sakal dvb t2 skl 03 /skl 06
היי yaron78
כפי שניסיתי לרמוז לך בתגובות הקודמות, חבל על המאמץ שתשקיע לקלוט שידורי DVB ממדינות אחרות.
הטלויזיה הלבנונית לא מעניינת בשיט ואתה כנראה מתכוון לערוץ METV שהיה פעם פופולארי אבל הפך לערוץ שמשדר בעיקר תוכניות דת כאלו ואחרות.
הם לא מתאמצים לשדר ב DVB כי השידורים שלהם מועברים בהוט, יס ובלויין עמוס בקליטה חופשית.
אם מה שאתה מחפש זה הרבה ערוצים, קודי הוא הפתרון הכי קל וזמין בשבילך, והכל בחינם.
כפי שניסיתי לרמוז לך בתגובות הקודמות, חבל על המאמץ שתשקיע לקלוט שידורי DVB ממדינות אחרות.
הטלויזיה הלבנונית לא מעניינת בשיט ואתה כנראה מתכוון לערוץ METV שהיה פעם פופולארי אבל הפך לערוץ שמשדר בעיקר תוכניות דת כאלו ואחרות.
הם לא מתאמצים לשדר ב DVB כי השידורים שלהם מועברים בהוט, יס ובלויין עמוס בקליטה חופשית.
אם מה שאתה מחפש זה הרבה ערוצים, קודי הוא הפתרון הכי קל וזמין בשבילך, והכל בחינם.
כתבתי שאני אבחן את קודי!
פשוט סיקרן אותי לגבי השידורים בשכנותינו, לגבי שידורי DVB-T שמשודרים שם ונקלטים גם בישראל. סקרנות גרידא!
בדקתי, ובינתיים אין מה לקלוט מלבנון, כי פשוט עדיין אין שם שידור קרקעי. כרגע כולם שם קולטים דרך כבלים, אבל השנה יושק שם שידור בDVB-T2:
https://lebgeeks.com/forums/viewtopic.php?id=14663
http://www.itu.int/en/ITU-D/Spectrum-Br ... mmary.aspx
ככה שאם מישהו ירצה בכל זאת לספק את יצר הסקרנות שלי, יהיה עליו לבדוק מאוחר יותר השנה, כשיושק השידור. אז אני אצטרך לחכות עוד כמה חודשים כדי לבדוק את עוצמת המשדרים שלהם...
ולגבי METV - כיום הוא משודר מקפריסין, לא מלבנון. הוא שידר מלבנון רק בשנים 1982-2000.
ואם אתה לא קולט את השידור מעזה, רק תשים לב שלא תמיד המשדרים שלהם עובדים. ממה ששמתי לב בימים האחרונים, השידור מתחיל אחר הצהרים - בשעה 15:00 בערך, והשידור נפסק מאוחר בלילה - בשעה 02:00 בערך (לא בדקתי מתי זה באמת מתחיל/מפסיק, ככה שאולי יש פער של שעה-שעתיים לעומת מה שכתבתי). בשאר הזמן, פשוט מופיע NO SIGNAL!
כנראה שהם מנסים לחסוך חשמל, ומכבים את המשדרים.
אז מי שרוצה לבדוק אם הוא קולט, צריך לשים לב שהבדיקה מתבצעת בשעות השידור.
פשוט סיקרן אותי לגבי השידורים בשכנותינו, לגבי שידורי DVB-T שמשודרים שם ונקלטים גם בישראל. סקרנות גרידא!
בדקתי, ובינתיים אין מה לקלוט מלבנון, כי פשוט עדיין אין שם שידור קרקעי. כרגע כולם שם קולטים דרך כבלים, אבל השנה יושק שם שידור בDVB-T2:
https://lebgeeks.com/forums/viewtopic.php?id=14663
http://www.itu.int/en/ITU-D/Spectrum-Br ... mmary.aspx
ככה שאם מישהו ירצה בכל זאת לספק את יצר הסקרנות שלי, יהיה עליו לבדוק מאוחר יותר השנה, כשיושק השידור. אז אני אצטרך לחכות עוד כמה חודשים כדי לבדוק את עוצמת המשדרים שלהם...
ולגבי METV - כיום הוא משודר מקפריסין, לא מלבנון. הוא שידר מלבנון רק בשנים 1982-2000.
ואם אתה לא קולט את השידור מעזה, רק תשים לב שלא תמיד המשדרים שלהם עובדים. ממה ששמתי לב בימים האחרונים, השידור מתחיל אחר הצהרים - בשעה 15:00 בערך, והשידור נפסק מאוחר בלילה - בשעה 02:00 בערך (לא בדקתי מתי זה באמת מתחיל/מפסיק, ככה שאולי יש פער של שעה-שעתיים לעומת מה שכתבתי). בשאר הזמן, פשוט מופיע NO SIGNAL!
כנראה שהם מנסים לחסוך חשמל, ומכבים את המשדרים.
אז מי שרוצה לבדוק אם הוא קולט, צריך לשים לב שהבדיקה מתבצעת בשעות השידור.
