמה.
קראת כמה בזק "חוסכים" כל יום עיכוב?
"הערכה היא כי בזק מצליחה לחסוך כ-10 מיליון שקל בכל יום של עיכוב בביצוע הרפורמה".
שווה להם גם לשלם קנס של מיליון ש"ח על כל עיכוב...מאשר לסייע ברפורמה.
...
·
are you taking to me?
ברור שקראתי והתעצבנתי כמו כל מי שיקרא את זה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
זאת ההתחלה וגם רק שתי חברות. כך היה גם בסלולר - החברות הראשונות הציעו מחיר של 99 ש"ח ותראה לאן זה הגיע. נמתין בסבלנות כמה שבועות ונראה איך העסק הזה יתקדם. אני לא מאמין שחברות יוכלו להציע אותו מחיר בדיוק כי זה יראה כמו קרטל ואישום בתאום מחירים יעמוד על הפרק, וזה לא דבר נעים
·
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 21/02/2015 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
זאת ההתחלה וגם רק שתי חברות. כך היה גם בסלולר - החברות הראשונות הציעו מחיר של 99 ש"ח התראה לאן זה הגיע. נמתין בסבלנות כמה שבועות ונראה איך העסק הזה יתקדם. אני לא מאמין שחברות יוכלו להציע אותו מחיר בדיוק כי זה יראה כמו קרטל ואישום בתאום מחירים יעמוד על הפרק, וזה לא דבר נעים
·
...
·הלא נעים זה כבר שנים זה קיים בארץ .. קודם צריך לבטל את ההפרדה הדמו שקיים אצל 3 החברות הגדולות לחברות בת שלהם ואז יהיה עוד חברות ..
קראתי כאן והזדעזעתי. גם ה-20 שקל בחודש שחשבתי שנחסוך, יעלו לנו.
אני מאוד מאוד אנטי בזק ואנטי הוט, על האינטרנט העילג (מהירות העלאה) שנותנות לנו ועל המחירים,
אבל מהרפורמה הזו טוב לא ייצא לנו. עצוב שיש לנו משרד תקשורת כל כך אימפוטנטי.
עזוב זה יהיה כמו סלולר אבל פעימה מס' 2 ..
הספקיות יריבו עלייך תקבל מלא הצעות לעבור והמחירים כן ירדו.. עלות התשתית שבזק מוכרת לספקית היא כמעט אפסית משהו כמ 20 ש"ח למנוי אז בינייינו יש להם רווח עלייך יותר גדול ממה שהיה להן עד עכשיו .. המפסידה זו בזק.. למה כי הרווח שלהן יורד.. הלק' אוליי לא זוכה אבל תכלס אף אחד לא מכריח אותך לשנות חבילה ואת התשלום אם התשלום מתאים לך... כמה יש לקוחות שעדין עם 5 מגה ומשלמים על חבילה בעלות של 100 מגה... חברות הרבה יוצרות איתך קשר כשיוצאת חבילה יותר זולה ? הן יוצרות קשר רק כשהן צריכות למכור לך משהו... אני ע"י זה שהתחברתי לחבילה הזו דרך 012 .. חוסך 80 ש"ח שהייתי משלם עד עכשיו.. 80*12 =960 ש"ח .. כמעט 1000 ש"ח בשנה וזה המון! גם אחריי שנה כשזה עולה לי עוד 20 ש"ח יותר זה לא כזה נורא.. עד עכשיו הסכומים היו הרבה הרבה יותר גבוהים
עלות תשתית לספק היא ממש לא 20 שקל, בזק מוכרת לספקיות את התשתית ב-50 שקל+מע"מ עבור 15 מגה, ו-60 שקל+מע"מ עבור 100 מגה.
לא הבנתי אך אתה חוסך 80 שקל בחודש, כמה אתה משלם עכשיו?
freesoul28 כתב:בזק מוכרת לספקיות את התשתית ב-50 שקל+מע"מ עבור 15 מגה, ו-60 שקל+מע"מ עבור 100 מגה.
...
·(Y) אז לגבי ה-100 מגה הספקיות חיות מ-29.2 ש"ח (100 פחות 60+מע"מ) בחודש, שזה כולל את רוחב הפס, הציוד, השירות (עליו הן משלמות גם עבור ביקורים של טכנאי בזק, שאומר גם רווח של בזק), והרווח שלהן.
משרד התקשורת המפגר הזה לא אומר מילה כדי להפוך את החיבור לסימטרי. איזה רפיסות...אנלימטד יתחילו להשפיע עוד שנים, אם בכלל...
·(Y) אז לגבי ה-100 מגה הספקיות חיות מ-29.2 ש"ח (100 פחות 60+מע"מ) בחודש, שזה כולל את רוחב הפס, הציוד, השירות (עליו הן משלמות גם עבור ביקורים של טכנאי בזק, שאומר גם רווח של בזק), והרווח שלהן.
משרד התקשורת המפגר הזה לא אומר מילה כדי להפוך את החיבור לסימטרי. איזה רפיסות...אנלימטד יתחילו להשפיע עוד שנים, אם בכלל...
20 פברואר ב-20:28
תגובת Bezeq בזק בפייסבוק:
"חברת בזק משפרת ומשדרגת את תשתית האינטרנט ובימים אלו מתמקדת בפריסת תשתית ה-BFIBER.
אנחנו עושים את הכל כדי לספק מהירויות גלישה גבוהות לכל לקוחותינו בהתאם למגבלות הטכנולוגיות השונות.
המחירים של תשתית בזק נקבעים על ידי משרד התקשורת, בזק ממשיכה לספק ללקוחותיה את הערך הטוב ביותר תמורת המחיר."
תשתית הוט וספק אינטרנט בחבילה משותפת, תנתן חשבונית אחת ללקוחות.
שירות ותמיכה אצלנו בלבד, לא צריך להתקשר להוט יותר !!
לעקרי התוכנית לחץ כאן
תשתית + ספק במהירות 12/1 מגה 70 ש"ח.
תשתית + ספק במהירות 30/1.5 מגה 80 ש"ח.
תשתית + ספק במהירות 100/2 מגה 90 ש"ח.
תשתית + ספק במהירות 200/5 מגה 110 ש"ח.
אנחנו נשמח לראות אותך בין לקוחותינו כל שעליך לעשות זה להרשם באתר