כן, כבר קודם שמתי לב שהשרשור סוטה מייעודו. לא רציתי בכך ולא התכוונתי לכך - פשוט ככה זה התגלגל... מצטער!
אולי כדאי שאחד האחראים יחתוך את השרשורים הלא רלוונטיים ויעשה מהם אשכול נפרד. ובגלל שקשה להגדיר את הגבול של הרלוונטיות (כי שרשור אחד שלי הוא מעורבב) אז אולי פשוט צריך להעתיק את אותו שרשור מעורב גם לאשכול החדש. אופציה שניה היא לחתוך את השרשור המעורב לשני חלקים ואז את החלק הלא קשור להוציא לאשכול החדש. אולי זה פתרון לא ישים...
האשמה היא שלי. באותו שרשור של התרשמותי מהמקלט, הכנסתי את עניין הקליטה מעזה, ומפה התחילה הגלישה לנושאים לא קשורים.
אז צריך לחתוך את הפיסקה בה אני שואל לגבי הערוצים מעזה, ואת שרשורי התשובות לזה, ולשים אותם באשכול חדש.
טוב - אני אכתוב לעופר לעשות את זה. עידכון: שלחתי!
ושוב - מצטער!
אולי כדאי שאחד האחראים יחתוך את השרשורים הלא רלוונטיים ויעשה מהם אשכול נפרד. ובגלל שקשה להגדיר את הגבול של הרלוונטיות (כי שרשור אחד שלי הוא מעורבב) אז אולי פשוט צריך להעתיק את אותו שרשור מעורב גם לאשכול החדש. אופציה שניה היא לחתוך את השרשור המעורב לשני חלקים ואז את החלק הלא קשור להוציא לאשכול החדש. אולי זה פתרון לא ישים...
האשמה היא שלי. באותו שרשור של התרשמותי מהמקלט, הכנסתי את עניין הקליטה מעזה, ומפה התחילה הגלישה לנושאים לא קשורים.
אז צריך לחתוך את הפיסקה בה אני שואל לגבי הערוצים מעזה, ואת שרשורי התשובות לזה, ולשים אותם באשכול חדש.
טוב - אני אכתוב לעופר לעשות את זה. עידכון: שלחתי!
ושוב - מצטער!
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
adidas1 הפורמט של התרגום SUB/SRT? האם בכל התרגומים בעיה זהה? נשמע כמו תקלה עם היוניקוד.. אין אפשרות לבחור גופן? נסה בזמן הרצת הסרט בשלט ללחוץ על הכפתורים האחרונים אלה עם הצבעים (בטח יש כאלה) הם אמורים לתת לך אפשרויות, אחת מהן אמורה לשלוט על התרגום, ככה זה לפחות בממירים עם מעבדי MSD שיצא לי לבחון.
בהצלחה
בהצלחה
האם אתה יודע אך אפשר להגדיל את הפונט המוצג?
·האם יש אפשרות לסכרן את הכתובית?adidas1 כתב:תודה רבה! אכן היה צורך ללחוץ על הכפתור האדום ושם לבחור בקידוד כתוביות לעברית....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
בדרך כלל הכל מבוסס סדרת מעבדי MSD... המספרים ליד המעבד מתארים את הפיצ'רים הגלומים בו והתכונות שמשתנות כמו טיימשיפט שלא טריוויאלי שקיים בכל ממיר... לפי ה-SDK אפשר בקלות לדעת איזה מעבד יש בכל ממיר גם ללא פתיחתו.
בכל אופן היות וכל השיט היום מבוסס לרוב על MSD אז הממשקים והתכונות די זהות אין מה לבנות פה על משהו מעבר לממיר בסיסי עם יכולות הקלטה והרצת קבצי שמע/תמונה/וידיאו עם תרגום מהתקן חיצוני.
יש גם את סדרת מעבדי ה-ALI אבל לאחר ממיר הגרמין שאותו סיקרתי כאן אני לא יודע אילו ממירי OEM מחזיקים את אותו המעבד.
באינובה דור ראשון של פעם יש את מעבד ה-NEC שהוא מעולה אבל בעל טיונר חלש.
בכל אופן היות וכל השיט היום מבוסס לרוב על MSD אז הממשקים והתכונות די זהות אין מה לבנות פה על משהו מעבר לממיר בסיסי עם יכולות הקלטה והרצת קבצי שמע/תמונה/וידיאו עם תרגום מהתקן חיצוני.
יש גם את סדרת מעבדי ה-ALI אבל לאחר ממיר הגרמין שאותו סיקרתי כאן אני לא יודע אילו ממירי OEM מחזיקים את אותו המעבד.
באינובה דור ראשון של פעם יש את מעבד ה-NEC שהוא מעולה אבל בעל טיונר חלש.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן. מישהו יכול לכוון אותי האם ניתן לשלוט על גודל הכתוביות בממיר sakal 03? ואם כן, איך. ידידה שלי משתמשת בממיר הזה והיא לא יודעת איך לשנות את גודל הכתוביות. בממיר המאגנום שלי הצלחתי אבל עושה רושם שיש הבדל בקטע הזה בין המאגנום וה sakal.
תודה.
תודה.
-
NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
!!!!!!!!!!